GNK Dinamo Zagreb
- donCorleoneDZG
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
Verudica, pritisak lokalnih šerifa na službenu osobu kak smo mogli čitati poslije Mamićeve pressice
ne odaje baš znak da će ovo što ste si zamislili u okupiranom klubu proći sam tak. Znači da je voda stigla
do grla, kartijer satovi i slične gluposti koji su se za vrijeme vladavine Sanaderovih ljudi dijelili po raznim ministarstvima više ne kucaju.
ne odaje baš znak da će ovo što ste si zamislili u okupiranom klubu proći sam tak. Znači da je voda stigla
do grla, kartijer satovi i slične gluposti koji su se za vrijeme vladavine Sanaderovih ljudi dijelili po raznim ministarstvima više ne kucaju.
❶❾❽❻ Ω
http://www.youtube.com/watch?v=UkHkVt20gN0
http://www.youtube.com/watch?v=UkHkVt20gN0
http://www.24sata.hr/nogomet/magath-na- ... ebu-342094" onclick="window.open(this.href);return false;
Prica se nastavlja. Pitanje je samo do kada ce trajati. Hoce li se uskoro nesretno okoncati ili dobiti neki visi nivo, odnosno, hoce li Magath doista na klupu Dinama. Zelio bi ga vidjeti na Maksimiru, jer sam misljenja da se vise isplati dati njemu tri milijuna godisnje i ovu ekipu nego dovesti nekog tko ce godisnje imati 120 tisuca i tri milijuna za polovicna pojacanja koja se jako cesto nadju u rubrici 'promasaji'. Mamicu, usreci nas vec jednom.
Prica se nastavlja. Pitanje je samo do kada ce trajati. Hoce li se uskoro nesretno okoncati ili dobiti neki visi nivo, odnosno, hoce li Magath doista na klupu Dinama. Zelio bi ga vidjeti na Maksimiru, jer sam misljenja da se vise isplati dati njemu tri milijuna godisnje i ovu ekipu nego dovesti nekog tko ce godisnje imati 120 tisuca i tri milijuna za polovicna pojacanja koja se jako cesto nadju u rubrici 'promasaji'. Mamicu, usreci nas vec jednom.
- Insect_terminator
- Kontakt:
Ovaj Dinamo stvarno nema srece, uz svu negativnu atmosferu oko kluba jos je dosao i Simunic. Uopce ne sumnjam da ce se ubuduce pricati o Dinamu kao klubu stovatelja fasizma kako ima jednog takvog igraca u klubu 
NE POCINJI TROVAT JOS JEDNU TEMU!!!Insect_terminator je napisao/la:Ovaj Dinamo stvarno nema srece, uz svu negativnu atmosferu oko kluba jos je dosao i Simunic. Uopce ne sumnjam da ce se ubuduce pricati o Dinamu kao klubu stovatelja fasizma kako ima jednog takvog igraca u klubu
Mamiću usreći nas već jednom i napusti klub.Signore je napisao/la:http://www.24sata.hr/nogomet/magath-na- ... ebu-342094
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
Necemo pretjerivat, nek dovede Magatha za pocetak, malo nas usreci, a koji minut poslije nek i ostavku dazlockob je napisao/la: Mamiću usreći nas već jednom i napusti klub.
Steta. Po navodima novinara Magath je trazi 2,5 milijuna eura i da uz to dovede cetiri igraca koja on pozeli. Mamic na to nije pristao. Ova placa za takvog trenera nije puno, jer bi sigurno Dinamo uveo u LP i ostvario poneki bod koji bi donjeo i dodatni novac. Pored toga ce se igraci razviti i sjajnim igrama jos bolje prodati, ako vec gledamo s Mamicevog gledalista i sta se to njemu isplati.
Za ova cetiri igraca se sigurno moglo pricati, jer sumnjam da bi ovaj htio u Dinamo dovesti Ozila il Boatenga. Pojacanja bi sigurno bila skupa, ali isplativa. Na kraju dobismo jos jedno razocarenje. Zapravo nisam ni razocaran, nekako sam ravnodusan, ovo je postalo normalno, mozemo reci da je to tradicija u Dinamu.
S druge strane se nagadja da dolazi Ivkovic koji je po meni dobar trener, njegova Lokomotiva igra zaista lijep nogomet i stalno su u vrhu bez obzira sto im svaki prijelazni rok uzmu pola i daju deset igraca koje oni uzimaju htjeli to ili ne. Nisam upoznat koliko je on strog i oce li biti cvrsta ruka razbahacenoj svlacionici. Djeluje mi kao ugladjeni gospodin, a i za vrijeme utakmice ima izljeve agresije pa se nadam da s njim nema zezanja. Ja bi nekako prije uzeo Pamica koji mi izgleda strasniji i ludji od Ivkovica, jer ovoj ekipi vise treba cvrsta ruka nego dobar trener. Sve u svemu, od svih HNL trenera ovo su jedina dva koja bi volio vidjet u Dinamu. I Ivkovic bi ako nista zajedno sa sobom doveo Gocu Jurica pa da opet imamo cuku, da imamo poriv, da si zasuce rukav u tunelu, da si onaj secer u ruku i vikne ajmoooo, a protivniku se ledi krv u zilama
I na kraju zalosna cinjenica da bi Ivkovicevim dolaskom u Dinamo Lokomotivu preuzeo Cacic. Svi znamo kuda idu treneri Lokosa.
Za ova cetiri igraca se sigurno moglo pricati, jer sumnjam da bi ovaj htio u Dinamo dovesti Ozila il Boatenga. Pojacanja bi sigurno bila skupa, ali isplativa. Na kraju dobismo jos jedno razocarenje. Zapravo nisam ni razocaran, nekako sam ravnodusan, ovo je postalo normalno, mozemo reci da je to tradicija u Dinamu.
S druge strane se nagadja da dolazi Ivkovic koji je po meni dobar trener, njegova Lokomotiva igra zaista lijep nogomet i stalno su u vrhu bez obzira sto im svaki prijelazni rok uzmu pola i daju deset igraca koje oni uzimaju htjeli to ili ne. Nisam upoznat koliko je on strog i oce li biti cvrsta ruka razbahacenoj svlacionici. Djeluje mi kao ugladjeni gospodin, a i za vrijeme utakmice ima izljeve agresije pa se nadam da s njim nema zezanja. Ja bi nekako prije uzeo Pamica koji mi izgleda strasniji i ludji od Ivkovica, jer ovoj ekipi vise treba cvrsta ruka nego dobar trener. Sve u svemu, od svih HNL trenera ovo su jedina dva koja bi volio vidjet u Dinamu. I Ivkovic bi ako nista zajedno sa sobom doveo Gocu Jurica pa da opet imamo cuku, da imamo poriv, da si zasuce rukav u tunelu, da si onaj secer u ruku i vikne ajmoooo, a protivniku se ledi krv u zilama
I na kraju zalosna cinjenica da bi Ivkovicevim dolaskom u Dinamo Lokomotivu preuzeo Cacic. Svi znamo kuda idu treneri Lokosa.
Gošća emisije Nedjeljom u dva je sportska novinarka Romana Eibl. Komentirat će odlazak nogometne reprezentacije na Svjetsko prvenstvo, ali i ispad Joa Šimunića nakon utakmice. Osim toga bit će riječi o stanju u sportu te utjecaju Zdravka Mamića na hrvatski nogomet.

Znali su da se odgađa pa nema navijačaZakon o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima:
Članak 4.
(1) Protupravnim ponašanjem u smislu ovoga Zakona smatra se:.........
– maskiranje lica kapom, maramom ili na drugi način radi prikrivanja identiteta
To je s utakmice Lokomotive.SiamoNoi je napisao/la: Znali su da se odgađa pa nema navijača![]()
Inace, za ocekivan ishod utakmice u Puli, a vala i na ovom Maksimiru. Odgodjeno
Lokomotiva=Dinamo.Sumnjam da se išta promijenilo od kad sam zadnji puta provjeravao.
Priča Milka o Mamiću i kaže kao nesto da ga ne moze ipak nazivati gospodinom (Mamićem)
Svakako će presica sutra bit jer Romana opasno udara
"nelegalna skupština"
"najjača momčad u Dinamu je odvjetnička,Mamić ima više odvjetnika nego Sanader"
...
Svakako će presica sutra bit jer Romana opasno udara
"nelegalna skupština"
"najjača momčad u Dinamu je odvjetnička,Mamić ima više odvjetnika nego Sanader"
...
- Insect_terminator
- Kontakt:
Inace radi se o uzasnoj pristranoj novinarki tako da je ona prakticki u sukobu sa svojim zanimanjem, to sto ona pise zanima ljude poput vas par sa ovog foruma (normalno citateljstvo ce nakon nekog vremena ignorirat takve gluposti) 
Romane Eibl svasta naprica, sad koliko je toga istina ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Po čemu si zaključio da je pristrana?Insect_terminator je napisao/la:Inace radi se o uzasnoj pristranoj novinarki tako da je ona prakticki u sukobu sa svojim zanimanjem, to sto ona pise zanima ljude poput vas par sa ovog foruma (normalno citateljstvo ce nakon nekog vremena ignorirat takve gluposti)
Šta bi to točno značilo da je ona "u sukobu sa svojim zanimanjem"?
I koje su to točno gluposti bile?Ono o inspekciji i nelegalnoj skupštini možda?
Ako si ponoviš to još koji put možda stvarno povjeruješ da je sve legalno u ovoj izdrkotini,vjerujem da će ti onda bit lakše.
Jesi li uopće gledao emisiju?Nekako sumnjam u to.
- Insect_terminator
- Kontakt:
Ako je novinar pristran automatski objektivnost mu nije jaca strana, a kako u svojoj bogatoj novinarskoj karijeri nije uspjela naci niti jedan pozitivan primjer u Dinamu i opcenito u nogometu onda nemamo o cemu pricati o njoj. Ona za mene je losa novinarka koja iznosi neke pretpostavke tako da se ne bi cudio da se suoci sa tuzbom. Da se razumijemo da je sada pisala na nacin na koji je pisala tamo 2006 - 2011 ne bi imao nista protiv no ona je pokazala svoje lice u trenutku dok je Dinamo "bio na vrhuncu" kada je itekako mogla i napisati neku pozitivnu stvar cisto da je ljudi dozive ozbiljnije.SiamoNoi je napisao/la: Po čemu si zaključio da je pristrana?
Šta bi to točno značilo da je ona "u sukobu sa svojim zanimanjem"?
I koje su to točno gluposti bile?Ono o inspekciji i nelegalnoj skupštini možda?
Ako si ponoviš to još koji put možda stvarno povjeruješ da je sve legalno u ovoj izdrkotini,vjerujem da će ti onda bit lakše.
Jesi li uopće gledao emisiju?Nekako sumnjam u to.
Opcenito emisija je bila u tonu kako je drustvo nepravedno prema njoj, a po meni dobila je ono sto je zasluzila a to da sada radi na nekom unknown portalu koji nitko ne cita.
Mogla je usput i reci koliko kosta nagodba
Pa po čemu je to ona bila pristrana?Nabroji točno sve stvari u kojima si uočio tu pristranost u emisiji?
Pozitivnih primjera u GNK-u nema.To ih vidite jedino još vas desetorica.
Uostalom i gledatelji su rekli sto misle o njoj kao gosci danas sa skoro 9 ocjenom tako da izgleda da ipak nije bila šuplja priča kako bi ti želio da bude.
Gdje je problem s nagodbom?
Pozitivnih primjera u GNK-u nema.To ih vidite jedino još vas desetorica.
Uostalom i gledatelji su rekli sto misle o njoj kao gosci danas sa skoro 9 ocjenom tako da izgleda da ipak nije bila šuplja priča kako bi ti želio da bude.
Gdje je problem s nagodbom?
- Insect_terminator
- Kontakt:
Ne pricam o emisiji vec o njezinim clancima o temi Dinamo tokom karijere.
Sa nagodbom nema problema samo je mogla reci kolika je kostala nagodba tj. Aco je mogao barem pitat (znas i sam kako voli inzistirati na osjetljivim pitanjima inace)
No dosta o tom piskaralu ionako njezino ime ne zasluzuje biti u ovoj temi
Sa nagodbom nema problema samo je mogla reci kolika je kostala nagodba tj. Aco je mogao barem pitat (znas i sam kako voli inzistirati na osjetljivim pitanjima inace)
No dosta o tom piskaralu ionako njezino ime ne zasluzuje biti u ovoj temi
Kbk za koliko se nagodila.Ovi raspravljali o ozbiljnim stvarima,a tebe zanima kakva je nagodba bila 
Imate tu snimku:
http://www.hrt.hr/index.php?id=sport-cl ... b189283b8e
Imate tu snimku:
http://www.hrt.hr/index.php?id=sport-cl ... b189283b8e
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.