Ima Stana ali treba ti jedno klasično LK jer su i Stana i Baja više DK a i treba još jedno krilo ne mogu samo njih dvojica jer koliko znam i Amar i sad DIno najviše mijenjaju krila. TU poziciju krpimo već godinama od VIšće. Doduše imaju i Bučan (koji lagano izlazi iz forme i mislim da poslije ove sezone ništa od njega) i mali Enis Sadiković koji je meni više krilo nego ovaj zadnji vezni gdje ga ubacuje DIno jer ima dobar šut i brži je od npr Svrake.bhsport je napisao/la:Za lijevo krio ima Stanic, moze i Rijad odigrati, to nam nije problem.![]()
Sta igra Gojak? Njega treba ukljuciti u prvi tim. To je nasa buducnost.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sto se mene tice ne trebaju nam pojacanja. Imamo solidnu ekipu i drago mi je vidjeti da igra nasa djeca. Mozda eventualno jedan napadac
Nadam se da ce biti odigrana utakmica protiv Borca jer su trenutno u krizi a mi u top formi
Naprijed Zeljo
Nadam se da ce biti odigrana utakmica protiv Borca jer su trenutno u krizi a mi u top formi
Naprijed Zeljo
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Gojak je isao sa mnom u razred i mislim da on igra ofanzivnog veznog tj. polušpica, ali samo tako mislim jer mi je pričao jednom nešto oko tih pozicija... Čak mislim da može i na sredini igrati (centralnog), za svoje godine je jak u duelu ali mislim da mora još usavršiti svoje razmišljanje na terenu i treba da se kani one sebičnosti.bhsport je napisao/la:Za lijevo krio ima Stanic, moze i Rijad odigrati, to nam nije problem.![]()
Sta igra Gojak? Njega treba ukljuciti u prvi tim. To je nasa buducnost.
Ja te volim, volim Željo..
Evo jedna provjerena informacija usko vezana za sve nas. Snijeg ce se otopiti nemojte da se sekirate.
Ova druga nije provjerena ali sudeci po starim navikama isto kao da je provjerena. Zeljo ce na kraju ipak biti sampion PL BiH.
Ova druga nije provjerena ali sudeci po starim navikama isto kao da je provjerena. Zeljo ce na kraju ipak biti sampion PL BiH.
zlatandr, ide Selimovic sigurno iz Zelje.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Evo kako sam i govorio predhondih dana, snijeg bi nam mogao dosta otezati stvari. Proslo kolo nas je sreca pogledala, otvorila vrata, a ovo kolo majka priroda protiv nas. Jbg, valjda tako mora biti..
Kako god, svakako ne ocekujem vise od 5.000 na tribinama, sto ako bude uopste toliko je zaista velika brojka, pogledamo malo unazad gdje nas je bilo i po 1.000 jedva. Tako da, sjever je mozda i bolja solucija u ovom momentu. Ono sto me brine, je teren. Snijeg bi se "trebao otopiti", ali zato teren bi mogao da bude odron sto ce itekako odgovarati bunkerasima, koji ce da se mlate kao i uvijek.
Ne moram napominjati, da smo mi upravo utakmice, gdje se trebalo mlatiti i igrati grubo, na teskim terenim, gubili, prvenstveno zahvaljujuci nama samim. Opet, nam ne lezi takav teren, je mi ipak gajima igro od noge do noge, sto na ovakvim terenima na prolazi..
Zao mi je sto nece biti Kerle, "glupka", jer ce nam njegova pomoc biti zaista potrebna. E sada, sta mislite?, ko bi mogao igrati na njegoj poziciji?
Kako god, svakako ne ocekujem vise od 5.000 na tribinama, sto ako bude uopste toliko je zaista velika brojka, pogledamo malo unazad gdje nas je bilo i po 1.000 jedva. Tako da, sjever je mozda i bolja solucija u ovom momentu. Ono sto me brine, je teren. Snijeg bi se "trebao otopiti", ali zato teren bi mogao da bude odron sto ce itekako odgovarati bunkerasima, koji ce da se mlate kao i uvijek.
Ne moram napominjati, da smo mi upravo utakmice, gdje se trebalo mlatiti i igrati grubo, na teskim terenim, gubili, prvenstveno zahvaljujuci nama samim. Opet, nam ne lezi takav teren, je mi ipak gajima igro od noge do noge, sto na ovakvim terenima na prolazi..
Zao mi je sto nece biti Kerle, "glupka", jer ce nam njegova pomoc biti zaista potrebna. E sada, sta mislite?, ko bi mogao igrati na njegoj poziciji?
Teren je ionako odron, ne znam šta očekivati nakon ovoga... 

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Sve nesto kontam da ce biti ovako, opet..
Sve nesto kontam da ce biti ovako, opet..
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Kada je utakmica u subotu ili u nedjelju ?ipetm je napisao/la:Teren je ionako odron, ne znam šta očekivati nakon ovoga...
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Postavljena u subotu u 14, ali se traži odgoda za nedjelju.zeljeznicar1 je napisao/la:Kada je utakmica u subotu ili u nedjelju ?ipetm je napisao/la:Teren je ionako odron, ne znam šta očekivati nakon ovoga...
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Yani Urdinov mozda ode i u Rijeku
Ponovno dizanje cijene igracu ili istina ?
Jasmin Bogdanović potpisuje za Željezničar ?
Ipak ce biti ovo prvo, dizanje cijene.

Emrah Hasanhodzic. Ono sto je odigrao utakmica u ovoj polusezoni bilo je vise nego solidno. Gledao sam ga i u Lukavici u KUP-u i tada je bio dosta siguran. Krupan je, jak i ima dosta dobar skok. Uopce nije los igrac. Kako su neki govorili o njemu, mislio sam da je nekakav degenerik...DzoleZeljo je napisao/la:Evo kako sam i govorio predhondih dana, snijeg bi nam mogao dosta otezati stvari. Proslo kolo nas je sreca pogledala, otvorila vrata, a ovo kolo majka priroda protiv nas. Jbg, valjda tako mora biti..
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
Iako ne potpiše, nećemo puno izgubiti! Po onom reklamnom videu izgleda dobar ali taj video nije mjerilo jer se u takva videa stavljaju samo najbolji startovi. Zbog toga mi nije mrsko bilo ponovo gledati utakmicu Željo - Zvijezda koja je nedavno odigrana na Grbavici. Pratio sam ga... Lik je tip igrača kao naš Kerla. Pored njega lopte prolaze kao da ga nema. Jedini je koji je dobio žuti karton u prvom poluvremenu zbog klizećeg starta nad Svrakom, na centru, kasnije je prigovarao sudiji. Poslije je zbog prekršaja koji je on napravio nad Selimovićem, na vrhu šesnaesterca, Željo poveo golom Tomića. Previše prostora ostavlja protivničkim igračima pa kasnije to popravlja klizećim startovima. Zbog takvog postavljanja Željo je uspio postići i drugi pogodak ali je poništen zbog ofsajda. Sve u svemu, ako je suditi po utakmici Željo - Zvijezda, njegov prelazak u Želju i nije neka pljačka. Jedina njegova prednost je to što je dominantan u skoku a pored toga ima i dobre duge lopte koje stoperu manje više nisu ni potrebne.drronaldo je napisao/la:Ponovno dizanje cijene igracu ili istina ?
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Sto se tice ovog Bogdanovica,potpuno se slazem sa ovim komentarom ispred,stim da se ne slazem da je na nivou Kerle.U nekom kontekstu sam ga gledao u Zenici sa Vitezom,i nije ostavio na mene neki jak dojam.Dosta spor,postavljanje diskutabilno,visok i on i golman po 195 cm a promaju dva gola glavom.Slaba koordinacija u zadnjoj liniji...
Prednost mu je sto je mlad,visok,eh sad koliko moze napredovati ne znam.Ovakav kakav je ne mislim da nije nista bolji od Emraha.
Prednost mu je sto je mlad,visok,eh sad koliko moze napredovati ne znam.Ovakav kakav je ne mislim da nije nista bolji od Emraha.
Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Htio sam napisati da mislim, da ovakav kakav je sad,nije bolji od Emraha.
Željo u humanoj misiji, pomozimo Nini Pašić
http://fkzeljeznicar.ba/zeljo-u-humanoj ... asic/7357/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/zeljo-u-humanoj ... asic/7357/" onclick="window.open(this.href);return false;
White shoes never lose !
White shoes never lose !
moze li neko ko stanuje blizu,uslikatu teren da vidimo kakav je...
I da li uprava misli organizirati ciscenje juga,da bude spreman za utakmicu sezone ili ce dici ruke i reci da da svi idemo na sjever...

I da li uprava misli organizirati ciscenje juga,da bude spreman za utakmicu sezone ili ce dici ruke i reci da da svi idemo na sjever...

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.