Uhh kakva ekipa...DzoleZeljo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sve nesto kontam da ce biti ovako, opet..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
vjerujem ti. Dizanje cijene, nema sta drugo biti. Kao s onim stoperom iz Slavije. Kako ce, pa preko Zelje dizi cijene..Anonimac je napisao/la:Iako ne potpiše, nećemo puno izgubiti! Po onom reklamnom videu izgleda dobar ali taj video nije mjerilo jer se u takva videa stavljaju samo najbolji startovi. Zbog toga mi nije mrsko bilo ponovo gledati utakmicu Željo - Zvijezda koja je nedavno odigrana na Grbavici. Pratio sam ga... Lik je tip igrača kao naš Kerla. Pored njega lopte prolaze kao da ga nema. Jedini je koji je dobio žuti karton u prvom poluvremenu zbog klizećeg starta nad Svrakom, na centru, kasnije je prigovarao sudiji. Poslije je zbog prekršaja koji je on napravio nad Selimovićem, na vrhu šesnaesterca, Željo poveo golom Tomića. Previše prostora ostavlja protivničkim igračima pa kasnije to popravlja klizećim startovima. Zbog takvog postavljanja Željo je uspio postići i drugi pogodak ali je poništen zbog ofsajda. Sve u svemu, ako je suditi po utakmici Željo - Zvijezda, njegov prelazak u Želju i nije neka pljačka. Jedina njegova prednost je to što je dominantan u skoku a pored toga ima i dobre duge lopte koje stoperu manje više nisu ni potrebne.drronaldo je napisao/la:Ponovno dizanje cijene igracu ili istina ?
Jasmin Bogdanović potpisuje za Željezničar ?
Ipak ce biti ovo prvo, dizanje cijene.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma prijatelju, da ti iskren budem, ne vjerujem da im se to uopste isplati, jer je opet sigurnije sviju nas na sjever baciti nego riskirati sa jugom.Southboy je napisao/la:moze li neko ko stanuje blizu,uslikatu teren da vidimo kakav je...![]()
I da li uprava misli organizirati ciscenje juga,da bude spreman za utakmicu sezone ili ce dici ruke i reci da da svi idemo na sjever...
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
ovo se cijeni, uz malo truda, mnogo se pomogne djevojci kojoj je prijeko potrebno...ipetm je napisao/la:Željo u humanoj misiji, pomozimo Nini Pašić
http://fkzeljeznicar.ba/zeljo-u-humanoj ... asic/7357/" onclick="window.open(this.href);return false;
a vezano za teren, pa jos se ne moze nista znati, nit dal je bolje cistiti ga, niti da li je bolje ostaviti ga da se snijeg istopi s obzirom da ima jos dosta do utakmice...ukoliko petak i subotu ne bude padavina vjerovatno ce teren biti podnosljiv za igrati.
mene je malo strah te utakmice jer bojim se da bi Borac mogao se bolje snaci u igri "izbiˇ-nabi", ali opet za ovakav teren treba mnogo kondicije i snage, a to je opet na nasoj strani.
-
- Kontakt:
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- invincible1921
- Kontakt:
a pticice ?DzoleZeljo je napisao/la:Ma prijatelju, da ti iskren budem, ne vjerujem da im se to uopste isplati, jer je opet sigurnije sviju nas na sjever baciti nego riskirati sa jugom.Southboy je napisao/la:moze li neko ko stanuje blizu,uslikatu teren da vidimo kakav je...![]()
I da li uprava misli organizirati ciscenje juga,da bude spreman za utakmicu sezone ili ce dici ruke i reci da da svi idemo na sjever...
=\_1921_/=
Uprava kao i svake godine nece nista uraditi po tom pitanju, jer su nesposobni. Jedino ako ce neko cistit dzaba onda hoce. Svi ce vjerovatno na sjever ako se ovo kolo ne odgodi. 

- plavalokomotiva
- Kontakt:
Nazalost tako je, ali eto ako bude takva situacija da cemo svi na sjever, neka ga ovu utakmicu stave da je 6 KM + akcija 2+1. Ima da sjever bude krcat, jos ce mozda i Lesinari doci.drronaldo je napisao/la:Uprava kao i svake godine nece nista uraditi po tom pitanju, jer su nesposobni. Jedino ako ce neko cistit dzaba onda hoce. Svi ce vjerovatno na sjever ako se ovo kolo ne odgodi.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Policija određuje ide li se na sjever ili će se moći ući i na jug.
DRUG NEBI TI PUNCA
- ZELJOx4xlife
- Kontakt:
Pa ako za ovu utakmicu ne organizuju ciscenje juga onda su stvarno jadni i nesposobni!!!!plavalokomotiva je napisao/la:Nazalost tako je, ali eto ako bude takva situacija da cemo svi na sjever, neka ga ovu utakmicu stave da je 6 KM + akcija 2+1. Ima da sjever bude krcat, jos ce mozda i Lesinari doci.drronaldo je napisao/la:Uprava kao i svake godine nece nista uraditi po tom pitanju, jer su nesposobni. Jedino ako ce neko cistit dzaba onda hoce. Svi ce vjerovatno na sjever ako se ovo kolo ne odgodi.

SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!
- champions1921
Nemoguce je ocistiti jug dovoljno dobro da policija bude zadovoljna.. Jedina nada je da se snijeg otopi sto bas i nije realno za ocekivati.. Vidim po vremenskoj prognozi da se u nedjelju ocekuju obilnije snijezne padavine tako da ako se tekma ne odigra u subotu vjerovatno ce biti odgodjena..
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
- corleone87
- Kontakt:
Evo opet ovog Malezijca.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- champions1921
Jedini koji je smijesan je ,lafo, ovaj navijac malenih.. Vidi mu nick-a
.. Guzice bi dalo nekoj malezijskoj seljacini za neku milostinju.. Lafo tjera raju sa teme Sarajeva koja napisu nesto sto njima oci zapara a redovan je ovdje u prosipanju nebuloza..
Naravno da se ne mogu porediti ova dva covjeka jer jedan je poznat kao najdominantniji (po trofejima) fudbalski radnik u drzavi a drugi po "popay" tituli i "debelim stativama"..

Naravno da se ne mogu porediti ova dva covjeka jer jedan je poznat kao najdominantniji (po trofejima) fudbalski radnik u drzavi a drugi po "popay" tituli i "debelim stativama"..
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
Ma to vam je mrtvi Zeljovac, kad vam kazem..Vjerovatno je neka pozicija u klubu 

Mislim da ako se ova tekva neodigra za vikend da bi to bilo gore po nas..
Borac je u problemima,mozda i najvecim do sada...
"Šuput napustio Borac, klub u nemilosti Grada..."
Znaci predsjednik im je odletio,igraci su sigurno nezadovoljni jer i ako je bilo kakvih dugova prema njima(a jeste garant),predsjednik je taj covjek u koga su vjerovali,a sada mogu misliti kako im je..pitanje da li i treniraju..
"Kako je prethodnih dana najavio naš portal, Joco Stokić i Boris Raspudić otputovali su na završne pregovore put daleke Azije.Stokić u Južnoj Koreji, Raspudić u Singapuru..
Odlazak Raspudića i Stokića trebao bi popraviti lošu finansijsku situaciju u banjalučkom premijerligašu koji je tek u minulom kolu ispustio lidersku poziciju."
I ako ima kod njih jos odlazaka a garant ce biti,netreba biti puno pametan i skontati da ti igraci nece davati 100% svojih mogucnosti,jer im je to za neke zadnja utakmica za bojac,pa sigurno bi i oni htjeli da budu citavih nogu da mogu pobjeci negdje..
Da sam ja u upravi uradio bi sve sto treba maximalno da se uradi da se utakmica sad odigra...
I plus akcije jos neke nove napravio da bude sto punija Grbavica...
Borac je u problemima,mozda i najvecim do sada...
"Šuput napustio Borac, klub u nemilosti Grada..."
Znaci predsjednik im je odletio,igraci su sigurno nezadovoljni jer i ako je bilo kakvih dugova prema njima(a jeste garant),predsjednik je taj covjek u koga su vjerovali,a sada mogu misliti kako im je..pitanje da li i treniraju..
"Kako je prethodnih dana najavio naš portal, Joco Stokić i Boris Raspudić otputovali su na završne pregovore put daleke Azije.Stokić u Južnoj Koreji, Raspudić u Singapuru..
Odlazak Raspudića i Stokića trebao bi popraviti lošu finansijsku situaciju u banjalučkom premijerligašu koji je tek u minulom kolu ispustio lidersku poziciju."
I ako ima kod njih jos odlazaka a garant ce biti,netreba biti puno pametan i skontati da ti igraci nece davati 100% svojih mogucnosti,jer im je to za neke zadnja utakmica za bojac,pa sigurno bi i oni htjeli da budu citavih nogu da mogu pobjeci negdje..
Da sam ja u upravi uradio bi sve sto treba maximalno da se uradi da se utakmica sad odigra...

I plus akcije jos neke nove napravio da bude sto punija Grbavica...
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
-
- Kontakt:
@South mi ako zelimo biti prvaci moramo jednog od glavnih konkurenata dobit kuci.Ovo ne treba uzimat u obzir i opustit se jer kao oni su u s*anju, treba jos vise zapet pa im napunit mrezu sa 3-4 gola..
Siguran sam da cemo dobit, rekli su da ce snijeg danas zavrsit

- corleone87
- Kontakt:
Rekli su da ce zavrsiti danas i da bi petak i subota trebalo malo zatopliti.InatSilanBosanski je napisao/la:@South mi ako zelimo biti prvaci moramo jednog od glavnih konkurenata dobit kuci.Ovo ne treba uzimat u obzir i opustit se jer kao oni su u s*anju, treba jos vise zapet pa im napunit mrezu sa 3-4 gola..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Tribine su manje bitne. Mozda bude i bolje da svi budemo na sjeveru.champions1921 je napisao/la:Nemoguce je ocistiti jug dovoljno dobro da policija bude zadovoljna.. Jedina nada je da se snijeg otopi sto bas i nije realno za ocekivati.. Vidim po vremenskoj prognozi da se u nedjelju ocekuju obilnije snijezne padavine tako da ako se tekma ne odigra u subotu vjerovatno ce biti odgodjena..
Ali teren se koliko sutra vec MORA poceti cistiti, jer jedino ce tada biti potpuno uslovan.
Nama ce odgovarati bolji i uslovniji teren...
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!