Minhenski Bayern

kako to gotivno zvuci. Vazda sam gotivio tu ekipu, tj. taj klub jer sam uvjek volio tu profesionalnost na svim nivoima. Od pripremnih do lige prvaka. Ovo sto prozivaju Bayern, hajd da ne kazem zavidnost, ljubomora, al prosto ne znam o cemu se tu radi, mrziti nesto bez razloga, hmm, ne znam. Pa ovaj Bayern je gradio ovu ekipu godinama, jednostavno trenutno u ovom klubu sve funkcionise, sve fercera, talent, znanje, snaga, sve u jednom, od golmana do špica. Ja sam vec izjavio da je Bayo apsolutni favorit za ligu prvaka, eto mozda, sam pretjero sa tim "apsolutni", al svakako svi znamo da je favorit, pa mi mrsko bi pisat samo favorit, al evo neka neko navede tim koji bi mogao Bayern da osramoti u lp, da ga unisti igrom. Bayo je sinonim za nogomet, za dominaciju u istom. Mogu samo reci da sve vise gotivim ovaj klub, ne mogu se nazvati njihovim navijačem, nisam toliko lojalan, al u lp sigurno pratim, bodrim, uživam
Da se dokučim i dešavanjima danas, mah, sve je ovdje već rečeno, šta više dodat kad su Saurman, BavaracZenica, Neutral, Omer-aga i ostali "Bavarci" vec izvjestaj napravili. Eintracht, fenjeraš, tim koji su mnogi otpisali prije nego je pocela sezona. Danas prvo poluvrijeme odlicno, pravi nogomet, drugo vise, kako bi reko, ne bas opustenije, al eto, ono kao oderali smo ih, neka sad malo predahnite, ma eto reda radi odigrano

Robben mašinerija, kao i svi, al Robben nastavlja pružat sjajne partije. U jednom trenutku kolko sam upratio posjed lopte na strani Bayerna je bio preko 80%, to govori koliko je Bayo spreman za tekmu i koliko je jos mogao, da je htio dati golova, naravno da su navaljivali, da je trebalo. Prvi gol, em je dobar, borbenost Arjen, al kad ukliza da proslavi, e tu je vec show bio
@phily, bas sam nesto razmisljao o Salahu, bio bi strasno pojacanje, svakako. Igračina.