FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

sonik24
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la sonik24 » 30 nov 2013, 22:29

Minhenski Bayern :) kako to gotivno zvuci. Vazda sam gotivio tu ekipu, tj. taj klub jer sam uvjek volio tu profesionalnost na svim nivoima. Od pripremnih do lige prvaka. Ovo sto prozivaju Bayern, hajd da ne kazem zavidnost, ljubomora, al prosto ne znam o cemu se tu radi, mrziti nesto bez razloga, hmm, ne znam. Pa ovaj Bayern je gradio ovu ekipu godinama, jednostavno trenutno u ovom klubu sve funkcionise, sve fercera, talent, znanje, snaga, sve u jednom, od golmana do špica. Ja sam vec izjavio da je Bayo apsolutni favorit za ligu prvaka, eto mozda, sam pretjero sa tim "apsolutni", al svakako svi znamo da je favorit, pa mi mrsko bi pisat samo favorit, al evo neka neko navede tim koji bi mogao Bayern da osramoti u lp, da ga unisti igrom. Bayo je sinonim za nogomet, za dominaciju u istom. Mogu samo reci da sve vise gotivim ovaj klub, ne mogu se nazvati njihovim navijačem, nisam toliko lojalan, al u lp sigurno pratim, bodrim, uživam 8-)
Da se dokučim i dešavanjima danas, mah, sve je ovdje već rečeno, šta više dodat kad su Saurman, BavaracZenica, Neutral, Omer-aga i ostali "Bavarci" vec izvjestaj napravili. Eintracht, fenjeraš, tim koji su mnogi otpisali prije nego je pocela sezona. Danas prvo poluvrijeme odlicno, pravi nogomet, drugo vise, kako bi reko, ne bas opustenije, al eto, ono kao oderali smo ih, neka sad malo predahnite, ma eto reda radi odigrano :D Robben mašinerija, kao i svi, al Robben nastavlja pružat sjajne partije. U jednom trenutku kolko sam upratio posjed lopte na strani Bayerna je bio preko 80%, to govori koliko je Bayo spreman za tekmu i koliko je jos mogao, da je htio dati golova, naravno da su navaljivali, da je trebalo. Prvi gol, em je dobar, borbenost Arjen, al kad ukliza da proslavi, e tu je vec show bio :)

@phily, bas sam nesto razmisljao o Salahu, bio bi strasno pojacanje, svakako. Igračina.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 nov 2013, 23:22

Ocekivana pobjeda Bavaraca koji su igrali sa 30% svojih mogucnosti...

Jedino sto je sada zanimljivo u Bundesligi je pitanje ko ce biti ekipa koja ce prekinuti Bayern-ov niz bez poraza. Poraz ce kad tad doci, jer je u pitanju zakon velikih brojeva.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 30 nov 2013, 23:48

Deniro je napisao/la::oops:
slika

komedija

Mogao bi se i povrijediti ako ovako nastavi slavit :mrgreen:
Agieren statt reagieren

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 nov 2013, 23:57

amerosm je napisao/la: Jedino sto je sada zanimljivo u Bundesligi je pitanje ko ce biti ekipa koja ce prekinuti Bayern-ov niz bez poraza. Poraz ce kad tad doci, jer je u pitanju zakon velikih brojeva.
Ganjamo rekord Arsenala koji ima 49 utakmica bez poraza. Milan i Steaua dolaze poslije. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 01 dec 2013, 00:04

Rutinski odrađena tekma.
Mislim da je dobra stvar što se nisu puno trošili i odigrali rutinski poslije vodstva. Ipak su desetkovani, izostanak još jednog ili dvojice može biti koban.

Dobra stvar je i to što je tekma završila bez primljenog gola. Alaba je najzaslužniji za to :mrgreen:
Slijedi Augsburg pa gostovanje Wederu.

Bilo bi lijepo kad bi neko sklonio ovu anketu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 01 dec 2013, 00:08

Inace Robben je uvijek on fire, kada dodje sezona ovih dugih gaca, kao da mu daju neku moc :)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 01 dec 2013, 08:35

Astren je napisao/la:Inace Robben je uvijek on fire, kada dodje sezona ovih dugih gaca, kao da mu daju neku moc :)
istina. :mrgreen:
najjaci je bio dok je nosio one bijele.
ceze je napisao/la:Bilo bi lijepo kad bi neko sklonio ovu anketu.
+1
u novoj bismo mogli glasati hoce li bayo u ovoj bligaskoj sezoni ostat neporazen. 8-)
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 01 dec 2013, 08:53

dobra ideja za anketu +1

Inace, ovaj Basel bi mogao dobro zaraditi na Salahu, strašan talent, volio bi ga u redovima Bavaraca, umije zabit go :)

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 01 dec 2013, 10:59

sonik24 je napisao/la:
Inace, ovaj Basel bi mogao dobro zaraditi na Salahu, strašan talent, volio bi ga u redovima Bavaraca, umije zabit go :)
Ti dosao da nam uvalis Salaha,pa makar :mrgreen:

Trenutno nam ne trebaju igraci koji se moraju dokazivati,zapravo ne treba nam uopste vise igraca :D
Hojbjerg,Green,Weihrauch,Weiser,Kirchoff,Shaqiri,... sve djecurlija koja ceka svojih 5 minuta i docekace :D

A Thiago,Kroos,Gotze,Muller,Badstuber,Alaba,...,djecurlija koja vec zna kako da hara Europom :D
#miasanmia

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 01 dec 2013, 11:20

ma to jest, al su neki mediji prenijeli da ga skauti Bayerna prate, a eto, rekoh, moglo bi bit interesantno :)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 dec 2013, 11:22

Uzeli smo im Shaqirija, sto je sasvim dovoljno. Salah jeste sjajan igrac, ali bi dzaba dosao, jer mjesta u ekipi nema.

Robben jucer proslavio jubilej postigavsi 50-i gol u Bundesligi kao i 51. A cjelokupna ekipa je imala 1029 dodira s loptom, sto je novi rekord kada je taj segment igre u pitanju. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 01 dec 2013, 13:03

Nego momci kada je sve tako bajno i krasno, valjalo bi da Bayo obori jos koji rekord. Trebalo bi da dobiju Citya, pa da po prvi put ako se ne varam imaju sve pobjede u grupnoj fazi Lp-a u historiji kluba. Brinu me ucestale povrede, jer zbog toga jedni te isti igraci moraju igrati mnogo bitnih utakmica u kratkom vremenskom periodu. Umor je vec prisutan, sto se moglo vidjeti u drugom poluvremenu jucerasnje utakmice. Valjalo bi im dati nesto odmora da se regeneriraju, pa onda nastaviti fantasticnu seriju na svim frontovima, a pri tome i osvojiti nadolazece svjetsko klupsko prvenstvo.
Trenutno je Bayo daleko najjaci klub u Europi s predispozicijama da na proljece bude mnogo jaci ( nadam se samo da ce nas povrede zaobici ). Sto se tice osmine finala LP-a, tu vec posljednjih 3-4 godine imamo najvise problema i tu se igraci najvise namuce za nastavak takmicenja. Vjerovatno to proistice iz nedovoljne uigranosti i zimske pauze, nadam se da ovaj put nece biti nekih vecih problema, jer onda nastavak takmicenja bi isao mnogo lakse.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 dec 2013, 14:52

Ribery i Shaqiri ce najvjerovatnije biti spremni za Augsburg, tako da ocekujem od njih barem neke minute. Ribery ce sigurno dobiti sansu, jer on nije puno odsustvovao i u relativno dobroj formi se nalazi, ali sam siguran da nece startati, no to nije ni bitno kad na raspolaganju imamo sasvim dovoljno igraca. 8-)

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 02 dec 2013, 10:22

Veliki talenat njemačkog nogometa Julian Bandt(17.god vfl Wolfsburg) koji se spominjao kao moguće naše pojačanje ipak ne dolazi kod nas nego u Bayer Leverkuzen bez odštete na kraju sezone.
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 49256.html

Ako je toliko dobar koliko njemački novinari pišu nadam se da će za godinu, dvije ako se pokaže u Bayeru biti kupljen od naše uprave ;)

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 02 dec 2013, 13:20

Hoćemo li još rekorda? HOĆEMO!
Pobjedom protiv Bičakćića (je li tvrdo ili mehko Ć? :-) ) i njegove ekipe, Bayo je nanizao 28 BL pobjeda u kalendarskoj godini :-)
Sent from my Philips Smart TV.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 02 dec 2013, 13:36

doktore narvno da će biti još rekorda ove godine u bundesligi igramo još dva puta Werder u gostima i HSV kod kuće završit ćemo kao Herbstmeister sa 16 utakmica. Utakmica 17 kola protiv Stutgarta igra se tek 2014.U LP ponovo očekujemo šamaranje šeika iz Mančestera i postavljanje novog rekorda u LP poslije toga slijedi putovanje u Marocco Svjetsko klupsko prvenstvo da kapiten Philip postane rekorder u podizanju trofeja bit će to peti ove godine 8-)

Alabin potez od subote koja požrtvanost
slika

Dante :lol: :lol:

[youtube][/youtube]

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 02 dec 2013, 15:21

slika
U Bayernu se karijere zavrsavaju jer neces naci nigdje bolje 8-) 8-)
Ostat ce najbolji bek danasnjice u Bayernu do 30.6.2018. ;)
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 dec 2013, 15:26

Wow. :o
To @BadrHari, pravo si me obradovao. 8-)

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 02 dec 2013, 15:28

koja vjest @BadrHari odavno ništa draže nisma čuo vezano za našeg Bayerna. Svaka čast Sammer,Rummenige.Henes i hvala ti na vjernosti Davide Alaba . Vertrag bis 2018 :o

Slijedi majstor veznog reda Toni Kroos,pa poslije njega neprevaziđeno krilo Robben, jedan od najbolji centralnih bekova Boateng i naša mašina po desnom beku Rafko(Rafinha)
Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 02 dec 2013, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 02 dec 2013, 15:42

Nikakav problem momci. ;)

Osigurali smo se od Ottla, Lellova i drugih pokusaja od igraca u buducnosti. 8-)
Za 5 godina sastav nece izgubiti na individualnoj kvaliteti.

Muller kapiten,
Kroos diriguje sredinom zajedno sa Thiagom,
Martinez iza njih razbija sve pokusaje protivnickih napada,
Gotze sjeva sa jedne, Shaqir sa druge strane ...

Ma hej perverzija. 8-)
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []