Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Narin
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Narin » 02 dec 2013, 19:34

Bosniacum Lilium je napisao/la:Izdrzi Narine :D mojne ba da posustajes sad na pocetku, dobro ti ide, vjeruj mi :D
Ma ne mislim na predmete i to,nije to problem,već me drugi problemu muče.. :mrgreen:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 dec 2013, 19:40

nije valjda zene :roll: :roll: :roll:

alejkumu selam @ Dove :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 02 dec 2013, 20:02

kako ide borci, imal gdje Zoleta moram ga pitati zna li jednu malu iz trećeg razreda :lol:

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 02 dec 2013, 20:54

Bosniacum Lilium je napisao/la:nije valjda zene :roll: :roll: :roll:

alejkumu selam @ Dove :D
Ma nije samo to,svašta pomalo,ne znam ni ja šta tačno. :mrgreen:

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 02 dec 2013, 20:58

Ljiljane trebat ćeš mi za jedno heftu i po, trebam esej pisat o biznisima, pa da daš prijedlog samo za koji biznis :mrgreen:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 02 dec 2013, 21:41

Ima li neko kakvu igricu za android, nešto zanimjivo? :-P

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 02 dec 2013, 21:42

slika

:shock:

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 03 dec 2013, 01:28

Mozel mi neko reci nesto o ovom njemackom drzavljanstvu.Ono mozes uzeti njihovo ako si tamo rodjen.Nesto sam nacuo,neko mi pricao pa da vidim sta i kako.Mada ne vjerujem u to,cirkus bi nastao.
BHF Bosanska Krajina!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 dec 2013, 01:33

Dex je napisao/la:Ljiljane trebat ćeš mi za jedno heftu i po, trebam esej pisat o biznisima, pa da daš prijedlog samo za koji biznis :mrgreen:
sad vec ulazimo u domen konsaltinga :D a to se debelo naplacuje :twisted: :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: Chat

Post Postao/la Cautinho » 03 dec 2013, 10:30

Pa ima li sta od tih izbora za forumaša i kantu?
Jako sam se trudio ove godine,očekivanja su velika...
Keep walking.

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 03 dec 2013, 10:53

apocalyps je napisao/la:Mozel mi neko reci nesto o ovom njemackom drzavljanstvu.Ono mozes uzeti njihovo ako si tamo rodjen.Nesto sam nacuo,neko mi pricao pa da vidim sta i kako.Mada ne vjerujem u to,cirkus bi nastao.
Istina je vjeruj mi, samo ko se hoće boriti za to.
U vrijeme kad se meni mama borila za očinstvo, tj. da mi se upiše ime oca u rodni list jer me on nije htio, pričali smo sa advokatom i došli smo do toga da sam rođen u Danskoj, i odjednom, zašto preko ambasade ili suda nisam tražio to?
Kaže ovako dobro se sjećam: "Da si rođen u avionu iznad Švicarske, dobijaš državljanstvo, jer si rođen na toj teritoriji."

Eh fora je što je šugava Danska uvela zakon koji zabranjuje izbjeglicama baš zbog toga, jer su imali mali milion bosanaca i srba u ratu, tako da sam ostao uskraćen za to, no imam druga iz osnovne koji je preko suda izganjao državljanstvo Belgije ;)
Tako da, trči advokatu, moraš imat dokaze o rođenju u toj državi i voila ;)
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 03 dec 2013, 11:29

iVar je napisao/la:
apocalyps je napisao/la:Mozel mi neko reci nesto o ovom njemackom drzavljanstvu.Ono mozes uzeti njihovo ako si tamo rodjen.Nesto sam nacuo,neko mi pricao pa da vidim sta i kako.Mada ne vjerujem u to,cirkus bi nastao.
Istina je vjeruj mi, samo ko se hoće boriti za to.
U vrijeme kad se meni mama borila za očinstvo, tj. da mi se upiše ime oca u rodni list jer me on nije htio, pričali smo sa advokatom i došli smo do toga da sam rođen u Danskoj, i odjednom, zašto preko ambasade ili suda nisam tražio to?
Kaže ovako dobro se sjećam: "Da si rođen u avionu iznad Švicarske, dobijaš državljanstvo, jer si rođen na toj teritoriji."

Eh fora je što je šugava Danska uvela zakon koji zabranjuje izbjeglicama baš zbog toga, jer su imali mali milion bosanaca i srba u ratu, tako da sam ostao uskraćen za to, no imam druga iz osnovne koji je preko suda izganjao državljanstvo Belgije ;)
Tako da, trči advokatu, moraš imat dokaze o rođenju u toj državi i voila ;)
nemoj zayebavat :o znaci stvarno bi ova prica oko njemackog drzavljanstva mogla biti istina :D
ako bude tako castim te :mrgreen:

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 03 dec 2013, 11:32

sve u svemu provjeri, ja znam da je tako bilo u mom primjeru i primjeru mog druga, doduše mi smo zadržali originalne rodne listove, ja danski ovaj njemački, no ovaj je uspio, ja nisam, kako rekoh zbog zakona :) Sad bi ladio jajca negdje u Kopenhagenu vjerovatno :) jer kao dijete rođeno tamo, da nema zakona, imao bih socijalu, stan (kakav-takav) i besplatno školovanje&zdravstvo :mrgreen:

mene moji za*ebali, hoće da se vrate i vratiše se 1996. :/
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 03 dec 2013, 11:41

iVar je napisao/la:sve u svemu provjeri, ja znam da je tako bilo u mom primjeru i primjeru mog druga, doduše mi smo zadržali originalne rodne listove, ja danski ovaj njemački, no ovaj je uspio, ja nisam, kako rekoh zbog zakona :) Sad bi ladio jajca negdje u Kopenhagenu vjerovatno :) jer kao dijete rođeno tamo, da nema zakona, imao bih socijalu, stan (kakav-takav) i besplatno školovanje&zdravstvo :mrgreen:

mene moji za*ebali, hoće da se vrate i vratiše se 1996. :/
bila je kao neka prica da ce sve osobe rodjene u njemackoj od 2015. dobiti njihovo drzavljanstvo. daj Boze da to nije mahalska prica, mada je previse dobro da bi bilo stvarno :mrgreen:
i moji su pogrijesili, birali izmedju australije i bosne i vratili se :D

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 03 dec 2013, 12:16

od patriotizma danas nemaju ništa šta bi imali tamo negdje :mrgreen:
nažalost, al' je tako :D ja bi rado bio patriota iz St. Louis-a :mrgreen:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 03 dec 2013, 12:20

iVar je napisao/la:od patriotizma danas nemaju ništa šta bi imali tamo negdje :mrgreen:
ma njemacka je najjaca drzava na dunjaluku :D da mi se nekako docepat njemacke :D morat cu onda to provjeriti oko drzavljanstva. odoh ako nista konobarisat :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 dec 2013, 12:42

E što ga izganjate i ja ću ga izganjati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

BellaJuventina
Kontakt:

Post Postao/la BellaJuventina » 03 dec 2013, 12:48

legenda je patrijota on neče nidže da ide izbosne
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 dec 2013, 13:03

BellaJuventina je napisao/la:legenda je patrijota on neče nidže da ide izbosne
a inače imam pravo na državljanstvo Švicarske :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 03 dec 2013, 13:04

jasmin10 je napisao/la:
iVar je napisao/la:od patriotizma danas nemaju ništa šta bi imali tamo negdje :mrgreen:
ma njemacka je najjaca drzava na dunjaluku :D da mi se nekako docepat njemacke :D morat cu onda to provjeriti oko drzavljanstva. odoh ako nista konobarisat :mrgreen:
bez zajebancije prvo provjeri s nekim pravnikom koji se razumije u to, onda do ambasade :)

@legendo ti ne mo'š izganjat' pos'o u preventu, kamo l' šta drugo :P kakva švica bolan, jedino ako si kakvu na skype skid'o iz švice :lol:

@BellaJuventina hu iz ju? :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: CHR, feniksptica i 7 gostiju.