Ma ne mislim na predmete i to,nije to problem,već me drugi problemu muče..Bosniacum Lilium je napisao/la:Izdrzi Narinemojne ba da posustajes sad na pocetku, dobro ti ide, vjeruj mi
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nije valjda zene
alejkumu selam @ Dove
alejkumu selam @ Dove
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kako ide borci, imal gdje Zoleta moram ga pitati zna li jednu malu iz trećeg razreda 
Ma nije samo to,svašta pomalo,ne znam ni ja šta tačno.Bosniacum Lilium je napisao/la:nije valjda zene![]()
![]()
![]()
alejkumu selam @ Dove
Ljiljane trebat ćeš mi za jedno heftu i po, trebam esej pisat o biznisima, pa da daš prijedlog samo za koji biznis 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ima li neko kakvu igricu za android, nešto zanimjivo?
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Mozel mi neko reci nesto o ovom njemackom drzavljanstvu.Ono mozes uzeti njihovo ako si tamo rodjen.Nesto sam nacuo,neko mi pricao pa da vidim sta i kako.Mada ne vjerujem u to,cirkus bi nastao.
BHF Bosanska Krajina!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sad vec ulazimo u domen konsaltingaDex je napisao/la:Ljiljane trebat ćeš mi za jedno heftu i po, trebam esej pisat o biznisima, pa da daš prijedlog samo za koji biznis
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Chat
Pa ima li sta od tih izbora za forumaša i kantu?
Jako sam se trudio ove godine,očekivanja su velika...
Jako sam se trudio ove godine,očekivanja su velika...
Keep walking.
Istina je vjeruj mi, samo ko se hoće boriti za to.apocalyps je napisao/la:Mozel mi neko reci nesto o ovom njemackom drzavljanstvu.Ono mozes uzeti njihovo ako si tamo rodjen.Nesto sam nacuo,neko mi pricao pa da vidim sta i kako.Mada ne vjerujem u to,cirkus bi nastao.
U vrijeme kad se meni mama borila za očinstvo, tj. da mi se upiše ime oca u rodni list jer me on nije htio, pričali smo sa advokatom i došli smo do toga da sam rođen u Danskoj, i odjednom, zašto preko ambasade ili suda nisam tražio to?
Kaže ovako dobro se sjećam: "Da si rođen u avionu iznad Švicarske, dobijaš državljanstvo, jer si rođen na toj teritoriji."
Eh fora je što je šugava Danska uvela zakon koji zabranjuje izbjeglicama baš zbog toga, jer su imali mali milion bosanaca i srba u ratu, tako da sam ostao uskraćen za to, no imam druga iz osnovne koji je preko suda izganjao državljanstvo Belgije
Tako da, trči advokatu, moraš imat dokaze o rođenju u toj državi i voila
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
nemoj zayebavatiVar je napisao/la:Istina je vjeruj mi, samo ko se hoće boriti za to.apocalyps je napisao/la:Mozel mi neko reci nesto o ovom njemackom drzavljanstvu.Ono mozes uzeti njihovo ako si tamo rodjen.Nesto sam nacuo,neko mi pricao pa da vidim sta i kako.Mada ne vjerujem u to,cirkus bi nastao.
U vrijeme kad se meni mama borila za očinstvo, tj. da mi se upiše ime oca u rodni list jer me on nije htio, pričali smo sa advokatom i došli smo do toga da sam rođen u Danskoj, i odjednom, zašto preko ambasade ili suda nisam tražio to?
Kaže ovako dobro se sjećam: "Da si rođen u avionu iznad Švicarske, dobijaš državljanstvo, jer si rođen na toj teritoriji."
Eh fora je što je šugava Danska uvela zakon koji zabranjuje izbjeglicama baš zbog toga, jer su imali mali milion bosanaca i srba u ratu, tako da sam ostao uskraćen za to, no imam druga iz osnovne koji je preko suda izganjao državljanstvo Belgije![]()
Tako da, trči advokatu, moraš imat dokaze o rođenju u toj državi i voila
ako bude tako castim te
sve u svemu provjeri, ja znam da je tako bilo u mom primjeru i primjeru mog druga, doduše mi smo zadržali originalne rodne listove, ja danski ovaj njemački, no ovaj je uspio, ja nisam, kako rekoh zbog zakona
Sad bi ladio jajca negdje u Kopenhagenu vjerovatno
jer kao dijete rođeno tamo, da nema zakona, imao bih socijalu, stan (kakav-takav) i besplatno školovanje&zdravstvo
mene moji za*ebali, hoće da se vrate i vratiše se 1996. :/
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
bila je kao neka prica da ce sve osobe rodjene u njemackoj od 2015. dobiti njihovo drzavljanstvo. daj Boze da to nije mahalska prica, mada je previse dobro da bi bilo stvarnoiVar je napisao/la:sve u svemu provjeri, ja znam da je tako bilo u mom primjeru i primjeru mog druga, doduše mi smo zadržali originalne rodne listove, ja danski ovaj njemački, no ovaj je uspio, ja nisam, kako rekoh zbog zakonaSad bi ladio jajca negdje u Kopenhagenu vjerovatno
jer kao dijete rođeno tamo, da nema zakona, imao bih socijalu, stan (kakav-takav) i besplatno školovanje&zdravstvo
![]()
i moji su pogrijesili, birali izmedju australije i bosne i vratili se
od patriotizma danas nemaju ništa šta bi imali tamo negdje
nažalost, al' je tako
ja bi rado bio patriota iz St. Louis-a 
nažalost, al' je tako
ma njemacka je najjaca drzava na dunjalukuiVar je napisao/la:od patriotizma danas nemaju ništa šta bi imali tamo negdje![]()
nažalost, al' je takoja bi rado bio patriota iz St. Louis-a
- legenda reala
- Kontakt:
E što ga izganjate i ja ću ga izganjati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
BellaJuventina
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
a inače imam pravo na državljanstvo ŠvicarskeBellaJuventina je napisao/la:legenda je patrijota on neče nidže da ide izbosne
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
bez zajebancije prvo provjeri s nekim pravnikom koji se razumije u to, onda do ambasadejasmin10 je napisao/la:ma njemacka je najjaca drzava na dunjalukuiVar je napisao/la:od patriotizma danas nemaju ništa šta bi imali tamo negdje![]()
nažalost, al' je takoja bi rado bio patriota iz St. Louis-a
da mi se nekako docepat njemacke
morat cu onda to provjeriti oko drzavljanstva. odoh ako nista konobarisat
@legendo ti ne mo'š izganjat' pos'o u preventu, kamo l' šta drugo
@BellaJuventina hu iz ju?