Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
Ovo bi bilo odlicno za njega, igrao bi protiv sjajnih napadača, Ibrahimović, Cavani, Falcao....
Bratstvo do groba....
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
- Goalgetter
- Kontakt:
Odlicno. Raskinuo je ugovor sa Alanijom, nadam se da ce u Bundesligu, ako ima vec ponudu.
IZgleda da ce u Francusku...Goalgetter je napisao/la:Odlicno. Raskinuo je ugovor sa Alanijom, nadam se da ce u Bundesligu, ako ima vec ponudu.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Ako predje, onda bi vjerovatno bio medju prvih 11 u Brazilu.
I izbori mjesto u prvih 11 u klubu, zaboravio si reci!!!ZgemboAdislic je napisao/la:Ako predje, onda bi vjerovatno bio medju prvih 11 u Brazilu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ova recenica jeZa usluge mlađeg brata Stojana Vranješa, prvotimca novosadske Vojvodine zainteresovan je francuski prvoligaš Evijan, kao i jedan član nemačke Bundeslige.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nije mala stvar biti brat Stojana Rivalda ,pogotovo nakon one bravure protiv Mexika.zgembo89 je napisao/la:ova recenica jeZa usluge mlađeg brata Stojana Vranješa, prvotimca novosadske Vojvodine zainteresovan je francuski prvoligaš Evijan, kao i jedan član nemačke Bundeslige.
koju covjek napravi reklamu sebi sa jednim makazicama evo i Ognjen gradi karijeru preko njegovih ledja 
dobar Evian, dobiše PSG bez ikakve muke
rekao sam već, stabilan prvoligaš, dobar klub za Ogijev napredak 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Recenica je sasvim na mjestu! Ljudima u Srbiji Ognjen Vranjes ne zvuci nista poznatije od brata mu Stojana, cak stavise...zgembo89 je napisao/la:ova recenica jeZa usluge mlađeg brata Stojana Vranješa, prvotimca novosadske Vojvodine zainteresovan je francuski prvoligaš Evijan, kao i jedan član nemačke Bundeslige.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Nego je li mu Legea placa honorare za koristenje logotipa.zgembo89 je napisao/la:koju covjek napravi reklamu sebi sa jednim makazicama evo i Ognjen gradi karijeru preko njegovih ledja

- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: AW: Ognjen Vranješ
Nadam se da ce sto prije finalizirati transfer u Evian. Momak je zvijer! Steta zbog povrede koja ga je udaljila iz reprezentacije ali vratit ce se on jos jaci!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Zainteresovana i CZV. Cime bi ga placali da mi je znati, klikerima mozda 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- legenda reala
- Kontakt:
Ovaj opet pompezno najavljuje neke transfere i na kraju neće biti ništa, kao da mu je Ćiro babo

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma uvijek ista stvar kod nasih igraca.
Od Manchester Uniteda i Eviana zavrsi u Zvezdi.
Od Manchester Uniteda i Eviana zavrsi u Zvezdi.
Kako bilo, sretno mu. Nije ni on u zavidnoj situaciji. Nije u takmičarskoj formi već duže vremena, oporavio se nedavno, jedino ga igre iz reprezentacije mogu " vaditi ".
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
opet se nesto izjalovilo oko transfera dok nema nista u medijima vec par dana..
O majko draga
.Ovaj bas kao da ga je Ciro trenirao.Tolike najave od Uniteda,Swansea,Eviena do timova koji igraju LP,i sad treba da zavrsi u Zvezdi ili Sarajevu?.Ma smijesno zivota mi,a jos gore sto on sve to potvrdi da pregovara s tim europskim timovima ccc
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.