Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

GazijaKalesija
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la GazijaKalesija » 03 dec 2013, 17:42

GazijaKalesija je napisao/la:Pokušati odbojku Brno-Zlin 1...3,20...Nisu nikakve dojave nit išta, jednostavno osjećaj, pa ko hoće da isprati, bujrum :D

Također estoril - guimares z1.. oko 1,70 je čini mi se, te Jagiellonia-Wisla ps1..1,75.. Pozdrav :D

Prođe ovo jučer sve 3... Danas od mogućih iznenađenja u odbojci... Maaseik-Olympiakos tip 2.. 3,60... Također, grehota je da se ne uzme Brooklyn - Denver 1 2,40... Crystal Pallace - West ham pik1 2,0... Sretno :)
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

HaHu1x2
Kontakt:

Post Postao/la HaHu1x2 » 03 dec 2013, 17:44

zasto cp 1 , cekicare je tek krenulo .. ?
B-I-R !

SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 03 dec 2013, 17:49

da pohvalim sve koji su pisali danas analize, dosta dobro pisano, vidim vec je i proslo nesto.

Listic 1:

Parma prolaz 1,25

Iako bi Parma ovo trebala rijesit u 90min. ipak su to talijani jos kup tako da cu se osigurat prolazom.

Nice-Monaco 2 1,80

Gosti su jaca ekipa i mislio sam ih svakako igrat danas jos kad sam procitao da domacinu fali dosta igraca defitivno sam odlucio na jaci ulog.

Nice-Monaco žk 3,5 vise 1,65

ovo sam prepisao od momka koji je predlozi. dobro uoceno i nadam se da prolazi. jos da dodam da sudija koji sudiju vecerasnju tekmu nijednom ove sezone nije dao manje od 4 zute kartocke :D

B.Lopez 18,5 over

iako NBA navecer tek igram, posto mi se desi da imam 1-2 sigurna para pa mi fali treci za uslov danas sam se odlucio dodati na glavni listic. Lopez je na prosjeku od 20p po mecu. glavna je napadacka opcija Brooklyna koji veceras docekuju Denvera koji slabo brani poziciju centra, a i opcenito igraju slabu odbranu. Netsima takodjer fale Deron, Kirilenko, Terry i Pierce. Blatche je proslu utakmicu odigrao strasnu na centarskoj poziciji a i pored toga je Lopez zabio 20p. cisto sumnjam da Blatche veceras moze ponuditi onako dobru partiju pa ocekujem i vise minuta za Lopeza.

Listic 2:

QPR 1 1,50

QPR kuci igra 7-1-0, dok gosti u gostima imaju samo 1 pobjedu i 1 remi. QPR se zeli sigurno vratiti na vrh tabele i ovakve utakmice moraju pobjedjivat.

Burnley-Watford oba daju 1,65

dovoljno je pogledati medjusobne susrete ove dvije ekipe. zadnjih 6 meceva je dolazio ovaj tip a od tih 6 cak 5 puta tip 3+ golova. i ako je Watford u ocajnoj formi mislim da ce dati barem 1 gol veceras.

Mons-Gravelines kp2 1,35

Gosti su daleko kvalitetnija ekipa. bore se za prvo mjesto u grupi dok Mons nema nikakvih sansi za prolaz dalje iako su proslo kolo ostvarili iznenadjujucu pobjedu na gostovanju protiv Rome.

Okapi-Reggio Emilia kp2 1,30

ovdje na forumu procitah da domacinu fale bitni igraci tako da sam se odlucio odigrati ovaj par.

Listic 3:

Burnley-Watford 2 3,30

ovo cu singlirati na par eura. jednostavno Watford mora nekog pobijediti. championship je poznat po iznenadjenjima a Watford mora nekad izac iz krize pa se nadam da ce to biti veceras.

Sretno svima! :D
*La Roma non si tifa, si AMA!*

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 03 dec 2013, 17:53

Kurbla je napisao/la:Glavni tiket:

Bus.Arsizio - Galatasaray 2 @ 1,40
(gosce puno bolja ekipa koja i ove godine pretenduje na Final Four kao i prosle godine, lagana pobjeda kod kuce prije 7 dana protiv istog protivnika, kvota pada)
Galatasaray - Friedrichshafen 2 @ 1,30
(Galata ove godine sa izrazeno manjim budzetom u odnosu na proslu godinu u kojoj opet uopste nisu briljirali, prije mjesec dana Friedrich lagano dobio kod kuce, kvota pada)
Galatasaray - Gaziantep BB 1 @ 1,25
(prema najavama Galata ce ove godine Kup shvatiti ozbiljno, kvota pada)
LF Basket - Boras kp2 @ 1,45
(gosti bez poraza u prvenstvu 12/0, domacini na omjeru 6/7, Boras dobio kod kuce istog protivnika prije malo vise od mjesec dana 19 razlike)
Gl.Rangers 1 @ 1,10
(sta reci? da je tu Kung Fu Pandza isao bih sa oba ne daju @1,70 :mrgreen:)

Kvota: 3,63
Uplata: Jaka

Sretno ;)
osim svoja tri listica pratim ovo(ne igram samo Galatu fudbal), sretno nam :D

i pitanje za ostale koji igraju Brooklyna 1? mozel obrazlozenje zbog cega?

Prisoner
Kontakt:

Post Postao/la Prisoner » 03 dec 2013, 17:54

Je l' iko uhvatio Nedovića na 20,5 u maxbetu? Obradujte me..
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!

Pixma
Kontakt:

Post Postao/la Pixma » 03 dec 2013, 17:55

Eh raja da se okusam, pratim forum dugo, igram najvise NBA i reko da podijelim tiket nocas cisto da vidim kako cu proci...odigrat cu tiket na mali ulog :D, svi igraci i granice su iz sportplus kladionice (inace igram u williamsu/wwin), medjutim bolja ponuda me u zadnje vrijeme vuce da igram cesce u sportplusu :D

A. Afflalo 20,5 - VISE - Dakle Vucevic i Nelson su day to day, dakle mogu igrati a i ne moraju, tako da ovaj par daleko da je siguran ali idem na to da ce to Vucevic odmarati nakon lakse povrede, a Nelson je vec nekoliko tekmi out, vcrs je day to day, ali smatram da ce Afflalo dati vise pa makar i forsirao...sto mu nije strano..ali na tikete vecih uloga ne bih ga licno stavljao

Mayo 14,5 - VISE - Ne znam koji idiot bi stavio ovoliko nisku granicu, mada i dalje Mayo ima naku slabiju seriju igara medjutim Milwaukee ove sezone igra sasvim solidno protiv Celticsa kao i Mayo koji je posljednje gostovanje imao 20, po meni ovo bi trebalo proci, cak sta vise kontam da bi Bucksi mogli uzet pa za one lude mogu pokusati i Green under

Johnson 18,5 VISE - Mislim opet dosta niska granica ja ga ocekujem vcrs na oko 25-26 kao i proslu tekmu, jer posto je Pierce out sve ce svesti na njega i Lopeza uz Blatcha i Mirzu :D...ali Johnson igra dosta dobro protiv Denvera biti ce puno koseva, ocekujem bar 100 od Brooklyna a 19 koseva onda Joeu nije upitno :D

King James 26,5 VISE - Hladno vise, nema se tu sta ocekujem tvrdu tekmu Detroit igra jako dobro, bit ce gusto bar do 4. tako da ocekujem da James rjesi tekmu uprkos svojim problemima sa ledjima moze on to, s druge stane Jennings bi mogao imati svoju ludu noc, no on je najgori igrac u historiji za gadjat manje vise :D

Conley 18,5 VISE - eh ovako dakle Conley igra ocajno protiv Sunsa daje nakih 9 poena u posljednjih par tekmi protiv njih u prosjeku. Medjutim igraju kuci moraju dobiti protivnik je savrsen za to, nema Gasola, vrlo moguce da i Zack bude out, tako da htio ne htio morat ce i ispucavat ce se, sve kaze da ce biti under, ali ovo igram na osjecaj, takodjer 1. cetvrtina 2 na Phoenix mogla bi doci, jer Grizzliesi dozvoljavaju preko 50 % sutra iz igre u prvoj cetvrtini :D

Nowitzki 20,5 VISE - tata igre, moguc je blowout, ali ne vjerujem tvrd je Charlotte, Moze i Ellis over jer je Charlotte dostao pao nakon tijesnoo izgubljenog meca od Miamia. Uglavnom Dirk je Dirk i to je to.

To je to za vcrs posljednja 2 meca nisam analizirao tako da necu da bacam bombe, ovo je sto se tice mene...mozda ubacim nesto i sa posljednja 2 meca i to je to...Kvota je oko 40...ulog sica 2 KM ..

Raja, sretno !!
Zadnja izmjena: Pixma, dana/u 03 dec 2013, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 03 dec 2013, 17:56

HaHu1x2 je napisao/la:zasto cp 1 , cekicare je tek krenulo .. ?
Ma i nije ih baš krenulo, pobijedili su raspadnuti fulham i to zadnja 2 gola su dali poslije 80. minute, a i ne znam, nešto imam osjećaj da će večeras Crystal Pallace prokinuti i pobijediti čekićare, opet može svašta biti, zato tipujem pik 1... Ili pokušati sa z1, nisam gledao to kako se kreće koeficijent...
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 03 dec 2013, 17:57

Evo nešto od NBA za večeras, nemam kad pisati objašnjenje ali nisam tek tako polupao parove :)
Conley preko 18,5
Lopez preko 18,5
Golden S.-Toronto preko 201,5
Nowitzki ispod 21,5
Kvota 11,71
Pustiću sunce da topi ljubav!

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 03 dec 2013, 17:59

Prisoner je napisao/la:Je l' iko uhvatio Nedovića na 20,5 u maxbetu? Obradujte me..
iz Golden Statea? :D

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 03 dec 2013, 17:59

ElLoco7 je napisao/la:

i pitanje za ostale koji igraju Brooklyna 1? mozel obrazlozenje zbog cega?
haha, ne znam, ja iskreno tipujem jer mislim da će nakon pobjede nad Memphisom nanizati par pobjeda,a vrijeme je i da se prekine ovaj niz Denvera :D

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 03 dec 2013, 18:13

Lil zuti 2, nica zuti 2 i west ham zuti 2, na 10 KM 54 dobitak, ovo sto posto prolazi

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 03 dec 2013, 18:15

Prepisujem ovaj dugi tiket za NBA, sad me interesuje imal gde neka stranica gdje pisu izostanci igraca fudbal. Interesuje me Lil Marsej?
Glory Glory Man United!

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 03 dec 2013, 18:16

Parma 1
Regio Emila 2

i sta kao trece ? Monako 2 ili ? :?

Prisoner
Kontakt:

Post Postao/la Prisoner » 03 dec 2013, 18:17

ElLoco7 je napisao/la:
Prisoner je napisao/la:Je l' iko uhvatio Nedovića na 20,5 u maxbetu? Obradujte me..
Ma ja ba. Greška bila, stavili ga na 20,5, al' sam zakasnio. Nadam se da je neko uhvatio i stavio milion na under.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 03 dec 2013, 18:18

vecaveca je napisao/la:Parma 1
Regio Emila 2

i sta kao trece ? Monako 2 ili ? :?
Bologna PS1
BHF Bosanska Krajina!

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 03 dec 2013, 18:19

Prisoner je napisao/la:
ElLoco7 je napisao/la:
Ma ja ba. Greška bila, stavili ga na 20,5, al' sam zakasnio. Nadam se da je neko uhvatio i stavio milion na under.
Sto takvih greski nema u Premieru..Na ovo se kuca mogla uplatiti komotno..

Vedrns
Kontakt:

Post Postao/la Vedrns » 03 dec 2013, 18:20

Anderson8 je napisao/la:Prepisujem ovaj dugi tiket za NBA, sad me interesuje imal gde neka stranica gdje pisu izostanci igraca fudbal. Interesuje me Lil Marsej?
slika

Tu imas povrede,suspenzije,nisu pozvani od strane trenera... Ime igraca,pozicija,koliko odigranih utakmica/golova itd.

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 03 dec 2013, 18:21

Lopez Over 18.5
Miami 1
GS 1

na 50Km Dobitak 143.5

Fecox
Kontakt:

Post Postao/la Fecox » 03 dec 2013, 18:22

Uplaćeno prije 18:00

Gornik Z.-Widzew L. 1 1,45
HSV-Koln 3+ 1,55
Lille-Marseille pik X 1,55
Schalke-Hoffenheim 1 1,70
Parma-Varese 1 1,65
Sacramento-Oklahoma 2 1,50
(ORL)A.Afflalo (-19,5+) over 1,60 ( :lol: trpa se haman bestidno na njeg)

Tečaj 23,45
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 03 dec 2013, 18:22

Anderson8 je napisao/la:Prepisujem ovaj dugi tiket za NBA, sad me interesuje imal gde neka stranica gdje pisu izostanci igraca fudbal. Interesuje me Lil Marsej?
http://injuriesandsuspensions.com/" onclick="window.open(this.href);return false; eto drug pa potrazi trebalo bi da bude tu.

@prisoner e svasta, na to se mogla sva imovina na under uplatit.

@gazijakalesija ne znam ali meni je to daleko od nekog zicera.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.