Eh raja da se okusam, pratim forum dugo, igram najvise NBA i reko da podijelim tiket nocas cisto da vidim kako cu proci...odigrat cu tiket na mali ulog

, svi igraci i granice su iz sportplus kladionice (inace igram u williamsu/wwin), medjutim bolja ponuda me u zadnje vrijeme vuce da igram cesce u sportplusu
A. Afflalo 20,5 -
VISE - Dakle Vucevic i Nelson su day to day, dakle mogu igrati a i ne moraju, tako da ovaj par daleko da je siguran ali idem na to da ce to Vucevic odmarati nakon lakse povrede, a Nelson je vec nekoliko tekmi out, vcrs je day to day, ali smatram da ce Afflalo dati vise pa makar i forsirao...sto mu nije strano..ali na tikete vecih uloga ne bih ga licno stavljao
Mayo 14,5 -
VISE - Ne znam koji idiot bi stavio ovoliko nisku granicu, mada i dalje Mayo ima naku slabiju seriju igara medjutim Milwaukee ove sezone igra sasvim solidno protiv Celticsa kao i Mayo koji je posljednje gostovanje imao 20, po meni ovo bi trebalo proci, cak sta vise kontam da bi Bucksi mogli uzet pa za one lude mogu pokusati i Green under
Johnson 18,5
VISE - Mislim opet dosta niska granica ja ga ocekujem vcrs na oko 25-26 kao i proslu tekmu, jer posto je Pierce out sve ce svesti na njega i Lopeza uz Blatcha i Mirzu

...ali Johnson igra dosta dobro protiv Denvera biti ce puno koseva, ocekujem bar 100 od Brooklyna a 19 koseva onda Joeu nije upitno
King James 26,5
VISE - Hladno vise, nema se tu sta ocekujem tvrdu tekmu Detroit igra jako dobro, bit ce gusto bar do 4. tako da ocekujem da James rjesi tekmu uprkos svojim problemima sa ledjima moze on to, s druge stane Jennings bi mogao imati svoju ludu noc, no on je najgori igrac u historiji za gadjat manje vise
Conley 18,5
VISE - eh ovako dakle Conley igra ocajno protiv Sunsa daje nakih 9 poena u posljednjih par tekmi protiv njih u prosjeku. Medjutim igraju kuci moraju dobiti protivnik je savrsen za to, nema Gasola, vrlo moguce da i Zack bude out, tako da htio ne htio morat ce i ispucavat ce se, sve kaze da ce biti under, ali ovo igram na osjecaj, takodjer 1. cetvrtina 2 na Phoenix mogla bi doci, jer Grizzliesi dozvoljavaju preko 50 % sutra iz igre u prvoj cetvrtini
Nowitzki 20,5
VISE - tata igre, moguc je blowout, ali ne vjerujem tvrd je Charlotte, Moze i Ellis over jer je Charlotte dostao pao nakon tijesnoo izgubljenog meca od Miamia. Uglavnom Dirk je Dirk i to je to.
To je to za vcrs posljednja 2 meca nisam analizirao tako da necu da bacam bombe, ovo je sto se tice mene...mozda ubacim nesto i sa posljednja 2 meca i to je to...Kvota je oko 40...ulog sica 2 KM ..
Raja, sretno !!