Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la dr.van nostrand » 03 dec 2013, 23:47

Vidim, nakon (za mene) dvije lose NBA noci , valjda veceras procepi :D

GSW-Toronto over 201,5

Po meni iznenadjujuce mala margina. Prosle godine 3 puta debelo otisli u over. Mislim da odgovaraju jedni drugima , ocekujem klasicnu run&run tekmu.

Dallas-Bobcats -9,5 H2

Bobcatsi se kroz cijelu sezonu nekako podcjenjuju a ustvari iznenadjujuce dobro stoje. Konsolidovali su se, pogotovo sada povratkom Al Jeffersona gdje su dobili na stabilnosti i pod kosem.
Ovdje mi se svidja i over 92,5 na Bobcatse ali sam ipak izabrao kontrahendikep.

Al Jefferson over 16,5

Rekoh gore, vratio se i forma mu se dize. On je igrac kapaciteta 20+ poena , samo mu treba minutaze a veceras bi je trebao imati ali i prostora u losem reketu Mavericsa.

David Lee over 16,5

Ima iza sebe par uakmica sa losijim ucinkom sto je rezultiralo padanjem margine. Ono sto je vaznije da uzima isto suteva, ima minutazu ali ce imati i prostora u reketu, po meni najlosije odbrane pod kosem u ligi... Prosle sezone sva tri puta otisao debelo u over (21 , 29 i ne mogu se sjetiti treceg scora al je preko 20 , haman 26)

Cousins over 21,5

Ovo je nekako riskantno ali eto morao sam ispratiti osjecaj. Mlad i explozivan centar, odmarao sinoc, igra na domacem terenu protiv "velike" ekipe, bit ce napaljen ali je i glavni igrac tima, ima minutazu, nema konkurencije... ako nece on, ko ce :D

EDIT: naravno, nisam ovo sve na 1 listic, vec sam kombinovo sa jos nekim parovima koji su sada vec postali public bet pa nema potrebe da ih postavljam kao sto je Lopez over ili Affalo over

Jedan prodje a na drugom me Lopez zakla :( public bet... zato vise nikad igrati u rane popodnevne sate
Zadnja izmjena: dr.van nostrand, dana/u 04 dec 2013, 09:31, ukupno mijenjano 1 put.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 03 dec 2013, 23:57

Philadelphia - Orlando manje od 207,5

Prosjek u zadnjih pet međusobnih utakmica je 177,8.

Miami - Detroit manje od 200,5

Prosjek u zadnjih 5 međusobnih utakmica je 187,8.

Memphis - Phoenix manje od 192,5

Prosjek u zadnjih pet međusobnih utakmica je 179,4.

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 04 dec 2013, 00:09

Hawes -14,5+ Over
Igrac kojeg niko nije igrao, nalazi se na mom listicu..Klasicni primjer domacinskog igraca, koji kuci biljezi nevjerovatno velike brojke..Uzet ce veliki broj suteva, a jos dobra vijest za ovaj par je izostanak Vucevica koji vazi kao sasvim pristojan defanzivac..Spencer ce sigurno ispaliti 12,13 lopti, uz koju tricu i koje slobodno bacanje trebao bi do projke od 15 poena

Lee-16,5+ Over
Moj vecerasnji zicer..David je odlican igrac, kojeg u posljednje vrijeme i ne sluzi bas najbolje sut, ali kud cete bolju priliku da povratite poljuljano samopuzdanje, ako igrate na poziciji krillnog centra od meca sa Toronto Raptorsima..Ocekujem jednu utakmicu sa velikim brojem koseva i da Lee predje zadanu granicu koja je manja nego inace zbog njegove losije forme u posljednjim utakmicama

Johnnson -17,5+ Over
Treci par, koji ce me kao i uvijek zajebati kada ga ja odigram je over Joe Johnnsona..Po svakoj mogucoj i nemogucoj logici ovaj covjek uz silne izostanke u mecu protiv Denvera bi MORAO preci ovu granicu, ali sve cemo vidjeti veceras..

Drugi lisitc :

Green -16,5+ Over
U Celticsima se puno toga promjenilo, Jef Green je barem dok se Rajon Rondo ne vrati postao lider ove ekipe i napokon je poceo tako da igra..Igrac koji u svakom trenutku moze iznuditi dva slobodna bacanja i ako ga krene sut, trebao bi i veceras lagano prebaciti ovu granicu.

Monroe -15,5+ Over
Kvota na over Monroe - a je 1,95 ali to me nije ni u jednom trenutku odvuklo od ovog para..Monroe nakon ocajne partije protiv Toronta i iskljucenja koje je zaradio u tom mecu se zeli iskupiti protiv svoje stare musterije Miamia, ekipe ciji kos redovno puni..Batier je odlican defanzivac ali jednostavno nema visinu a ni snagu da zaustavi Monroea..Jedino sto bi ovaj par moglo da ponisti je moguci blowout, ali kada Miami nije bio u stanju da blowuta Charlotteu, valjda nece ni Detroit

Dragic-17,5 Under
Prva napadacka opcija Phoenixa, Bledsoe se napokon vraca u prvu petorku, Dragic iako to ne zeli ide na poziicu 2 SG..A tu ga ceka jedan od najboljih defanzivaca lige Tony Allen..Dragic je u odlicnoj formi, ali mislim da je red da jednu utakmicu malo losije odigra i da zabije manje od 17 poena..

SRETNO SVIMA

DrinaJedina
Kontakt:

Post Postao/la DrinaJedina » 04 dec 2013, 00:18

Kurbla je napisao/la:
Kurbla je napisao/la:Glavni tiket:

Bus.Arsizio - Galatasaray 2 @ 1,40
(gosce puno bolja ekipa koja i ove godine pretenduje na Final Four kao i prosle godine, lagana pobjeda kod kuce prije 7 dana protiv istog protivnika, kvota pada)
Galatasaray - Friedrichshafen 2 @ 1,30
(Galata ove godine sa izrazeno manjim budzetom u odnosu na proslu godinu u kojoj opet uopste nisu briljirali, prije mjesec dana Friedrich lagano dobio kod kuce, kvota pada)

Galatasaray - Gaziantep BB 1 @ 1,25
(prema najavama Galata ce ove godine Kup shvatiti ozbiljno, kvota pada)

LF Basket - Boras kp2 @ 1,45
(gosti bez poraza u prvenstvu 12/0, domacini na omjeru 6/7, Boras dobio kod kuce istog protivnika prije malo vise od mjesec dana 19 razlike)
Gl.Rangers 1 @ 1,10
(sta reci? da je tu Kung Fu Pandza isao bih sa oba ne daju @1,70 :mrgreen:)

Kvota: 3,63
Uplata: Jaka

Sretno ;)
Izinjavam se svim ljudima dobre volje ;)
A onima koji sutra nece imati za kafu zelim vise srece drugi put :mrgreen:
Bravo majstore! Prolaznost 90% ! 8-)
Ovo je bio tvoj listić, ja ne znam šta se javljaju ove "uvrijedjene mlade" ?
Ko vas je tjerao da prepišete ?
Zašto niste prepisali 1 (eventualno 2) para sa Kurblinog listića?
Da Turci nisu Turci i da je Galata završilo 2:0 (il' 2:1 nebitno) sad bi Kurblu ljubili u kur*ac, nezahvalna bagro!
Samo ti svoje drug moj, ovo dizeldorf napravio još jedan akaunt da otjera malo raje sa foruma što uopšte postavlja neke tipove,analize i sl.
Ne znam samo odakle im obraz al' eto .. :roll:
Izvinjavam se za off-topic. Ako bude trebalo prebacit' ću na odgovarajuću temu. ;)

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 04 dec 2013, 00:23

Odigrao sam jos jedan listic :mrgreen:

Bosh -15,5+ Over
Kvota je 1,95, ovaj par ne bih ni ja igrao, ali sa obzirom na odsustvo Wade-a, Bosh ce automatski uzeti koji sut vise, Jamesa i dalje muce ledja i prst, tako da bi Bosh u najmanju ruku trebao da ponovi svoju dobru partiju protiv Charlotte i u vecerasnjem mecu protiv Detroita

Affalo-19,5+ Over
U Orlandu prava mala bolnica, Harris,Nelson,Vucevic su samo neki od igraca koji ce veceras nedostajati..Tako da opet najveci teret pada na ledja Affala koji bi trebao veceras ici 20+ u mecu protiv Philadephie..

Nowitszki +21,5- Under
Jedna od najvecih aktivnih legendi u NBA ligi je Dirk Nowitszki..ali ne moze Dirk vjecno biti mlad..Sigurno je da su godine sustigle nevjerovatnog Njemca i da nema potrebe da se trosi u domacim utakmicama protiv ekipe kao sto su Charlotte Bobcasti uz duzno postovanje pomenutoj ekipi..

SRETNO SVIMA

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 04 dec 2013, 00:44

Sinoć se nije dalo.Da vidimo večeras.

Tiket 1:
Afflalo 20+ (prva napadačka opcija)
B.Lopez 19+ (kolege objasnile)
Green 18+ (strašno dobro igra kod kuće)
GS-Toronto 202+ (preniska margina)

11.09

Tiket 2:
Phila-Orlando under 207.5 (momak gore objasnio)
Dragić under 17.5 (povratak Bledsoea)
Conley 17+ (preniska margina)
Curry 24+ (odgovaraju mu Raptorsi koji ne brane dobro njegovu poziciju)

11.08

Tiket 3 je narodni:
Brooklyn s.t. 1 2.50
Lopez 19+
Mayo 15+
Nowitzki 21+
Walker under 17.5
De Rozan 22+

54.17

nek nam je sa srećom. :D
You'll never walk alone.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 04 dec 2013, 01:18

Bevanda, daj kakvog snookera da se odigra... Negdje gdje tipuješ iznenađenje, makar kvotu 2, bio si mi sretne ruke, pa da okušam sreću ponovo :D Meni se bar čini prevelika kvota na Selbya protiv Dotta 1,44 i mislim da će to Selby lagano riješiti... I također mislim da bi Allen mogao dobiti Trumpa, pa eto, ti si ipak bolji poznavalac ja ovo u veli vakta odigram, ali pratim često na es... Pozdrav kralju
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 04 dec 2013, 01:48

Snooker: UK Championship (1/8 - finala)

Stuart Bingham - David Morris / 1 @1,30 / pobjednik nakon prva 4. frejma - Bingham @2,00

U potrazi za dobrim pickom na dotični par naletio sam na ovu varijantu. Hendikep od 2,5 frejma isto nije za bacit, ali kvota ne doseže niti 1,90. Mislim da će Bingham ovo sutra riješiti u svoju korist bez većih problema. Da bi prošlo ovo na kvoti 2,00 Morris ne bi smio uhvatiti više od jednog frejma u prva 4 odigrana. Šanse su jako dobre da se to neće dogoditi. Iako pokazuje zavidnu formu zadnjih dana, Bingham je takav već godinama. Jedan od dražih snookeraša na koje mi lova može otići. Mislim da će Davidu ovo biti ipak malo pretvrd orah za zagristi :)

Ronnie O'Sullivan - Robert Milkins (h+3,5) / 2 @1,72

Svi znate priču o kralju snookera, gospodinu Sulji.. Ne želim se ponavljati. Ipak, ova kvota mi je stvarno čudnovata. Kladionice su potcijenile Milkinsa kao da je kakva amaterčina, a on pobjeđuje jutros jednog Matthewa Stevensa sa 6:2. Ne ne, ovdje nešto svakako nije u redu. Prevelika granica za hendikep na ovakvog igrača. Jasno mi je da s druge strane Ronnie, ali.. Uvjerenja sam da je granica trebala biti 2,5.. Sve što milkins sutra treba napraviti je uhvatiti 3 frejma. Mislim da je itekako u stanju za taj pothvat.

Neil Robertson - Joe Perry / 1 @1,25 / over 8,5 frejmova @1,68

Iz nekog razloga, ovaj Perry mi se nikad nije sviđao. Al stvarno ne znam zašto. Tip nije neki virtuoz i karizmatik, ali može jako dobro zapapriti Neilu sutra. Svjesne su toga i kladione pa su ga digle na 1,25 nakon uobičajenih 1,15. Upitnik mi se neki stvara nad ovim mečom. Ali Robertson je u strašnoj formi i moram to poštivat, odigrat ću ga pa što bude. Za one koji traže dobre kvote na tiketu, nek uzmu over 8,5 frejmova. Solidnih 1,70-ak. Velike šanse za prolaz!

Judd Trump - Mark Allen / over 9,5 frejmova @2,00

Svakako najzanimljiviji meč od ponuđenih za danas.. A znate da su takvi najgori za klađenje. Iako vas mnogo ima što nikad niste upalili snooker, ako ste mislili počet gledat, nek to bude sutra uz ovu dvojicu. Očekujem žešći derbi i mnogo promjena rezultata. Dvoumio sam se između overa ili Marka Allena (uzeo bih njega samo zato što je podcijenjen od strane kladionica, čak na 2,15 ga drže), ali nešto mi je reklo da vam ipak predložim over ovdje. Iako su u međusobnim omjerima samo jednu išli preko postavljene margine, čudilo bi me da se to sutra ne ponovi. Oboje u strašnoj formi, u svjetskom vrhu zadnjih 5-6 godina. Ekvivalent Barceloni i Realu u nogometu, Nadalu i Federeru u tenisu.. Da bi prošao pick, obojica moraju uhvatiti najmanje 4 frejma, od mogućih 6. Dakle, šanse su li-la, pošto je "derbi" kvota mi se čini i više nego odlična.. Da se mene pita, rekao bih kako će meč odlučivati decider (zadnji 11. frejm, kad obojica stoje na 5 osvojenih). Živi bili pa vidili.

Sretno!
U desetom selu živi Antuntun!

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 04 dec 2013, 01:51

GazijaKalesija je napisao/la:Bevanda, daj kakvog snookera da se odigra... Negdje gdje tipuješ iznenađenje, makar kvotu 2, bio si mi sretne ruke, pa da okušam sreću ponovo :D Meni se bar čini prevelika kvota na Selbya protiv Dotta 1,44 i mislim da će to Selby lagano riješiti... I također mislim da bi Allen mogao dobiti Trumpa, pa eto, ti si ipak bolji poznavalac ja ovo u veli vakta odigram, ali pratim često na es... Pozdrav kralju

evo taman postavio nešto.. ovako iz glave, čisto na prvu.. Nemojte me tući ako ne bude dobra prolaznost :)

Selbya nisam htio dirati, jer je dott nepredvidiv.. Al ipak, trebao bi ga Mark uzeti, može se odigrati na kvotu 1,44.

Uzmi ti sam, bolje ćeš proć nego da mene pitaš :D

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 04 dec 2013, 02:33

Bevanda kad se igraju ti parovi?
*La Roma non si tifa, si AMA!*

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 04 dec 2013, 02:55

ElLoco7 je napisao/la:Bevanda kad se igraju ti parovi?
bingham u 10:30, trump-allen 14:00, ostala dva u 20:00

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 04 dec 2013, 06:49

Guarin14 je napisao/la:
Guarin14 je napisao/la:Hawes -14,5+ Over
Igrac kojeg niko nije igrao, nalazi se na mom listicu..Klasicni primjer domacinskog igraca, koji kuci biljezi nevjerovatno velike brojke..Uzet ce veliki broj suteva, a jos dobra vijest za ovaj par je izostanak Vucevica koji vazi kao sasvim pristojan defanzivac..Spencer ce sigurno ispaliti 12,13 lopti, uz koju tricu i koje slobodno bacanje trebao bi do projke od 15 poena

Lee-16,5+ Over
Moj vecerasnji zicer..David je odlican igrac, kojeg u posljednje vrijeme i ne sluzi bas najbolje sut, ali kud cete bolju priliku da povratite poljuljano samopuzdanje, ako igrate na poziciji krillnog centra od meca sa Toronto Raptorsima..Ocekujem jednu utakmicu sa velikim brojem koseva i da Lee predje zadanu granicu koja je manja nego inace zbog njegove losije forme u posljednjim utakmicama

Johnnson -17,5+ Over
Treci par, koji ce me kao i uvijek zajebati kada ga ja odigram je over Joe Johnnsona..Po svakoj mogucoj i nemogucoj logici ovaj covjek uz silne izostanke u mecu protiv Denvera bi MORAO preci ovu granicu, ali sve cemo vidjeti veceras..

Drugi lisitc :

Green -16,5+ Over
U Celticsima se puno toga promjenilo, Jef Green je barem dok se Rajon Rondo ne vrati postao lider ove ekipe i napokon je poceo tako da igra..Igrac koji u svakom trenutku moze iznuditi dva slobodna bacanja i ako ga krene sut, trebao bi i veceras lagano prebaciti ovu granicu.

Monroe -15,5+ Over
Kvota na over Monroe - a je 1,95 ali to me nije ni u jednom trenutku odvuklo od ovog para..Monroe nakon ocajne partije protiv Toronta i iskljucenja koje je zaradio u tom mecu se zeli iskupiti protiv svoje stare musterije Miamia, ekipe ciji kos redovno puni..Batier je odlican defanzivac ali jednostavno nema visinu a ni snagu da zaustavi Monroea..Jedino sto bi ovaj par moglo da ponisti je moguci blowout, ali kada Miami nije bio u stanju da blowuta Charlotteu, valjda nece ni Detroit

Dragic-17,5 Under
Prva napadacka opcija Phoenixa, Bledsoe se napokon vraca u prvu petorku, Dragic iako to ne zeli ide na poziicu 2 SG..A tu ga ceka jedan od najboljih defanzivaca lige Tony Allen..Dragic je u odlicnoj formi, ali mislim da je red da jednu utakmicu malo losije odigra i da zabije manje od 17 poena..

SRETNO SVIMA

Oba listica prosla..Nadam se da je bar neko ispratio

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 04 dec 2013, 07:02

ElLoco7 je napisao/la:Listic 1 (Wwin):

B.Lopez 18,5 over

Lopez je na prosjeku od 20p po mecu. glavna je napadacka opcija Brooklyna koji veceras docekuje Denvera koji slabo brani poziciju centra, a i opcenito igraju slabu odbranu. Netsima takodjer fale Deron, Kirilenko, Terry i Pierce. Blatche je proslu utakmicu odigrao strasnu na centarskoj poziciji a i pored toga je Lopez zabio 20p. cisto sumnjam da Blatche veceras moze ponuditi onako dobru partiju pa ocekujem i vise minuta za Lopeza.

M.Conley 16,5 over

Igrac koji je na 18p prosjeku, kuci skoro na prosjeku od 21p, veceras im fali Gasol a vrlo je izvjesno da ni Zach Randolph nece igrati. u Premieru je na granici od 18,5.

Uzmite neku sitnu kvotu u koju ste sigurni kao treci par radi uslova.

Listic 2 (Premier):

G.Dragic 17,5 under

Igrac koji je na prosjeku od 18p ali taj prosjek u gostima mu je 14p. Bledsoe se veceras vraca u pocetnu petorku tako da Dragic nema potrebu forsirat sut i probijanja nego se moze vise posvetit svojoj najvecoj strasti asistencijama. Igraju protiv Memphisa koji je odlicna defanzivna ekipa tako da ne ocekujem da ce veceras prebacit ovu granicu.

D.Lee 16,5 over

Prosjek mu je 17p, kuci nesto malo vise od 17p, docekuju ekipu koja ocajno brani pozicije 4 i 5. u prosloj sezoni u 4 tekme s njima je na prosjeku od 25p. nakon zadnje dvije lose partije red je da napokon odigra dobro i prebaci ovu granicu.

Golden State-Toronto kp1

Sretno svima! :D
da nije Brooklyn toliko smijesna ekipa koja kuci dozvoli blowout od Denvera siguran sam da bi i Lopez otisao u over :D 8-)
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Kurbla

Post Postao/la Kurbla » 04 dec 2013, 07:38

Onaj osjecaj kada prije spavanja igras zadnji tiket i uplatom poravnas stanje na racunu, pa ustanes i prije polaska na posao ugledas da se noc prije igrala realna kosarka :roll:

Naravno, ovo nije moja zaslaga. Pola pripada kladionici koja se igrala sa kvotama, pola Vama bez cijih savjeta ovo ne bi bilo izvodivo :mrgreen:

Sretno danas, braco po poroku ;)

slika
Zadnja izmjena: Kurbla, dana/u 04 dec 2013, 09:16, ukupno mijenjano 1 put.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Kurbla

Post Postao/la Kurbla » 04 dec 2013, 07:52

Takodjer, uzimajuci u obzir komentare koje sam evo vidim dobio u PP od vrsnih poznavaoca ove igre, osjecam se kao novi covjek, i u skladu sa time ide moj jedini prijedlog za danas.

Fenerbahce - Fethiyespor 2 @ 10,00
(Kvota na domacina nema vrijednost. Zasto se sekirati zbog kurcevih jedan i dva'est. Predjimo sa profitabilnog kladjenja na kockanje.)

Sretno svima ;)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 04 dec 2013, 08:21

Dva dana zaredom dolaze realni rezultati na favorite, danas kontam uplatit sve sirotinjske pare koje imam u novcaniku (60km) na ova tri para. Pa vas molim da mi pomognete, sta da izbacim, sta da ubacim, gdje, sta, kako :D
Trebaju mi pare koje ocekujem na isplati, a 60 marki im'o-nem'o, isto mi dodje :D

Dakle...

Mančester UTD 1,70
Bayern 1,25
PSG 1,35

DA ili NE?

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 04 dec 2013, 08:28

ne znam druze, onako realno gledajuci trebalo bi tako biti, samo da utd odigra kako treba ta je najvise rizicna, ali da pitas mene ja to ne bi stavio, nakon sto su me 3-4 puta zaredom obarali favoriti na listicu ( 2x Barcelona ) ne bi stavio vise od petaka tamam da mi otac moj sudi utakmicu..

evo jedan od mene onako bezze. mada sam se bio zarekao da danas necu nista igrati :D

WACKER T.-S.GRODIG (d/n) 04.12. sri. 20:30 1 1.5
AA GENT-OUD HEVERLEE (d/n) 04.12. sri. 20:30 1 1.6
SUNDERLAND-CHELSEA (d/n) 04.12. sri. 20:45 1 1.65
KORTRIJK-CLUB BRUGGE (d/n) 04.12. sri. 20:45 1 1.55
EVIAN-PSG 04.12. sri. 21:00 2 1.35

uplata: 3-4 km :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 dec 2013, 08:56

BenjooJutub je napisao/la:Dva dana zaredom dolaze realni rezultati na favorite, danas kontam uplatit sve sirotinjske pare koje imam u novcaniku (60km) na ova tri para. Pa vas molim da mi pomognete, sta da izbacim, sta da ubacim, gdje, sta, kako :D
Trebaju mi pare koje ocekujem na isplati, a 60 marki im'o-nem'o, isto mi dodje :D

Dakle...

Mančester UTD 1,70
Bayern 1,25
PSG 1,35

DA ili NE?
dok ne rizikujes i nema nista,a moje ti je misljenje ako imas 60 km uplati drug 30 km
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 04 dec 2013, 09:32

dr.van nostrand je napisao/la:Vidim, nakon (za mene) dvije lose NBA noci , valjda veceras procepi :D

GSW-Toronto over 201,5

Po meni iznenadjujuce mala margina. Prosle godine 3 puta debelo otisli u over. Mislim da odgovaraju jedni drugima , ocekujem klasicnu run&run tekmu.

Dallas-Bobcats -9,5 H2

Bobcatsi se kroz cijelu sezonu nekako podcjenjuju a ustvari iznenadjujuce dobro stoje. Konsolidovali su se, pogotovo sada povratkom Al Jeffersona gdje su dobili na stabilnosti i pod kosem.
Ovdje mi se svidja i over 92,5 na Bobcatse ali sam ipak izabrao kontrahendikep.

Al Jefferson over 16,5

Rekoh gore, vratio se i forma mu se dize. On je igrac kapaciteta 20+ poena , samo mu treba minutaze a veceras bi je trebao imati ali i prostora u losem reketu Mavericsa.

David Lee over 16,5

Ima iza sebe par uakmica sa losijim ucinkom sto je rezultiralo padanjem margine. Ono sto je vaznije da uzima isto suteva, ima minutazu ali ce imati i prostora u reketu, po meni najlosije odbrane pod kosem u ligi... Prosle sezone sva tri puta otisao debelo u over (21 , 29 i ne mogu se sjetiti treceg scora al je preko 20 , haman 26)

Cousins over 21,5

Ovo je nekako riskantno ali eto morao sam ispratiti osjecaj. Mlad i explozivan centar, odmarao sinoc, igra na domacem terenu protiv "velike" ekipe, bit ce napaljen ali je i glavni igrac tima, ima minutazu, nema konkurencije... ako nece on, ko ce :D

EDIT: naravno, nisam ovo sve na 1 listic, vec sam kombinovo sa jos nekim parovima koji su sada vec postali public bet pa nema potrebe da ih postavljam kao sto je Lopez over ili Affalo over

Jedan prodje a na drugom me Lopez zakla :( public bet... zato vise nikad igrati u rane popodnevne sate
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

hajro
Kontakt:

Post Postao/la hajro » 04 dec 2013, 09:50

Nije Lopez kriv sto imaju debila za trenera. Za 8 minuta je dao 10 poena i on ga vadi i hladi citavo poluvreme gotovo. U igri ga drzao manje od 1 poluvremena. Igra se raspala zbog Jonsona koji je non stop samo pucao sa svake pozicije. Ponesto je i pogodio ali je uspio igru ubiti. Uglavnom dok je ovaj trener oni na moj listic NIKAD VISE.

Al da nije suplja danas mislim da Liverpool bi morao dobiti sa hendikepom ove jadnicke. 7:0 protiv Man City ili 04:01 protiv Arsenala .
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.