Snooker: UK Championship (1/8 - finala)
Stuart Bingham - David Morris / 1 @1,30 / pobjednik nakon prva 4. frejma - Bingham @2,00
U potrazi za dobrim pickom na dotični par naletio sam na ovu varijantu. Hendikep od 2,5 frejma isto nije za bacit, ali kvota ne doseže niti 1,90. Mislim da će Bingham ovo sutra riješiti u svoju korist bez većih problema. Da bi prošlo ovo na kvoti 2,00 Morris ne bi smio uhvatiti više od jednog frejma u prva 4 odigrana. Šanse su jako dobre da se to neće dogoditi. Iako pokazuje zavidnu formu zadnjih dana, Bingham je takav već godinama. Jedan od dražih snookeraša na koje mi lova može otići. Mislim da će Davidu ovo biti ipak malo pretvrd orah za zagristi
Ronnie O'Sullivan - Robert Milkins (h+3,5) / 2 @1,72
Svi znate priču o kralju snookera, gospodinu Sulji.. Ne želim se ponavljati. Ipak, ova kvota mi je stvarno čudnovata. Kladionice su potcijenile Milkinsa kao da je kakva amaterčina, a on pobjeđuje jutros jednog Matthewa Stevensa sa 6:2. Ne ne, ovdje nešto svakako nije u redu. Prevelika granica za hendikep na ovakvog igrača. Jasno mi je da s druge strane Ronnie, ali.. Uvjerenja sam da je granica trebala biti 2,5.. Sve što milkins sutra treba napraviti je uhvatiti 3 frejma. Mislim da je itekako u stanju za taj pothvat.
Neil Robertson - Joe Perry / 1 @1,25 / over 8,5 frejmova @1,68
Iz nekog razloga, ovaj Perry mi se nikad nije sviđao. Al stvarno ne znam zašto. Tip nije neki virtuoz i karizmatik, ali može jako dobro zapapriti Neilu sutra. Svjesne su toga i kladione pa su ga digle na 1,25 nakon uobičajenih 1,15. Upitnik mi se neki stvara nad ovim mečom. Ali Robertson je u strašnoj formi i moram to poštivat, odigrat ću ga pa što bude. Za one koji traže dobre kvote na tiketu, nek uzmu over 8,5 frejmova. Solidnih 1,70-ak. Velike šanse za prolaz!
Judd Trump - Mark Allen / over 9,5 frejmova @2,00
Svakako najzanimljiviji meč od ponuđenih za danas.. A znate da su takvi najgori za klađenje. Iako vas mnogo ima što nikad niste upalili snooker, ako ste mislili počet gledat, nek to bude sutra uz ovu dvojicu. Očekujem žešći derbi i mnogo promjena rezultata. Dvoumio sam se između overa ili Marka Allena (uzeo bih njega samo zato što je podcijenjen od strane kladionica, čak na 2,15 ga drže), ali nešto mi je reklo da vam ipak predložim over ovdje. Iako su u međusobnim omjerima samo jednu išli preko postavljene margine, čudilo bi me da se to sutra ne ponovi. Oboje u strašnoj formi, u svjetskom vrhu zadnjih 5-6 godina. Ekvivalent Barceloni i Realu u nogometu, Nadalu i Federeru u tenisu.. Da bi prošao pick, obojica moraju uhvatiti najmanje 4 frejma, od mogućih 6. Dakle, šanse su li-la, pošto je "derbi" kvota mi se čini i više nego odlična.. Da se mene pita, rekao bih kako će meč odlučivati decider (zadnji 11. frejm, kad obojica stoje na 5 osvojenih). Živi bili pa vidili.
Sretno!