desni bek i krilo, više bi nam valjao kao krilo, vidjeti ćemo

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
hahaha, voli cugnut malo više... Nikad nije igrao desnog beka, bar ne u Kalesiji... Mislim, samo na jednoj utakmici, kad se ganjao rezultat protiv nekih levata pa ga stavio tu, ali i to je visio gore naprijedJTS je napisao/la:pregledao sam profil ovog Hake što je na probi, fizički djeluje dobarvoli i cugnut'
prvo sam pogledao koga je lajkao od klubova, vidim Sloboda i Drina Zvornik
desni bek i krilo, više bi nam valjao kao krilo, vidjeti ćemo
+1lukavcan je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ima ljudi kojima smeta sto je igrac dosao na probu ? Pa to nema veze sa vezom, pa to treba da vam bude drago kada vam igrac dodje na probu, jer to je znak da Sloboda i dalje vrijedi i da se radi nesto poziivno. Pa prije pola godine niti jedan igrac nije htio da udje u Tuzlu a kamoli da dodje tu na probu. Sad kad dolaze ni to vam ne odgovara. Pa u svakom malo vecem klubu igraci su svakih 7 dana na probnom radu. U Zelju dodje najmanje 100 igrac godisnje na probu, isto tako i Srajevo, Velez i sta ti ga ja znam, dajem banalne primjere. A da ne spominjem Hajduk, Dinamo, Zvezdu i Partizan. Pa svaki igrac na svijetu je prosao neke probe. To je sasvim normalna stvar, to samo pokazuje koliko pojedini ovdje nemaju pojma o sportu i kakve komplekse imaju. Jedan je Messi ili Ronaldo, Ibrahimovic i tako ti igraci pa da ih ljudi mole da dodju da igraju i vuku za rukav. Neka godisnje kroz slobodu prodje pedeset igraca kroz probni rad, neka samo jedan, bukvalno jedan zadovolji to je ekstra uspjeh, ali mislim na igraca koji ce donijeti oderedjeni napredak u igri, a mislim da onaj koji prodje to i ima jer nije niko budala da mu daje stan, hranu i platu bezveze. Tako da ljudi opustite se i uzivajte, ne mijesajte se puno tamo gdje ima strucnijih i pametnijih ljudi. Pozz svima i nemoje sta HATORIT
Mozda bi u Slobodi trebali da probaju sa igracima iz Beca, Pariza, Madrida, Budimpeste, Minhena, Zagreba, Beograda i to obavezno da su rodjeni u velikim gradovima, i to samo onim preko milion i vise stanovnika.Minimum je napisao/la:Kako seljakosi umotaju svoje igraće kad dolaze u slobodu pa kad su tako dobri što ine ostave u kalesiji pa uđu premijer ligu
Minimum je napisao/la:Kako seljakosi umotaju svoje igraće kad dolaze u slobodu pa kad su tako dobri što ine ostave u kalesiji pa uđu premijer ligu
Razmislja u rikverc brzini.SARS je napisao/la:Minimum je napisao/la:Kako seljakosi umotaju svoje igraće kad dolaze u slobodu pa kad su tako dobri što ine ostave u kalesiji pa uđu premijer ligu
Sa ovakvim stavom i slicnim tebi necemo nidokle dogurati. I samo za tvoju informaciju nije seljak covjek koji je sa sela, seljak je covjek koji je nazadan u zivotu, a posmatrajuci tvoje postove ti si nazadan
Gdje je ba nazadan, kakvi.SARS je napisao/la:Minimum je napisao/la:Kako seljakosi umotaju svoje igraće kad dolaze u slobodu pa kad su tako dobri što ine ostave u kalesiji pa uđu premijer ligu
Sa ovakvim stavom i slicnim tebi necemo nidokle dogurati. I samo za tvoju informaciju nije seljak covjek koji je sa sela, seljak je covjek koji je nazadan u zivotu, a posmatrajuci tvoje postove ti si nazadan
Kako se uvijek ospem na ovakve bljuvotineMinimum je napisao/la:Kako seljakosi umotaju svoje igraće kad dolaze u slobodu pa kad su tako dobri što ine ostave u kalesiji pa uđu premijer ligu
pa sta treba on odlucivat o pojacanjima pred. skupstine ****, koji ne daje marke u klub.Probisvjet je napisao/la:Predsjednik Mirsad Muharemagić, nedavnim medijskim istupima jasno dao do zananja da je protiv traženja pojačanja po principu kako su to dogovorili Husić i Husarić.
Dzevad Secerbegovic, rahmetli Jusuf Hatunic, rahmetli Nedzad Verlasevic, pokojni Goran Miljanovic, Senad Ibric, Esef Jasarevic, Cvijan Milosevic, pokojni Zoran Tomic, Nail Besirevic, Muhamed Konjic, Vedad Music,Rifat Mehinovic, pokojni Jovan Geca, Midhat Memisevic , Fahrudin Omerovic i mnogi , mnogi drugi......“lafcino“ ustani iz postovanja kad budes citao ova imena...... da li znas ko su oni i odakle su......SRAMI SE SVOJIH RIJECI !!!!Minimum je napisao/la:Kako seljakosi umotaju svoje igraće kad dolaze u slobodu pa kad su tako dobri što ine ostave u kalesiji pa uđu premijer ligu
Svaka ti cast. Meni bilo mrsko da mu nabrajam. Sve sam nabrojane imao priliku da gledam. Bili su to majstori. Evo ja ustao kada si ih spomenuo.Skver je napisao/la:Dzevad Secerbegovic, rahmetli Jusuf Hatunic, rahmetli Nedzad Verlasevic, pokojni Goran Miljanovic, Senad Ibric, Esef Jasarevic, Cvijan Milosevic, pokojni Zoran Tomic, Nail Besirevic, Muhamed Konjic, Vedad Music,Rifat Mehinovic, pokojni Jovan Geca, Midhat Memisevic , Fahrudin Omerovic i mnogi , mnogi drugi......“lafcino“ ustani iz postovanja kad budes citao ova imena...... da li znas ko su oni i odakle su......SRAMI SE SVOJIH RIJECI !!!!Minimum je napisao/la:Kako seljakosi umotaju svoje igraće kad dolaze u slobodu pa kad su tako dobri što ine ostave u kalesiji pa uđu premijer ligu
Skver je napisao/la:Dzevad Secerbegovic, rahmetli Jusuf Hatunic, rahmetli Nedzad Verlasevic, pokojni Goran Miljanovic, Senad Ibric, Esef Jasarevic, Cvijan Milosevic, pokojni Zoran Tomic, Nail Besirevic, Muhamed Konjic, Vedad Music,Rifat Mehinovic, pokojni Jovan Geca, Midhat Memisevic , Fahrudin Omerovic i mnogi , mnogi drugi......“lafcino“ ustani iz postovanja kad budes citao ova imena...... da li znas ko su oni i odakle su......SRAMI SE SVOJIH RIJECI !!!!Minimum je napisao/la:Kako seljakosi umotaju svoje igraće kad dolaze u slobodu pa kad su tako dobri što ine ostave u kalesiji pa uđu premijer ligu
Albert Atarac,Skver je napisao/la:Dzevad Secerbegovic, rahmetli Jusuf Hatunic, rahmetli Nedzad Verlasevic, pokojni Goran Miljanovic, Senad Ibric, Esef Jasarevic, Cvijan Milosevic, pokojni Zoran Tomic, Nail Besirevic, Muhamed Konjic, Vedad Music,Rifat Mehinovic, pokojni Jovan Geca, Midhat Memisevic , Fahrudin Omerovic i mnogi , mnogi drugi......“lafcino“ ustani iz postovanja kad budes citao ova imena...... da li znas ko su oni i odakle su......SRAMI SE SVOJIH RIJECI !!!!Minimum je napisao/la:Kako seljakosi umotaju svoje igraće kad dolaze u slobodu pa kad su tako dobri što ine ostave u kalesiji pa uđu premijer ligu
zlajci je napisao/la: Albert Atarac,Hatuna, Gerum, Omer Jusić čiji unuk trenutno igra u klubu i mnogi mnogi drugi...
p.s. moram sa starim malo da prođemo kroz imena, frajer zna svakog igrača između 60-tih i sredine 80-tih...odakle je tko došao, gdje je otišao i koju poziciju je igra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.