+1lukavcan je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ima ljudi kojima smeta sto je igrac dosao na probu ? Pa to nema veze sa vezom, pa to treba da vam bude drago kada vam igrac dodje na probu, jer to je znak da Sloboda i dalje vrijedi i da se radi nesto poziivno. Pa prije pola godine niti jedan igrac nije htio da udje u Tuzlu a kamoli da dodje tu na probu. Sad kad dolaze ni to vam ne odgovara. Pa u svakom malo vecem klubu igraci su svakih 7 dana na probnom radu. U Zelju dodje najmanje 100 igrac godisnje na probu, isto tako i Srajevo, Velez i sta ti ga ja znam, dajem banalne primjere. A da ne spominjem Hajduk, Dinamo, Zvezdu i Partizan. Pa svaki igrac na svijetu je prosao neke probe. To je sasvim normalna stvar, to samo pokazuje koliko pojedini ovdje nemaju pojma o sportu i kakve komplekse imaju. Jedan je Messi ili Ronaldo, Ibrahimovic i tako ti igraci pa da ih ljudi mole da dodju da igraju i vuku za rukav. Neka godisnje kroz slobodu prodje pedeset igraca kroz probni rad, neka samo jedan, bukvalno jedan zadovolji to je ekstra uspjeh, ali mislim na igraca koji ce donijeti oderedjeni napredak u igri, a mislim da onaj koji prodje to i ima jer nije niko budala da mu daje stan, hranu i platu bezveze. Tako da ljudi opustite se i uzivajte, ne mijesajte se puno tamo gdje ima strucnijih i pametnijih ljudi. Pozz svima i nemoje sta HATORIT
U pravu si 100%, tako je bilo uvijek, tako ce i biti, tako je bilo i kada je Sloboda bila na vrhuncu dolazili su igraci na probu iz "manjih" klubova, najvise iz mjesta koja gravitiraju prema Tuzli, mnogi od njih su tako i ostali i postali poznati igraci. Naravno svi koji misle da mogu i zele da dodju na probu u Slobodu uvijek su dobrodosli.