Malo repka trpi,ali sta je tu je...
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Autobusom ili vozom ?MrShadow je napisao/la:e vala ako popusi ovu pricu i ne ode u januaru treba edina bojkotovat
**** ga jarane. Sad je vrijeme da se priča o tome. Poslije JAN mi možemo svi pričat borbene. Sad ili nikad.Goalgetter je napisao/la:Kako je krenulo ovaj Robin ce sam pisati na temi
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Jado ako išta moje namjere su častne. A to je da Džeko spasi svoju karijeru i izdejstvuje transfer. Što če biti jako jako teško. Jer gori klub i upravu bi teško izabrao. Ti se radije pitaj za tvoje motive.Idimidodjimi je napisao/la:A jel iko skontao da bi ovaj "Dzekin frend" mogao biti poslan ovamo da trola kako bi se svi odyebali od teme i na taj nacin prestali sa ukazivanjem na negativnosti kod naseg dragog dijamanta?
I kad jedno 3 ili 4 puta u svojim postovima napises/ponovis da je Dzeko trebao izdejstvovati crveni karton protiv Swansea i kada zatrpavas forum linkovima od dailymaila kojeg u Engleskoj nazivaju jos i daily fail i koji je na nivou naseg usranog dnevnog avaza, onda nisi nista drugo nego trol i to sa zadatkom!
Frajer se ponavlja iz posta u post i cudi me kako ga modovi trpe na ovoj temi!
Inače specijalista iz područja "Teorija zavjere".MrShadow je napisao/la:Mozete li ikako smanjiti postove u ovoj temi, neda mi se citati, u pm ovaj Persie roman pise u svakom postu
Eto vi sa ovakvim upadicama ste sveznalci ,kad ste tolliko pametni i imate obraz da covjeka ili osobu prozivate i nazivate kojekakvim imenima pa dajte demantirajte ga nekako ima te li kakvih protiv dokaza ili argumenata ,da vam je srat po nasem najboljem igracu repke i nase zemlje a kad ga neko brani i to sa cinjenicama i argumentima onda je sta ce on dzekoljupac ili ma nema on pojma on zivi u nekom drugom svijetu ,pljuc i fuj da ne izgovaram jos nesto zesce .....imperator10 je napisao/la:Inače specijalista iz područja "Teorija zavjere".MrShadow je napisao/la:Mozete li ikako smanjiti postove u ovoj temi, neda mi se citati, u pm ovaj Persie roman pise u svakom postu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.