Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ahmic
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la ahmic » 03 dec 2013, 21:16

Dzeku zaboli,milionce i vise svaki mjesec legne :)
Malo repka trpi,ali sta je tu je...

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 03 dec 2013, 21:20

MrShadow je napisao/la:e vala ako popusi ovu pricu i ne ode u januaru treba edina bojkotovat
Autobusom ili vozom ?

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 03 dec 2013, 21:47

Nece Dzeko nigdje otici u januaru, vidjet cete...

Jordan23
Kontakt:

Post Postao/la Jordan23 » 03 dec 2013, 22:17

RvP - ne s*** matere ti vise. Sta si vise digao toliku uzbunu u vezi Dzeke!?

Hu iz ju?? Sta ti Dzeko dodje? Koji problem to ti vidis kod Dzeke pa moras po cijeli dan da budes priljepljen za kompjuter. Hajde majke ti vise.
Meni licno neko ukrao 600 eura preko Vize preko vikenda pa nisam u stanju da se saberem i da ucim svoje stvari a imam djuturu preko glave da radim.
Dzeko nit ima finansijske nit zdravstvene probleme - hvala Bogu za to.
A isto tako nema pravo vise da kenja ko babina princeza. Trebam cijelu utakmicu City-ja da gledam da prvo
a) sacekam da udje u igru i onda b) kad vec udje trebam da ga gledam kako je nezadovoljan. Da molim Boga da Dzeki vidim barem osmjeh na licu. Ili barem kad da gol da pokaze radost, nego on umjesto nesta ko kip stoji bez ikakve mimike.

Ma goni vise. Dosta mi je princeze. Prava primadona. U kojem svijetu on zivi da mi je znati. Njegovo psihicko stanje bitnije nego necije zdravlje i svakodnevna problematika. Razguli vise!

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 04 dec 2013, 05:06

Transfer....

1. Zeljo krene u pregovore sa ManCity (uz dogovor sa Dzekom)
2. Zeljo javi Arsenalu koliko ce kostati
3. Arsenal kupi jednog Zeljinog igraca za te pare
4. Zeljo sa tim parama kupi Dzeku
5. Zeljo proda Dzeku Arsenalu za 100k Eura, kupi nazad svog igraca za 1 funtu i super

.....i to sve da se uradi za 1 dan izmedju Zelje i Arsenala posto ce ugovori biti naravno unaprijed uradjeni :lol:
Koliko vidim nema tu nista ilegalno. Sta fali biti prvi u historiji sa takvim transferom :)
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 04 dec 2013, 06:39

A taj igrač nek bude Jamak :mrgreen:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 04 dec 2013, 08:31

Ako Pellegrini stoji iza onog sto je rekao, onda bez premca Dzeko starta veceras, uprotivnom mu prica pada u vodu.

RvPersie
Kontakt:

Post Postao/la RvPersie » 04 dec 2013, 08:54

O ovako ljudi. Razlog zašto je pišem ovoliko o Džeki je zato jer mislim da Bosna u sljedečih 20,30 godina vjerovatno neče imat napadača te kvalitete. Drugi razlog je jer čak ni nevjerujem da če ga pustit na kraju godine nego če ga iskoristit do kraja ( još 1,5 godina ). Treči jer če bit nespreman za svjetsko. i Četvrti jer mi je Pellegrini ( opravdano ) odvratan.
Morate znati još jednu stvar koju sam ja več davno znao. Manciniju su poslje prve slabe sezone bogati vlasnici kupili dvojac iz Barcelonine uprave sa ciljem da ustroje City da bude Barcelona 2 po svemu što su i javno govorili. Stvaranje mladih igrača, sistem igre itd. Mancini je bio u konstantnom sukobu sa tim ljudima. Zašto izmedju ostalog jer su se mješali u transfer politiku, oni su birali Manciniju igrače ??. Sjetite se da je Mancini poludio kad su se svi klubovi pojačali a oni su njemu kupili Garciu i Sinclaira smiješne igrače na kraju transfer roka. O tome se je pričalo puno u engleskoj.
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -City.html ( ko zna ENG , SVE mu je jasno sve lijepo piše ). Ovaj dvojac su pravi šefovi ne lutka Pellegrini.
I šta se je desilo na kraju. Taj dvojac je izabrao svog poslušnog trenera Pellegrinija koji nema muda da se mješa u njihovu transfer politiku i koje im daje raporte. Uspjeli su da naprave od City-a malu Barcelonu. Trenera koji gaji taj stil, igrači po njihovom izboru. Plus ŠPA treneri, pomočnici, fizioterapeuti, Negredo, Navas itd.
Dovoljno je vidjet zadnji intervju gdje Pellegrini sa sijajem u očima govori kako je u odličnim odnosima sa upravom, i da svakodnovno suradjuju. A kad ga je novinarka pitala kakav stil igre voli. On je rekao da voli ŠPA stil sa puno tempa. Da ne voli statične igrače ( Džeko byby). Sve je jasno mada je meni to bilo odavno. Džeki je dao smiješnu šansu ( manje od 2,5 tekme ) onako reda radi. Negredu puno veču i još mu je doveo suigrača Navasa + ostale ŠPA/ARG igrače. Džekina šansa je max. 3% da se izbori. Čak Negredo više ni ne grize. Izborio se čovjek. Zadnja tekma pomalo trčkara slobodni udarac gol. Promaši 2,3 zicera. Puno manje pomaže obrani, pazi čovjek da se ne povrijedi. Da je Džeko onako odigrao svi bi ga popljuvali kako se ne bori, grize bla bla
Zadnja izmjena: RvPersie, dana/u 04 dec 2013, 09:45, ukupno mijenjano 4 puta.

RvPersie
Kontakt:

Post Postao/la RvPersie » 04 dec 2013, 09:09

CIty-eve tekme.
WBA - M.City
Southampton- M.City
Bayern - M.City
M.City-Arsenal
Leicester City - M. City
Fulham - M.City

Pellegrini trenutno ima samo dva problema. Očajna forma u gostima ( 4 poena od 18 i uz to izgubio protiv laganih protivnika ) i moguči umor glavnih igrača jer premalo rotira. Pošto je Džeko kao malo bio glasan u medijima i pošto je poznato da je on najučinkovitiji Cityev igrač u gostima u zadnje 3 godine. I zbog velikog broja utakmica za kratko vrijeme postoji mogučnost da če Džeko dobit ko fol šansu protiv WBA ( današnja tekma ). I to TO. Potpuno nebitno kako odigra. Jedino ako zabije 3 gola može malo promjenit njegovu sudbinu sve ostalo klupica. Džeko če odigrat protiv WBA i **** Carling cup Leicester. A Negredo če odigrat Southampton, Bayern, Asrenal i Fulham i tako dalje. Džeko da je bio pametan trebao je minimalno zaradit crveni protiv Swansea i tako prisilit trenera da potraži alternative za njegovu poziciju. Cilj uprave a poslušnik Pellegrini to sprovodi je da se Džeku max. iskoristi kao zamjenu sa PL iskustvom i za teške tekme zimski uvjeti, povrede. Džeko se nikako ne uklapa u njihov Barca stil igre. Džeko nije jedina žrtva. Večina ENG igrača Richards ( ne želi produžit ), Rodwell ( ne igra ništa povremeni ENG rep. ), Lescott ( igra malo i to samo zbog povrede Kompany-a i Nastasića ) imaju sličnu ulogu. Jedino če Harta vratit brzo na gol da ko fol ima jednog engleza. Živi bili pa vidjeli ko če na kraju biti u pravu.

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 04 dec 2013, 11:48

:mrgreen:
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Edin Džeko

Post Postao/la Goalgetter » 04 dec 2013, 11:54

Kako je krenulo ovaj Robin ce sam pisati na temi :lol:

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

RvPersie
Kontakt:

Re: AW: Edin Džeko

Post Postao/la RvPersie » 04 dec 2013, 12:13

Goalgetter je napisao/la:Kako je krenulo ovaj Robin ce sam pisati na temi :lol:

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
**** ga jarane. Sad je vrijeme da se priča o tome. Poslije JAN mi možemo svi pričat borbene. Sad ili nikad.
Inače evo vam Džeke prije godinu dana kad je potopio WBA u gostima. Neuporediv je sa današnjim.
[youtube][/youtube]
Sve što sam gore rekao je istina. Džeko se nikako ne uklapa u njihov plan igre. On je za njih zamjena i gotovo. Koju treba iskoristit do kraja osim ako ne počne pravit sranja. On je trebao da pokupi crveni protiv Swansea. On ako odigra dobro protiv WBA i Leicestera to če samo spasit Pellegrinijevu guzicu i kao nagradu tek onda ga neče prodat. A kako komentarišeš podatak jednog od rijetkih navijača Citya. Da ove godine u gostima:
Džeki treba 82 min / gol
Agueru 123 min / gol
Negredu 347 min / gol.
Da li se to može zaključit da Negredo nevalja kurcu u gostima. Da nije isto trpat TAP IN inferiornim ili slomljenim ekipama na svom stadionu i probijat zgusnutu obranu o gostima. Najžalostnije od svega da ti isti navijači umjetnog Šitya sada po forumima govore da je WBA ?? prevelik zalogaj za Džeku :) i da bi on trebao igrati samo kupove i uz to da golovi nisu sve i da tih 10 min što dobije bi trebao "radit" za druge napadače.Mislim fujj. A čovjek kompletniji napadač od jednonogog Negreda.

“Manchester City i Chelsea vodiće veliku bitku za naslov prvaka Engleske do kraja sezone. Imate sjajne i veoma iskusne napadače u toj ekipi. Sergio Agüero, Edin Džeko, Alvaro Negredo, pa čak i Stevan Jovetić… su iskusni i zreli napadači”, kaže Mourinho. / zanimljiv raspored napadača po meni realan /. Samo jedan Mourinho ( Conte, Ancelotti , .. ) nikad neče trenirat City-a jer nije dovoljno poslušan ovom dvojcu koji su THE REAL BOSSES ( Ceo , director od football ), koji su doćerali ovu nesreču od trenera kojeg se **** pita.
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -City.html
Zadnja izmjena: RvPersie, dana/u 04 dec 2013, 13:18, ukupno mijenjano 1 put.

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 04 dec 2013, 12:34

A jel iko skontao da bi ovaj "Dzekin frend" mogao biti poslan ovamo da trola kako bi se svi odyebali od teme i na taj nacin prestali sa ukazivanjem na negativnosti kod naseg dragog dijamanta?

I kad jedno 3 ili 4 puta u svojim postovima napises/ponovis da je Dzeko trebao izdejstvovati crveni karton protiv Swansea i kada zatrpavas forum linkovima od dailymaila kojeg u Engleskoj nazivaju jos i daily fail i koji je na nivou naseg usranog dnevnog avaza, onda nisi nista drugo nego trol i to sa zadatkom!

Frajer se ponavlja iz posta u post i cudi me kako ga modovi trpe na ovoj temi!
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

RvPersie
Kontakt:

Post Postao/la RvPersie » 04 dec 2013, 13:03

Idimidodjimi je napisao/la:A jel iko skontao da bi ovaj "Dzekin frend" mogao biti poslan ovamo da trola kako bi se svi odyebali od teme i na taj nacin prestali sa ukazivanjem na negativnosti kod naseg dragog dijamanta?

I kad jedno 3 ili 4 puta u svojim postovima napises/ponovis da je Dzeko trebao izdejstvovati crveni karton protiv Swansea i kada zatrpavas forum linkovima od dailymaila kojeg u Engleskoj nazivaju jos i daily fail i koji je na nivou naseg usranog dnevnog avaza, onda nisi nista drugo nego trol i to sa zadatkom!

Frajer se ponavlja iz posta u post i cudi me kako ga modovi trpe na ovoj temi!
Jado ako išta moje namjere su častne. A to je da Džeko spasi svoju karijeru i izdejstvuje transfer. Što če biti jako jako teško. Jer gori klub i upravu bi teško izabrao. Ti se radije pitaj za tvoje motive.
Sve što sam napisao je istina. Imaš bukvalno STOTINE članaka i komentara o sukoba ŠPA dua ( Direktor kluba, CEO ) sa Mancinijem. Stotine članaka da mu nisu doveli poslije istorijske titule nijedno kvalitetno pojačanje koje je on tražio. Ti isti ljudi su lično izabrali Pellegrinija. Isto tako imaš stotine članaka da je taj dvojac doveden da prepiše svoje iskustvo iz Barcelone u City. Sve od stila igre, proizvodnje igrača itd.
Nijedna moja riječ nije laž. Od toga da je Pellegrini izjavio da ne voli statične igrače, da gaji ŠPA brzi način igre do njegovog idiličnog odnosa sa upravom i raporta itd.
Ja sam uvijek govorio da je trebao da pređe u Napoli ove godine. Ali neeeee. Ta če on u Napoli nije to za njega. Stručnjaci poput ovog gore citiranog. A jedan Mancini koje ga je hvalio poslije njegovih očajnih prvih 6 mjeseci ( da je jedan od najboljih napadač svijeta,rečeno 10xputa - Pellegrini to NIKAD nije rekao niti če ) i koji je izjavio poslije nogiranje iz City-a ( a nije trebao ) za SKY Italiu da je Džeko idealan za Napoli.I da je igrač koji če dat 25+ golova. je najgori čovjek na svijetu. E evo vam sad Pellegrinija. Vidjet čemo ko je u pravu bio.
http://www.football-italia.net/36119/ma ... ght-napoli ( jeli footballItalia dovoljno dobar izvor ).
http://www1.skysports.com/news/12040/8779172/ ( a SkySports jel to validan medij ).
Mancini insists the Italian club would be getting a good replacement. He said: "Dzeko is a great striker and he could score 20 to 30 goals a season in Italy, I'm sure of that."

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 04 dec 2013, 13:21

mogao bi dijamant pocet veceras,red je

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 04 dec 2013, 14:31

Mozete li ikako smanjiti postove u ovoj temi, neda mi se citati, u pm ovaj Persie roman pise u svakom postu

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 04 dec 2013, 15:01

MrShadow je napisao/la:Mozete li ikako smanjiti postove u ovoj temi, neda mi se citati, u pm ovaj Persie roman pise u svakom postu
Inače specijalista iz područja "Teorija zavjere".

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 04 dec 2013, 15:50

imperator10 je napisao/la:
MrShadow je napisao/la:Mozete li ikako smanjiti postove u ovoj temi, neda mi se citati, u pm ovaj Persie roman pise u svakom postu
Inače specijalista iz područja "Teorija zavjere".
Eto vi sa ovakvim upadicama ste sveznalci ,kad ste tolliko pametni i imate obraz da covjeka ili osobu prozivate i nazivate kojekakvim imenima pa dajte demantirajte ga nekako ima te li kakvih protiv dokaza ili argumenata ,da vam je srat po nasem najboljem igracu repke i nase zemlje a kad ga neko brani i to sa cinjenicama i argumentima onda je sta ce on dzekoljupac ili ma nema on pojma on zivi u nekom drugom svijetu ,pljuc i fuj da ne izgovaram jos nesto zesce .....

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 04 dec 2013, 15:54

2 titule
najbolji strijelac bundes lige cuj bundes lige jesta to
najbolji strijelac repke svih vremena a tek mu 27
najbolji igrac bundes lige neke tamo sezone
dao golove realu,mancesteru,i ostalim buranijama u ligi sampiona
humanitarac pomaze bolesnoj djeci fakat sto mu to treba
i onda se nadzu ovi ili oni da mu nesto kazu.Mirni kako vas nije stid.Sram vas bilo.

semir01
Kontakt:

Post Postao/la semir01 » 04 dec 2013, 16:08

RvPersie = Mirza Soljaljin 8-)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: klasik i 28 gostiju.