Man utd. kp1Evolution87 je napisao/la:Spezia
Qpr
Lopez vise
Na cvaju, dobitak skoro 140
Chelsea
PSG
Arsenal
Frankfurt
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Man utd. kp1Evolution87 je napisao/la:Spezia
Qpr
Lopez vise
Na cvaju, dobitak skoro 140
Pixma je napisao/la:Danasnji mega tiket na mali ulog, da vidimo kako cemo proci:
Cavani TIP gol kvota 1,90 (opet na osjecaj Ibra se nadavao golova u posljednje vrijeme, Cavani nije dugo zabio, Matador vcrs prekida post)
Ako igra online, mora mu pisati da je isplaćeno. Dok u suprotnom ako je igrao u poslovnici, ne mora mu pisati. Njegov odgovor je bio čudan, jer ako toliko uplaćuje treba i da zna gde igra.Consigliere je napisao/la:Nisam 100% siguran, jer ne igram u Premieru. Ali mislim da je iz njegovih odgovora sve jasno.
Pa zar se ja trebam pravdati nekom forumasu ?anonymousHD je napisao/la:
Ako igra online, mora mu pisati da je isplaćeno. Dok u suprotnom ako je igrao u poslovnici, ne mora mu pisati. Njegov odgovor je bio čudan, jer ako toliko uplaćuje treba i da zna gde igra.![]()
Pogodio si ti tiket, svaka cast, ali mislim da ne kontas kakav efekat na ljude ima kad vidis da je neko na tikete stavio 200 maraka. Prosjecan ulog na forumu 1.40apocalyps je napisao/la:Glupa tema,ljudi isto kao da su ljubomorni.Ugledaju tiket i odma izmisljaju nesto.
Djabe spamamo temu,mjesto da se postavi koji siguran par.Ja sam svoje postavio,moja dobra volja.A ovi pametnjakovici su i s*ebali ovu temu sa svojim komentarima.
Pozdrav.
Ma, normalno. Pogledaj tikete od @mikyhz na Dobitnim. Sve ti je jasnoanonymousHD je napisao/la:Ako igra online, mora mu pisati da je isplaćeno. Dok u suprotnom ako je igrao u poslovnici, ne mora mu pisati. Njegov odgovor je bio čudan, jer ako toliko uplaćuje treba i da zna gde igra.Consigliere je napisao/la:Nisam 100% siguran, jer ne igram u Premieru. Ali mislim da je iz njegovih odgovora sve jasno.![]()
Bas tako, i mene su pojedini papci otjerali s ove teme. Kladio se u poslovnici i kada uplodujem ovdje taj prozorcic bude prazan. Tako da sam bio okačen na krstačuanonymousHD je napisao/la:Ako igra online, mora mu pisati da je isplaćeno. Dok u suprotnom ako je igrao u poslovnici, ne mora mu pisati. Njegov odgovor je bio čudan, jer ako toliko uplaćuje treba i da zna gde igra.Consigliere je napisao/la:Nisam 100% siguran, jer ne igram u Premieru. Ali mislim da je iz njegovih odgovora sve jasno.![]()
Pa de odgovori na pitanje zasto kod tebe ne pise da je isplacen dobitak?apocalyps je napisao/la:Pa zar se ja trebam pravdati nekom forumasu ?anonymousHD je napisao/la:
Ako igra online, mora mu pisati da je isplaćeno. Dok u suprotnom ako je igrao u poslovnici, ne mora mu pisati. Njegov odgovor je bio čudan, jer ako toliko uplaćuje treba i da zna gde igra.![]()
Zasto ste cudni ljudi,nikako ne mogu shvatiti.Dobio si tiket ako ces odigrati odigraj,ako neces ne moras i to je to .
Spamate djabe temu mjesto da odigrate sta korisno.
Recimo Ibrahimovic daje gol.
P.S Nije se javio da cestita nego da ispadne pametan,ja takve jedem za dorucak.
stomaklija je napisao/la: Bas tako, i mene su pojedini papci otjerali s ove teme. Kladio se u poslovnici i kada uplodujem ovdje taj prozorcic bude prazan. Tako da sam bio okačen na krstačuA kada je online taj prozor je popunjen. Sta reći, ljubomorna bijeda zagleda i to je to.
Consigliere je napisao/la:
Pogodio si ti tiket, svaka cast, ali mislim da ne kontas kakav efekat na ljude ima kad vidis da je neko na tikete stavio 200 maraka. Prosjecan ulog na forumu 1.40![]()
Ne znam zasto ti to treba stvarno.![]()
Da se mene pita bio bi ti trajni ban pa postavljaj petobe negdje drugo.
Ja bih izbacio United koji po meni nikako nije siguran. Od odlaska Fergusona United nije ista ekipa a Everton igra dosta dobro, imaju strasan napad i po meni je dosta sigurnije odigrati oba daju gol. Naravno ako mislis neki veci ulog onda igraj neki treci par, jer ja npr. nikad ne igram oba daju ili zbroj golova na veci ulog.Otelo je napisao/la:Kec sam igrao.Malo sam se zeznuo.EmirTM87 je napisao/la:Nisi valjda dvicu igrao ovdje?Otelo je napisao/la:Jel može proći ovo;
Arsenal 2,Liverpool 1,United 2,psg 2 i rijeka 2?
Sent from my ST21i using Tapatalk 2
Jel prolazi ovo?
Sent from my ST21i using Tapatalk 2
Ovo mi je zadnji odgovor, ocekujem da budes u Banovcima uskoro...apocalyps je napisao/la:
Sve je pocelo juce kad se dobilo 207 km ima na temi chat i onda se rasporedilo.Pa sta ja mogu sto neko uplacuje 1,40 ? sta trebam sad i ja ? Sta ti imas nekom govorit hocel otici sa foruma ili nece ?
I jel se ovdje mora striktno igrati online ili poslovnica ? Da znam ubuduce doktore kladionica.
Ja lika napacenog.
slazem se.to bi rijesilo sve buduce probleme.fixator je napisao/la:treba zabraniti da se uopšte ovdje stavljaju tiketi kad ima posebna tema???????????????????????????
Bravo jeste tacno je...zaboravio sam da u je protiv Lyona zabio 1. od 4. gola PSG-a, a utakmicu prije nije dao gol...no nebitno moze i vcrsEmirTM87 je napisao/la:Pixma je napisao/la:Danasnji mega tiket na mali ulog, da vidimo kako cemo proci:
Cavani TIP gol kvota 1,90 (opet na osjecaj Ibra se nadavao golova u posljednje vrijeme, Cavani nije dugo zabio, Matador vcrs prekida post)
Koji post da prekine? Pogodio je u obje prethodne utakmice
Naravno da mozePixma je napisao/la:Bravo jeste tacno je...zaboravio sam da u je protiv Lyona zabio 1. od 4. gola PSG-a, a utakmicu prije nije dao gol...no nebitno moze i vcrsEmirTM87 je napisao/la:Pixma je napisao/la:Danasnji mega tiket na mali ulog, da vidimo kako cemo proci:
Koji post da prekine? Pogodio je u obje prethodne utakmice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.