Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Evolution87
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Evolution87 » 04 dec 2013, 14:17

Evolution87 je napisao/la:Spezia
Qpr

Lopez vise

Na cvaju, dobitak skoro 140 8-)
Man utd. kp1
Chelsea
PSG
Arsenal
Frankfurt
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 04 dec 2013, 14:18

Pixma je napisao/la:Danasnji mega tiket na mali ulog, da vidimo kako cemo proci:

Cavani TIP gol kvota 1,90 (opet na osjecaj Ibra se nadavao golova u posljednje vrijeme, Cavani nije dugo zabio, Matador vcrs prekida post ;) )

Koji post da prekine? Pogodio je u obje prethodne utakmice ;)

Djape
Kontakt:

Post Postao/la Djape » 04 dec 2013, 14:19

mozda je vec neko pustiju informaciju, ali mark lawrenson (nekadasnji bek liverpula 80ih) je sad expert na bbc i postavlja fine analize za svako kolo premier lige.evo od danas: http://www.bbc.com/sport/0/football/25157313" onclick="window.open(this.href);return false;

prilicno to sto i raja pise ovde,svakako dobro pogledat

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 04 dec 2013, 14:20

Počinje u 14:30

Milan-Brescia
Fiore-Cesena
Lazio-NApoli
Juve-Varese
(u21) svi over 2.5 kvota 5

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 04 dec 2013, 14:22

Consigliere je napisao/la:Nisam 100% siguran, jer ne igram u Premieru. Ali mislim da je iz njegovih odgovora sve jasno.
Ako igra online, mora mu pisati da je isplaćeno. Dok u suprotnom ako je igrao u poslovnici, ne mora mu pisati. Njegov odgovor je bio čudan, jer ako toliko uplaćuje treba i da zna gde igra. :D

slika

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 04 dec 2013, 14:23

anonymousHD je napisao/la:
Ako igra online, mora mu pisati da je isplaćeno. Dok u suprotnom ako je igrao u poslovnici, ne mora mu pisati. Njegov odgovor je bio čudan, jer ako toliko uplaćuje treba i da zna gde igra. :D
Pa zar se ja trebam pravdati nekom forumasu ?
Zasto ste cudni ljudi,nikako ne mogu shvatiti.Dobio si tiket ako ces odigrati odigraj,ako neces ne moras i to je to .
Spamate djabe temu mjesto da odigrate sta korisno.

Recimo Ibrahimovic daje gol. ;)

P.S Nije se javio da cestita nego da ispadne pametan,ja takve jedem za dorucak. :mrgreen:
BHF Bosanska Krajina!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 04 dec 2013, 14:25

apocalyps je napisao/la:Glupa tema,ljudi isto kao da su ljubomorni.Ugledaju tiket i odma izmisljaju nesto.
Djabe spamamo temu,mjesto da se postavi koji siguran par.Ja sam svoje postavio,moja dobra volja.A ovi pametnjakovici su i s*ebali ovu temu sa svojim komentarima.

Pozdrav.
Pogodio si ti tiket, svaka cast, ali mislim da ne kontas kakav efekat na ljude ima kad vidis da je neko na tikete stavio 200 maraka. Prosjecan ulog na forumu 1.40 :mrgreen:
Ne znam zasto ti to treba stvarno. :roll:
Da se mene pita bio bi ti trajni ban pa postavljaj petobe negdje drugo.
Consigliere je napisao/la:Nisam 100% siguran, jer ne igram u Premieru. Ali mislim da je iz njegovih odgovora sve jasno.

slika
Ma, normalno. Pogledaj tikete od @mikyhz na Dobitnim. Sve ti je jasno
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 04 dec 2013, 14:27

slika
Bas tako, i mene su pojedini papci otjerali s ove teme. Kladio se u poslovnici i kada uplodujem ovdje taj prozorcic bude prazan. Tako da sam bio okačen na krstaču :mrgreen: A kada je online taj prozor je popunjen. Sta reći, ljubomorna bijeda zagleda i to je to.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 04 dec 2013, 14:28

apocalyps je napisao/la:
Pa zar se ja trebam pravdati nekom forumasu ?
Zasto ste cudni ljudi,nikako ne mogu shvatiti.Dobio si tiket ako ces odigrati odigraj,ako neces ne moras i to je to .
Spamate djabe temu mjesto da odigrate sta korisno.

Recimo Ibrahimovic daje gol. ;)

P.S Nije se javio da cestita nego da ispadne pametan,ja takve jedem za dorucak. :mrgreen:
Pa de odgovori na pitanje zasto kod tebe ne pise da je isplacen dobitak?
Jel tikete odradujes online ili u poslovnici?
Zadnja izmjena: tyler durden, dana/u 04 dec 2013, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 04 dec 2013, 14:30

stomaklija je napisao/la: Bas tako, i mene su pojedini papci otjerali s ove teme. Kladio se u poslovnici i kada uplodujem ovdje taj prozorcic bude prazan. Tako da sam bio okačen na krstaču :mrgreen: A kada je online taj prozor je popunjen. Sta reći, ljubomorna bijeda zagleda i to je to.
:lol: :lol: :lol:

A evo i originalnog grijesnika. Kladio se u poslovnici u 1 ujutro :lol:

Idemo previse u off... Nek moderator ovo sredi.
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 04 dec 2013, 14:30

Nastavite se svađat na PP,ovdje prekinite i ne SPAMAJTE temu !

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 04 dec 2013, 14:31

Consigliere je napisao/la:
Pogodio si ti tiket, svaka cast, ali mislim da ne kontas kakav efekat na ljude ima kad vidis da je neko na tikete stavio 200 maraka. Prosjecan ulog na forumu 1.40 :mrgreen:
Ne znam zasto ti to treba stvarno. :roll:
Da se mene pita bio bi ti trajni ban pa postavljaj petobe negdje drugo.

Sve je pocelo juce kad se dobilo 207 km ima na temi chat i onda se rasporedilo.Pa sta ja mogu sto neko uplacuje 1,40 ? sta trebam sad i ja ? Sta ti imas nekom govorit hocel otici sa foruma ili nece ?
I jel se ovdje mora striktno igrati online ili poslovnica ? Da znam ubuduce doktore kladionica.

Ja lika napacenog.
BHF Bosanska Krajina!

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 04 dec 2013, 14:31

Otelo je napisao/la:
EmirTM87 je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Jel može proći ovo;
Arsenal 2,Liverpool 1,United 2,psg 2 i rijeka 2?

Sent from my ST21i using Tapatalk 2
Nisi valjda dvicu igrao ovdje? :?
Kec sam igrao.Malo sam se zeznuo.
Jel prolazi ovo?

Sent from my ST21i using Tapatalk 2
Ja bih izbacio United koji po meni nikako nije siguran. Od odlaska Fergusona United nije ista ekipa a Everton igra dosta dobro, imaju strasan napad i po meni je dosta sigurnije odigrati oba daju gol. Naravno ako mislis neki veci ulog onda igraj neki treci par, jer ja npr. nikad ne igram oba daju ili zbroj golova na veci ulog.

Sretno! ;)

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 04 dec 2013, 14:34

apocalyps je napisao/la:
Sve je pocelo juce kad se dobilo 207 km ima na temi chat i onda se rasporedilo.Pa sta ja mogu sto neko uplacuje 1,40 ? sta trebam sad i ja ? Sta ti imas nekom govorit hocel otici sa foruma ili nece ?
I jel se ovdje mora striktno igrati online ili poslovnica ? Da znam ubuduce doktore kladionica.

Ja lika napacenog.
Ovo mi je zadnji odgovor, ocekujem da budes u Banovcima uskoro...

Ja ti ne govorim o mogucnostima uplate forumasa, vec o tome da ti sa ovim tiketima izgledas ozbiljniji kladionicar nego sto stvarno jesi. A, niti jednom rijeci nisi me pokusao demantirati, vec se pozivas na napacenost i sl.

Vozdra

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 dec 2013, 14:35

Da vas banujem ili ćete sami prestati s tom pričom? Ukoliko mi neko da konkretan dokaz da je lik omađijao masu - drage volje ću ga udaljiti s foruma. Zašto? Zbog činjenice da bi se neko u budućnosti mogao zaletiti na takve "jake uloge", a u biti se tiket nije ni uplatio. Dakle, isključivo zbog toga što bi neko pomislio kako je riječ o igraču koji udara jake uloge i kojeg bi vrijedilo pratiti i ispratiti tako što ćeš uložiti sve svoje bogatstvo.

Eh, sad vas molim da prestanete s tom pričom i okrenete se isključivo prijedlozima, kojekakvim analizama i sličnim stvarima.

Hvala.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 04 dec 2013, 14:38

@M, pogledaj @mikyeve tikete sa Dobitnih i ove njegove. Sta ti vise treba...
Upravo zbog toga sam i ja se javio. Zaletice se neko sa uplatom a lika ovamo boli neka stvar, uplatio 2 marke :roll:

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 04 dec 2013, 14:52

treba zabraniti da se uopšte ovdje stavljaju tiketi kad ima posebna tema???????????????????????????
Semper Fidelis

sarajevo81
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo81 » 04 dec 2013, 14:53

fixator je napisao/la:treba zabraniti da se uopšte ovdje stavljaju tiketi kad ima posebna tema???????????????????????????
slazem se.to bi rijesilo sve buduce probleme.

Pixma
Kontakt:

Post Postao/la Pixma » 04 dec 2013, 14:56

EmirTM87 je napisao/la:
Pixma je napisao/la:Danasnji mega tiket na mali ulog, da vidimo kako cemo proci:

Cavani TIP gol kvota 1,90 (opet na osjecaj Ibra se nadavao golova u posljednje vrijeme, Cavani nije dugo zabio, Matador vcrs prekida post ;) )

Bravo jeste tacno je...zaboravio sam da u je protiv Lyona zabio 1. od 4. gola PSG-a, a utakmicu prije nije dao gol...no nebitno moze i vcrs :D

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 04 dec 2013, 14:58

Pixma je napisao/la:
EmirTM87 je napisao/la:

Bravo jeste tacno je...zaboravio sam da u je protiv Lyona zabio 1. od 4. gola PSG-a, a utakmicu prije nije dao gol...no nebitno moze i vcrs :D
Naravno da moze :)

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.