GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
4
11%
- Ademi
9
24%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
41%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 37

Insect_terminator
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Insect_terminator » 02 dec 2013, 23:09

Signore je napisao/la: Nisam lud. Mozda zapadna tribina? Pa da slusam tvoje istomisljenike i njihove komentare?
A sto mozes cuti na istoku? hns ****, sukeru turcine, **** ce narkoman, neka pjesma ne znam kako ide tocno ali kaze mamica bez glave u jednom djelu. Sada ti meni reci da je to prihvatljivo ponasanje izmedju ostalog i tvojih kako ti kazes balavih rodjaka i to vec dugih 7, 8 godina. Ja ne vjerujem da Mamic kaze policiji idite na navijace jer policiju kontrolira vlast, a ne Dinamo ili ti i ostali smatrate da nije tako???

Klub nema srece sa ZM jer je vec okarakteriziran dijelom i svojom krivicom kao seljacina primitivna koja ne placa porez, stavlja pare u djep, smrce bijelo, robovlasnik, nepotizam, sukob interesa sve su termini koji se upotrebljavaju u opisu doticnog. Covjek makar i voli nogomet i Dinamo jednostavno moze dobiti sizofreniju na tom stadionu od cijele situacije zato psiholozi savjetuju ne idite tamo i tvoj rodjak makar je osjetio pendrek i brutalnost policije je donio ispravnu odluku i tamo vise nema sto traziti ali ti si u velikoj zabludi ako mislis da ce odlazak ZM rijesiti sve probleme u Dinamu, pogledaj povijest i zadnjih 20 god tko je sve bio na nisanu navijacima ;)

Nakon EP klalificirali smo se na SP, imamo dva kluba u europskim natjecanjima, mladje kategorije isto su bile na velikim natjecanjima, liga nam je napokon zanimljiva, imamo napokon vise klubova koje mogu pobjediti Dinamo, pocelo se opasno grijesiti na Dinamovu stetu, cak su i realni planovi da dobijemo dva modernija stadiona pa nakon svega toga nema potrebe vikat protiv HNS-a barem dok ne ispadenmo u grupi sa SP-a :mrgreen:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 02 dec 2013, 23:57

Tako je.To je to.Jedna lijepa priča.Ako se tako ispriča.Hans Insect Andersen.

Bernard Jurišić:
Dakle, Dinamo je s gnušanjem odbio stotine tisuća milijuna rasplodnih deva od Arsenala za direktora svemira Romea Jozaka, a zatim ga par mjeseci kasnije besplatno poklonio savezu?
Razumno i uvjerljivo. Nadasve.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 03 dec 2013, 08:53

Insect_terminator je napisao/la:
...........
A gdje sam ja to napisao da podrzavam te pjesmice s istoka? Nigdje. Ja nikada nisam i nikada necu to podrzavati, jer sam misljenja da se tih 90 minuta treba posvetiti igracima i bodriti njih, navijati za Dinamo, a van stadiona voditi bitku protiv Mamica. Moze se mozda koji put uzviknut Mamicu odlazi, al ta vrijedjanja sigurno nemaju moju podrsku. I njih cujem na bilo kojoj tribini, i sam sam bio par puta prije par godina medju navijacima i kad se to uzvikivalo sutio sam da bi mi se sve to zgadilo nakon onih uzvika Mamiceva mama pusi svima nama il kako su vec
sve te poslovice isle, bilo ih je na bacanje, za svakog clana obitelji. Hvala Bogu pa ih nije bilo nikako vise nakon te utakmice jer vise nikad nebi krocio s tim ljudima na istu tribinu, al kako stvari stoje necu ni
na stadion, jer mi se ne isplati usparat za vikend u Zagrebu i da se desi nesto na utakmici. I nemoj mene smatrat za Boysa, ja to nisam, ja sam obicni navijac, isao sam cak i na neke utakmice za vrijeme bojkota.

I nisam ja rekao da je Mamic kriv sto policija tuce navijace, bas me briga tko je za to kriv, tuce ih se. I sad ti meni kazes da je uredu sto je moj rodjak pobrao pendrek. Momak je mirno stojao u blizini stadiona, pisao starom poruku da ga ceka i da zajedno idu kuci, jer je ovaj radio tu negdje na Maksimiru. Bas je uredu tako udarat ljude po gradu.

I sto se tice tih zadnjih 20 godina, zadnjih 20 godina Dinamo ne zna za sebe, ne moze doci do daha, uvijek su neka sra*a oko njega. Promjene imena, Canjuga, Tudjman, Mamic i ostali problemi. Bas se pitam na sta bi to sve licilo da predsjednik nije pokojni. I danas bi bili Croatia, a tko zna, mozda bi bili i HNGKD HASK Croatia Zagreb. Ono, da svi klubovi budu zastupljeni.

Sto se tice HNS-a. Na prvenstvu jesmo i svaka cast za to. Sad ocekujem tamo neki rezultat. Stadioni? Kantrida? Nece HNS to graditi. Drugi klub u EL? Nije HNS ulozio u Rijeku, a vala ni u Dinamo. Koji je drugi stadion? Maksimir? To ako itko napravi onda ce Grad Zagreb. Park mladezi? To ce radit Zuzuli. Ili mozda nikad ispunjeno obecanje HNS-a o stadionu u Osijeku? Ne vidim da se gradi, nit vidim da ce se ikad graditi. Kamp na Sveticama? Koliko kampova su obecali do sad bilo bi smijesno da ne naprave barem deset u cijeloj drzavi. Jaca liga? Jeste. Ali sto je tu uradio HNS osim sto ju je smanjio? Nista. Uvijek ce se vadit na uspjehe reprezentacije koji nisu bas neki uspjesi, jer meni
nije uspjeh da tamo od 1998. samo jednom prodjemo grupu i odmah ispadnemo, a jos usput propustimo dva velika natjecanja.Spominju oni i Dinamo u Europi, a evo sad i Rijeka. HNS tu nije napravio bas nista, iako po mom misljenju nit je Dinamo uspjesan, a jos manje Rijeka koja tek treba da se ustabili u grupnoj fazi pa tek onda da se prica o uspjehu, a ne nakon tri osvojena boda u pet utakmica. U HNS-u nisu sposobni nac sponzore koji ce klubovima donijet barem pola milijuna eura po sezoni. U Engleskoj kad ispadnes dobijes preko 20 milijuna funti, a
kakve su nagrade u HNL-u? Nitko ne zna, vjerojatno iz razloga sto su premale. Taj HNS nista ne radi s ligom, a duzni su dovest sponzore koji ce uloziti u ligu, ne klub vec u ligu. Zasto ne isposluju od UEFA-e neke pare i ovim klubovima sa slabijim financijama kao Zadru ne pomognu s necim. Novi travnjak s novom drenazom bi lijepo sjeo, a i neka nova sredjena tribina s krovom isto tako. UEFA uvijek zeli pomoci, samo se treba potruditi da dobijes donaciju. Vrbanovic se uvijek hvali pozicijom u UEFA-i, a nikad nista nije napravio. Sta trebamo cekat da nam dodje Platini, klekne u Rusanovoj s torbom para i moli HNS da prave stadion od njihovih para?

I da, takodjer sam i protiv uzvikivanja protiv HNS-a. Mislim da se oko toga treba zabaviti van stadiona.
Zadnja izmjena: Signore, dana/u 03 dec 2013, 18:16, ukupno mijenjano 2 puta.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 dec 2013, 11:37

Kaže jučer Cvrk u Fokusu da HNS nema veze s hrv.ligom slika
Dobro ih je Lalić oprao sve,samo mu nisu dali da previše priča stalnim prekidanjima kad bi počeo udarat po Mamiću,Vrbanoviću,vladi i ostalima.
Tu bi trebala biti snimka:
http://www.hrt.hr/index.php?id=sport-cl ... 0a7fa8abc5

Najjače je kad se ovi sa zapada tipa insect žale na uvrede slikaslika

http://gol.dnevnik.hr/clanak/hnl/polici ... 13641.html
U Dinamu su rekli kako su do odluke stigli u suradnji s policijom.
"Jednostavno, uzimajući u obzir sve što se može dogoditi i konzultirajući se i sa policijom, odluka je donijeta", kazao je Svetina.

Zvučalo je čudno da je policija sudjelovala u takvoj odluci, pa smo odlučili provjeriti. Odgovor iz Policijske uprave zagrebačke potvrdio je naše sumnje:
„Opovrgavamo da je odluka koju navodite u upitu donesena u dogovoru s policijom, isto tako policija je sukladno prijavi navedenog javnog okupljanja od strane organizatora, poduzela sve zakonske mjere i radnje u cilju provođenja osiguranja tog javnog okupljanja“, stoji u odgovoru Policijske uprave zagrebačke.

Zanimljivo, nešto kasnije predomislili su se i u Dinamu te potvrdili poruku policije. Dinamo je, dakle, tu odluku donio sam kao organizator utakmice. HNS se danas ne želi oglasiti već nam kažu da se drže priopćenja od neki dan u kojem su osudili Dinamovu ishitrenu odluku.
Možemo se na kraju samo upitati: Tko je ovdje lud? Izgleda najpametniji su ispali navijači koji su od početka vaučere nazivali lakrdijom.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 03 dec 2013, 13:48

Signore je napisao/la:
...........
A
gdje sam ja to napisao da podrzavam te pjesmice s istoka?
Doslo je do toga da ljudi koji su na zapadu i ne podrzavaju navijace u njihovoj borbi "placenici". Danas sam procitao u novinama da su nekolicina huligana upala u prostorije veterana gdje je doslo do obracuna cak se i pucalo. Ti veterani su bili u ratu, dok "ljudi" koji su ih napali su bili u podrumima. I onda jos dodju novinari i tu neki forumasi i pocnu pricati o pobjedi navijaca pa se pitam tko je tu lud. Najsigurnije je ne ici na stadion jer ukoliko te snime da ides na zapad ti si placenik i ukoliko te netko sa palicom satre to se smatra prihvatljivo medju navijackom populacijom. Znas i sam da u njihovim redovima ima hrpa jos klinaca koji se moraju dokazivati da bi postali cijenjeni, a najbolji nacin je da uletis medju "placenike" i uvodis reda sto ne ???

Dobro mozda nisi ti rekao da Mamic salje policiju na navijace ali pretpostavljam da citas ovu temu i slozit ces se da ovdje to ljudi smatraju. Nisam siguran da Mamic moze reci policiji popisujte navijace koji zele Mamica bez glave tj da nema bas toliku moc, a ovdje se u tom kontekstu pise ili mozda ima, ne znam??? .... tim vise sto ova vlada nije bas naklonjena Dinamu pa vidis i sam da se vodi "rat" na relaciji Mamic - Jovanovic.

U zadnjih 20 god stalno se vode obracuni na tribinama usmjereni protiv nekog. Za vrijeme Croatie cak i ne trebamo gledat toliko (uostalom i sam sam se nasao na suprotnoj strani) sa 99% ljudi koji su bili za Dinamo i tada je to bilo zajednicka borba za ime ali nakon toga su poceli prljavi obracuni sa igracima Badelj je bio srbin, Zahora i Ibanez su bili napadnuti, Kranjcar je bio debela svinja, Hrgovic prodana dusa, balija, Ciro ****, Siric majmun i seljacina nemam volje nastaviti koliko je ljudi sve bilo na nisanu navijacima, cak su igraci morali pustiti NK Zagrebu utakmciu da Hajduk ne bi postao prvak. (imas na youtubu te scene) Sto mislis da jednog dana recimo Zuti postane trener ne bi se javila opozicija koja bi ga okarakterizirala srboljubcem i cetnikom ??? Ja se ne identificiram vise sa tom skupinom ljudi sto vjerojatno dodje sa godinama ali svejdno volim otici na Maksimir pogledati utakmciu (ne uvijek nego kada je lijepo vrijeme i tako neovisno o protivniku, treneru i predsjedniku kluba, vjerojatno ce tako biti i ubuduce).

Sto s tice ovog paragrafa o HNS-u mogu reci da se vise manje slazem sto si napisao osim par djelova o sponzorima i stadionu. Ja ne ocekujem da HNS gradi stadione vec da omoguci zanimljivo natjecanje koje ce samo privuci sponzore, gledatelje pa samim time i javiti ce se potreba za infrastrukturom kao sto ce vjerojatno biti u Rijeci, a pisalo se i o Splitu (makar njima ne treba 10000 mjesta koliko je pisalo). Suker cim je sjeo za fotelju je bio turcin a nije na celu saveza niti dve godine tako da za konacni sud bi trebalo pricekati barem jedan mandat. Makar s obzirom na situraciju u kojoj se nasao nije mu lagano sve ga J*** i zele cuda. Zelimo EP ali nemamo novca za stadion. Sto se mene tice mozemo obnoviti Poljud i neka reprezentacija tamo igra sve utakmice, Zagreb nije vise nogometni grad i ljude boli K za nogomet normalno zbog Mamica kog drugog

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 dec 2013, 14:27

Insect_terminator je napisao/la:Doslo je do toga da ljudi koji su na zapadu i ne podrzavaju navijace u njihovoj borbi "placenici". Danas sam procitao u novinama da su nekolicina huligana upala u prostorije veterana gdje je doslo do obracuna cak se i pucalo. Ti veterani su bili u ratu, dok "ljudi" koji su ih napali su bili u podrumima. I onda jos dodju novinari i tu neki forumasi i pocnu pricati o pobjedi navijaca pa se pitam tko je tu lud. Najsigurnije je ne ici na stadion jer ukoliko te snime da ides na zapad ti si placenik i ukoliko te netko sa palicom satre to se smatra prihvatljivo medju navijackom populacijom. Znas i sam da u njihovim redovima ima hrpa jos klinaca koji se moraju dokazivati da bi postali cijenjeni, a najbolji nacin je da uletis medju "placenike" i uvodis reda sto ne ???
Bit će da je do previse filmova slikaEvo vec peti put čitam i još uvijek ne vjerujem slika
Procitao si u novinama da su "huligani napali veterane",a ustvari pojma nemas sta se događalo? slika Procitao sam i ja u novinama da je Zdravko Mamić vlasnik Dinama.
Insect_terminator je napisao/la:Dobro mozda nisi ti rekao da Mamic salje policiju na navijace ali pretpostavljam da citas ovu temu i slozit ces se da ovdje to ljudi smatraju. Nisam siguran da Mamic moze reci policiji popisujte navijace koji zele Mamica bez glave tj da nema bas toliku moc, a ovdje se u tom kontekstu pise ili mozda ima, ne znam??? .... tim vise sto ova vlada nije bas naklonjena Dinamu pa vidis i sam da se vodi "rat" na relaciji Mamic - Jovanovic.

U zadnjih 20 god stalno se vode obracuni na tribinama usmjereni protiv nekog. Za vrijeme Croatie cak i ne trebamo gledat toliko (uostalom i sam sam se nasao na suprotnoj strani) sa 99% ljudi koji su bili za Dinamo i tada je to bilo zajednicka borba za ime ali nakon toga su poceli prljavi obracuni sa igracima Badelj je bio srbin, Zahora i Ibanez su bili napadnuti, Kranjcar je bio debela svinja, Hrgovic prodana dusa, balija, Ciro ****, Siric majmun i seljacina nemam volje nastaviti koliko je ljudi sve bilo na nisanu navijacima, cak su igraci morali pustiti NK Zagrebu utakmciu da Hajduk ne bi postao prvak. (imas na youtubu te scene) Sto mislis da jednog dana recimo Zuti postane trener ne bi se javila opozicija koja bi ga okarakterizirala srboljubcem i cetnikom ??? Ja se ne identificiram vise sa tom skupinom ljudi sto vjerojatno dodje sa godinama ali svejdno volim otici na Maksimir pogledati utakmciu (ne uvijek nego kada je lijepo vrijeme i tako neovisno o protivniku, treneru i predsjedniku kluba, vjerojatno ce tako biti i ubuduce).

Sto s tice ovog paragrafa o HNS-u mogu reci da se vise manje slazem sto si napisao osim par djelova o sponzorima i stadionu. Ja ne ocekujem da HNS gradi stadione vec da omoguci zanimljivo natjecanje koje ce samo privuci sponzore, gledatelje pa samim time i javiti ce se potreba za infrastrukturom kao sto ce vjerojatno biti u Rijeci, a pisalo se i o Splitu (makar njima ne treba 10000 mjesta koliko je pisalo). Suker cim je sjeo za fotelju je bio turcin a nije na celu saveza niti dve godine tako da za konacni sud bi trebalo pricekati barem jedan mandat. Makar s obzirom na situraciju u kojoj se nasao nije mu lagano sve ga J*** i zele cuda. Zelimo EP ali nemamo novca za stadion. Sto se mene tice mozemo obnoviti Poljud i neka reprezentacija tamo igra sve utakmice, Zagreb nije vise nogometni grad i ljude boli K za nogomet normalno zbog Mamica kog drugog
Ovo s policijom je vec objasnjeno vise puta,sjedili smo na ušima?
Eno Cvrk te razočarao.Kaze nema HNS veze s HNL-om slika

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 dec 2013, 14:39

ZZD:
"Nepravomoćno" izabrani predsjednik GNK dobio je pravomoćno oslobođenje od govora mržnje, s obrazloženjem da nije od Dalaj Lama pa da ga drugi slušaju
http://sportske.jutarnji.hr/zdravko-mam ... -/1144160/
Čestitamo, no idući tom logikom, još je MANJE Dalaj Lama svaki klinac koji vikne "Cigane" i bude uredno osuđen, što gosponu sucu nije šizofrena situacija. Naravno, jer je na funkciji u državi u kojoj na današnji dan npr. u pritvoru već 48 h leže potpuno nevini navijači zbog IZMIŠLJENOG "remećenja javnog reda i mira", što je samo po sebi laki prekršaj, bez da to ikada dospije na naslovnice.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 03 dec 2013, 15:38

SiamoNoi je napisao/la: Procitao si u novinama da su "huligani napali veterane",a ustvari pojma nemas sta se događalo?
Ako ti znas sto se dogodilo ili si bio tamo zasto ne napises?

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 03 dec 2013, 19:17

http://www.24sata.hr/nogomet/antolic-od ... oka-343614

Domaci igrac. Vjerujem da ce uskoro postati veliki miljenik navijaca, ako vec nije postao. Dugo mu je trebalo, ali sad je tu, iz utakmice u utakmicu sve je bolji. Nadam se da ce sto duze ostati u Dinamu.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 dec 2013, 13:20

@Insect
"Poklali" se muđusobno.
A dan prije derbija,mislim,su se ispred udruge Boysi nešto međusobno potukli.Ništa senzacionalno.

Užasna organizacija na Maksimiru: ‘Satima sam čekao s djecom, ovo je velika sramota!’
Stajao sam u redu sat vremena, no više nismo mogli izdržati. Idemo doma - rekao je zagrebački umirovljenik Vinko koji je u Maksimir došao u pratnji dvojice unuka. Satima su čekali da ih puste na stadion, no nisu dočekali... - David ide u peti razred, Matija u drugi, toliko su se radovali utakmici, a sad ćemo je morati gledati na TV-u. Ovo je sramota...

Rašomon i gužva na blagajnama odvratili su velik broj razočaranih gledatelja. Svi koji su željeli ući na istočnu tribinu morali su na blagajnama ostaviti svoje osobne podatke. A na blagajnama jedan ili dva činovnika koji polako i pedantno zapisuju jednog po jednog gledatelja...

Naravno, u tom kaosu, stješnjeni u dugačkim redovima, mnogi su počeli gubiti živce, prijetila je eskalacija nasilja, nastala je i opća zbunjenost oko famoznih vaučera, kome trebaju, kome ne, za koju tribinu... Bili su to najkritičniji trenuci, pljuštale su uvrede na račun HNS-a, Davora Šukera, Zdravka Mamića, Dinama. Vrlo je malo nedostajalo da u akciju smirivanja strasti ne krene specijalna policija. Većina navijača utakmicu nije gledala od početka, dobar dio njih probio se na istočnu tribinu tek u poluvremenu, a neki su potpuno izgubili živce, okrenuli se i otišli.
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/kako-j ... 14472.aspx
Vrlo burno bilo je u emisiji Fokus na HRT-u. Gosti su bili sociolog Dražen Lalić, povjerenik za sigurnost HNS-a Zoran Cvrk, novinar Borut Šips i Zoran Stevanović ispred udruge FARE.

Tema emisije je trebala biti o navijačima, ali u studiju je 60 minuta bilo napeto, voditelj Darko Družijanić je gubio čak i kontrolu nad gostima, te su se gosti u nekim trenucima sami ponašali kao na nogometnom stadionu.

Sve je krenulo s pričom da su BBB-i i Torcida zajednički navijali i pokazali 'navijački ekumenizam', kao i kritikama zbog uvreda s tribina i verbalnog nasilja. No uskoro je završilo na financiranju Dinama, Zdravku Mamiću...

Dražen Lalić nije birao riječi. U prvom mahu na meti mu je bio izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović.

"Treba pozvati Vladu da meritorne, upućene ljude, bliske ovom problemu, uključi u to suzbijanje nasilja, a konačno i same mlade navijače, bez njih se ovo ne može riješiti. Nacionalni odbor za borbu protiv nasilja u sportu je neadekvatno tijelo. U tom odboru sjedi Damir Vrbanović. Trebalo bi uspostaviti nacionalni odbor za borbu protiv Vrbanovića i sličnih iz HNS-a", zahuktao se Lalić i nastavio:

"Mislim da navijačko nasilje nije ni deseti problem hrvatskog nogometa. Problemi su nogometna mafija, kladioničarska mafija, niska posjeta, infrastruktura, javno financiranje klubova poput Dinama iz javnih sredstava. Pa zar će se Vrbanović boriti protiv nasilja? On provodi nasilje. On ga uvjetuje. Gdje je Pero Skansi, gdje je Vrbanović, ja bih htio s njima razgovarati!"

Lalić tu nije stao, krenuo je na Dinamo, gradonačelnika Zagreba...

"Rijeka i Hajduk nisu u ravnopravnom položaju s Dinamom. Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić dao je Dinamu 360 milijuna kuna javnog novca. Dinamo je od transfera dobio 140 milijuna eura u 12 godina, Dinamo ne plaća porez na dobit, a mi sufinanciramo Dinamo. Dolazi ministar Jovanović koji će isušit nogometnu močvaru... U dvije godine ništa nisu napravili, nemaju snage protiv Mamića. Okomljuju se na navijače. Nek' donesu novi zakon i izjednače status klubova. Jedan je dioničko društvo, drugi udruga, a tko financira Lokomotivu? Neka Mamić kupi Dinamo pa nek radi što želi sa svojim novcem."

Lalić se nije smirio, stigla je na red aktualna, ali i bivša vlast.

"Najveći problem su bivša i sadašnja vlast koje nisu uredile situaciju. Zašto nisu promijenili Zakon o sportu? Većinu problema bi riješili u nogometu. Zašto nisu imali hrabrosti? Prijašnja vlast je dobivala novac od Zdravka Mamića, kao i Bandić, ali zašto SDP neće to raditi? Jesu li kukavice ili nesposobni? Družijaniću, dajte da kažem, ne smijem ništa reći protiv premijera?"

U posljednjim minutama emisije atmosfera se toliko užarila da nije se više nije čulo tko govori. Emisija u udarnom terminu počela je nalikovati na cirkus, voditelj je jedva smirio goste.
se priključio tamošnjem omladinskom pogonu.

Danas opet isto.Boysi i Torcida na istoku.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 04 dec 2013, 14:44

Ne, danas nema Boysa na stadionu, barem ne organizirano.
BBB neće doći organizirano na današnju utakmicu niti će biti organiziranog navijanja s naše strane. Već treći dan masovno se privode istaknutiji pripadnici BBB kojima se na teret stavljaju nebulozne optužbe za organizaciju i sudjelovanje u neredima koje je isprovocirala sama policija nakon nedjeljne utakmice, očito isfrustrirani jer su na derbiju ismijani od strane navijača obje grupe skupa sa njihovim šefovima i tzv. “vaučerizacijom”.

Nema smisla da sada itko od naših prijatelja na sebe preuzima teret bilo kakve organizacije grupe i tako riskira privođenje na osnovi toga jer je od strane policije označen kao “vođa”, jer cilj ovih privođenja i je stvaranje anarhije i kaosa među navijačima.

Očito da je potpuno legalno i društveno prihvatljivo štititi kriminalce koji drmaju ovom zemljom na način da se na najpodlije načine unište životi navijača. Sve naše pripadnike i sve druge navijače Dinama pozivamo da svojim odsustvom sa današnje utakmice podrže našu borbu i naše nepravedno zatvorene prijatelje, ali i da se oduzme bilo kakav razlog za nova privođenja onima koji sudjeluju u ovim prljavim poslovima. Također će se i dalje skupljati prilozi za obranu privedenih ljudi u Ilici 37 do daljnjega.

Gadno se vara svatko tko misli da ovo treniranje strogoće nema veze sa trenutnom situacijom u zemlji, te da će navijači još dugo jedini imati “ekskluzivu” na iživljavanje i policijsku brutalnost kojoj su potpuno odriješene ruke i lišena je svake odgovornosti za zloupotrebu.

Varaju se nalogodavci ovog dobro smišljenog i organiziranog progona da ćemo ovoga puta prijeći preko toga i dozvoliti da prema nama nastave postupati kao prema zvijerima.

SJEVER UZ ODSUTNE – SLOBODA NAVIJAČIMA

BAD BLUE BOYS
Pametna odluka.
RIP CITY!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 dec 2013, 14:50

Baš čitam to...
slika
Petar Skansi, pomoćnik ministra znanosti, obrazovanja i sporta, gostujući u utorak navečer na Jabuci TV, govorio je između ostalog o radu sportske inspekcije.

- Sportska inspekcija, istražujući u Hrvatskom nogometnom savezu, utvrdila je značajne nepravilnosti o kojima će tek biti riječi. Recimo, u pitanju je pupčana vrpca između Lokomotive i Dinama.

Skansi nije iznio nikakve detalje, tek je kazao:

- Čekamo da inspekcija završi posao, nakon čega ćemo izaći sa službenim rezultatima.

Pomoćnik Željka Jovanovića najavio je i skoru sjednicu Nacionalnog odbora za suzbijanje nasilja u sportu.

- Zatražit ću od svih članova Odbora da se bez fige u džepu izjasne o vaučerima za navijače - kazao je Skansi prije toga braneći vaučere kao mjeru koju je uvelo to Vladino tijelo.
Idemo,samo jako slika

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 04 dec 2013, 19:57

Smijesno, smijesno i jos jednom smijesno.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 04 dec 2013, 20:20

Jel ikada bilo 5:0?

[youtube][/youtube]
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 dec 2013, 20:31

znao sam da ce dinamo dobiti igrao sam čistog keca(baš kao i x2 na Vošu), ali 5:0 nisam očekivao...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 04 dec 2013, 20:35

Samo je jednom Hajduk nakon nekih remija pobijedio u majstorici s 5-0. Dinamo je 3 puta dobio po 4-0, dva puta u Zagrebu, jednom u Splitu. Hajduk je davne 1955. na Maksimiru slavio s 6-0. To je ujedno i najveca pobjeda u povijesti. Dva puta je bilo 5-1. Jednom je Dinamo tim rezultatom slavio u Zagrebu, jednom Hajduk u Splitu.

Koga zanima vise: http://hr.wikipedia.org/wiki/Vje%C4%8Dni_derbi

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 04 dec 2013, 21:02

SiamoNoi je napisao/la:@Insect
"Poklali" se muđusobno.
A dan prije derbija,mislim,su se ispred udruge Boysi nešto međusobno potukli.Ništa senzacionalno.
Ok, tako to ide nista posebno, sigurno su veterani rekli ovima iz druge udruge dodjite do nase da se malo pokoljemo. Uvjerljiva prica nema sta i onda se jos cudite pojacanoj represiji :)

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 04 dec 2013, 21:05

Baš htio napisati u vezi najvećih pobjeda i jednih i drugih kad me Signore pretiče. Da. Nama za utjehu ostaje tih 6:0 na Maksimiru od prije 60 godina.

Što se tiče večerašnje utakmice nema se tu što puno za reći. Moglo je biti i gore.
Dinamo apsolutno bolji i nadigrao nas je u svim segmentima igre. Kvalitetniji, imaju kvalitetnije pojedince i širu klupu. I točka.
Prije početka sezone sam napisao (budem postavio taj komentar) da će se dogoditi sigurno da Hajduk primi 4-5 komada. I eto, dogodilo se. Na moju sreću, u dosta kasnoj fazi prvenstva odnosno kupa.
Nema veze, treba i ovako visoki poraz otrpiti i podnijeti.

Idemo dalje...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 dec 2013, 23:15

5 komada slika
SiamoNoi je napisao/la:@Insect
"Poklali" se muđusobno.
Ok, tako to ide nista posebno, sigurno su veterani rekli ovima iz druge udruge dodjite do nase da se malo pokoljemo. Uvjerljiva prica nema sta i onda se jos cudite pojacanoj represiji :)
To se inače odigralo na 2 različita mjesta i to su 2 različita događaja koja nemaju veze jedan s drugim.Nisu se niti na isti dan dogodila.Eto,a sad se mozes natrag u rupu vratit,sramota kakve stavove ti ovdje imas.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 05 dec 2013, 12:14

Amra Peternel:Dio huligana ostao je večeras u buksi a dio doma, tako mi je drago da nisu u Maksimiru doživjeli ovih prekrasnih 5 golova jer to ni ne zaslužuju.
slikaslikaslika

5.dan u zatvoru zbog ničega,serem se na državu slika

Privedena i 4 Torcidaša uz ovih 30-ak Boysa.Svi na mjesec dana istražnog.Sramota.JE*ENA SRAMOTA.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.