Izgleda da cemo trebat umjesto stadiona ulagat u povecanje zatvorskih kapaciteta. Ja se nadam samo da su medju ovih 30 i oni koji su isli malo do veterana na "razgovor"SiamoNoi je napisao/la:
5.dan u zatvoru zbog ničega,serem se na državu
Privedena i 4 Torcidaša uz ovih 30-ak Boysa.Svi na mjesec dana istražnog.Sramota.JE*ENA SRAMOTA.
GNK Dinamo Zagreb
- Insect_terminator
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
Čitaj s razumijevanjem,bit će ti bolje u životu.
- gerdmuller
- Kontakt:
Ocigledno je da je je ovaj komedijas sa slikom crnogorca u totalnom šoku nakon sto je Skansi objavio ono sto smo svi znali pa ne zna vise sta pise.Kad je tocno godisnja skupstina? Tik-tak 
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Insect_terminator
- Kontakt:
U soku sam, ne mogu vjerovati da je Skanski nesto saznao. Bolje bi mu bilo da suti nego da ono sto svi znaju okarakterizira kao neko postignuce ..... covjek dobije dojam da je retardiran 
Na kraju ce okriviti jos i pokojnog Markovica za to
Na kraju ce okriviti jos i pokojnog Markovica za to
Nije Skansi nista saznao,saznala je inspekcija.
Mislim da je 20.skupština.
Mislim da je 20.skupština.
Pročitajte pismo navijača Dinama nakon derbija.
"Nedjeljni derbi Dinama i Hajduka zasigurno će mi ostat u pamćenju, što po ujedinjenim navijačima, što po represiji koju sam proživio poslije utakmice.
Navijač Dinama sam ali je to sad manje važno. Nakon završetka utakmica krenuo sam kući, van stadiona izbijaju neredi kordon policije trči i tjera navijače sve do Kvaternikovog trga gdje sjedaju u svoja vozila i kreću u opsadu Zagreba. I tako hodam ja kroz trg, a stotinjak policajaca me gleda kao najvećeg kriminalca, vjerojatno sam im bio sumnjiv jer ipak sam imao šiltericu. Ne obazirem se na njih i prolazim dalje, malo sam se i žurio na vlak koji mi je uskoro kretao a niti jedan tramvaj prema glavnom nije vozio. Još usput pokupim i dva torcidaša da im pokažem kako doć do trga bana Jelačića. Dolazimo do jednog mjesta gdje na podu leži dvadesetak navijača i oko njih stoji dvadesetak kornjača. Krenemo preć cestu, jer jednostavno nemamo gdje proć, ne znam kaj smo trebali pregazit tih 20 ljudi koji su ležali. I tako ja prelazim a gospodin policajac krene trčat prema meni i kaže mi da stanem, naravno stao sam jer nema smisla bježat ako nisi ništa napravio, barem tako gospoda iz "sigurnosti i povjerenja" kažu. I tako dolazi on do mene i kaže on meni lezi dolje ja iznenađen pitam zašto a na to dolazi drugi policajac koji mi govori hoćeš da ti ja pokažem zašto i baca me na pod, lupa me čizmom i govori mi da ližem pod!? Nakon nekih 20 minuta su nas premjestili u neki zapišani prostor valjda da nam lizanje poda bude ugodnije. Ako slucajno nesto pitas policajca ili ako dignes glavu odma čizma radi, ipak nema razgovora s njima. Onda su počeli pregledavat jednog po jednog, kad dođeš na red, lupi te onom željeznom čizmom da znaš da si na redu, predaš osobnu i onda slijedi detaljan pregled, valjda im je najdraže stavljat ruku u gaće jer tu se najviše zadrže. Uglavnom zašto je bilo potrebno ležat tamo u zapišanom prolazu 2 sata sa rukama na potiljku kao zadnji kriminalci, sve to da bi on pročitao gospođi iz postaje broj osobne a ona gotovo uvijek odgovorila "ništa". Ako su već kontrolirali, kaj nije bilo jednostavnije tražit osobnu i provjerit, nego bacat ljude na pod, tuć ih na podu i govoriti im da ližu pod. Samo me zanima čemu to sve čemu ta represija prema navijačima koji su ležali na podu a priveli su ih slučajnim odabirom. Očito da je nekom jako zasmetalo UJEDINJENJE NAVIJAČA. Evo u Zagrebu se već tri dana privode istaknutiji BBB brz ikakvih dokaza im se stavlja nekakvo organiziranje nereda na teret. Baš se pitam gdje su tada bili HHO i ostali odbori za ljudska prava?"
Sta kaze insect nista to Zdravko nema svoje prste u ovoj represiji?!Većina navijača Hajduka i Dinama koji su privedeni nakon završetka utakmice i dan-dva poslije utakmice nalaze se u zatvoru! Neki od navijača dobili su 30 dana istražnoga zatvora u Remetincu! Stavlja im se na teret masovno narušavanje javnog reda i mira što je po novom zakonu kazneno djelo.
Sudac Oliver Mittermayer poslao je navijače mjesec dana u zatvor, koji je ubojici Luke Ritza odredio 48-satni pritvor. Isti taj sudac je prošlog tjedna unatoč činjenici da je postojalo dovoljno dokaza barem protiv većeg dijela optuženih za preprodaju četiri kilograma heroina i dva kilograma kokaina donio presudu kojom odbija optužbu protiv njih te je pritvorene osobe pustio na slobodu.
Navijači su glavni problem ove države? Dok se kriminalci slobodno kreću državom. U proteklih tjedan dana nestalo je čak desetero djece, a vi zatvarate autoceste blokirate ulaze u grad zbog navijača?!
- Insect_terminator
- Kontakt:
Znas i sam da ZM moze dati i otkaz ministru Ostojicu ako slucajno ne provodi represiju 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Eto dvije prigodne.
[youtube][/youtube]
Eto dvije prigodne.
Dovoljno je pogledat ko i šta su (bili) Marijan Tomurad i Krešimir Antolić...
Pa, nikad nije bilo manje incidenata na i oko stadiona nego u posljednje 2-3 godine, a nikad veće represija.
Pa, nikad nije bilo manje incidenata na i oko stadiona nego u posljednje 2-3 godine, a nikad veće represija.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Dinamo svoju filijalu - Lokomotivu financirao kroz namještene transfere?!

I nije da je onima s imalo mozga u glavi trebala inspekcija da ovo vide.
Tik-takSportska inspekcija Ministarstva prosvjete, znanosti i sporta do sredine sljedećeg mjeseca bi trebala završiti svoje nalaze u Hrvatskom nogometnom savezu, Dinamu i Lokomotivi, a neslužbeno se saznaje kako je financijska veza između dva zagrebačka kluba izgleda pronađena.
O tome je nedavno u javnom nastupu govorio i pomoćnik ministra Petar Skansi, spominjući "pupčanu vezu" dva kluba, koja čitava Hrvatska naziva Dinamo 1 i Dinamo 2. Novi list doznaje kako inspekcijski nalaz upućuju na sudjelovanje Dinama u financiranju Lokomotive sa značajnim iznosima na godišnjoj razini. Nalazi bi već sada bili gotovi da se u sve nije uplela jedna od rak-rana domaćega društva – pravosuđe.
Naime, Sportska inspekcija je od Ministarstva pravosuđa zatražila kaznene evidencije za sve dužnosnike u nogometnom savezu i dvije zagrebačke ekipe, a radi se o više od 100 osoba. Kako za izlist o tome vodi li se kakav kazneni postupak Ministarstvo mora kontaktirati svaki pojedinačni sud u državi, postupak sigurno neće biti gotovo prije Nove godine.
No, neslužbeno se može doznati kako će i taj dio nalaza biti zanimljiv, jer već sad postoje indicije kako dio sportskih djelatnika i nije bio najčistiji pred zakonom.
Ako se potvrde nalazi inspekcije novac iz Dinama u Lokomotivu je, prema nalazima inspekcije, išao vrlo jednostavnim putem, odnosno transferima, šro predstavlja iznenađenje, jer bi se očekivalo uspješnije maskiranje tragova. Dakle, modus operandi je izgleda bio jednostavan. Igrač Dinama, obično na izlasku iz juniorskog staža, bi navodno dobio slobodne papire "pro forma". Isti trenutak formalno potpisuje za Lokomotivu i igra jednu sezonu. Na kraju te sezone, Dinamo plaća Lokomotivi tog istog igrača u milijunskim kunskim iznosima.
Prema do sada poznatim podacima, transferi su se kretali u rangu od milijun do dva milijuna eura, a Lokomotivin godišnji proračun obično se kreće između 10 i 15 milijuna kuna godišnje.

I nije da je onima s imalo mozga u glavi trebala inspekcija da ovo vide.
" onclick="window.open(this.href);return false; samo se nadam da ćemo ovo još jedanput doživit :ugeek:
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
Kakav gol danas prima Zelenika. Mlad je golman, ali neocekivana reakcija za momka o kojem se pricalo da mu je najveca vrlina istrcavanje i kupljenje visokih lopti. Na kraju je dobro zavrsilo, a Dinamo iznenadjujuce zabio 2 gola nakon kornera.
Čitam da je jedva bilo 500 ljudi... Pa, koliko je to sve žalosno, postalo je nemoguće se izrugivat i sprdat Glavonji na tim brojkama.
Ne možeš vjerovat šta su od kluba uradili... Mislim da ne postoji nijedan primjer na svijetu nečeg ni približno sličnog...
Ne možeš vjerovat šta su od kluba uradili... Mislim da ne postoji nijedan primjer na svijetu nečeg ni približno sličnog...
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Klub je postao licni interes, ali eto opet ce biti prvaci i opet borba za LP ili EL.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- gerdmuller
- Kontakt:
I opet ce obarat negativne rekorde po EuropiElegant je napisao/la:Klub je postao licni interes, ali eto opet ce biti prvaci i opet borba za LP ili EL.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
bazero je napisao/la:Čitam da je jedva bilo 500 ljudi.
Treba ga na poduže hlađenje.Alenu se nije svidjela Mamićeva odluka da ga mijenja. Izašao je iz igre, bacio je rukavicu, nije htio obući jaknu i krenuo je prema svlačionici. Zaustavio ga je Igor Cvitanović.
U klubu nisu odgovorili hoće li Halilović biti kažnjen zbog svog ispada.
http://prva-hnl.hr/blog/2013/12/dinamo- ... v-osijeka/
Evo ovdje kažu 4000 gledatelja.Gotovo.Suze.Pa ne,ovo nisu istine

4000
Novinari lupaju gluposti. Na sluzbenoj stranici pise 1230 gledatelja. Vise vjerujem u tu brojku nego u brojku onih koji pisu i 4000, a i onih koji pisu 500. Svi su oni specijalci za procjenjivanje broja ljudi, a tri portala napisu tri razlicite brojke, bas profesionalno. Ako ne znas preuzmi s klupske stranice i mirna Bosna.
1230 je službena brojka onih brojača, tzv. ''kentaura''Signore je napisao/la:Novinari lupaju gluposti. Na sluzbenoj stranici pise 1230 gledatelja. Vise vjerujem u tu brojku nego u brojku onih koji pisu i 4000, a i onih koji pisu 500. Svi su oni specijalci za procjenjivanje broja ljudi, a tri portala napisu tri razlicite brojke, bas profesionalno. Ako ne znas preuzmi s klupske stranice i mirna Bosna.
Inače, te kentaure moraju proći i novinari i policija i zaštitari, itd...
Ne bi me čudilo da su i igrače brojali
Al' upamti frajeru
da ti pare ne mogu
kupit' raju iskrenu
Austria Bec, debitant Lige Prvaka:
1 pobjeda, 2 remija i 3 poraza, gol-razliku 5:10 i 5 BODOVA
zdravko nesto ti nije jasno
..Al' kad ce oni prodat igraca za 10 milja
.
1 pobjeda, 2 remija i 3 poraza, gol-razliku 5:10 i 5 BODOVA
zdravko nesto ti nije jasno
RIP CITY!
Ta Austria Beč izgleda kao neka prejadna ekipa.4.razred europskog nogometa u najboljem slučaju.Pa ti vidi onda gdje je tu GNK...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.