Povreda je gadna, jer je rana skroz do kosti.
Najbolji igrac u dosadasnjem dijelu sezone, barem sa najboljom formom, steta.
Inace, povrede nas bas i ne idu odnosno idu ove sezone. Sto je najgore, skoro svaka je duza pauza.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
ovo i jeste dijagnoza dr. Muller-Wohlfahrt-a...oni kao racunaju 6 sedmica...sto ne znaci da se nece vratiti ranije...mada je svejedno ionako uskoro slijedi zimska pauza...proFCB je napisao/la:Jebbem im familiju svima... Predobro je bilo da bi potrajalo,mislim na robbenovo zdravstveno stanje...
Najveci hendikep u svemu tome sto je bio mozda cak i u boljoj formi nego 2009 kada se sve vrtilo oko njega...ali aj opet ne sumnjam da ce se po ko zna koji put vratit jaci nego sto je bio...
Isto tako treba sacekati sta doc kaze,ne zaboravimo da imamo najboljeg doktora na svijetu
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk
amerosm je napisao/la: Jesu ovi danasnji igraci velike pic.kice, a time su izgleda razmazili i navijace.
thulkazal je napisao/la:
sudac92 je napisao/la:Novi sam član foruma,inače veliki navijač naše mašinerije![]()
Šteta za Robbena,baš ga je krenulo.
Ne mogu da nadjem sliku koja odgovara veličini.PEP je napisao/la:sudac92 je napisao/la:Novi sam član foruma,inače veliki navijač naše mašinerije![]()
Dobrodosa ,samo moras imati neku biljegu da si nas nesto ,metni neki nas avatar.,jer ulazis u svetu zajednicu.
treba atest napraviti i proci kod poglavicePEP je napisao/la:sudac92 je napisao/la:Novi sam član foruma,inače veliki navijač naše mašinerije![]()
Dobrodosa ,samo moras imati neku biljegu da si nas nesto ,metni neki nas avatar.,jer ulazis u svetu zajednicu.
Znaci uragan zahvatio Bremen.roy_makaay je napisao/la:Moglo bi doći do odgode tekme u subotu zbog orkana "Xaver" koji će pogodit sjever Njemačke.Weser-stadion se nalazi u neposrednoj blizini istoimene rijeke pa bi moglo doći do većih poplava.

geronimo je napisao/la:Znam. Ponavljaš se papigo, mislim Delijo.![]()
sihto jesam, al jok na posluCvajte šiht, oda?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.