FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 05 dec 2013, 11:11

Ma iskren da budem nadao sam se nesto kracoj pauzi. Barem da zaganja loptu u Maroku, ali sta je tu je.
Povreda je gadna, jer je rana skroz do kosti. :o
Najbolji igrac u dosadasnjem dijelu sezone, barem sa najboljom formom, steta.

Inace, povrede nas bas i ne idu odnosno idu ove sezone. Sto je najgore, skoro svaka je duza pauza. :evil:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 05 dec 2013, 11:13

Jebbem im familiju svima... Predobro je bilo da bi potrajalo,mislim na robbenovo zdravstveno stanje...

Najveci hendikep u svemu tome sto je bio mozda cak i u boljoj formi nego 2009 kada se sve vrtilo oko njega...ali aj opet ne sumnjam da ce se po ko zna koji put vratit jaci nego sto je bio...
Isto tako treba sacekati sta doc kaze,ne zaboravimo da imamo najboljeg doktora na svijetu

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk
Stern des Südens

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 05 dec 2013, 11:22

proFCB je napisao/la:Jebbem im familiju svima... Predobro je bilo da bi potrajalo,mislim na robbenovo zdravstveno stanje...

Najveci hendikep u svemu tome sto je bio mozda cak i u boljoj formi nego 2009 kada se sve vrtilo oko njega...ali aj opet ne sumnjam da ce se po ko zna koji put vratit jaci nego sto je bio...
Isto tako treba sacekati sta doc kaze,ne zaboravimo da imamo najboljeg doktora na svijetu

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk
ovo i jeste dijagnoza dr. Muller-Wohlfahrt-a...oni kao racunaju 6 sedmica...sto ne znaci da se nece vratiti ranije...mada je svejedno ionako uskoro slijedi zimska pauza...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 05 dec 2013, 12:10

amerosm je napisao/la: Jesu ovi danasnji igraci velike pic.kice, a time su izgleda razmazili i navijace.
:? (Klare :D )

Malo si požurio sa kritikama, jelde drug? U direktnom sudaru potkačiti igrača kramponima (pri top-speedu) direktno po koljenu. Rana je preduboka, na najnezgodnijem mjestu gdje može biti po jednog fudbalera, morala se ušivati...
Zbog svega toga i ovakve prognoze oko njegovog povratka. Znaš i sam da su moguće i prateće komplikacije u vidu infekcija isl.
Nije problem fudbal nastaviti igrati sa puknutom arkadom (dok je recimo kod boksera u večini slučajeva kraj meča) ali kad ga 'upucaš' u noge, tu ne pomažu ni najbolji hećimi.
Svjedoci smo da je nedavno Ribery odigrao 80 minuta sa napuknutim rebrom, Bender izdržao veći dio utakmice sa napuknutim nosom. Ima tih slučajeva i danas, postajemo previše nostalgični osvrćući se na stara vremena.
Vom Jäger zum Gejagten

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 05 dec 2013, 12:15

Znao sam mater im j,ebem mesarsku :evil:
Izgleda ove sezone necemo docekati da imamo punu ekipu na raspolaganju :(
Nenadnoknadiva steta za nas,i za Arjena bio je strasnoj formi..

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 05 dec 2013, 12:51

komšije mesari iz Arschbura odradile posao :twisted: Hitz nekad veliki talenat naložilo se djete i slomi nam najboljeg igrača trenutno koje rovno. :twisted:. Ipak sreća pa uskoro slijedi odmor i Robbenko se vraća u ekipu odmah na početku drugog dijela sezone :)
Taman se oporavili Šaćko i Bilal i odmah mora neko novi na listu povrjeđenih. :( Koja nesreća odkako je Pep trener sa povredama samo što znalac svog zanat Pep ovaj tim perfektno vodi i sa nepotpunim sastavom. Kakvi ćemo biti kad svi budu zdravi što očekujem protiv Borusije iz Gladbaha izuzev Štubera. Njega očekujemo iduće sezone a pojača konkurenciju Danteu koji svremena na vrijem malo zakaže u odbrani za nekim potezima pa konkurencija da lijevog štopera treba da bude bolja da se i brazilac uozbilji :D

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 05 dec 2013, 13:53

jedan je Arijen jedan je Bilal a samo je jedan Bayern Minhen,ni povrede ni krkanske ekipe protiv kojih igramo ništa nas nemože zaustaviti da ove godine potvrdimo da igramo najbolji fudbal na planeti...

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 05 dec 2013, 14:41

thulkazal je napisao/la: slika
:o
General :!:

Nazalost ne moze svaka utakmica biti na najvisem nivou odigrana i da te cijeli svijet prati.
Nekad ides u zabiti i cupas bodove protiv mesara.

Zato se ja radujem nastavku Lige Sampione. :twisted:
Sto veci klub to bolje !
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

sudac92
Kontakt:

Post Postao/la sudac92 » 05 dec 2013, 14:42

Novi sam član foruma,inače veliki navijač naše mašinerije :D
Šteta za Robbena,baš ga je krenulo. :cry:

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 05 dec 2013, 14:51

sudac92 je napisao/la:Novi sam član foruma,inače veliki navijač naše mašinerije :D

Dobrodosa ,samo moras imati neku biljegu da si nas nesto ,metni neki nas avatar. :D,jer ulazis u svetu zajednicu.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

sudac92
Kontakt:

Post Postao/la sudac92 » 05 dec 2013, 15:02

PEP je napisao/la:
sudac92 je napisao/la:Novi sam član foruma,inače veliki navijač naše mašinerije :D

Dobrodosa ,samo moras imati neku biljegu da si nas nesto ,metni neki nas avatar. :D,jer ulazis u svetu zajednicu.
Ne mogu da nadjem sliku koja odgovara veličini. :? Pa pomagaj :D

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 05 dec 2013, 18:47

PEP je napisao/la:

treba atest napraviti i proci kod poglavice :P
VOLIM BAYERN

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 05 dec 2013, 20:15

Moglo bi doći do odgode tekme u subotu zbog orkana "Xaver" koji će pogodit sjever Njemačke.Weser-stadion se nalazi u neposrednoj blizini istoimene rijeke pa bi moglo doći do većih poplava.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 05 dec 2013, 20:25

roy_makaay je napisao/la:Moglo bi doći do odgode tekme u subotu zbog orkana "Xaver" koji će pogodit sjever Njemačke.Weser-stadion se nalazi u neposrednoj blizini istoimene rijeke pa bi moglo doći do većih poplava.
Znaci uragan zahvatio Bremen.
Valjda ce se igrati,poslije ovog uragana,ocekuje ih jos jedan 8-)

slika

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 dec 2013, 20:26

Mene sto se tice, ja bih bio zadovoljan da se utakmica odgodi. :mrgreen:
Razlog su Lahm, Ribery, Shaqiri i Pizzaro, koji su nedovoljno spremni. Taman da se do Citya nabriju i uhvate ritam. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 05 dec 2013, 22:35

joj kakvu pomoc sudija imao oavj olimpiakos,3 faula u zadnje dvije minute,a ni f od faula.al se mora priznati da je nas defanzivni skok bio katastrofalan krajem utakmice,al ok, basket boli glava,kakve emocije kod ulija i bastiana.na kraju 103-105.
VOLIM BAYERN

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 05 dec 2013, 22:38

Je li ko gledao kosarku Bayern :shock:
Tekma za infarkt,gdje smo cijelu utakmicu gubili i vracali se,ipak nije bilo dovoljno snage za preokret.

Krajnji rezultat 103-105 za Olympiacos dovoljno govori.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 dec 2013, 05:09

Nihad je mnogo falio, odbrane se nisu igrali i to je bio isključivo tricaški obračun, šteta za poraz u oba meča protiv Grka.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 06 dec 2013, 08:52

geronimo je napisao/la:Znam. Ponavljaš se papigo, mislim Delijo. :mrgreen:
:oops: :mrgreen:
Cvajte šiht, oda? :?
sihto jesam, al jok na poslu :mrgreen:
e sad da loma vadim mast ovim omladincima... :mrgreen:
adzo sihto sa dvije mace. profesionalke, nema sta. rastavile su me.
ps.
sto se tice ovog nevremena, ne sjecam se kad je bio yebeniji vjetar.
vozim jucer na autobanu a2, gotovo prazan a nema ogranicenja...
vozio sam oko 200... u jednom momentu poce auto da se ljulja, bas ko da ga neko mrda lijevo-desno.
user.em se ja, kontam spadose mi gume sa felgi :mrgreen:
jos sa obje strane autobana oni zidovi, kobejagi zastita od buke :mrgreen:
qrac, samo sam ceko kad ce yebena vjetrusina pocet prevrtat avta... :mrgreen:
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 06 dec 2013, 18:46

Ima li kakvih vijesti u vezi utakmice jel igramo ili ne igramo, nesto se spominjala popplava ne znam ni ja :)

Uglavnom iako smo u historiji sa Werderom velike utakmice igrali u Bundesligi i treba priznati da su nam inace tezak protivnik, u zadnjih 5 godina to bas i nije slucaj :twisted:

Zadnjih 6 utakmica u Bremenu mi ne znamo za poraz, a od toga imamo 5 pobjeda i 1 nerjesenu utakmicu, zadnje 4 utakmice smo dobili i to rezultatima koji slijede: 2-3 , 1-3 . 1-2 . 0-2 :)

Uz tu povredu Robbena za koga ne sumnjamo da bi i na ovoj utakmici zabio pogodak, u ekipu nam se uveliko treba vratiti Ribery, i to je takodjer veliko olaksanje, ma da Bayern ne pati od pojedinaca vec igra kolektiv, i klupa je toliko jaka, da moze iznjet teret i vecih gubitaka i povreda ali necemo slutit :)

Sta je tu je, smatram posto se igra jos jedan derbi i to onaj gdje Dortmund igra sa Leverkusenom, sanse se povecavaju da mi i nakon ovog 15. kola ostavimo nase pratioce za jos koji bod :)
FC Bayern !!!!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []