emir18 je napisao/la: Rano je jos, al opravdao ocekovanja za sada s obzirom kada je poce pipreme i na povredu i vise nego dobro.
A eto Neymar je došo 2010 pa se mogao dokazati
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
emir18 je napisao/la: Rano je jos, al opravdao ocekovanja za sada s obzirom kada je poce pipreme i na povredu i vise nego dobro.
otkad se to kvalitet mjeri samo u golovima u klasicima?bparena je napisao/la:Neymar je vec zabio Realu a Bale nije Barceloni. Haj' sad o povredi - ovo je cinjenica.
Povrsno sam procitao da je bila diskusija o ucinku Nejmara i Balea. Jedni fale jednog - drugi drugog. Ja cu reci relano. Bale je postigao vise golova ali onaj prvi gol Nejmara Realu je skoro pa odlucio utakmicu.Sveti je napisao/la:otkad se to kvalitet mjeri samo u golovima u klasicima?bparena je napisao/la:Neymar je vec zabio Realu a Bale nije Barceloni. Haj' sad o povredi - ovo je cinjenica.
Džeko je donio titulu sitiju prije dvije godine, pa ne znači da je bolji od aguera ili negreda, čak sad sjedi na klupi. Bejl je pokazao daleko više do sada, odlično zamijenio ronalda, dok se neymar utopio u sivilo ekipe koja očajno treba messija.bparena je napisao/la:Povrsno sam procitao da je bila diskusija o ucinku Nejmara i Balea. Jedni fale jednog - drugi drugog. Ja cu reci relano. Bale je postigao vise golova ali onaj prvi gol Nejmara Realu je skoro pa odlucio utakmicu.Sveti je napisao/la:otkad se to kvalitet mjeri samo u golovima u klasicima?bparena je napisao/la:Neymar je vec zabio Realu a Bale nije Barceloni. Haj' sad o povredi - ovo je cinjenica.
Niđe veze.bparena je napisao/la:Povrsno sam procitao da je bila diskusija o ucinku Nejmara i Balea. Jedni fale jednog - drugi drugog. Ja cu reci relano. Bale je postigao vise golova ali onaj prvi gol Nejmara Realu je skoro pa odlucio utakmicu.Sveti je napisao/la:otkad se to kvalitet mjeri samo u golovima u klasicima?bparena je napisao/la:Neymar je vec zabio Realu a Bale nije Barceloni. Haj' sad o povredi - ovo je cinjenica.
Bas tako. Al me iznenadiste sa ovim rezultatom sinoc. I vi bas oscilujete - ne kontam Xativij treceligas a ni jedan gol da zavucete.Arbeloa17 je napisao/la:Ma to je bio odgovor na općenito ovu raspravu, meni je niđe veze da se raspravlja o tome ko se isplatio a ko nije. Nismo ni polusezonu dočekali, nijednu ozbiljniju utakmicu sem prvog Clasica, i već se raspravlja o tome ko je bolji - Neymar ili Bale.
Ne znam sta je tu smijesno toliko.LenBias je napisao/la:oscilujete![]()
![]()
![]()
vidi govorio sam o rezultatu... a ne o sastavu .... iskreno sam iznenadio vjerovatno kao i vi. I to je to...Sveti je napisao/la:hoćeš da ti pošaljem link anćelotijevog facebook profila pa ga upitaj zašto osciluje(mo)?
Ne mogu da shvatim koliko si ti bolestan tip. Ja, mi , vi , svi mi , svi na ovoj strani. Bparenu zaboli za procitane tipove svi mi i slicne nebuloze.LenBias je napisao/la:ma ko osciluje rerno, jesi li ti vidio ko je igrao sinoc, ovaj sastav vise nikada u svom zivotu zajedno nece zaigrati neku utakmicu, kada jos na to dodas da su igrali sa vidnim bolom u nekim predjelima onda sta vise i ocekivati, utakmicu kod kuce ce dobiti 4 razlike minimalno i kraj price, covjece, po tom tvom jadnom komentaru reklo bi se da su igrali ronaldo, bale, benzema, alonso, ma puni sastav, jos se vratio ozil kojeg bespotrebno uzdizete, uskrsnuo stari zidane, hologram puskasa, "pravi" ronaldo u napadu, di stefano popio eliksir mladosti i obuko kopacke, itd, mene nekada zabrinjava koliko ti nemas pojma o onome sto pises, pardon, zabrinjavalo bi me da to nisi ti, na tebe smo vec svi navikli jer ti imas hronicnu bolest nemanja pojma, prestani koristiti komplikovane pojmove u postovima jer ti ocito skode strasno
Samo ima jednu manu koja me pravo nervira.... pada brate i previseKorinov je napisao/la:Neymar je u svom debiju protiv mocnog Atletica donio trofej Barceloni, zabio Madridu, skupio tonu asistencija i lomio kicme protivnicima. Dosta od igraca koji je tek dosao iz brazilske lige.
To sam zaboravio napisati. Veliki dajver, treba mu Tata par samara zavezat al' nema on damu za to.bparena je napisao/la:Samo ima jednu manu koja me pravo nervira.... pada brate i previseKorinov je napisao/la:Neymar je u svom debiju protiv mocnog Atletica donio trofej Barceloni, zabio Madridu, skupio tonu asistencija i lomio kicme protivnicima. Dosta od igraca koji je tek dosao iz brazilske lige.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.