Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Gorki
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la Gorki » 06 dec 2013, 21:33

emir18 je napisao/la: Rano je jos, al opravdao ocekovanja za sada s obzirom kada je poce pipreme i na povredu i vise nego dobro.

A eto Neymar je došo 2010 pa se mogao dokazati :roll: sabura ljudi sabura 8-)
Pobjeda je bolja od orgazma!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 dec 2013, 13:16

Neymar je vec zabio Realu a Bale nije Barceloni. Haj' sad o povredi - ovo je cinjenica.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 07 dec 2013, 16:32

bparena je napisao/la:Neymar je vec zabio Realu a Bale nije Barceloni. Haj' sad o povredi - ovo je cinjenica.
otkad se to kvalitet mjeri samo u golovima u klasicima?
naprijed rejal

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 dec 2013, 16:47

Sveti je napisao/la:
bparena je napisao/la:Neymar je vec zabio Realu a Bale nije Barceloni. Haj' sad o povredi - ovo je cinjenica.
Povrsno sam procitao da je bila diskusija o ucinku Nejmara i Balea. Jedni fale jednog - drugi drugog. Ja cu reci relano. Bale je postigao vise golova ali onaj prvi gol Nejmara Realu je skoro pa odlucio utakmicu.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 07 dec 2013, 16:55

Mah za Balonju baciti onoliko € :roll:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 07 dec 2013, 17:04

bparena je napisao/la:
Sveti je napisao/la:
Povrsno sam procitao da je bila diskusija o ucinku Nejmara i Balea. Jedni fale jednog - drugi drugog. Ja cu reci relano. Bale je postigao vise golova ali onaj prvi gol Nejmara Realu je skoro pa odlucio utakmicu.
Džeko je donio titulu sitiju prije dvije godine, pa ne znači da je bolji od aguera ili negreda, čak sad sjedi na klupi. Bejl je pokazao daleko više do sada, odlično zamijenio ronalda, dok se neymar utopio u sivilo ekipe koja očajno treba messija.
naprijed rejal

Arbeloa17
Kontakt:

Post Postao/la Arbeloa17 » 07 dec 2013, 17:12

bparena je napisao/la:
Sveti je napisao/la:
Niđe veze.

Bale nije odradio predsezonu, stigao je u Madrid gdje je prve utakmice gledao sa klupe, dosta vremena smo bili van forme, i opet ima dosta bolji učinak od Neymara.

Ali to opet nije mjerilo kvalitete igrača, jer se obojica prilagođavaju ligi i novim timovima, pa će neki učinak kroz par godina odrediti i reći ko je bio isplativije pojačanje - Neymar ili Bale. I to ne financijski, nego sportski.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 dec 2013, 20:45

Arbeloa17 tebi svaka cast ali u komunikaciju se ukljucite bez onog "nidje veze" i sl. Ovo su pojedinacna misljenja i nista vise. Bezze da sad ja na tvoju konstataciju odgovaram "nidje veze" :) . To je tvoje misljenje i ok. Ovdje je bilo samo direktno uporedjivanje Nejmara i Balea a tu je Nejmar (bar za nase rezultate) uradio bolju stvar. Golom u klasiku otvorio vrata pobjedi i bodovno bjezanje Realu. To je to... buducnost ce donijeti nove rezultate .... o tom po tom. lp

Arbeloa17
Kontakt:

Post Postao/la Arbeloa17 » 08 dec 2013, 02:11

Ma to je bio odgovor na općenito ovu raspravu, meni je niđe veze da se raspravlja o tome ko se isplatio a ko nije. Nismo ni polusezonu dočekali, nijednu ozbiljniju utakmicu sem prvog Clasica, i već se raspravlja o tome ko je bolji - Neymar ili Bale.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 08 dec 2013, 04:31

Arbeloa17 je napisao/la:Ma to je bio odgovor na općenito ovu raspravu, meni je niđe veze da se raspravlja o tome ko se isplatio a ko nije. Nismo ni polusezonu dočekali, nijednu ozbiljniju utakmicu sem prvog Clasica, i već se raspravlja o tome ko je bolji - Neymar ili Bale.
Bas tako. Al me iznenadiste sa ovim rezultatom sinoc. I vi bas oscilujete - ne kontam Xativij treceligas a ni jedan gol da zavucete. :shock:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 08 dec 2013, 09:32

oscilujete :lol: :lol: :lol: :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 08 dec 2013, 10:52

LenBias je napisao/la:oscilujete :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne znam sta je tu smijesno toliko. :) Razumiju ljudi sta govorim - bar svi oni koji zargonski kazu to za ekipu sa promjenjivim rezultatima. I previse vagas svijet prema sebi i svom skucenom pogledu na njega. Bolje ti je da upoznajes ljude i obicaje a ne da se podsmjehivas. :) neznanje

p.s. nije valjda da si toliko zatupljen (nije valjda ciplji i to smijesno) da nisi cuo za izraz - oscilacije u igri. :) Al mozda i nisi - sirok je to pojam.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 08 dec 2013, 11:05

hoćeš da ti pošaljem link anćelotijevog facebook profila pa ga upitaj zašto osciluje(mo)?
naprijed rejal

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 08 dec 2013, 11:10

ma ko osciluje rerno, jesi li ti vidio ko je igrao sinoc, ovaj sastav vise nikada u svom zivotu zajedno nece zaigrati neku utakmicu, kada jos na to dodas da su igrali sa vidnim bolom u nekim predjelima onda sta vise i ocekivati, utakmicu kod kuce ce dobiti 4 razlike minimalno i kraj price, covjece, po tom tvom jadnom komentaru reklo bi se da su igrali ronaldo, bale, benzema, alonso, ma puni sastav, jos se vratio ozil kojeg bespotrebno uzdizete, uskrsnuo stari zidane, hologram puskasa, "pravi" ronaldo u napadu, di stefano popio eliksir mladosti i obuko kopacke, itd, mene nekada zabrinjava koliko ti nemas pojma o onome sto pises, pardon, zabrinjavalo bi me da to nisi ti, na tebe smo vec svi navikli jer ti imas hronicnu bolest nemanja pojma, prestani koristiti komplikovane pojmove u postovima jer ti ocito skode strasno :lol:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 08 dec 2013, 12:01

Sveti je napisao/la:hoćeš da ti pošaljem link anćelotijevog facebook profila pa ga upitaj zašto osciluje(mo)?
vidi govorio sam o rezultatu... a ne o sastavu .... iskreno sam iznenadio vjerovatno kao i vi. I to je to...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 08 dec 2013, 12:06

LenBias je napisao/la:ma ko osciluje rerno, jesi li ti vidio ko je igrao sinoc, ovaj sastav vise nikada u svom zivotu zajedno nece zaigrati neku utakmicu, kada jos na to dodas da su igrali sa vidnim bolom u nekim predjelima onda sta vise i ocekivati, utakmicu kod kuce ce dobiti 4 razlike minimalno i kraj price, covjece, po tom tvom jadnom komentaru reklo bi se da su igrali ronaldo, bale, benzema, alonso, ma puni sastav, jos se vratio ozil kojeg bespotrebno uzdizete, uskrsnuo stari zidane, hologram puskasa, "pravi" ronaldo u napadu, di stefano popio eliksir mladosti i obuko kopacke, itd, mene nekada zabrinjava koliko ti nemas pojma o onome sto pises, pardon, zabrinjavalo bi me da to nisi ti, na tebe smo vec svi navikli jer ti imas hronicnu bolest nemanja pojma, prestani koristiti komplikovane pojmove u postovima jer ti ocito skode strasno :lol:
Ne mogu da shvatim koliko si ti bolestan tip. Ja, mi , vi , svi mi , svi na ovoj strani. Bparenu zaboli za procitane tipove svi mi i slicne nebuloze. :) Ovoj strani ti i tebi slicni ne mozete nista. Osim da ..... :D

p.s. koji li je sad ovo rebus za takve hahahahahahah

. od mene na tvoj primitivizam...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 08 dec 2013, 12:15

vidim da je taj moj post bio ipak malo previse za svoj staracki software, ubili su te errori

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 08 dec 2013, 13:07

Neymar je u svom debiju protiv mocnog Atletica donio trofej Barceloni, zabio Madridu, skupio tonu asistencija i lomio kicme protivnicima. Dosta od igraca koji je tek dosao iz brazilske lige.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 08 dec 2013, 13:08

Korinov je napisao/la:Neymar je u svom debiju protiv mocnog Atletica donio trofej Barceloni, zabio Madridu, skupio tonu asistencija i lomio kicme protivnicima. Dosta od igraca koji je tek dosao iz brazilske lige.
Samo ima jednu manu koja me pravo nervira.... pada brate i previse :oops:

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 08 dec 2013, 13:13

bparena je napisao/la:
Korinov je napisao/la:Neymar je u svom debiju protiv mocnog Atletica donio trofej Barceloni, zabio Madridu, skupio tonu asistencija i lomio kicme protivnicima. Dosta od igraca koji je tek dosao iz brazilske lige.
Samo ima jednu manu koja me pravo nervira.... pada brate i previse :oops:
To sam zaboravio napisati. Veliki dajver, treba mu Tata par samara zavezat al' nema on damu za to.

Ovako se to radi.

[youtube][/youtube]
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []