Pa normalno da nista od toga...ne shvacam tko jos uopce pusi te "dojave" ?!live je napisao/la:Nevjerujem u ovo, jer kvota na Flamengo je fino u padu, na svjetskim kladionicima.PlanB je napisao/la:izgledan zbog cega? zato sto je kvota pala?lindegard je napisao/la:Evo nesto kao dojava pa probajte ko ima gdje u bhplayu i premieru nema da se igra
Flamengo-Kruziro 1-2 u nekim klad kvota je pala i na 10 pa pozuriti izgledan je tip
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Dobro je imati PlanB !
- Maradonaaa
- Kontakt:
Maradonaaa je napisao/la:kako se saznalo da je Farmar ozlijedjen cekao sam Lakerse u ponudi da odigram ovog igraca
Nick Young 14,5 vise
dakle kako se Farmar ozlijedio mislim da ce Young uzeti vise suteva i mora povuci jace
zadnje 4 je ubacio 17,12,26,16
dakle 3 od 4 je prebacio i mislim da se isplati probati
14
steta
za pola kosa uz jako los sut
Mirza teletovic 7.5 over kvota 1.85.... Kladionica maxbet
-
gojzerica
- Kontakt:
Jel moguće da ima Mirza u ponudi? lol
Southampton - Man.City (d/n) 1 1.70
Magna Wr. - Salzburg 2 1.20
Livorno - AC.Milan 2 1.70
Ajax - Nac.Breda 1 1.20
Austria W. - Admira 1 1.50
Napoli - Udinese 1 1.55
PSV - Vitesse (d/n) 1 1.50
ulog:2 dobitak: 29
- City je veomla los na gostovanju ove sezone. te ocekujem da barem prime jedan gol, a itekako su sposobni da makar jedan i uvale. ocekujem golove u ovoj utakmici, tako da oba daju mi je nekako najrealnije.
- Salzburg je fantastican u prvenstvu ove godine i sve osim pobjede bi bilo pravo iznenadjenje. kratko i jasno
- Moj Milan se konacno trgnuo nakon dvije vazne pobjede, na redu je i treba i mislim da problema nece biti. tu je fantasticni kaka, a u momcad se vratio i De Sciglio, Mexes te El. Sharawy. vrijeme je da pocnu u kontinuitetu pobjedjivati a ovo je prava utakmica za to.
- Austria instiktivno, mada i kada sam pogledao posljednje duele ovi momcadi onda se nisam libio da stavim 1
- Napoli kod kuce igra zaista dobro i slabo ko odnosi bodove iz Napulja.ako zele da ustanu u utrci za skudeto i za ta prva 3 mjesta koje donose i LP jednostavno moraju onda pobjedjivati ekipe kao sto su udinese. proslu utakmicu protiv Lazia su pokazali da mogu i da vrijede.
- PSV ma kako god lose igrali u stanju su da zabiju koji gol kada igraju kuci. ali na drugoj strani je Vitese koji igra fantasticno i isto tako sam ubijedjen da ce zabiti gol PSVu.
Sretno svima.
Magna Wr. - Salzburg 2 1.20
Livorno - AC.Milan 2 1.70
Ajax - Nac.Breda 1 1.20
Austria W. - Admira 1 1.50
Napoli - Udinese 1 1.55
PSV - Vitesse (d/n) 1 1.50
ulog:2 dobitak: 29
- City je veomla los na gostovanju ove sezone. te ocekujem da barem prime jedan gol, a itekako su sposobni da makar jedan i uvale. ocekujem golove u ovoj utakmici, tako da oba daju mi je nekako najrealnije.
- Salzburg je fantastican u prvenstvu ove godine i sve osim pobjede bi bilo pravo iznenadjenje. kratko i jasno
- Moj Milan se konacno trgnuo nakon dvije vazne pobjede, na redu je i treba i mislim da problema nece biti. tu je fantasticni kaka, a u momcad se vratio i De Sciglio, Mexes te El. Sharawy. vrijeme je da pocnu u kontinuitetu pobjedjivati a ovo je prava utakmica za to.
- Austria instiktivno, mada i kada sam pogledao posljednje duele ovi momcadi onda se nisam libio da stavim 1
- Napoli kod kuce igra zaista dobro i slabo ko odnosi bodove iz Napulja.ako zele da ustanu u utrci za skudeto i za ta prva 3 mjesta koje donose i LP jednostavno moraju onda pobjedjivati ekipe kao sto su udinese. proslu utakmicu protiv Lazia su pokazali da mogu i da vrijede.
- PSV ma kako god lose igrali u stanju su da zabiju koji gol kada igraju kuci. ali na drugoj strani je Vitese koji igra fantasticno i isto tako sam ubijedjen da ce zabiti gol PSVu.
Sretno svima.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
gdje? koja granica?gojzerica je napisao/la:Jel moguće da ima Mirza u ponudi? lol
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Evo jedan moj za ove ranije utakmice

Sretno ako neko isprati

Sretno ako neko isprati
Eintracht F.-Hoffenheim 4+ 2.30, 5+ 4.50, 6+ 9.00
očekujem utakmicu otvorenog garda s obje strane, domaćin mora na pobjedu jer još nisu nikoga dobili kući a gosti igraju na gol više i mislim da ćemo vidjeti golijadu ovdje.
Werder-Bayern 4+ 1.85, 5+ 3.00
kada vam dolazi Bayern trenutno najbolja ekipa na svijetu onda se napalite i date 200% od sebe, no obično vam Bayern ne da igrati ali mislim da danas će i bavarci biti razigrani i očekujem tu dosta golova.
očekujem utakmicu otvorenog garda s obje strane, domaćin mora na pobjedu jer još nisu nikoga dobili kući a gosti igraju na gol više i mislim da ćemo vidjeti golijadu ovdje.
Werder-Bayern 4+ 1.85, 5+ 3.00
kada vam dolazi Bayern trenutno najbolja ekipa na svijetu onda se napalite i date 200% od sebe, no obično vam Bayern ne da igrati ali mislim da danas će i bavarci biti razigrani i očekujem tu dosta golova.
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 08 dec 2013, 11:42, ukupno mijenjano 1 put.
sta kazete na borusia m gla. daje gol totenham daje gol i stuttgart daje gol i chelsea poluvrijeme ili kraj koeficijent 2.5 razmisljam da uplatim 100 kuna na taj tiket sta kazete?
kad smo već kod mađara i ovaj drugi par bi mogao biti dvojka isto veliki koef
Pecsi MFC - Paks 2 3.50
Pecsi MFC - Paks 2 3.50
WBA-Norwich 4+ 2.65, 5+ 5.25 a moguće i čista 2 4.30 ili barem x2 1.90
i jedni i drugi igrali utakmice sa 5+ golova, mogli bi i danas biti raspucani, kvota odlična,a nije isključeno ni da pobjedi Norwich ili barem da ostane neporažen.
i jedni i drugi igrali utakmice sa 5+ golova, mogli bi i danas biti raspucani, kvota odlična,a nije isključeno ni da pobjedi Norwich ili barem da ostane neporažen.
Listic 1:
Milan 2
Napoli 1
Anderlecht 1
Porto 1
koef. 5,51
Listic 2:
Bayern 2
Dortmund oba daju
PSV oba daju
Paris h1
Olympiakos 1
Noveska 1X
koef. 5,78
Sretno!
Milan 2
Napoli 1
Anderlecht 1
Porto 1
koef. 5,51
Listic 2:
Bayern 2
Dortmund oba daju
PSV oba daju
Paris h1
Olympiakos 1
Noveska 1X
koef. 5,78
Sretno!
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Man UTD!!! Jel' igraju za nas ili za kladionice? 
ne igraju nikako zato i gube... zbog toga sam ih ja i izostavio s alistica, nikad ne znas kako ce odigrati. po meni nije iznenadjenje sto gube trenutno
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
nogomet:
Dandee united-1
Fenerbahce-2
M.City-2
HSV - 3+
Frankfurt- 3+
Dinamo Bukurest-1
Kosarka:
Trikala -1x
Telekom Bonn-x2
Kvarner-x2
Šibenik Jolly -1
Rogaška s-1x
Dandee united-1
Fenerbahce-2
M.City-2
HSV - 3+
Frankfurt- 3+
Dinamo Bukurest-1
Kosarka:
Trikala -1x
Telekom Bonn-x2
Kvarner-x2
Šibenik Jolly -1
Rogaška s-1x
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
sistem 4 od 6 na cenera
Brighton - Leicester 2
Birmingham - Midlesbrough 1
Kecskemeti - Kapsovar 2
Grodig - Ried 2
PSV - Vitesse 2
Emmen - Helmond X
tiketi na 5 i 10 km
Man.City 2
Milan 2
Zvezda 1
Chelsea 2
Dortmund 1
5 km
Fener 2
Bayern 3+
Liverpool oba daju
Napoli 1
Anderlecht 1
na cenera
moguca iznenadjenja
Bremen 1
Artland 1
Laguna 1 (kosarka Spanija)
West Ham 2
Vojvodina 2
Blackburn 2
na 5 km uplacena iznenadenja
moguci prelazi
West Ham 2/2
Fener 1/2
Napoli 2/1
Milan 1/2
Basel 2/1 i 1/2
Zurich 2/1
Dortmund X/1
Emen 2/x
Anderlecht 2/1
Leeds 2/1
to je to..sto je dao bingo sve sam dao na tikete i singlove
Brighton - Leicester 2
Birmingham - Midlesbrough 1
Kecskemeti - Kapsovar 2
Grodig - Ried 2
PSV - Vitesse 2
Emmen - Helmond X
tiketi na 5 i 10 km
Man.City 2
Milan 2
Zvezda 1
Chelsea 2
Dortmund 1
5 km
Fener 2
Bayern 3+
Liverpool oba daju
Napoli 1
Anderlecht 1
na cenera
moguca iznenadjenja
Bremen 1
Artland 1
Laguna 1 (kosarka Spanija)
West Ham 2
Vojvodina 2
Blackburn 2
na 5 km uplacena iznenadenja
moguci prelazi
West Ham 2/2
Fener 1/2
Napoli 2/1
Milan 1/2
Basel 2/1 i 1/2
Zurich 2/1
Dortmund X/1
Emen 2/x
Anderlecht 2/1
Leeds 2/1
to je to..sto je dao bingo sve sam dao na tikete i singlove
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
PSV-Vitesse 2 3.6
Za malo rizicniji tiket
PSV los,6 tekmi bez pobjede u ligi,a Vitesse za koji nastupa 6 igraca Chelsea na posudbi,6 tekmi bez poraza(samo 1 remi,zadnje 4 pobjede)
Za malo rizicniji tiket
PSV los,6 tekmi bez pobjede u ligi,a Vitesse za koji nastupa 6 igraca Chelsea na posudbi,6 tekmi bez poraza(samo 1 remi,zadnje 4 pobjede)
Sretno zmajevi!!
- delpiero502
- Kontakt:
delpiero502 je napisao/la:Man.Utd - Newcastle(h.0:1) x2@1,55 WWin
molio bih za savjet zelim odigrat 110 kuna na neki sistem sta mi predlazete koliko parova i koliko od koliko sistem?
Ova kladara je beton samo je nema prije Dobrinje koliko ja znam,sto se tice strijelaca NBA mislim da po 5 igraca iz svake ekipe daju sto neznam da neka kladionica daje ,eto kad su Mirzu dali sve je jasno,88 igraca u ponudu za veceras za razliku od Premiera koji daje 37 ili Wiliamsa koji 22 daje u ponudi,al eto tesko do njih dociindex_ je napisao/la:Mirza teletovic 7.5 over kvota 1.85.... Kladionica maxbet
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.