Southampton - Man.City (d/n) 1 1.70
Magna Wr. - Salzburg 2 1.20
Livorno - AC.Milan 2 1.70
Ajax - Nac.Breda 1 1.20
Austria W. - Admira 1 1.50
Napoli - Udinese 1 1.55
PSV - Vitesse (d/n) 1 1.50
ulog:2 dobitak: 29
- City je veomla los na gostovanju ove sezone. te ocekujem da barem prime jedan gol, a itekako su sposobni da makar jedan i uvale. ocekujem golove u ovoj utakmici, tako da oba daju mi je nekako najrealnije.
- Salzburg je fantastican u prvenstvu ove godine i sve osim pobjede bi bilo pravo iznenadjenje. kratko i jasno
- Moj Milan se konacno trgnuo nakon dvije vazne pobjede, na redu je i treba i mislim da problema nece biti. tu je fantasticni kaka, a u momcad se vratio i De Sciglio, Mexes te El. Sharawy. vrijeme je da pocnu u kontinuitetu pobjedjivati a ovo je prava utakmica za to.
- Austria instiktivno, mada i kada sam pogledao posljednje duele ovi momcadi onda se nisam libio da stavim 1
- Napoli kod kuce igra zaista dobro i slabo ko odnosi bodove iz Napulja.ako zele da ustanu u utrci za skudeto i za ta prva 3 mjesta koje donose i LP jednostavno moraju onda pobjedjivati ekipe kao sto su udinese. proslu utakmicu protiv Lazia su pokazali da mogu i da vrijede.
- PSV ma kako god lose igrali u stanju su da zabiju koji gol kada igraju kuci. ali na drugoj strani je Vitese koji igra fantasticno i isto tako sam ubijedjen da ce zabiti gol PSVu.
Sretno svima.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16