Lako je biti general poslije bitke. I nije Hasagic neki kloc nego je bio nas prvi golman skoro deceniju. Tako da bi vecina trenera stavila jednog takvog golmana prije nekog novajlije u odlucujucim utakmicama.hurem je napisao/la:Ma hajd sto je u Tirani, nego i u onoj odlucujucoj tekmi u Parizu, kada je na gol stavio Hasagica iako je bio upitan zbog prehlade ili bolova u ledjima, pa ga na poluvremenu morao vaditi i ubaciti bega, cime smo BEZVEZE izgubili pravo na izmjenu igracu, pa kada smo trebali ganjati zadnjih 15ak minuta gol, nismo mogli ubaciti vedatora, jer je prethodno prinudno vani morao i mujdza, i medo mislim zbog iznemoglostiCartman je napisao/la:Da je Beg branio od pocetka u Tirani, ovo bi nam vec bilo drugo prvenstvo. Ali ko ce sa Papetom...Morao mu je igrat jaran Keno.Pauk je napisao/la:Asmire majstore nemamo te nikome!
Uskoro ces biti u velikom klubu...samo naprijed brate!![]()
Moj safete safete...a i hasagic koga sam uvijek ranije gotivio mi je tada omrznuo...gdje ces bolan grlom u jagode
Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Frajer je bio povrijedjen, uopce nije bio spreman za tekmu...a hoce bajg da nesto glumi i da igra...zato je i zamijenjen na poluvremenu...da je bio zdrav ne bi mu niko nista ni zamjerio...calcio je napisao/la:Lako je biti general poslije bitke. I nije Hasagic neki kloc nego je bio nas prvi golman skoro deceniju. Tako da bi vecina trenera stavila jednog takvog golmana prije nekog novajlije u odlucujucim utakmicama.hurem je napisao/la:Ma hajd sto je u Tirani, nego i u onoj odlucujucoj tekmi u Parizu, kada je na gol stavio Hasagica iako je bio upitan zbog prehlade ili bolova u ledjima, pa ga na poluvremenu morao vaditi i ubaciti bega, cime smo BEZVEZE izgubili pravo na izmjenu igracu, pa kada smo trebali ganjati zadnjih 15ak minuta gol, nismo mogli ubaciti vedatora, jer je prethodno prinudno vani morao i mujdza, i medo mislim zbog iznemoglostiCartman je napisao/la: Da je Beg branio od pocetka u Tirani, ovo bi nam vec bilo drugo prvenstvo. Ali ko ce sa Papetom...Morao mu je igrat jaran Keno.![]()
Moj safete safete...a i hasagic koga sam uvijek ranije gotivio mi je tada omrznuo...gdje ces bolan grlom u jagode
a Beg nije ni bio novajlija, bio je s nama vec godinu...i svi su znali da je za klasu ispred kenana..
al' nebitno sad to...'nako spominjem...
tu je sad Beg, hvala Bogu...mislim da nikada necemo ni imati boljeg golmana od njega...
- Goalgetter
- Kontakt:

Ljepotan
Sto se pljuje po Hasagicu ? Pa momak je super branio za reprezentaciju.
I kakve veze ima Hasagic sa Tiranom ? Nije uopste kriv za gol nit bi sta promjenilo i da je Begovic branio...
I kakve veze ima Hasagic sa Tiranom ? Nije uopste kriv za gol nit bi sta promjenilo i da je Begovic branio...
Imao je predasistenciju. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jok nije, u proslim kvalifikacijama je branio samo ono sto je islo po sredini, zbog diskus hernije. Covjek je imao diskus herniju i branio 90% kvalifikacija i jos se naljutio kad ga je Susic izostavio sa spiska za ove kvalifikacije.totasef1 je napisao/la:Sto se pljuje po Hasagicu ? Pa momak je super branio za reprezentaciju.
Hvala mu za ranije godine ali je u proslim kvalifikacijama pokazao da mu je stalo do njega samog a ne reprezentacije. Sam je kriv sto je na mala vrata otisao iz reprezentacije.
mislim da niko ne pljuje hasagica, ali je istina naprijed nabrojano, susic je poslao na gol bolesnog hasagica u tirani i rezultat je bio da smo popusili onaj gol gdje je hasagic direktni krivac, a u francuskoj smo bespotrebno imali jednu izmjenu manje. Mada je i ciro davao prednost supicu umjesto begovica..totasef1 je napisao/la:Sto se pljuje po Hasagicu ? Pa momak je super branio za reprezentaciju.
Volim te Bosno!!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Budimo realni.Goalgetter je napisao/la:
Ljepotan
- Goalgetter
- Kontakt:
@Donnie
Ovu sam sliku samo za tebe postavio, nisam ni sumnjao da ce ti se svidjeti.
Nego, kako ono jednom rece @Pauk: ''Kakav je ovaj Beg papucar, dopustio da ga ugrabi ona Nicole, a mogao bi imati svaku trebu koju pozeli''
Ovu sam sliku samo za tebe postavio, nisam ni sumnjao da ce ti se svidjeti.
Nego, kako ono jednom rece @Pauk: ''Kakav je ovaj Beg papucar, dopustio da ga ugrabi ona Nicole, a mogao bi imati svaku trebu koju pozeli''
Pa da. Predasistencije su mi najdraže..... To je ono kao kad 2 poteza prije znaš da si matirao lika u šahu!!!Cartman je napisao/la:Imao je predasistenciju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Luka Modric je kralj predasistencija 
" onclick="window.open(this.href);return false;
bolji Handanovic od Begovica.

bolji Handanovic od Begovica.
1946
Kao što sam i pisao Handanović je prosječan golman i ne može u istu rečenicu sa Begom koji je među najboljim golmanima Premiershipa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne kakite, slažem se da je Begović bolji od Handanovića ali ne treba sad ni omalovažavati Handanovića zbog ovoga. Može se desiti svakom golmanu, zamislite da Begović ovo uradi.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
On sve što treba odradi a ponekad i prepusti (šmekerskiFaraonTM je napisao/la:Ne kakite, slažem se da je Begović bolji od Handanovića ali ne treba sad ni omalovažavati Handanovića zbog ovoga. Može se desiti svakom golmanu, zamislite da Begović ovo uradi.
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Hahaha samo se ti zayebaji, nemoj da plačemo ako šta u*ere kao Sarma večerasFecox je napisao/la:On sve što treba odradi a ponekad i prepusti (šmekerskiFaraonTM je napisao/la:Ne kakite, slažem se da je Begović bolji od Handanovića ali ne treba sad ni omalovažavati Handanovića zbog ovoga. Može se desiti svakom golmanu, zamislite da Begović ovo uradi.) svom jaranu Borucu
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zamisli da Dzeko dadne 45 golova do kraja sezone.FaraonTM je napisao/la:Ne kakite, slažem se da je Begović bolji od Handanovića ali ne treba sad ni omalovažavati Handanovića zbog ovoga. Može se desiti svakom golmanu, zamislite da Begović ovo uradi.
Tako je, ne mozes ni zamislit, a vece su sanse nego da se Begu ovako nesto desi.
Iskreno se nadamDonnie Darko je napisao/la:Zamisli da Dzeko dadne 45 golova do kraja sezone.FaraonTM je napisao/la:Ne kakite, slažem se da je Begović bolji od Handanovića ali ne treba sad ni omalovažavati Handanovića zbog ovoga. Može se desiti svakom golmanu, zamislite da Begović ovo uradi.
Tako je, ne mozes ni zamislit, a vece su sanse nego da se Begu ovako nesto desi.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Barca je navodno bacila oko na Bega.
Meni ima logike.
Meni ima logike.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ter Stegen ficado! Kako bi bilo lijepo Bega vidjet u Dortmundu!Omerbavarac je napisao/la:Barca je navodno bacila oko na Bega.
Meni ima logike.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Hazre, MiranGlasnic, Sheyi i 33 gosta.