Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la calcio » 07 dec 2013, 18:14

hurem je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Asmire majstore nemamo te nikome!

Uskoro ces biti u velikom klubu...samo naprijed brate!
Da je Beg branio od pocetka u Tirani, ovo bi nam vec bilo drugo prvenstvo. Ali ko ce sa Papetom...Morao mu je igrat jaran Keno.
Ma hajd sto je u Tirani, nego i u onoj odlucujucoj tekmi u Parizu, kada je na gol stavio Hasagica iako je bio upitan zbog prehlade ili bolova u ledjima, pa ga na poluvremenu morao vaditi i ubaciti bega, cime smo BEZVEZE izgubili pravo na izmjenu igracu, pa kada smo trebali ganjati zadnjih 15ak minuta gol, nismo mogli ubaciti vedatora, jer je prethodno prinudno vani morao i mujdza, i medo mislim zbog iznemoglosti :D
Moj safete safete...a i hasagic koga sam uvijek ranije gotivio mi je tada omrznuo...gdje ces bolan grlom u jagode :D
Lako je biti general poslije bitke. I nije Hasagic neki kloc nego je bio nas prvi golman skoro deceniju. Tako da bi vecina trenera stavila jednog takvog golmana prije nekog novajlije u odlucujucim utakmicama.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 07 dec 2013, 18:22

calcio je napisao/la:
hurem je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Da je Beg branio od pocetka u Tirani, ovo bi nam vec bilo drugo prvenstvo. Ali ko ce sa Papetom...Morao mu je igrat jaran Keno.
Ma hajd sto je u Tirani, nego i u onoj odlucujucoj tekmi u Parizu, kada je na gol stavio Hasagica iako je bio upitan zbog prehlade ili bolova u ledjima, pa ga na poluvremenu morao vaditi i ubaciti bega, cime smo BEZVEZE izgubili pravo na izmjenu igracu, pa kada smo trebali ganjati zadnjih 15ak minuta gol, nismo mogli ubaciti vedatora, jer je prethodno prinudno vani morao i mujdza, i medo mislim zbog iznemoglosti :D
Moj safete safete...a i hasagic koga sam uvijek ranije gotivio mi je tada omrznuo...gdje ces bolan grlom u jagode :D
Lako je biti general poslije bitke. I nije Hasagic neki kloc nego je bio nas prvi golman skoro deceniju. Tako da bi vecina trenera stavila jednog takvog golmana prije nekog novajlije u odlucujucim utakmicama.
Frajer je bio povrijedjen, uopce nije bio spreman za tekmu...a hoce bajg da nesto glumi i da igra...zato je i zamijenjen na poluvremenu...da je bio zdrav ne bi mu niko nista ni zamjerio...
a Beg nije ni bio novajlija, bio je s nama vec godinu...i svi su znali da je za klasu ispred kenana..
al' nebitno sad to...'nako spominjem...
tu je sad Beg, hvala Bogu...mislim da nikada necemo ni imati boljeg golmana od njega...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 dec 2013, 20:23

slika

Ljepotan :mrgreen:

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 07 dec 2013, 21:16

Sto se pljuje po Hasagicu ? Pa momak je super branio za reprezentaciju.

I kakve veze ima Hasagic sa Tiranom ? Nije uopste kriv za gol nit bi sta promjenilo i da je Begovic branio...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 dec 2013, 21:56

Imao je predasistenciju. 8-)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 07 dec 2013, 22:07

totasef1 je napisao/la:Sto se pljuje po Hasagicu ? Pa momak je super branio za reprezentaciju.

I kakve veze ima Hasagic sa Tiranom ? Nije uopste kriv za gol nit bi sta promjenilo i da je Begovic branio...
Jok nije, u proslim kvalifikacijama je branio samo ono sto je islo po sredini, zbog diskus hernije. Covjek je imao diskus herniju i branio 90% kvalifikacija i jos se naljutio kad ga je Susic izostavio sa spiska za ove kvalifikacije.

Hvala mu za ranije godine ali je u proslim kvalifikacijama pokazao da mu je stalo do njega samog a ne reprezentacije. Sam je kriv sto je na mala vrata otisao iz reprezentacije.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 07 dec 2013, 22:25

totasef1 je napisao/la:Sto se pljuje po Hasagicu ? Pa momak je super branio za reprezentaciju.

mislim da niko ne pljuje hasagica, ali je istina naprijed nabrojano, susic je poslao na gol bolesnog hasagica u tirani i rezultat je bio da smo popusili onaj gol gdje je hasagic direktni krivac, a u francuskoj smo bespotrebno imali jednu izmjenu manje. Mada je i ciro davao prednost supicu umjesto begovica.. :cry: ali dobro, sreca da smo uzeli Bega i da je ovaj izrastao u odlicnog golmana..
Volim te Bosno!!!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 07 dec 2013, 23:36

Goalgetter je napisao/la:slika

Ljepotan :mrgreen:
Budimo realni.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 dec 2013, 23:44

@Donnie

Ovu sam sliku samo za tebe postavio, nisam ni sumnjao da ce ti se svidjeti. :D

Nego, kako ono jednom rece @Pauk: ''Kakav je ovaj Beg papucar, dopustio da ga ugrabi ona Nicole, a mogao bi imati svaku trebu koju pozeli'' :lol:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 08 dec 2013, 01:15

Cartman je napisao/la:Imao je predasistenciju. 8-)
Pa da. Predasistencije su mi najdraže..... To je ono kao kad 2 poteza prije znaš da si matirao lika u šahu!!! :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 08 dec 2013, 09:50

Luka Modric je kralj predasistencija :D

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 08 dec 2013, 21:52

" onclick="window.open(this.href);return false;

bolji Handanovic od Begovica. :lol: :lol:
1946

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 dec 2013, 00:13

Kao što sam i pisao Handanović je prosječan golman i ne može u istu rečenicu sa Begom koji je među najboljim golmanima Premiershipa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 dec 2013, 00:21

Ne kakite, slažem se da je Begović bolji od Handanovića ali ne treba sad ni omalovažavati Handanovića zbog ovoga. Može se desiti svakom golmanu, zamislite da Begović ovo uradi.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Fecox
Kontakt:

Post Postao/la Fecox » 09 dec 2013, 00:26

FaraonTM je napisao/la:Ne kakite, slažem se da je Begović bolji od Handanovića ali ne treba sad ni omalovažavati Handanovića zbog ovoga. Može se desiti svakom golmanu, zamislite da Begović ovo uradi.
On sve što treba odradi a ponekad i prepusti (šmekerski :mrgreen: ) svom jaranu Borucu :D
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 dec 2013, 00:33

Fecox je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Ne kakite, slažem se da je Begović bolji od Handanovića ali ne treba sad ni omalovažavati Handanovića zbog ovoga. Može se desiti svakom golmanu, zamislite da Begović ovo uradi.
On sve što treba odradi a ponekad i prepusti (šmekerski :mrgreen: ) svom jaranu Borucu :D
Hahaha samo se ti zayebaji, nemoj da plačemo ako šta u*ere kao Sarma večeras :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 dec 2013, 19:57

Zamisli da Dzeko dadne 45 golova do kraja sezone.

Tako je, ne mozes ni zamislit, a vece su sanse nego da se Begu ovako nesto desi.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 dec 2013, 20:16

Donnie Darko je napisao/la:
Zamisli da Dzeko dadne 45 golova do kraja sezone.

Tako je, ne mozes ni zamislit, a vece su sanse nego da se Begu ovako nesto desi.
Iskreno se nadam :)

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 dec 2013, 18:26

Barca je navodno bacila oko na Bega.

Meni ima logike. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 14 dec 2013, 18:57

Omerbavarac je napisao/la:Barca je navodno bacila oko na Bega.

Meni ima logike. :mrgreen:
Ter Stegen ficado! Kako bi bilo lijepo Bega vidjet u Dortmundu!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, EdinjoBos, Proximic i 32 gosta.