Grupa G (Njemačka, Portugal, Gana, SAD)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Re: Grupa G (Germany, Portugal, Ghana, USA)
Nek prođe bilo ko,samo nek to bude USA kao što je i otiš'o glas 

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Nadam se da USA može iznenaditi Portugal ali teško. Ghana kao i većina afričkih ekipa ima zvučna imena u ekipi ali taktički zaostaju. Njemačka apsolutni favorit.
Ne treba Ganu podcjenjivati, njih je na proslom prvenstvu prolazak u polufinale sprjecila Suarezova ruka. Imali su ljudi penal za pobjedu, nazalost promasise taj penal.
Sada su losiji nego prije.Durden je napisao/la:Ne treba Ganu podcjenjivati, njih je na proslom prvenstvu prolazak u polufinale sprjecila Suarezova ruka. Imali su ljudi penal za pobjedu, nazalost promasise taj penal.
Ja mislim da nemaju nikakve sanse, cetvrto mjesto e uzet.
RIP CITY!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Usudit cu se reci da je ovo grupa smrti, najteza grupa. Favoriti su Njemacka i Portugal ali ove ostale dvije mogu iznenadit.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nekako mi mirise da bi Ghana sa svojim igracima mogla poslati kuci Portugalce i Cristinu, jer fakat kad vidim vezni red sa cetvorkom Essien, Muntari, Asamoah i Boateng kao AMF u dijamant fomaciji dakako frapiram se... Koji atleticari i bezrezervni borci... Dakako i napad sa Gyanom i bracom iz Marseille djeluje odlicno... Mozda malo odbrana i golman skripe, al ako napad i veza odrade svoj dio posla onda ovi ne mogu toliko usra.ti...
Jos da im je mladji Boateng na stoperu i Balo u napadu onda sigurno jedni od favorita i za titulu... A ovako ocekujem barem da udju medju 16 najboljih...
Grupa smrti svakako...
Jos da im je mladji Boateng na stoperu i Balo u napadu onda sigurno jedni od favorita i za titulu... A ovako ocekujem barem da udju medju 16 najboljih...
Grupa smrti svakako...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Njemačka je jedan od favorita za titulu, tako da ova grupa neće predstavljati veći problem panzerima.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Portugal prvi favorit.
Borba za drugo mjesto izmedju Njemacke i Amerike. Mislim da je moguce da Jurgen izbaci svoje.
Borba za drugo mjesto izmedju Njemacke i Amerike. Mislim da je moguce da Jurgen izbaci svoje.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Njemačka naravno prolazi kao prva, Portugal vrlo lako može ispasti jer ovdje nema opuštanja. Nominalno bi trebali proći oni i Njemačka, ali vjerujem da Gana može napraviti problem Portugalu, a tu je i USA kao nagazna mina za sve tri reprezentacije.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Blaszczykowski
- Kontakt:
njemačka od 1954. godine nikad nije ispala prije četvrtfinala. 1950. nisu ni smjeli nastupiti zbog ww2, a ono prije ww2 ionako nije bilo pravo svjecko. hejteri keep that on mind. :kurtchefitakafica:
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Kaj se nije KPB reprezentativno umirovil?
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
- Goalgetter
- Kontakt:
Njemci ovdje lagano do prvog mjesta, zgazit ce Portugalce. Borba za drugo mjesto ce da bude izmedju USA i Portugala.
ja mislim da ce Portugal u ovoj grupi biti 1., nekako ocekujem mini iznenadjenje i minimalnu pobjedu Portugalaca u međusobnom susretu uz dominaciju Švaba.. Ono sto je sigurno da ni Gana ni USA ne mogu parirati ovim ekipama
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Bio je u "penziji" ali se pred kraj ovih kvalifikacija vratio u tim Gane. Nije više zvijezda koja igra u Milanu i reprezentacija mu je samo teret, sad igra za Schalke i opet želi igrati za Ganu.maminho je napisao/la:Kaj se nije KPB reprezentativno umirovil?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Portugal,USA i Gana ce se boriti za drugo mjesto.Njemci se mogu pojaviti sa trecom ekipom i razbit ce ostale 3.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Blaszczykowski
- Kontakt:
krivo, sad je svjecko pa mu se opet igra.FaraonTM je napisao/la:Bio je u "penziji" ali se pred kraj ovih kvalifikacija vratio u tim Gane. Nije više zvijezda koja igra u Milanu i reprezentacija mu je samo teret, sad igra za Schalke i opet želi igrati za Ganu.maminho je napisao/la:Kaj se nije KPB reprezentativno umirovil?
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
Smeće od čovjeka.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Volio bih da Panzeri nalupaju firgojle, takođe i da ih Ghana mazne u 94' minuti.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ima i toga..Blaszczykowski je napisao/la:krivo, sad je svjecko pa mu se opet igra.FaraonTM je napisao/la:Bio je u "penziji" ali se pred kraj ovih kvalifikacija vratio u tim Gane. Nije više zvijezda koja igra u Milanu i reprezentacija mu je samo teret, sad igra za Schalke i opet želi igrati za Ganu.maminho je napisao/la:Kaj se nije KPB reprezentativno umirovil?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Njemci kao prvi i Portugalci kao drugi prolaze dalje. Svaka čast Amerima i Gancima, ali samo veliko iznenađenje ih može odvesti dalje. Portugal nije ekipa koja konkurira za sami vrh, ali i ovakvi su prejaki za ove dvije reprezentacije. Ronaldo je životinja uvijek gladna dokazivanja, a kad je on u elementu malo koji igrač na svijetu ga može zaustaviti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.