Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal
Znao sam nakon 10 minuta prvog poluvremena da ako do 30-te ostane 0:0 da ćemo im yebat kevu u drugom poluvremenu ali jednostavno nisam predvidio da će Gibbs biti malouman.
Što se tiče same utakmice, Everton bolje otvorio ali to je sve, mislim da nikako nisu zaslužili da odnesu 3 boda danas, 1 jesu 3 apsolutno nisu. Wenger je napravio veliku grešku danas, trebao je ostaviti na klupi i Wilsherea i Santija te krenuti od prve minute sa Rosom i Walcottom, da je to uradio 100% bismo slavili pobjedu. Medjutim necu puno da kritikujem, lako je biti general poslije bitke.
Wilshere i Santi trenutno jednostavno nisu materijal za prvih 11, Santija volim ko da mi je brat ali nije on krilo i ne može ordinirat po krilu, jednostavno guši se njegov talenat tamo.
Protiv jačih ekipa kakva je Everton treba igrati sa Artetom i Flaminijem pozadi, ispred njih Ramsey, Ozil i rosicky ili Walcott.
Danas je Arteta jednostavno izdominirao utakmicu, najbolji naš vezni igrač bio, iza njega Ozil odličan.
Toliko sam ljut zbog Gibbsa da ne znam i nisam u stanju ovaj post dovršit kako treba.
Koscielny i Mertesacker doktorski, Jenky dobar, Arteta, Flamster i Ozil odlični, Rosa i Walcott solidni. Ostali razočarali.
Mislim da u utakmicama protiv Citya i Chelsea možemo uzeti 4 boda, a zašto ne i 6?
COYG!
Što se tiče same utakmice, Everton bolje otvorio ali to je sve, mislim da nikako nisu zaslužili da odnesu 3 boda danas, 1 jesu 3 apsolutno nisu. Wenger je napravio veliku grešku danas, trebao je ostaviti na klupi i Wilsherea i Santija te krenuti od prve minute sa Rosom i Walcottom, da je to uradio 100% bismo slavili pobjedu. Medjutim necu puno da kritikujem, lako je biti general poslije bitke.
Wilshere i Santi trenutno jednostavno nisu materijal za prvih 11, Santija volim ko da mi je brat ali nije on krilo i ne može ordinirat po krilu, jednostavno guši se njegov talenat tamo.
Protiv jačih ekipa kakva je Everton treba igrati sa Artetom i Flaminijem pozadi, ispred njih Ramsey, Ozil i rosicky ili Walcott.
Danas je Arteta jednostavno izdominirao utakmicu, najbolji naš vezni igrač bio, iza njega Ozil odličan.
Toliko sam ljut zbog Gibbsa da ne znam i nisam u stanju ovaj post dovršit kako treba.
Koscielny i Mertesacker doktorski, Jenky dobar, Arteta, Flamster i Ozil odlični, Rosa i Walcott solidni. Ostali razočarali.
Mislim da u utakmicama protiv Citya i Chelsea možemo uzeti 4 boda, a zašto ne i 6?
COYG!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Rockefeller
- Kontakt:
Za mene je Santi krilo.
A baš se pitam kako bi fenomeni čije postove sam prinudjen čitati ispetljali ovaj period: sredinom prošle sedmice je bio Hull, danas Everton, sredinom naredne sedmice Napoli i na kraju sedmice Manchester City.
A baš se pitam kako bi fenomeni čije postove sam prinudjen čitati ispetljali ovaj period: sredinom prošle sedmice je bio Hull, danas Everton, sredinom naredne sedmice Napoli i na kraju sedmice Manchester City.
Sad treba da izmasakriramo Chelsea i City, mislim da je posebno krivo igracima a najvise Woji..
Da se razumijemo, imamo prednost od 5 bodova i imamo odigrat 2 teske utakmice, cisto sumnjam da ce momci samo gledat i da su unaprijed upisali 0 bodova iz te dvije utakmice. S druge strane, nije bas ni da Celzi, Liverpul ili Siti imaju lagan raspored u narednih 5 kola, cak stavise, identican broj teskih utakmica i gotovo isti protivnici. Sa igrom kao u drugom dijelu, bez obzira na primljen go, nemam nikakve sumnje u pozitivne rezultate.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ma ebo i taj City moraju i oni kiksnuti kod kuce, nisu Bayern... Po meni ovaj bod moze bas biti posticaj da se odnesu sva tri sa Ethanda. Takodje Murtinho mora pasit protiv Wengera jednom. Bice ovdje jos borbe!!!!!!! Mada se sada treba posvetiti Napoliju gdje se prva pozicija mora obezbjediti. Suprotno kakve smo kurate srece izvucicemo ponovo Barsu ili Bayern...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
A po cemu je to Arteta izdominirao? Asistencijama stvorio neke sanse za saigrace? Pasovima razbijao Evertonovu sredinu? nije grijesio? Dobijao duele? Pa ako je on izdominirao svi su izdominirali, danas i Giroud je dominirao ako je Arteta.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma nisu zasluzili ni taj jedan bod. Jesu ako racunamo neki posjed lopte, ali u sansama definitivno nisu. Oni su imali tu kao neku kontrolu i vise loptu u nogama, a NISTA nisu uradili.Marsal je napisao/la: Što se tiče same utakmice, Everton bolje otvorio ali to je sve, mislim da nikako nisu zaslužili da odnesu 3 boda danas, 1 jesu 3 apsolutno nisu.
COYG!
Gledaj, Giroud i Ramsey prvo poluvrijeme, pa onda Cazorla, Ramsey, Giroud, Flamini(fulanje lopte), Flamini(sut sa 14 metara).
Oni su na tih 8 sansi(pored gola) imali jednu Lukakuovu i dva suta(po sredini gola).
Jednostavno su na srecu izvukli bod, i naravno na glupost Gibbsa. Onako je Arsenal cesto znao igrati, sve neki posjed dodavanja, a ono u zavrsnici nista. Jednostavno danas je Arsenal imao manje srece i u zavrsnici(sto se opet najbolje vidjelo na sutu Girouda).
Celik!3,2,2.
- Marsal
- Kontakt:
Što se mene tiče ispasti i iz FA Kupa i LP as soon as possible, ove godine imamo nevjerovatnu šansu da uzmemo ligu, već iduće godine će biti mnogo teže jer i City i Chelsea će doći sebi, United će se pojačat, Tottenham i Liverpool će biti još opasniji, tu je uvijek nezgodni Everton...Gunner4 je napisao/la:Suprotno kakve smo kurate srece izvucicemo ponovo Barsu ili Bayern...
Ne znam, nisam pametan ali radije bih da se apsolutno posvetimo ligi i da guramo do kraja uz nadljudske napore nego da igramo na svim frontovima i lagano ispušimo na svim također.
U formi smo, idemo na sve moguce trofeje, bice pojacanja i u januaru, daj Barsu odma 
#Voajeroljupci na respiratorima.
Slazem se...Marsal je napisao/la:Što se mene tiče ispasti i iz FA Kupa i LP as soon as possible, ove godine imamo nevjerovatnu šansu da uzmemo ligu, već iduće godine će biti mnogo teže jer i City i Chelsea će doći sebi, United će se pojačat, Tottenham i Liverpool će biti još opasniji, tu je uvijek nezgodni Everton...Gunner4 je napisao/la:Suprotno kakve smo kurate srece izvucicemo ponovo Barsu ili Bayern...
Ne znam, nisam pametan ali radije bih da se apsolutno posvetimo ligi i da guramo do kraja uz nadljudske napore nego da igramo na svim frontovima i lagano ispušimo na svim također.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ma svega mi jedan brži napadač koji zna uletiti iza leđa odbrane (Loic Remy dao guze za to) i ovakve utakmice ce se dobijati bez po' muke. Ne mogu da vjerujem još uvijek kako smo primili gol..
Mislim da Monreal mora dobiti šansu uskoro.
Mislim da Monreal mora dobiti šansu uskoro.
- Rockefeller
- Kontakt:
Meni je bolje da se ispuši na svim nego da se odmah iz svega drugog ispadne i osvoji liga. Ne želim Arsenal koji će bljesnut, hoću Arsenal koji u kontinuitetu može osvajati trofeje.Gunner4 je napisao/la:Slazem se...Marsal je napisao/la:Što se mene tiče ispasti i iz FA Kupa i LP as soon as possible, ove godine imamo nevjerovatnu šansu da uzmemo ligu, već iduće godine će biti mnogo teže jer i City i Chelsea će doći sebi, United će se pojačat, Tottenham i Liverpool će biti još opasniji, tu je uvijek nezgodni Everton...Gunner4 je napisao/la:Suprotno kakve smo kurate srece izvucicemo ponovo Barsu ili Bayern...
Ako bi ovaj trofej osvojili i pred početak nove sezone izgledalo nerealno odbraniti ga bolje i da ga neosvajaju.
Jucer su nam kadeti odigrali sa Arsenalovim u Njemackoj. 
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Realan rezultat,Everton nije zasluzio poraz veceras..
Dok smo 'mi' imali dizelaski start Everton je prihvatio ponudjeno,usli su u utakmicu raspolozeno,ocigledno sa velikom dozom samopouzdanja nakon dvije vezane pobjede i znali su kako da iznenade,.
Istina,nisu imali ni jedne postene prilike u prvih 45 minuta,valjda je i to dokaz koliko je cvrsta ova ekipa Arsenala..
Inace,ovaj pdf je postao potpuno besmislen,u moru nebulozni komentara se stice utisak da su najveci 'hejteri' Arsenala zapravo likovi koji se deklarisu kao simpatizeri istog..
Majku vam postujem pa vi ne znate ni uzivati dok razloga za to ima,.Nije ti dobro ? IZguglaj tablicu EPL-a,vidjeces Arsenal na prvom mjestu,.
Dok smo 'mi' imali dizelaski start Everton je prihvatio ponudjeno,usli su u utakmicu raspolozeno,ocigledno sa velikom dozom samopouzdanja nakon dvije vezane pobjede i znali su kako da iznenade,.
Istina,nisu imali ni jedne postene prilike u prvih 45 minuta,valjda je i to dokaz koliko je cvrsta ova ekipa Arsenala..
Inace,ovaj pdf je postao potpuno besmislen,u moru nebulozni komentara se stice utisak da su najveci 'hejteri' Arsenala zapravo likovi koji se deklarisu kao simpatizeri istog..
Majku vam postujem pa vi ne znate ni uzivati dok razloga za to ima,.Nije ti dobro ? IZguglaj tablicu EPL-a,vidjeces Arsenal na prvom mjestu,.
Navijac sam dortmunda, ali isto velike simpatije imam I za arsenal.
Gledao sam tekmu danas protiv evertona..odlicna tekma puna dinamike!
Bitno je da arsenal Idalje drzi prvo mjesto...I da tako ostane do kraja sezone..da osvoji.najbolji su po
prikazanoj igri.
Volio bih da u srijedu dobiju napoli.a mi olympique marseille.
I tako zajedno prodjemo grupnu fazu...a dalje ko zna!!
Gledao sam tekmu danas protiv evertona..odlicna tekma puna dinamike!
Bitno je da arsenal Idalje drzi prvo mjesto...I da tako ostane do kraja sezone..da osvoji.najbolji su po
prikazanoj igri.
Volio bih da u srijedu dobiju napoli.a mi olympique marseille.
I tako zajedno prodjemo grupnu fazu...a dalje ko zna!!
Ja se bas nadam drugom mjestu i Bauernu u osmini. Strasno precjenjena ekipa.Gunner4 je napisao/la:Suprotno kakve smo kurate srece izvucicemo ponovo Barsu ili Bayern...
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Marsal
- Kontakt:
Ka'e Roberto Martinez (valjda) da mu više znači i da mu je važniji ovaj bod sa Emiratesa nego 3 sa Old Trafforda.
Ako ništa to mi malo popravi dan, nego zanimljivo kako nesreća nikad ne dolazi sama, čitav dan mi bagav i prati me neka nesreća, jednostavno znao sam da će i Arsenal usrat.
A toliko sam se izivcirao oko tekme da me glava sada uzasno boli, odoh popit kafu i kafetin, pregledat film da dodjem sebi. Kako nismo imali sreće, strašno...
A toliko sam se izivcirao oko tekme da me glava sada uzasno boli, odoh popit kafu i kafetin, pregledat film da dodjem sebi. Kako nismo imali sreće, strašno...
Po komentarima bih rekao da je nekima ovde 15 godina ili cak manje. Vi mislite da je Everton tamo neki Crystal Palace koji je tek usao u ligu? Nekad se i 100% sanse pod velikim pritiskom ne mogu ostvariti ako se stvari tako posloze. Pa i onaj Stoke nije bas neka ekipa pa pomrsi planove Chelsea. Ne moze se ni svaka utakmica dobiti, pogotovo ne u Engleskoj. Bezveze psujete ljudima. Ovo mi je pocelo liciti na ono njesra od Bluemoon i tema Dzeko.
Moze se biti nezadovoljan i diskutovati o tome, nisam ni ja bio zadovoljan nekim igracima, ali vrijedjanjem igraca i trenera necete postici nista. Nikad nisam to razumio, bio to neki tim ili repka. Moglo je bolje, moglo je i gore. 1 poen se uzeo i sad se treba gledati naprijed.
Mi i nase sta bi bilo kad bi bilo.
Moze se biti nezadovoljan i diskutovati o tome, nisam ni ja bio zadovoljan nekim igracima, ali vrijedjanjem igraca i trenera necete postici nista. Nikad nisam to razumio, bio to neki tim ili repka. Moglo je bolje, moglo je i gore. 1 poen se uzeo i sad se treba gledati naprijed.
Mi i nase sta bi bilo kad bi bilo.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Ne daj se bolan, nije kraj svijeta. Ima i gorih stvariMarsal je napisao/la:Ka'e Roberto Martinez (valjda) da mu više znači i da mu je važniji ovaj bod sa Emiratesa nego 3 sa Old Trafforda.Ako ništa to mi malo popravi dan, nego zanimljivo kako nesreća nikad ne dolazi sama, čitav dan mi bagav i prati me neka nesreća, jednostavno znao sam da će i Arsenal usrat.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Realno, udarao sam se telefonom u glavu koliko mi je krivo bilo kad smo primili gol jer su nam ga zabili iz očaja, ono bi bio zadnji pokušaj evertona u utakmici uvjeren sam al eto.
Sad kad malo bolje razmislim, ma ko ga yebe, prvi smo, imamo 5 bodova više, boli nas kara šta drugi pričaju, i što me najviše ohrabruje znam da će City i Chelsea kiksati uskoro opet, tako da mi moramo i možemo igrati rasterećeno i hrabro protiv njih.. Ako im klepimo koji bod to će biti odlično.
Mislim da nam treba jedan napadač (moj prvi pick je Remy) koji će iskorištavati prostor koji Giroud otvara za razliku od Cazorle koji je katastrofa ove sezone.
Ja sam rekao prije ove 3 utakmice da cu biti zadovoljan sa 5 bodova, s tim što sam računao na današnju pobjedu i 2 remija tamo, ali eto hajd, ako pobjedimo jednu od sljedece dvije utakmice biće to veliki moral boost za ekipu i sigurno da se mozemo u vrhu zadrzati još dugo..
COYG !
Sad kad malo bolje razmislim, ma ko ga yebe, prvi smo, imamo 5 bodova više, boli nas kara šta drugi pričaju, i što me najviše ohrabruje znam da će City i Chelsea kiksati uskoro opet, tako da mi moramo i možemo igrati rasterećeno i hrabro protiv njih.. Ako im klepimo koji bod to će biti odlično.
Mislim da nam treba jedan napadač (moj prvi pick je Remy) koji će iskorištavati prostor koji Giroud otvara za razliku od Cazorle koji je katastrofa ove sezone.
Ja sam rekao prije ove 3 utakmice da cu biti zadovoljan sa 5 bodova, s tim što sam računao na današnju pobjedu i 2 remija tamo, ali eto hajd, ako pobjedimo jednu od sljedece dvije utakmice biće to veliki moral boost za ekipu i sigurno da se mozemo u vrhu zadrzati još dugo..
COYG !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.