Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Chapman
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Chapman » 08 dec 2013, 19:10

Pazi naslova na jednom portalu,
Karamele ponovo gorke za Arsenal :mrgreen:

Gibbs - Monreal
Santi - Rosicky

za sljedeću utakmicu :D

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 dec 2013, 19:12

VGS je napisao/la:Giroud bukovina obicnaa, pravi napadac bi het trik danas ostvario a i inace imati iza sebe onakav vezni red koji te pita kad ces da ti namjestimo gol i ona sve zivo profuli :oops: :oops: :oops: :oops:
:lol: :lol: :lol: :lol: Koliko ih je taj vezni red namjestio? Seres, a vjerovatno ni utakmicu nisi gledao.

Inace kad je ofulao loptu s' ledja ga gurnuo Jagielka.
Celik!3,2,2.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 08 dec 2013, 19:14

Nekenjate po Jenkinsonu! Cudo? Danas bolji od Gibbsa sigurno.
I pljujte po Walcottu vidite i sami koliko znaci.
Flomaster nije bio spreman totalno pa nije ni igrao ali on kada je tu dobijamo na cvrstini pa drugi veznjaci igraju slobodnije...
Cazorla van svake forme i on je zrel za klupe. A danas koliko bi nam znacio Podolski da je usao u drugom...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 08 dec 2013, 19:16

Nemerete se žalit
slika
... mada bi mi bilo draže da je bio 0:0 remi.

Sada slijede
slika

Ne smije se od Napolia izgubiti. Mora se sačuvati prvo mjesto.

Deniro
Kontakt:

Post Postao/la Deniro » 08 dec 2013, 19:18

Giroud svaku utakmicu da 120% od sebe za ekipu i doprinosi u mnogo cemu. Samo razmazena balavurdija mu moze bilo sta prigovoriti u vezi danasnje tekme. Iako, istina, nama treba mnogo bolji finiser i igrac koji bolje iskoristava prazan prostor..
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..

Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..

MUSVDG

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 08 dec 2013, 19:26

Znao sam nakon 10 minuta prvog poluvremena da ako do 30-te ostane 0:0 da ćemo im yebat kevu u drugom poluvremenu ali jednostavno nisam predvidio da će Gibbs biti malouman.

Što se tiče same utakmice, Everton bolje otvorio ali to je sve, mislim da nikako nisu zaslužili da odnesu 3 boda danas, 1 jesu 3 apsolutno nisu. Wenger je napravio veliku grešku danas, trebao je ostaviti na klupi i Wilsherea i Santija te krenuti od prve minute sa Rosom i Walcottom, da je to uradio 100% bismo slavili pobjedu. Medjutim necu puno da kritikujem, lako je biti general poslije bitke.

Wilshere i Santi trenutno jednostavno nisu materijal za prvih 11, Santija volim ko da mi je brat ali nije on krilo i ne može ordinirat po krilu, jednostavno guši se njegov talenat tamo.
Protiv jačih ekipa kakva je Everton treba igrati sa Artetom i Flaminijem pozadi, ispred njih Ramsey, Ozil i rosicky ili Walcott.

Danas je Arteta jednostavno izdominirao utakmicu, najbolji naš vezni igrač bio, iza njega Ozil odličan.
Toliko sam ljut zbog Gibbsa da ne znam i nisam u stanju ovaj post dovršit kako treba.

Koscielny i Mertesacker doktorski, Jenky dobar, Arteta, Flamster i Ozil odlični, Rosa i Walcott solidni. Ostali razočarali.

Mislim da u utakmicama protiv Citya i Chelsea možemo uzeti 4 boda, a zašto ne i 6?

COYG!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 08 dec 2013, 19:32

Za mene je Santi krilo.

A baš se pitam kako bi fenomeni čije postove sam prinudjen čitati ispetljali ovaj period: sredinom prošle sedmice je bio Hull, danas Everton, sredinom naredne sedmice Napoli i na kraju sedmice Manchester City.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 08 dec 2013, 19:36

Sad treba da izmasakriramo Chelsea i City, mislim da je posebno krivo igracima a najvise Woji..

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 08 dec 2013, 19:38

Da se razumijemo, imamo prednost od 5 bodova i imamo odigrat 2 teske utakmice, cisto sumnjam da ce momci samo gledat i da su unaprijed upisali 0 bodova iz te dvije utakmice. S druge strane, nije bas ni da Celzi, Liverpul ili Siti imaju lagan raspored u narednih 5 kola, cak stavise, identican broj teskih utakmica i gotovo isti protivnici. Sa igrom kao u drugom dijelu, bez obzira na primljen go, nemam nikakve sumnje u pozitivne rezultate.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 08 dec 2013, 19:39

Ma ebo i taj City moraju i oni kiksnuti kod kuce, nisu Bayern... Po meni ovaj bod moze bas biti posticaj da se odnesu sva tri sa Ethanda. Takodje Murtinho mora pasit protiv Wengera jednom. Bice ovdje jos borbe!!!!!!! Mada se sada treba posvetiti Napoliju gdje se prva pozicija mora obezbjediti. Suprotno kakve smo kurate srece izvucicemo ponovo Barsu ili Bayern...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 08 dec 2013, 19:41

A po cemu je to Arteta izdominirao? Asistencijama stvorio neke sanse za saigrace? Pasovima razbijao Evertonovu sredinu? nije grijesio? Dobijao duele? Pa ako je on izdominirao svi su izdominirali, danas i Giroud je dominirao ako je Arteta.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 dec 2013, 19:42

Marsal je napisao/la: Što se tiče same utakmice, Everton bolje otvorio ali to je sve, mislim da nikako nisu zaslužili da odnesu 3 boda danas, 1 jesu 3 apsolutno nisu.

COYG!
Ma nisu zasluzili ni taj jedan bod. Jesu ako racunamo neki posjed lopte, ali u sansama definitivno nisu. Oni su imali tu kao neku kontrolu i vise loptu u nogama, a NISTA nisu uradili.

Gledaj, Giroud i Ramsey prvo poluvrijeme, pa onda Cazorla, Ramsey, Giroud, Flamini(fulanje lopte), Flamini(sut sa 14 metara).

Oni su na tih 8 sansi(pored gola) imali jednu Lukakuovu i dva suta(po sredini gola).

Jednostavno su na srecu izvukli bod, i naravno na glupost Gibbsa. Onako je Arsenal cesto znao igrati, sve neki posjed dodavanja, a ono u zavrsnici nista. Jednostavno danas je Arsenal imao manje srece i u zavrsnici(sto se opet najbolje vidjelo na sutu Girouda).
Celik!3,2,2.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 08 dec 2013, 19:44

Gunner4 je napisao/la:Suprotno kakve smo kurate srece izvucicemo ponovo Barsu ili Bayern...
Što se mene tiče ispasti i iz FA Kupa i LP as soon as possible, ove godine imamo nevjerovatnu šansu da uzmemo ligu, već iduće godine će biti mnogo teže jer i City i Chelsea će doći sebi, United će se pojačat, Tottenham i Liverpool će biti još opasniji, tu je uvijek nezgodni Everton...

Ne znam, nisam pametan ali radije bih da se apsolutno posvetimo ligi i da guramo do kraja uz nadljudske napore nego da igramo na svim frontovima i lagano ispušimo na svim također.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 08 dec 2013, 19:46

U formi smo, idemo na sve moguce trofeje, bice pojacanja i u januaru, daj Barsu odma :D
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 08 dec 2013, 19:47

Marsal je napisao/la:
Gunner4 je napisao/la:Suprotno kakve smo kurate srece izvucicemo ponovo Barsu ili Bayern...
Što se mene tiče ispasti i iz FA Kupa i LP as soon as possible, ove godine imamo nevjerovatnu šansu da uzmemo ligu, već iduće godine će biti mnogo teže jer i City i Chelsea će doći sebi, United će se pojačat, Tottenham i Liverpool će biti još opasniji, tu je uvijek nezgodni Everton...

Ne znam, nisam pametan ali radije bih da se apsolutno posvetimo ligi i da guramo do kraja uz nadljudske napore nego da igramo na svim frontovima i lagano ispušimo na svim također.
Slazem se...

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 08 dec 2013, 19:49

Ma svega mi jedan brži napadač koji zna uletiti iza leđa odbrane (Loic Remy dao guze za to) i ovakve utakmice ce se dobijati bez po' muke. Ne mogu da vjerujem još uvijek kako smo primili gol..

Mislim da Monreal mora dobiti šansu uskoro.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 08 dec 2013, 19:51

Gunner4 je napisao/la:
Marsal je napisao/la:

Slazem se...
Meni je bolje da se ispuši na svim nego da se odmah iz svega drugog ispadne i osvoji liga. Ne želim Arsenal koji će bljesnut, hoću Arsenal koji u kontinuitetu može osvajati trofeje.

Ako bi ovaj trofej osvojili i pred početak nove sezone izgledalo nerealno odbraniti ga bolje i da ga neosvajaju.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 08 dec 2013, 19:52

Jucer su nam kadeti odigrali sa Arsenalovim u Njemackoj. :mrgreen:
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 08 dec 2013, 19:55

Realan rezultat,Everton nije zasluzio poraz veceras..

Dok smo 'mi' imali dizelaski start Everton je prihvatio ponudjeno,usli su u utakmicu raspolozeno,ocigledno sa velikom dozom samopouzdanja nakon dvije vezane pobjede i znali su kako da iznenade,.

Istina,nisu imali ni jedne postene prilike u prvih 45 minuta,valjda je i to dokaz koliko je cvrsta ova ekipa Arsenala..

Inace,ovaj pdf je postao potpuno besmislen,u moru nebulozni komentara se stice utisak da su najveci 'hejteri' Arsenala zapravo likovi koji se deklarisu kao simpatizeri istog..

Majku vam postujem pa vi ne znate ni uzivati dok razloga za to ima,.Nije ti dobro ? IZguglaj tablicu EPL-a,vidjeces Arsenal na prvom mjestu,.

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 08 dec 2013, 19:58

Navijac sam dortmunda, ali isto velike simpatije imam I za arsenal.
Gledao sam tekmu danas protiv evertona..odlicna tekma puna dinamike!
Bitno je da arsenal Idalje drzi prvo mjesto...I da tako ostane do kraja sezone..da osvoji.najbolji su po
prikazanoj igri.
Volio bih da u srijedu dobiju napoli.a mi olympique marseille.
I tako zajedno prodjemo grupnu fazu...a dalje ko zna!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.