Neutral je napisao/la:Završiš prvi u grupi, prvi si u ligi, dobas si u kupu, a u drugom dijelu sezone se vraćaju ako Bog da Schweinsteiger i Robben (igrač koji je najviše pokazao u novoj sezoni). Dodajte na to 100% Thiaga i Gotze poslije čega će ako Bog da Bayern pokazati svoju poznatu igru. Treba uzeti u obzir i činjenicu da je Javi totalno van forme.
Sve je to ok i ti dobro znaš da ja prvi ne volim glupe kritike, ono tipa traženja dlake u jajetu i kritika loše igre kad se pobjeđuje.
Kod mene je glavno pravilo: Pobijedi , pobijedi, pa makar na guzove uvijek pobijedi.
Ako možeš pobijedit, a igrat dopadljivo, tim bolje. Zato me oduševljava (kao i ostale) ova ekipa koja igra dopadljivo, elegantno, ali i borbeno i uspješno.
Ali ne volim eleganciju nauštrb uspjeha te isto tako ne volim kada se ispušta vodstvo od 2:0.
Malo se zato te neke stvari moraju kritikovati, a da je sezona do sad super, to svakako jeste.
I ne smiju svakako zabrljat na Svjetskom klubskom prvenstvu, taj trofej treba sada staviti u vitrine. Rijetke su ekipe uz triple uzimale i evropski Superkup i Svjetsko klubsko prvenstvo...

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland