Izbor kante godine 2013. - Tema za diskusije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Izbor kante godine 2013. - Tema za diskusije
Henderson i gringo za sada glavni konkurenti za kantu. Ima da Hendersona usmrtim
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
To su dva veoma dobra forumaša, kad subjektivnost ostavimo po strani. Toliko o ovom izboru.DonCorleone je napisao/la:Henderson i gringo za sada glavni konkurenti za kantu. Ima da Hendersona usmrtim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ovdje se izgleda za kantu foruma bira samo osoba koja nije član KVP-a (Kako vjetar puše), nego ima svoj stav i ne mijenja ga čak i kad je pogrešan...interesantno. Lik kanta jer mrzi npr. Liverpool
valjda je kanta osoba koja izazove najviše svađa (ne diskusija), osoba koja vrijeđa i psuje..

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Do finalne borbe ce doci do izrazaja prava kanta. Npr ako neku osobu smatraju kantom samo navijaci "Kluba X" nece mu na anketi dati glasove i navijaci KLUBA ŽiVar je napisao/la:ovdje se izgleda za kantu foruma bira samo osoba koja nije član KVP-a (Kako vjetar puše), nego ima svoj stav i ne mijenja ga čak i kad je pogrešan...interesantno. Lik kanta jer mrzi npr. Liverpoolvaljda je kanta osoba koja izazove najviše svađa (ne diskusija), osoba koja vrijeđa i psuje..

Samo budala ne mijenja svoj stav.
DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
Jednom ne valja što previše mrzi Safeta, drugome što je previše zaljubljen u SafetaVirtu4l je napisao/la:
To su dva veoma dobra forumaša, kad subjektivnost ostavimo po strani. Toliko o ovom izboru.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Trequartista
- Kontakt:
Klocu, poradi malo na tom lobiju, vidiš da se svjesno ofiram na temi FK Sarajeva. 
Edit:
Pu ništa, izbrisani mi postovi. Ustvari ima par na temi najsmješnijih postova. Valjda raja vidi.

Edit:
Pu ništa, izbrisani mi postovi. Ustvari ima par na temi najsmješnijih postova. Valjda raja vidi.

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
ja lakrdije od glasanja
i forumas i kanta. MoR glaso bas zbog toga sto se upeco na sve provokacije. Mislio sam da je ozbiljniji.

http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=24474" onclick="window.open(this.href);return false;
Cudi me da nisu prepoznali talenat.
Cudi me da nisu prepoznali talenat.
1946
Dajte liku yebenu titulu forumaša!MoR je napisao/la:rio_ferdy - 5 bodova - izuzetno neobjektivan forumaš, nerealan i agresivan, razdražljiv i sklon dugometražnim raspravama baziranim na mitomaniji i floskulama, nerijetko trola iz čisto hedonističkog razloga
paradajz - 4 boda - fudbalski laik i površni poznavatelj igračkog kadra lige; sklon onelinerima i komentarima koji se sastoje isključivo od gomilanja smajlija; lak na jeziku i nepromišljen
Monolog - 3 boda - podforumska iskra koja pali vatru , sklon flejmanju i uzrok mnogih svađa na forumu, nerijetko poseže za represivnim mjerama kada vidi da je pobijeđen argumentima i razumom
Marsal - 2 boda - preozbiljan i nezanimljiv, ne shvata osnove forumske rasprave, površan i tvrdoglav
tevezito - 1 bod - klasični gloryhunter koji se priklanja forumskim klanovima ovisno o njihovoj snazi, jak jedino u masi, spreman na raspravu samo kad je svoj na svom, zajedno sa mnoštvom istomišljenika; disfunkcionalan kao forumska individua

naprijed rejal
Počele su i prijetnje smrću na forumu? Pretpostavljam da si jedan od nickova famoznog Jackyija, reče Monolog da ih je imao barem 10 ove godine. A vidim da mi bodove daju neki forumaši koje nikad nisam uvrijedio, niti sa njima se raspravljao, forumaši koji navijaju za Inter, Milano... iz dijela foruma na koji uopće ne zalazim.DonCorleone je napisao/la:Henderson i gringo za sada glavni konkurenti za kantu. Ima da Hendersona usmrtim.

No slobodno, nisam toliko loš koliko ima gorih od mene, tako da se ne brinem.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Upravo kako @Virtu reče, nisu niti @Henderson niti @gringobih loši forumaši, naprotiv, samo zastupaju različita stajališta, i dosta su subjektivni.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Cautinho
- Kontakt:
Jao @Mora sto zayebe ceo izbor.
One koje su trebalu u kantu stavio za forumaša godine i obrnuto.
Trollanje na nivou.
Ovom prilikom mu se zahvaljujem na opisu kad je glasao.
Zaista prekrasno,rasplakao sam se.
One koje su trebalu u kantu stavio za forumaša godine i obrnuto.
Trollanje na nivou.
Ovom prilikom mu se zahvaljujem na opisu kad je glasao.
Zaista prekrasno,rasplakao sam se.
Keep walking.
Dajte MoR-u titulu za forumaša godine, čoek izdominira sve redom, ja mislim da je to do kluba 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- RickBlaine
- Kontakt:
@MoR. Jeebeni kralju 

Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Ove 2 su mu tačneMoR je napisao/la:rio_ferdy - 5 bodova nerijetko trola iz čisto hedonističkog razloga
Monolog - 3 boda - podforumska iskra koja pali vatru , sklon flejmanju i uzrok mnogih svađa na forumu

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Haha, baš me nasmijao.RickBlaine je napisao/la:@MoR. Jeebeni kralju

Ko god stavi paju (@bigbigbang), @MoR-a ili @Hendersona za mene je po defaultu balavac koji ne konta dobru zayebanciju.

LUHG!
Sveti je napisao/la:Dajte liku yebenu titulu forumaša!MoR je napisao/la:rio_ferdy - 5 bodova - izuzetno neobjektivan forumaš, nerealan i agresivan, razdražljiv i sklon dugometražnim raspravama baziranim na mitomaniji i floskulama, nerijetko trola iz čisto hedonističkog razloga
paradajz - 4 boda - fudbalski laik i površni poznavatelj igračkog kadra lige; sklon onelinerima i komentarima koji se sastoje isključivo od gomilanja smajlija; lak na jeziku i nepromišljen
Monolog - 3 boda - podforumska iskra koja pali vatru , sklon flejmanju i uzrok mnogih svađa na forumu, nerijetko poseže za represivnim mjerama kada vidi da je pobijeđen argumentima i razumom
Marsal - 2 boda - preozbiljan i nezanimljiv, ne shvata osnove forumske rasprave, površan i tvrdoglav
tevezito - 1 bod - klasični gloryhunter koji se priklanja forumskim klanovima ovisno o njihovoj snazi, jak jedino u masi, spreman na raspravu samo kad je svoj na svom, zajedno sa mnoštvom istomišljenika; disfunkcionalan kao forumska individua
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Bra'o MoR !
Najjaci su mi ovi glavni kandidati za ovu titulu.Kako se raspisu u ovo par dana, to prsti iz njihovih postova elokvencija i objektivnost a ustvari velika vecina su osobe koje postove pisu tako sto ne ulaze u raspravu.Dakle napise par stvari kako ostatak zeli cuti i to je njihova uloga na forumu.Sad je valjda predizborna kampanja pa ne bih da ih ometamo , dominiraju i na podforumima poput : " mobiteli kako sta ? "
Kanta godine :
Cautinho 5b
soxx 4b
rerna 3b
Ima jos jedan troll na tebi Primere , frajer je dokazano napisao manje slova nego smajlija.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Ado ubica.Johny je napisao/la: Ima jos jedan troll na tebi Primere , frajer je dokazano napisao manje slova nego smajlija.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.