Izbor kante godine 2013. - Tema za diskusije

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

DonCorleone
Kontakt:

Re: Izbor kante godine 2013. - Tema za diskusije

Post Postao/la DonCorleone » 11 dec 2013, 00:01

Henderson i gringo za sada glavni konkurenti za kantu. Ima da Hendersona usmrtim :D .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 dec 2013, 00:10

DonCorleone je napisao/la:Henderson i gringo za sada glavni konkurenti za kantu. Ima da Hendersona usmrtim :D .
To su dva veoma dobra forumaša, kad subjektivnost ostavimo po strani. Toliko o ovom izboru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 11 dec 2013, 00:41

ovdje se izgleda za kantu foruma bira samo osoba koja nije član KVP-a (Kako vjetar puše), nego ima svoj stav i ne mijenja ga čak i kad je pogrešan...interesantno. Lik kanta jer mrzi npr. Liverpool :mrgreen: valjda je kanta osoba koja izazove najviše svađa (ne diskusija), osoba koja vrijeđa i psuje..
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 11 dec 2013, 00:47

iVar je napisao/la:ovdje se izgleda za kantu foruma bira samo osoba koja nije član KVP-a (Kako vjetar puše), nego ima svoj stav i ne mijenja ga čak i kad je pogrešan...interesantno. Lik kanta jer mrzi npr. Liverpool :mrgreen: valjda je kanta osoba koja izazove najviše svađa (ne diskusija), osoba koja vrijeđa i psuje..
Do finalne borbe ce doci do izrazaja prava kanta. Npr ako neku osobu smatraju kantom samo navijaci "Kluba X" nece mu na anketi dati glasove i navijaci KLUBA Ž :D (mislim nece svi, neki i hoce :D)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 dec 2013, 00:52

Samo budala ne mijenja svoj stav.
DRUG NEBI TI PUNCA

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 dec 2013, 01:06

Virtu4l je napisao/la:
To su dva veoma dobra forumaša, kad subjektivnost ostavimo po strani. Toliko o ovom izboru.
Jednom ne valja što previše mrzi Safeta, drugome što je previše zaljubljen u Safeta :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 11 dec 2013, 01:27

Klocu, poradi malo na tom lobiju, vidiš da se svjesno ofiram na temi FK Sarajeva. :mrgreen:

Edit:

Pu ništa, izbrisani mi postovi. Ustvari ima par na temi najsmješnijih postova. Valjda raja vidi. :mrgreen:
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 11 dec 2013, 11:31

ja lakrdije od glasanja :roll: i forumas i kanta. MoR glaso bas zbog toga sto se upeco na sve provokacije. Mislio sam da je ozbiljniji.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 11 dec 2013, 12:17

http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=24474" onclick="window.open(this.href);return false;

Cudi me da nisu prepoznali talenat.
1946

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 11 dec 2013, 13:19

MoR je napisao/la:rio_ferdy - 5 bodova - izuzetno neobjektivan forumaš, nerealan i agresivan, razdražljiv i sklon dugometražnim raspravama baziranim na mitomaniji i floskulama, nerijetko trola iz čisto hedonističkog razloga

paradajz - 4 boda - fudbalski laik i površni poznavatelj igračkog kadra lige; sklon onelinerima i komentarima koji se sastoje isključivo od gomilanja smajlija; lak na jeziku i nepromišljen

Monolog - 3 boda - podforumska iskra koja pali vatru , sklon flejmanju i uzrok mnogih svađa na forumu, nerijetko poseže za represivnim mjerama kada vidi da je pobijeđen argumentima i razumom

Marsal - 2 boda - preozbiljan i nezanimljiv, ne shvata osnove forumske rasprave, površan i tvrdoglav

tevezito - 1 bod - klasični gloryhunter koji se priklanja forumskim klanovima ovisno o njihovoj snazi, jak jedino u masi, spreman na raspravu samo kad je svoj na svom, zajedno sa mnoštvom istomišljenika; disfunkcionalan kao forumska individua

slika
Dajte liku yebenu titulu forumaša! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
naprijed rejal

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 11 dec 2013, 13:24

DonCorleone je napisao/la:Henderson i gringo za sada glavni konkurenti za kantu. Ima da Hendersona usmrtim :D .
Počele su i prijetnje smrću na forumu? Pretpostavljam da si jedan od nickova famoznog Jackyija, reče Monolog da ih je imao barem 10 ove godine. A vidim da mi bodove daju neki forumaši koje nikad nisam uvrijedio, niti sa njima se raspravljao, forumaši koji navijaju za Inter, Milano... iz dijela foruma na koji uopće ne zalazim. :?
No slobodno, nisam toliko loš koliko ima gorih od mene, tako da se ne brinem. ;)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 dec 2013, 14:04

Upravo kako @Virtu reče, nisu niti @Henderson niti @gringobih loši forumaši, naprotiv, samo zastupaju različita stajališta, i dosta su subjektivni.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 11 dec 2013, 14:26

Jao @Mora sto zayebe ceo izbor.
One koje su trebalu u kantu stavio za forumaša godine i obrnuto.
Trollanje na nivou.
Ovom prilikom mu se zahvaljujem na opisu kad je glasao.
Zaista prekrasno,rasplakao sam se.
Keep walking.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 11 dec 2013, 18:15

Dajte MoR-u titulu za forumaša godine, čoek izdominira sve redom, ja mislim da je to do kluba 8-)
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 12 dec 2013, 00:34

@MoR. Jeebeni kralju :lol:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 12 dec 2013, 01:05

MoR je napisao/la:rio_ferdy - 5 bodova nerijetko trola iz čisto hedonističkog razloga

Monolog - 3 boda - podforumska iskra koja pali vatru , sklon flejmanju i uzrok mnogih svađa na forumu
Ove 2 su mu tačne :mrgreen:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 12 dec 2013, 02:13

RickBlaine je napisao/la:@MoR. Jeebeni kralju :lol:
Haha, baš me nasmijao. :mrgreen:
Ko god stavi paju (@bigbigbang), @MoR-a ili @Hendersona za mene je po defaultu balavac koji ne konta dobru zayebanciju. ;)
LUHG!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 12 dec 2013, 02:35

Sveti je napisao/la:
MoR je napisao/la:rio_ferdy - 5 bodova - izuzetno neobjektivan forumaš, nerealan i agresivan, razdražljiv i sklon dugometražnim raspravama baziranim na mitomaniji i floskulama, nerijetko trola iz čisto hedonističkog razloga

paradajz - 4 boda - fudbalski laik i površni poznavatelj igračkog kadra lige; sklon onelinerima i komentarima koji se sastoje isključivo od gomilanja smajlija; lak na jeziku i nepromišljen

Monolog - 3 boda - podforumska iskra koja pali vatru , sklon flejmanju i uzrok mnogih svađa na forumu, nerijetko poseže za represivnim mjerama kada vidi da je pobijeđen argumentima i razumom

Marsal - 2 boda - preozbiljan i nezanimljiv, ne shvata osnove forumske rasprave, površan i tvrdoglav

tevezito - 1 bod - klasični gloryhunter koji se priklanja forumskim klanovima ovisno o njihovoj snazi, jak jedino u masi, spreman na raspravu samo kad je svoj na svom, zajedno sa mnoštvom istomišljenika; disfunkcionalan kao forumska individua

slika
Dajte liku yebenu titulu forumaša! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 12 dec 2013, 08:05

:lol:

Bra'o MoR !

Najjaci su mi ovi glavni kandidati za ovu titulu.Kako se raspisu u ovo par dana, to prsti iz njihovih postova elokvencija i objektivnost a ustvari velika vecina su osobe koje postove pisu tako sto ne ulaze u raspravu.Dakle napise par stvari kako ostatak zeli cuti i to je njihova uloga na forumu.Sad je valjda predizborna kampanja pa ne bih da ih ometamo , dominiraju i na podforumima poput : " mobiteli kako sta ? "

Kanta godine :

Cautinho 5b
soxx 4b
rerna 3b

Ima jos jedan troll na tebi Primere , frajer je dokazano napisao manje slova nego smajlija.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 12 dec 2013, 09:01

Johny je napisao/la: Ima jos jedan troll na tebi Primere , frajer je dokazano napisao manje slova nego smajlija.
Ado ubica. :lol:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.