Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Evolution87
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
da ispratimo prvu tekmu

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
http://prntscr.com/2amaf8" onclick="window.open(this.href);return false;
Zna li neko zasto Papanikolau neigra za Barcu veceras?Imao sam ga preko na tiketu a vidim nema ga nigdje u postavama.
- Evolution87
- Kontakt:
mislim da se je povrijedio protiv unicaje.Arhitekt je napisao/la:Zna li neko zasto Papanikolau neigra za Barcu veceras?Imao sam ga preko na tiketu a vidim nema ga nigdje u postavama.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
procitam na nekom sajtu da micov vjerovatno nece igrati za cska (navodno povreda) i bezveze stavim under 10,5 , reko mozda udje koju minutu, frajer igra cijelu 1/4 evo i opet poena nije dao 
Zadnja izmjena: HaHu1x2, dana/u 12 dec 2013, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
dinamo zg 1 2.30
psv pik 1 1.50
betis 1 1.45
5.00
trebala bi biti dobitna kombinacija
SR
psv pik 1 1.50
betis 1 1.45
5.00
trebala bi biti dobitna kombinacija
SR
nije loše, jedino bih možda izbacio estoril gg ali mislim da ide i to, dobar izborGBO je napisao/la:Miky sta mislis:
PSV,PAOK,Salzburg 3+.Estoril GG ??
moze li mi neko reci sta ovo znaci na zvanicnoj str eurolige, neki igrac i pise skroz desno fouls i ispod C D , sta ovo C D znaci?
B-I-R !
haha pa ne znam baš, ne bih ti preporučio, slabo me idu koševi pa ih i ne stavljam više da nr uvaljujem nikogaHead je napisao/la:Cekam zgimkya da nam da overe i undere eurolige,**** europaligu.
C - commited - koliko je napravioHaHu1x2 je napisao/la:moze li mi neko reci sta ovo znaci na zvanicnoj str eurolige, neki igrac i pise skroz desno fouls i ispod C D , sta ovo C D znaci?
D - drawn dakle iznudjeni
MoDo-Lulea tik X 1.80, 1.trećina X 2.50, X 4.00, 1.tr./kraj X/X 7.30
dvije vrlo čvrste ekipe koje nerijetko igraju više od 60 minuta, većinom su produžeci ili kazneni udarci u pitanju, sve tri ovosezonske utakmice nisu bile riješene u regularnom vremenu pa što ne bi i četvrta, mislim da idu ponovo na produžetke i da će prva trećina završiti bez pobjednika.
Sodertalje-Mora over 4.5 1.55, over 5.5 2.25
mislim da je prevelik koef na overe golova i da će to proći lagano, dvije utakmice ove sezone i bilo je 3-3 i 5-2, očekujem nastavak i poštivanje tradicije.
dvije vrlo čvrste ekipe koje nerijetko igraju više od 60 minuta, većinom su produžeci ili kazneni udarci u pitanju, sve tri ovosezonske utakmice nisu bile riješene u regularnom vremenu pa što ne bi i četvrta, mislim da idu ponovo na produžetke i da će prva trećina završiti bez pobjednika.
Sodertalje-Mora over 4.5 1.55, over 5.5 2.25
mislim da je prevelik koef na overe golova i da će to proći lagano, dvije utakmice ove sezone i bilo je 3-3 i 5-2, očekujem nastavak i poštivanje tradicije.
Glavni:
Boras kp1 @ 1,25
Kolding 1 @ 1,35
Paris 2 @ 1,35
Zurich 1 @ 1,25
S.Schwaz 1 @ 1,10
Kvota: 3,13
Uplata: Srednja do jaka
I jedan rekreativno samo da se ispostuje ovo besmisleno takmicenje:
St.Gallen - Swansea ps1 @ 1,65
Dinamo Z - Ludogorets z1 @ 1,80
Z.Waregem 1 @ 2,20
Pandurii 1 @ 2,20
Maccabi TA 1 @ 1,55
Tottenham - Anzhi (-2,5+) žk2 @ 1,70
PAOK 1 @ 1,55
Dinako K 1 @ 1,45
Kvota: 85,13
Uplata: 5
Boras kp1 @ 1,25
Kolding 1 @ 1,35
Paris 2 @ 1,35
Zurich 1 @ 1,25
S.Schwaz 1 @ 1,10
Kvota: 3,13
Uplata: Srednja do jaka
I jedan rekreativno samo da se ispostuje ovo besmisleno takmicenje:
St.Gallen - Swansea ps1 @ 1,65
Dinamo Z - Ludogorets z1 @ 1,80
Z.Waregem 1 @ 2,20
Pandurii 1 @ 2,20
Maccabi TA 1 @ 1,55
Tottenham - Anzhi (-2,5+) žk2 @ 1,70
PAOK 1 @ 1,55
Dinako K 1 @ 1,45
Kvota: 85,13
Uplata: 5
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
što se eurolige tiče ja sam igrao undere na sve utakmice, obično ako ova prva ode u over onda ove kasnije ide u under pa čisto da ispratim
154,5/C. Zvezda-Laboral Kutxa
149,5/Olympiakos-Siena
154,5/Unicaja-Bayern M.
147,5/Fenerbahce-Partizan
150,5/Maccabi Tel Aviv-Lietuvos R.
ne nadam se previše jer ne ide ovo na koševe u zadnje vrijeme, ali eto malo da se prati
154,5/C. Zvezda-Laboral Kutxa
149,5/Olympiakos-Siena
154,5/Unicaja-Bayern M.
147,5/Fenerbahce-Partizan
150,5/Maccabi Tel Aviv-Lietuvos R.
ne nadam se previše jer ne ide ovo na koševe u zadnje vrijeme, ali eto malo da se prati
Ludogorets daje gol@1,44 Bet365
Za dinamo u obrani pocinje mladi Josip Calusic, a na lijevom boku Lima koji sa igrom u obrani bas i nije na "ti"...moglo bi biti prilicno zanimljivih situacija
APOEL daje gol@1,53 Bet365
Eintracht sa prilicno izmijesanim sastavom, APOEL ima za sto igrati i boriti se pa vjerujem da ce uspjeti zabiti bar jedan gol
Za dinamo u obrani pocinje mladi Josip Calusic, a na lijevom boku Lima koji sa igrom u obrani bas i nije na "ti"...moglo bi biti prilicno zanimljivih situacija
APOEL daje gol@1,53 Bet365
Eintracht sa prilicno izmijesanim sastavom, APOEL ima za sto igrati i boriti se pa vjerujem da ce uspjeti zabiti bar jedan gol
Zadnja izmjena: PlanB, dana/u 12 dec 2013, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro je imati PlanB !
i ovaj klasični triple
Olympiakos-Siena / Siena under 70.5 1.75
Unicaja-Bayern M. / Bayern under 74.5 1.90
Fenerbahce-Partizan / Partizan under 68.5 1.85
6.15
mogli bi svi gosti ostati ispod granica a ja sam uzeo ova tri
Olympiakos-Siena / Siena under 70.5 1.75
Unicaja-Bayern M. / Bayern under 74.5 1.90
Fenerbahce-Partizan / Partizan under 68.5 1.85
6.15
mogli bi svi gosti ostati ispod granica a ja sam uzeo ova tri
@sphlenoidum - sretan sam što si zaradio na račun snookera
!
@fixator - mrzim se što Wattana nije ispoštovao protiv one golobrade curice od Brecela.. Bit će bolje valjda..
@drinajedina - granica od 16,5 na randolpha?!? Zovite me u tu kladionicu iz ovih stopa haha pa mene pljačkaju onda u lokalnoj
@hodža - mogao bih te ispratit, uvijek složiš nekakav bolestan tiket, ne bi me čudilo da ti ovo prođe.
za večeras dva dobra para, iako male kvote, al jbg. Već sam naglasio da su šturi tečajevi danas:
S. Davis - Mitchell / 1 @1,30
Davis, vladar snookera 80-ih godina prošlog stoljeća.. Poosvajao sve bitne turnire koji postoje. Prvak na čak 6 svjetskih prvenstava (!!!!) Mislim da ste dobili sliku o kakvom se igraču radi. Iako 56-godišnjak, danas igra protiv trećerazrednog protivnika, koji ima zadnjih 5 poraza u nizu, a ove pobjede koje je prije skupljao su bile također od nekih nižerazrednih igrača koji nisu vrijedni spomena.. Jednostavno ne vidim kako je moguće da ikona poput Steve-a napusti German masters već u kvalifikacijama. Iako star, ima još toga za pokazati, do osmine finala je u stanju doći, a kasnije što bude!
Ebdon - Jones / 1 @1,25
Ebbo The Great, kako ga vole zvati. Opet ponavljam - najsporiji igrač koji je zaigrao profesionalni snooker.
Poput Davisa, također, bivši svjetski prvak. Nikome nije lako kad izvuku njega u ždrijebu. Prije mjesec dana je pobijedio Neila Robertsona (trenutni No. 1 u svijetu) sa 6-5. Otada zaredao još par pobjeda i pokoji poraz.
Bio bih iznenađen kad bi ispao u ovim kvalifikacijama i mislim da mu protivnik Jones nije dorastao taktici, te će lagano izgubiti živce nakon 2. frejma. Ne moram govorit koliko je Peter iskusan i koliko mu malo treba da iskoristi svaku šansu koju dobije.
Postavio sam ovo dvoje (iako nisam htio), čisto zato što nemam muda prognozirati Kup UEFA, tako da.. Ako ćete na veći ulog izbjegnite moje analize.
@fixator - mrzim se što Wattana nije ispoštovao protiv one golobrade curice od Brecela.. Bit će bolje valjda..
@drinajedina - granica od 16,5 na randolpha?!? Zovite me u tu kladionicu iz ovih stopa haha pa mene pljačkaju onda u lokalnoj
@hodža - mogao bih te ispratit, uvijek složiš nekakav bolestan tiket, ne bi me čudilo da ti ovo prođe.
za večeras dva dobra para, iako male kvote, al jbg. Već sam naglasio da su šturi tečajevi danas:
S. Davis - Mitchell / 1 @1,30
Davis, vladar snookera 80-ih godina prošlog stoljeća.. Poosvajao sve bitne turnire koji postoje. Prvak na čak 6 svjetskih prvenstava (!!!!) Mislim da ste dobili sliku o kakvom se igraču radi. Iako 56-godišnjak, danas igra protiv trećerazrednog protivnika, koji ima zadnjih 5 poraza u nizu, a ove pobjede koje je prije skupljao su bile također od nekih nižerazrednih igrača koji nisu vrijedni spomena.. Jednostavno ne vidim kako je moguće da ikona poput Steve-a napusti German masters već u kvalifikacijama. Iako star, ima još toga za pokazati, do osmine finala je u stanju doći, a kasnije što bude!
Ebdon - Jones / 1 @1,25
Ebbo The Great, kako ga vole zvati. Opet ponavljam - najsporiji igrač koji je zaigrao profesionalni snooker.
Poput Davisa, također, bivši svjetski prvak. Nikome nije lako kad izvuku njega u ždrijebu. Prije mjesec dana je pobijedio Neila Robertsona (trenutni No. 1 u svijetu) sa 6-5. Otada zaredao još par pobjeda i pokoji poraz.
Bio bih iznenađen kad bi ispao u ovim kvalifikacijama i mislim da mu protivnik Jones nije dorastao taktici, te će lagano izgubiti živce nakon 2. frejma. Ne moram govorit koliko je Peter iskusan i koliko mu malo treba da iskoristi svaku šansu koju dobije.
Postavio sam ovo dvoje (iako nisam htio), čisto zato što nemam muda prognozirati Kup UEFA, tako da.. Ako ćete na veći ulog izbjegnite moje analize.
U desetom selu živi Antuntun!
Na Dinamo spala kvota na 1,9, sta li su nam braca Mamic nocas spremila 
ja imam 2/1 taj mec...Brezovac je napisao/la:Na Dinamo spala kvota na 1,9, sta li su nam braca Mamic nocas spremila
Znaci Dinamo 2/1
Salzburg 2/X i 2/1
Pandurii 1/1
4 singla po 10 km..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
http://prntscr.com/2amuom" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.