@sphlenoidum - sretan sam što si zaradio na račun snookera

!
@fixator - mrzim se što Wattana nije ispoštovao protiv one golobrade curice od Brecela.. Bit će bolje valjda..
@drinajedina - granica od 16,5 na randolpha?!? Zovite me u tu kladionicu iz ovih stopa haha pa mene pljačkaju onda u lokalnoj
@hodža - mogao bih te ispratit, uvijek složiš nekakav bolestan tiket, ne bi me čudilo da ti ovo prođe.
za večeras dva dobra para, iako male kvote, al jbg. Već sam naglasio da su šturi tečajevi danas:
S. Davis - Mitchell / 1 @1,30
Davis, vladar snookera 80-ih godina prošlog stoljeća.. Poosvajao sve bitne turnire koji postoje.
Prvak na čak 6 svjetskih prvenstava (!!!!) Mislim da ste dobili sliku o kakvom se igraču radi. Iako 56-godišnjak, danas igra protiv trećerazrednog protivnika, koji ima zadnjih 5 poraza u nizu, a ove pobjede koje je prije skupljao su bile također od nekih nižerazrednih igrača koji nisu vrijedni spomena.. Jednostavno ne vidim kako je moguće da ikona poput Steve-a napusti German masters već u kvalifikacijama. Iako star, ima još toga za pokazati, do osmine finala je u stanju doći, a kasnije što bude!
Ebdon - Jones / 1 @1,25
Ebbo The Great, kako ga vole zvati. Opet ponavljam - najsporiji igrač koji je zaigrao profesionalni snooker.
Poput Davisa, također, bivši svjetski prvak. Nikome nije lako kad izvuku njega u ždrijebu. Prije mjesec dana je pobijedio Neila Robertsona (trenutni No. 1 u svijetu) sa 6-5. Otada zaredao još par pobjeda i pokoji poraz.
Bio bih iznenađen kad bi ispao u ovim kvalifikacijama i mislim da mu protivnik Jones nije dorastao taktici, te će lagano izgubiti živce nakon 2. frejma. Ne moram govorit koliko je Peter iskusan i koliko mu malo treba da iskoristi svaku šansu koju dobije.
Postavio sam ovo dvoje (iako nisam htio), čisto zato što nemam muda prognozirati Kup UEFA, tako da.. Ako ćete na veći ulog izbjegnite moje analize.