Da, da. Igrao je nekoliko tekmi solidnu odbranu, reklo bi se odličnu, ako znamo kakav je on u odbrani. Međutim bile su posljednje tekme, u najmanju ruku, čudne i Mirza se utopio u sivilo. Odbrana je popuštala, napad nije bio na nivou, ruka je drhtala i vjerovatno je platio danak tome. Ako na to sve dodamo da su se oporavili veoma bitni igrači, da Netsi imaju katastrofalan omjer, da se više kiksat' ne smije, dolazimo do večerašnje situacije: ako ulovi garbage time odlično je.nerkolfc je napisao/la:Tele je solidno odigrao ono sto je igrao, igrao je cak i solidnu odbranu a ti si ako me sjecanje dobro sluzi rekao prije pocetka sezone da to mora popraviti ako zeli igrati. Popravio je al' opet nema mjesta. Vjerujem da u nekom drugom NBA klubu on moze imati solidnu minutazu. A ovi sto su sad na terenu u potpunosti zasluzuju biti tu i ne umanjujem ono sto rade.
Ne shvatam samo zašto ne radi na trade-u, možda i radi, al' to se onda drži u strogoj tajnosti. Ovaj klub, sa ovakvim rosterom, nije za njega, al' ako je zadovoljan sa mahanjem peškirom, ko sam ja da mu sudim!?!