Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

Prisoner
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la Prisoner » 13 dec 2013, 04:28

nerkolfc je napisao/la:Tele je solidno odigrao ono sto je igrao, igrao je cak i solidnu odbranu a ti si ako me sjecanje dobro sluzi rekao prije pocetka sezone da to mora popraviti ako zeli igrati. Popravio je al' opet nema mjesta. Vjerujem da u nekom drugom NBA klubu on moze imati solidnu minutazu. A ovi sto su sad na terenu u potpunosti zasluzuju biti tu i ne umanjujem ono sto rade.
Da, da. Igrao je nekoliko tekmi solidnu odbranu, reklo bi se odličnu, ako znamo kakav je on u odbrani. Međutim bile su posljednje tekme, u najmanju ruku, čudne i Mirza se utopio u sivilo. Odbrana je popuštala, napad nije bio na nivou, ruka je drhtala i vjerovatno je platio danak tome. Ako na to sve dodamo da su se oporavili veoma bitni igrači, da Netsi imaju katastrofalan omjer, da se više kiksat' ne smije, dolazimo do večerašnje situacije: ako ulovi garbage time odlično je.
Ne shvatam samo zašto ne radi na trade-u, možda i radi, al' to se onda drži u strogoj tajnosti. Ovaj klub, sa ovakvim rosterom, nije za njega, al' ako je zadovoljan sa mahanjem peškirom, ko sam ja da mu sudim!?!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 13 dec 2013, 04:30

Prisoner je napisao/la:
nerkolfc je napisao/la:Tele je solidno odigrao ono sto je igrao, igrao je cak i solidnu odbranu a ti si ako me sjecanje dobro sluzi rekao prije pocetka sezone da to mora popraviti ako zeli igrati. Popravio je al' opet nema mjesta. Vjerujem da u nekom drugom NBA klubu on moze imati solidnu minutazu. A ovi sto su sad na terenu u potpunosti zasluzuju biti tu i ne umanjujem ono sto rade.
Da, da. Igrao je nekoliko tekmi solidnu odbranu, reklo bi se odličnu, ako znamo kakav je on u odbrani. Međutim bile su posljednje tekme, u najmanju ruku, čudne i Mirza se utopio u sivilo. Odbrana je popuštala, napad nije bio na nivou, ruka je drhtala i vjerovatno je platio danak tome. Ako na to sve dodamo da su se oporavili veoma bitni igrači, da Netsi imaju katastrofalan omjer, da se više kiksat' ne smije, dolazimo do večerašnje situacije: ako ulovi garbage time odlično je.
Ne shvatam samo zašto ne radi na trade-u, možda i radi, al' to se onda drži u strogoj tajnosti. Ovaj klub, sa ovakvim rosterom, nije za njega, al' ako je zadovoljan sa mahanjem peškirom, ko sam ja da mu sudim!?!
to je to :)

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 13 dec 2013, 04:35

Ovo sto je Mirza napravio u ovom klubu je ogromno.Kad pogledas kakva je situacija u klubu.3 trenera.U takom kratkom vrEmenu. I svak svoje nesto isprobavo. Sve to utjece na psihu-igraca.I kako u svemu tome da se snadje čovjek koji dodje prvi put u nba.NI PETROVIC kad je doso u portland. ako se pravo sjecam 12 minuta je igro prosjek. Prvo-Mirza igra pa igra pa igra pa neigra. Drugo-sebicnijih igraca od ovih ko u brooklynu jos nisam vidio.od 1992 pratim.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 13 dec 2013, 04:43

Evo doceka i ja njegovih 5 minuta :D

Prisoner
Kontakt:

Post Postao/la Prisoner » 13 dec 2013, 04:43

Ide Tele po prve poene na tekmi, i to hladne ruke. Idemo malena, nisam ja loš! :lol:

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 13 dec 2013, 04:44

bravo mizra.fala bogu uniso,

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 13 dec 2013, 04:46

Al sto me nervira ovo kad nece da se krece u napadu.

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 13 dec 2013, 04:48

nerko ja mislim da nije to sto se nece da krece.nego tako naredba il jos nema pravog filinga za igru. pa zastooo mu ne doda loptee mahhh

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 13 dec 2013, 04:50

Pa garbage time, svi igraju kako hoce. Razumijem kad je ogranicen kad uđe u 2/4 al' ovdje igras za minute, treba da trcis ko lud dok ne povratis.

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 13 dec 2013, 04:50

Najradije bi vidjo , da sad cim dobije loptu i igra jedan na jedan ili sut preko ruke. i tako nema sta izgubit

Prisoner
Kontakt:

Post Postao/la Prisoner » 13 dec 2013, 04:51

mirzateletovicc je napisao/la:Ovo sto je Mirza napravio u ovom klubu je ogromno.Kad pogledas kakva je situacija u klubu.3 trenera.U takom kratkom vrEmenu. I svak svoje nesto isprobavo. Sve to utjece na psihu-igraca.I kako u svemu tome da se snadje čovjek koji dodje prvi put u nba.NI PETROVIC kad je doso u portland. ako se pravo sjecam 12 minuta je igro prosjek. Prvo-Mirza igra pa igra pa igra pa neigra. Drugo-sebicnijih igraca od ovih ko u brooklynu jos nisam vidio.od 1992 pratim.
Ne dijelim mišljenje s tobom. Prvo, njemu nije 18 godina da mu trebaju 2 godine da se privikne. Ok, prva sezona, navikavanje, novi klub, nova liga, novi saigrači, sve novo.. Al' ne može mu se gledati kroz prste 2 godine. Profesionalac je, uzima 3 milke godišnje, ima da igra kako najbolje zna. Sad, druga stvar, je što mu ne dopuštaju da igra kako najbolje zna, jer nije takav sistem u Netsima.
Ne bih rekao da su to sebični igrači, već jednostavno dovoljno sportski drski i bezozbrazni da igraju ponekad individualno i da prigrabe sebi što više minuta. Npr, to meni smeta kod Mirze, on je neki dobroćudni Bošnjo koji ne bi da se zamjeri nekome, al' ono, smijat' će mu se na šale i doskočice. Mora biti sportski bezobrazan, da ne da pardona nikome. Tako je, na kraju krajeva, i Dražen zablistao (iako je Dražen jedan u milion).

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 13 dec 2013, 04:52

Vjeruj nerko da nije to to.Jer mirza bi dao sve od sebe da mu je receno to

Prisoner
Kontakt:

Post Postao/la Prisoner » 13 dec 2013, 04:55

mirzateletovicc je napisao/la:Vjeruj nerko da nije to to.Jer mirza bi dao sve od sebe da mu je receno to
Koliko je tebi godina? Kakvi su ovo zaključci? Naređeno mu da se ne trudi, da bi se moglo pljuvati po Dječaku. Ovozemaljski svijet se urotio protiv bošnje, o čemu pričamo? Čuj nije mu rečeno da se trudi.. :lol:

edit: Bravo Mirza, 4p.

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 13 dec 2013, 04:56

Da da DRAZEN je zablistao kad je promjeni klub i okolinu. A DA JE OSTO KOD PORTLANDA ISTO BI BILO KO SADA KOD MIRZE.NISTA NEBI BILO. OSTO BI NEKI BJELAC koji bi 2 sezone isto ovako proveo kao mirza. I TAKO BI ISTO NA PISO ZA PETROVICA.aliiiiiiii pošto je petrovic zamenjooo okolinu sve je počelo drugačije. i vjerujm i nadam se kad mirza promjeni okolinu. da ce pokazat cega je sposoban

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 13 dec 2013, 04:57

Sut 50% :D Svi zadovoljni

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 13 dec 2013, 04:58

Nerazumem prisoner ili nisi razumio tacno sta sam ja napiso, ili se ja nisam dobro izrazio.

Prisoner
Kontakt:

Post Postao/la Prisoner » 13 dec 2013, 04:59

Ma nebitno okano, neka tebe pri svom, na svom, bit' će prilike za Mirzu još.. Samo uživaj.

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 13 dec 2013, 05:01

Petrovic da nije zamjenu klub.EH KAKO BI BILO ZANIMLJVIVO.vjerovatno bi napiso NEMOZE SE MU GLEDAT SKOZI PRSTE 2 GODINE.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 13 dec 2013, 07:31

dobro je iskoristio minute ali nema njemu ovde hljeba, da stvar bude jos gora odmah su poceli pobjedjivati kada su se kompletirali pa nema sanse da se vracaju na igrace koji su igrali vise dok su bili osakaceni, trade je potrebniji vise nego ikada, nadajmo se da ce do istoga doci
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.