FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

gio10
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la gio10 » 12 dec 2013, 16:31

molotovljev je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:U subotu stize Tan. 8-)
pročitah negdje: u subotu svi na aerodrom sa utrpanim dresovima.. :lol: :mrgreen:
Dobar
:lol: :lol: :lol:
Ja te volim, volim Željo..

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 12 dec 2013, 17:05

molotovljev je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:U subotu stize Tan. 8-)
pročitah negdje: u subotu svi na aerodrom sa utrpanim dresovima.. :lol: :mrgreen:
a kosulja ispod 8-)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 12 dec 2013, 17:09

[b]hilmo[/b] je napisao/la:Nije on nama svima drag, bar meni nije jos. Sve dok ne vidim kakve su njegove prave namjere bicu rezervisan prema njemu, i svim ostalim.

Ako dolazi da bi raradio na stetu kluba, ili oprati koju svotu novca, bolje nek ne dolazi. A ako dolazi da on zaradi a da pri tome i nas klub na bilo koji nacin profitira, dobrodosao.

Cijenim njegove pokusaje i poslove, ali za svoj stav o njemu cu morati sacekati da vidim sta ce se iz svega ovog izroditi. Ima naznaka da ce biti pozitivno, ali....Cekajmo. ;)
Cijenim tvoje postove,ali ovo sto si gore napisao,mi je vise nego smijesmno,da ne kazem sta teze. :idea:

1.Koji mu je inetres da radi na stetu kluba,u koji sam siguran,da do prije mjesec dana nikad nije ni cuo. :?:
2.Da pere novac u BiH,pa to mi je jos smijesnije.
3.Dosao u FK.Sarajevo da zaradi novac,covjek koji je tezak milijarde maraka ...... :?:

Tan je jednostavno dar sa neba,i nama jedna od zadnjih nada da izađemo iz ovog sivila,u koji je upala cijela drzava.Sve drugo je propast...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 dec 2013, 17:26

Ma ocito je da je njemu cilj da se probije na balkansko trziste,a on je to odlucio da pocne preko sporta ovdje u BIH preko nas i tamo u Hrvatskoj preko Dubrovnika.Razni hoteli i trgovacki centri su njemu prioritet.Naravno tu je i akademija od koje ocekuje da pumpa mlade talente i prodaje po evropi.Naravno to mu je ideja.Njegova ljubav prema FKS naravno da je upitna,covjek je sigurno i nema jer gleda samo kako korist da izvuce.Mi iz svega toga mozemo samo profitirati kao i sam on.Obje strane zadovoljne,svi sretni osim navijaca drugih timova.Prosto da ne moze biti prostije.
1946

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 12 dec 2013, 17:51

narode jesu cijene na SHM iste kao i u Fan Shopu ? Hvala
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 12 dec 2013, 18:24

harisfcb je napisao/la:narode jesu cijene na SHM iste kao i u Fan Shopu ? Hvala
jesu

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 dec 2013, 18:37

amypitar je napisao/la:
[b]hilmo[/b] je napisao/la:Nije on nama svima drag, bar meni nije jos. Sve dok ne vidim kakve su njegove prave namjere bicu rezervisan prema njemu, i svim ostalim.

Ako dolazi da bi raradio na stetu kluba, ili oprati koju svotu novca, bolje nek ne dolazi. A ako dolazi da on zaradi a da pri tome i nas klub na bilo koji nacin profitira, dobrodosao.

Cijenim njegove pokusaje i poslove, ali za svoj stav o njemu cu morati sacekati da vidim sta ce se iz svega ovog izroditi. Ima naznaka da ce biti pozitivno, ali....Cekajmo. ;)
Cijenim tvoje postove,ali ovo sto si gore napisao,mi je vise nego smijesmno,da ne kazem sta teze. :idea:

1.Koji mu je inetres da radi na stetu kluba,u koji sam siguran,da do prije mjesec dana nikad nije ni cuo. :?:
2.Da pere novac u BiH,pa to mi je jos smijesnije.
3.Dosao u FK.Sarajevo da zaradi novac,covjek koji je tezak milijarde maraka ...... :?:

Tan je jednostavno dar sa neba,i nama jedna od zadnjih nada da izađemo iz ovog sivila,u koji je upala cijela drzava.Sve drugo je propast...
Gledajući sa aspekta ekonomije, mnoge firme i pojedinci su pod plaštom investicija u naše firme su se samo obogatile a te firme u crno zavile...Spisak je ogroman, ne bih da nabrajam ali najsviježiji primjer je Birač Zvornik. Nije ista situacija u toj firmi i u Sarajevu, ali gledajući stvari posle "privatizacije" pomenutog subjekta jednostavno moramo biti oprezni. Ne bih volio da nam se desi kao sa "našom filijalom u Engleskoj" :mrgreen:

Ponavljam, nekoliko stvari koje su se od ljeta na ovamo dogodile su potvrda da gospodin Tan ima čiste namjere.
Kao što @head reče, pokušat će da iskoristi FK Sarajevo da bi se probio na tržište balkana, sve dok mi imamo koristi od tog ima od mene jedno veliko DA, ali da se on probija na balkansko tržište na našu štetu, e izvini druže neće moći.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 12 dec 2013, 18:51

hilmo je zbunjen i oprezan kao da traži izlaz iz minskog polja. 8-)

Ima smisla to što pišeš, zbog toga je jako važno da u klubu imamo uposlene iskrene navijače našeg Sarajeva,
poput Husrefa i sličnih njemu, kako ne bi dozvolili da stvari krenu u suprotnom smjeru.
Sada vam je jasno zašto sam se zalagao za Husrefa, odnosno njegov ostanak u klubu, bilo to na mjestu trenera
ili pak na nekoj drugoj funkciji. Svejedno, samo da je tu.
F.K.SARAJEVO

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 dec 2013, 19:04

molotovljev je napisao/la:hilmo je zbunjen i oprezan kao da traži izlaz iz minskog polja. 8-)
Odlično poređenje. U minsko polje smo uletili tamo nekad posle 2007. godine i gazili smo do 2011. e onda su nam neki ljudi rekli da smo u misnkom polju i da treba iz njega izaći. Vjerovali smo ljudima i oni su nas doveli do sredine minskog polja, kome sad vjerovati da nas želi bezbjedno izvesti iz tog.

Sutra na SHM Faris i Samir, nekako mi ih je žao, neće se moći okrenuti od trebica, još petak :) :) :) :) :) .
Preporuka ovim mlađim nek odu možda i oni nešto pokupe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 12 dec 2013, 22:23

Da sumiramo dosadašnje izjave pojedinaca i informacije koje su izašle u medije. Znači očekujemo 3 ili 4 pojačanja (desni bek, odbranbeni, zadnji vezni i napadač). Pošto nas većina zna da je Jarni nedavno izjavio da čemo forsirati napade po krilima znači morati čemo se osloniti na sadašnje igrače koji igraju na krilnim pozicijima da li će to biti dovoljano za takvu igru? Još kada uzmemo u obzir kako su do sada igrali naši igrači koji su igrali na krilnim pozicijama. Koliko se sjećam prozivka igrača je između 10 i 15 januara, po meni pravo bi bilo neprofesinalno od strane uprave da do tada ne zaokružimo igrački kadar koji će igrati za svetinju slijedeće sezone. Znači do prozivke se moraju dovesti sva pojačanja da bi i novi igrači prošli cjelokupne pripreme sa sadašnjim timom, jer znamo da su nekada pojačanja dolazila već pred kraj priprema i to nam se ne smije dešavati više. Također do prozivke igrača se mora znati na koga se više ne računa, odnosno do 15 januara nekih 3 do 4 igrača trebaju dobiti otkaze i neki trebaju biti poslani na posudbe u druge klubove.

Braćo po boji, kako je krenulo uskoro čemo morati dolaziti na utakmice utrpanih dresova :lol:
SRETAN BROJ - 1725

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 12 dec 2013, 22:32

cak i na forumu se vidi razlika,oni su prvi imaju titule a vise kod nas na forumu,na njihovoj temi nas u svakom postu spomenu,unistili su nam temu,nemoze covjek vise dvije normalno da napise da nedodju bolesnici da sve pokvare sa svojim glupim komentarima! Admini samo gledaju kako nam konstantno unistavaju temu,nikakve normalne rasprave al nema veze! Uglavnom svaka cast ovoj upravi,mnogi licitiraju sa nekim igracima koji nemaju dodirnih tacki sa nasim timom,i onda uprava dovede nekog koga niko nikad na forumu niej spomenuo,onda nam pocnu ovdje prosipati nekakve clanke iz Avazovog sporta :lol: Licno znam da u onom clanku nema 2 posto istine,kao ni u pricama onog PL-a lik veze sa zivotom nema! Uglavnom uprava dobro radi svoj posao,fino cemo da sacekamo dok sve bude zvanicno pa onda nek pisu koliko hoce,sve ide na mlin Zeljinih fanova,prvi su,imaju titule,Dino je ubleha,dovodimo polovne igrace,Tan je smijurija itd! Uglavnom blizi se kraj price oko gradnje kampa,bice pojacanja,pripreme u Antaliji,nikad klub bolje organizovan nije bio,i jos mnogo stvari koje trebaju da se dovrse,uglavnom drago mi je da oni sve znaju prije nas i prije Dine,oni cak vise i od samog Dine znaju svaka im cast

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 12 dec 2013, 22:37

pitic je napisao/la:Da sumiramo dosadašnje izjave pojedinaca i informacije koje su izašle u medije. Znači očekujemo 3 ili 4 pojačanja (desni bek, odbranbeni, zadnji vezni i napadač). Pošto nas većina zna da je Jarni nedavno izjavio da čemo forsirati napade po krilima znači morati čemo se osloniti na sadašnje igrače koji igraju na krilnim pozicijima da li će to biti dovoljano za takvu igru? Još kada uzmemo u obzir kako su do sada igrali naši igrači koji su igrali na krilnim pozicijama. Koliko se sjećam prozivka igrača je između 10 i 15 januara, po meni pravo bi bilo neprofesinalno od strane uprave da do tada ne zaokružimo igrački kadar koji će igrati za svetinju slijedeće sezone. Znači do prozivke se moraju dovesti sva pojačanja da bi i novi igrači prošli cjelokupne pripreme sa sadašnjim timom, jer znamo da su nekada pojačanja dolazila već pred kraj priprema i to nam se ne smije dešavati više. Također do prozivke igrača se mora znati na koga se više ne računa, odnosno do 15 januara nekih 3 do 4 igrača trebaju dobiti otkaze i neki trebaju biti poslani na posudbe u druge klubove.

Braćo po boji, kako je krenulo uskoro čemo morati dolaziti na utakmice utrpanih dresova :lol:
Sto se tice pojacanja,i koliko ce ih doci to niko nezna,posebno ne ovdje po forumima,i jos te licitacije na kojim pozicijama itd. valjda prvo Jarni treba da vidi gdje mu skripi pa se valjda onda tu treba adekvatno pojacati ako se nadje sta kvalitetno! Valjda smo naucili da uprava ni jedan info nije izbacila prije nego potpisu nekog igraca! Po meni imamo dobru ekipu jos sad napad Bilbija i Komazec,da vidimo kako ce igrat ovo novo pojacanje,jos kad svi zajedno prodju pripreme sigurno ce to bit mnogo bolja ekipa i igra

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 12 dec 2013, 22:40

[youtube][/youtube]
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 12 dec 2013, 22:50

Evolution87 je napisao/la:[youtube][/youtube]

"Za tebe ja sam pravi div ja sam pravi div" :D hahahaha
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 12 dec 2013, 22:50

bacelonafan je napisao/la:cak i na forumu se vidi razlika,oni su prvi imaju titule a vise kod nas na forumu,na njihovoj temi nas u svakom postu spomenu,unistili su nam temu,nemoze covjek vise dvije normalno da napise da nedodju bolesnici da sve pokvare sa svojim glupim komentarima! Admini samo gledaju kako nam konstantno unistavaju temu,nikakve normalne rasprave al nema veze! Uglavnom svaka cast ovoj upravi,mnogi licitiraju sa nekim igracima koji nemaju dodirnih tacki sa nasim timom,i onda uprava dovede nekog koga niko nikad na forumu niej spomenuo,onda nam pocnu ovdje prosipati nekakve clanke iz Avazovog sporta :lol: Licno znam da u onom clanku nema 2 posto istine,kao ni u pricama onog PL-a lik veze sa zivotom nema! Uglavnom uprava dobro radi svoj posao,fino cemo da sacekamo dok sve bude zvanicno pa onda nek pisu koliko hoce,sve ide na mlin Zeljinih fanova,prvi su,imaju titule,Dino je ubleha,dovodimo polovne igrace,Tan je smijurija itd! Uglavnom blizi se kraj price oko gradnje kampa,bice pojacanja,pripreme u Antaliji,nikad klub bolje organizovan nije bio,i jos mnogo stvari koje trebaju da se dovrse,uglavnom drago mi je da oni sve znaju prije nas i prije Dine,oni cak vise i od samog Dine znaju svaka im cast
Vidi drug meni je uvjek bilo drago kada nas navijači manjih i radničkih klubova prate. Nekažu ljudi bezveze o bogatima se uvjek priča i prašina diže. Pusti neka nas još prate šta radimo, ipak imaju i oni svoga udjela što smo ovoliko poznati kako u državi tako i u regiji (i ovim putem im se svima zahvaljujem). Veličina kluba se prepoznaje po svojoj historiji i rezultatima, po broju navijača i po tome koliko ga spominju navijači bilo da su to navijači FK Sarajeva ili nekih drugih klubova. Ipak mi nosimo ime glavnog grada jedne države u evropi i sa ponosom taj grad čije ime nosimo moramo da predsavljamo i trebamo se naučiti nositi sa tim pritiskom, jer uvjek će biti ljubomornih i zavidnih ljudi.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 12 dec 2013, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 12 dec 2013, 23:00

pitic je napisao/la:
bacelonafan je napisao/la:cak i na forumu se vidi razlika,oni su prvi imaju titule a vise kod nas na forumu,na njihovoj temi nas u svakom postu spomenu,unistili su nam temu,nemoze covjek vise dvije normalno da napise da nedodju bolesnici da sve pokvare sa svojim glupim komentarima! Admini samo gledaju kako nam konstantno unistavaju temu,nikakve normalne rasprave al nema veze! Uglavnom svaka cast ovoj upravi,mnogi licitiraju sa nekim igracima koji nemaju dodirnih tacki sa nasim timom,i onda uprava dovede nekog koga niko nikad na forumu niej spomenuo,onda nam pocnu ovdje prosipati nekakve clanke iz Avazovog sporta :lol: Licno znam da u onom clanku nema 2 posto istine,kao ni u pricama onog PL-a lik veze sa zivotom nema! Uglavnom uprava dobro radi svoj posao,fino cemo da sacekamo dok sve bude zvanicno pa onda nek pisu koliko hoce,sve ide na mlin Zeljinih fanova,prvi su,imaju titule,Dino je ubleha,dovodimo polovne igrace,Tan je smijurija itd! Uglavnom blizi se kraj price oko gradnje kampa,bice pojacanja,pripreme u Antaliji,nikad klub bolje organizovan nije bio,i jos mnogo stvari koje trebaju da se dovrse,uglavnom drago mi je da oni sve znaju prije nas i prije Dine,oni cak vise i od samog Dine znaju svaka im cast
Vidi drug meni je uvjek bilo drago kada nas navijači manjih i radničkih klubova prate. Nekažu ljudi bezveze o bogatima se uvjek priča i prašina diže. Pusti neka nas još prate šta radimo, ipak imaju i oni svoga udjela što smo ovoliko poznati kako u državi tako i u regiji (i ovim putem im se svima zahvaljujem). Veličina kluba se prepoznaje po svojoj historiji i rezultatima, po broju navijača i po tome koliko ga spominju navijači bilo da su to navijači FK Sarajeva ili nekih drugih klubova.
Upravu si,samo me nervira kad se gluposti pisu,i neke stvari u koje niko nije upucen tipa ko od igraca dolazi,pa pocnu ublehe nasa uprava baca a ljudi se nigdje nisu oglasili oko igraca,osim Stojceva i to tek kad su ga potpisali!

champions1921

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la champions1921 » 12 dec 2013, 23:29

A ti pises o?? Da nije smijesno bilo bi zalosno.. I kada udjes na PDF "Premijer liga" na vrhu uvijek mozes procitati jedan post ako do sada vec nisi naucio pravila po kojima funkcionise ovaj forum..
BUDI ŽELJO !!!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 13 dec 2013, 07:24

Sto ste se vi uhvatili tog radnicki/bogati klub...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 13 dec 2013, 13:04

bacelonafan je napisao/la:
pitic je napisao/la:
Vidi drug meni je uvjek bilo drago kada nas navijači manjih i radničkih klubova prate. Nekažu ljudi bezveze o bogatima se uvjek priča i prašina diže. Pusti neka nas još prate šta radimo, ipak imaju i oni svoga udjela što smo ovoliko poznati kako u državi tako i u regiji (i ovim putem im se svima zahvaljujem). Veličina kluba se prepoznaje po svojoj historiji i rezultatima, po broju navijača i po tome koliko ga spominju navijači bilo da su to navijači FK Sarajeva ili nekih drugih klubova.
Upravu si,samo me nervira kad se gluposti pisu,i neke stvari u koje niko nije upucen tipa ko od igraca dolazi,pa pocnu ublehe nasa uprava baca a ljudi se nigdje nisu oglasili oko igraca,osim Stojceva i to tek kad su ga potpisali!
Halo bolesnici, pa upravo vi pišete o drugom klubu na temi FK Sarajevo. Imate li ogledalo.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 13 dec 2013, 13:18

Ja stvarno ne razumijem drskost i bezobrazluk pojedinih forumasa na forumu.Razumijem da imaju neke svoje potrebe da ispoljavaju mrznju prema Sarajevu i Zelji i upravo radi tih pojedinaca je napravljena tema Sarajevo-Zeljeznicar da bi te fine frustrirane dusice mogle da vode svoje glupe rasprave i vrijedaju legende BH fudbala,ismijavaju jedni druge zbog brukanja po evropi i pljuvanju po svakom eventualnom napretku BH fudbala da bi dokazale neke svoje budalestine.Ali ne razumijem da administracija i dalje dopusta da truju zasebne teme klubova.

Na temi Sarajevo vs Zeljeznicar koja je predvidjenja za njihove nebuloze je zadnji komentar napisat 4 novembra i od tada niko nema potrebu da pise na njoj ali zato jastrebovi imaju potrebu da ponovo prave sranje od tema FKS i Zelje.Mislim da bi administracija ucinila veliku uslugu i ovom forumu i svim forumasima ako bi pocela da banuje pojedince jer je ponajvise radi njih i napravljena gore spomenuta tema ali isti i dalje zagaduju svaku ebenu temu na forumu.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 4 gosta.