FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A da ga uspijete dovest
http://www.****/sport/fudbal/fk-sara ... misimovica" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****/sport/fudbal/fk-sara ... misimovica" onclick="window.open(this.href);return false;
-
budimo_realni
- Kontakt:
Hahahah zamislite scene Sarajevo dovede Misketa i igraju protiv nekog N.N. premijerligasa... pola suparnickog tima moli Misketa da se slikaju s njim i traze autogramTkanton je napisao/la:A da ga uspijete dovest
- Hordas Doboj
- Kontakt:
A tek od šefabudimo_realni je napisao/la:Hahahah zamislite scene Sarajevo dovede Misketa i igraju protiv nekog N.N. premijerligasa... pola suparnickog tima moli Misketa da se slikaju s njim i traze autogramTkanton je napisao/la:A da ga uspijete dovest
http://www.****/sport/fudbal/fk-sara ... misimovica" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()
.
[youtube][/youtube]
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
-
bacelonafan
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Pisemo jer smoriste,unistavate temu konstantno,vrati se 20 stranica unazad pa vidi,valjda znas da citas?champions1921 je napisao/la:A ti pises o?? Da nije smijesno bilo bi zalosno.. I kada udjes na PDF "Premijer liga" na vrhu uvijek mozes procitati jedan post ako do sada vec nisi naucio pravila po kojima funkcionise ovaj forum..bacelonafan je napisao/la:cak i na forumu se vidi razlika,oni su prvi imaju titule a vise kod nas na forumu,na njihovoj temi nas u svakom postu spomenu,unistili su nam temu,nemoze covjek vise dvije normalno da napise da nedodju bolesnici da sve pokvare sa svojim glupim komentarima! Admini samo gledaju kako nam konstantno unistavaju temu,nikakve normalne rasprave al nema veze! Uglavnom svaka cast ovoj upravi,mnogi licitiraju sa nekim igracima koji nemaju dodirnih tacki sa nasim timom,i onda uprava dovede nekog koga niko nikad na forumu niej spomenuo,onda nam pocnu ovdje prosipati nekakve clanke iz Avazovog sportaLicno znam da u onom clanku nema 2 posto istine,kao ni u pricama onog PL-a lik veze sa zivotom nema! Uglavnom uprava dobro radi svoj posao,fino cemo da sacekamo dok sve bude zvanicno pa onda nek pisu koliko hoce,sve ide na mlin Zeljinih fanova,prvi su,imaju titule,Dino je ubleha,dovodimo polovne igrace,Tan je smijurija itd! Uglavnom blizi se kraj price oko gradnje kampa,bice pojacanja,pripreme u Antaliji,nikad klub bolje organizovan nije bio,i jos mnogo stvari koje trebaju da se dovrse,uglavnom drago mi je da oni sve znaju prije nas i prije Dine,oni cak vise i od samog Dine znaju svaka im cast
Budimo realni Miske nikad ne bi došao ovdje igrati, tu se priča završava. Što se tiče marketinga, jako dobar pokušaj, ali mislim da ima malo budala da bi ovo pomislile, možda da ima 1%.budimo_realni je napisao/la:Hahahah zamislite scene Sarajevo dovede Misketa i igraju protiv nekog N.N. premijerligasa... pola suparnickog tima moli Misketa da se slikaju s njim i traze autogramTkanton je napisao/la:A da ga uspijete dovest
http://www.****/sport/fudbal/fk-sara ... misimovica" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()
.
Hehhe ja bi stvarno volio da vam dodje i da nam pocnu dolazit igraci sa autoritetom, pa kad takav igrace stane pred sudiju ili nekog drugog da se ovaj malo zapita svojom glavom sta radi hehe..... samo tako mozemo napredovat i dovest publiku na stadionbudimo_realni je napisao/la:Hahahah zamislite scene Sarajevo dovede Misketa i igraju protiv nekog N.N. premijerligasa... pola suparnickog tima moli Misketa da se slikaju s njim i traze autogramTkanton je napisao/la:A da ga uspijete dovest
![]()
.
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Safet mu predlozio, nakon sto je vidio kako je Husejinovic skinuo kilazu i vratio top formuTkanton je napisao/la:A da ga uspijete dovest
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Ma nema ljudi od Miskete nista,treba biti realan.
I ja mislim da je prije Svjetskog prvenstva nerealno ocekivat da on dodje, al zato poslije mozda i ima nekih sansi..... Voli Miske pare kad bi njemu Tan ponudio solidnu cifru doso bi on godinu danaamypitar je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/fk-sara ... misimovica
Ako gdje Tan bude dovodio to ce biti Cardif, me,a samse da mi mozemo njemu uslove ponuditi kakve on ima u Kini.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- PehariSuTu
- Kontakt:
momak sve objasnioemir18 je napisao/la:Ako gdje Tan bude dovodio to ce biti Cardif, me,a samse da mi mozemo njemu uslove ponuditi kakve on ima u Kini.
evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo
Stevo Nikolic i Dario Puric dolaze na prozivku ako zadovolje Jarnija ostat ce na Koševu.
Poslije Jamaka, Misimovića, Antolovića u Olimpicu, nastavlja se ...aS_Roma je napisao/la:Stevo Nikolic i Dario Puric dolaze na prozivku ako zadovolje Jarnija ostat ce na Koševu.
-
bacelonafan
- Kontakt:
jel moras na svaki post da se palis,post pojedinca nije misljenje vecine ovdje,vidis da rijetko ko pise o pojacanjima,jer uprava do sada nikad nije licirala sa imenima,kad potpisu igraca i sve zavrse onda objave,a ovdje je 90 posto ljudi fulala sa prognozama tako da cete morati jos da cekatelive je napisao/la:Poslije Jamaka, Misimovića, Antolovića u Olimpicu, nastavlja se ...aS_Roma je napisao/la:Stevo Nikolic i Dario Puric dolaze na prozivku ako zadovolje Jarnija ostat ce na Koševu.![]()
ali čuj ako ZADOVOLJE JARNIJA
Ma znam ja to, ali mi je ovaj lik fenomenbacelonafan je napisao/la:jel moras na svaki post da se palis,post pojedinca nije misljenje vecine ovdje,vidis da rijetko ko pise o pojacanjima,jer uprava do sada nikad nije licirala sa imenima,kad potpisu igraca i sve zavrse onda objave,a ovdje je 90 posto ljudi fulala sa prognozama tako da cete morati jos da cekatelive je napisao/la:Poslije Jamaka, Misimovića, Antolovića u Olimpicu, nastavlja se ...aS_Roma je napisao/la:Stevo Nikolic i Dario Puric dolaze na prozivku ako zadovolje Jarnija ostat ce na Koševu.![]()
Jel otpao Jamak, Misimovic i Antolovic ??? NIJE NI JEDAN !live je napisao/la:Poslije Jamaka, Misimovića, Antolovića u Olimpicu, nastavlja se ...aS_Roma je napisao/la:Stevo Nikolic i Dario Puric dolaze na prozivku ako zadovolje Jarnija ostat ce na Koševu.![]()
A prvi sam ovdje objavio za Jarnija i Stojecva , al polahko vi sebi jedete muda i vise ovdje pisete nego na vasoj temi, da tebe FK Sarajevo ne zanima ne bi ovdje ni ulazio , a kamoli pisao, toliko.
Dovidjenja prijatno
A pazi ovo
Fudbalski klub Partizan juče je posjetila delegacija Fudbalskog kluba Sarajevo, predvođena sportskim direktorom Abdulahom Ibrakovićem i generalnim direktorom Dinom Selimovićem. Oni su obišli klupske prostorije i razgovarali s Albertom Nađom o mnogim temama, a između ostalog i o saradnji mlađih kategorija, piše srpska štampa.
Tako su predstavnici tima s Koševa predložili i inicirali pitanja lige mlađih kategorija s područje bivše države. Iz sarajevskog premijerligaša još uvijek se nisu oglasili, te nije poznato da li je još o nečemu bilo riječi. Međutim, izvjesno je da će na Koševu uskoro biti novih pojačanja, a Uprava vrijedno radi kako bi novom šefu stručnog štaba Robertu Jarniju omogućila uvjete za borzu za šampionsku titulu.
Zadnja izmjena: aS_Roma, dana/u 13 dec 2013, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ostane mi čemo u glavi, ali hvala ti, šta bi ovaj forum bio da nema pametnica kao što si ti.PehariSuTu je napisao/la:E ljudi nevezano za temu,evo nešto čitam postove na raznim temama i stvarno je zabrinjavajuće kolika nepismenost kod većine forumaša@live nije čemu nego će mu.Eto,pozdrav za ove pismene koji su u ogromnoj manjini
Onda bi ti kao pismen momak trebao znati da poslije dozivanja (ili vokativa) ide zarez. A ni ''bjelinu'' u tipkanju, koliko vidim, ne poštuješ.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PehariSuTu
- Kontakt:
Ej ba nemoj da se svađamo ,naši smolive je napisao/la:Ostane mi čemo u glavi, ali hvala ti, šta bi ovaj forum bio da nema pametnica kao što si ti.PehariSuTu je napisao/la:E ljudi nevezano za temu,evo nešto čitam postove na raznim temama i stvarno je zabrinjavajuće kolika nepismenost kod većine forumaša@live nije čemu nego će mu.Eto,pozdrav za ove pismene koji su u ogromnoj manjini
izvinjenje za off
evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo
aS_Roma je napisao/la:Jel otpao Jamak, Misimovic i Antolovic ??? NIJE NI JEDAN !live je napisao/la:Poslije Jamaka, Misimovića, Antolovića u Olimpicu, nastavlja se ...aS_Roma je napisao/la:Stevo Nikolic i Dario Puric dolaze na prozivku ako zadovolje Jarnija ostat ce na Koševu.![]()
Od ove trojice,Jamak je najblizi potpisu.![]()
A prvi sam ovdje objavio za Jarnija i Stojecva , al polahko vi sebi jedete muda i vise ovdje pisete nego na vasoj temi, da tebe FK Sarajevo ne zanima ne bi ovdje ni ulazio , a kamoli pisao, toliko.
Dovidjenja prijatno
A pazi ovo
Fudbalski klub Partizan juče je posjetila delegacija Fudbalskog kluba Sarajevo, predvođena sportskim direktorom Abdulahom Ibrakovićem i generalnim direktorom Dinom Selimovićem. Oni su obišli klupske prostorije i razgovarali s Albertom Nađom o mnogim temama, a između ostalog i o saradnji mlađih kategorija, piše srpska štampa.
Tako su predstavnici tima s Koševa predložili i inicirali pitanja lige mlađih kategorija s područje bivše države. Iz sarajevskog premijerligaša još uvijek se nisu oglasili, te nije poznato da li je još o nečemu bilo riječi. Međutim, izvjesno je da će na Koševu uskoro biti novih pojačanja, a Uprava vrijedno radi kako bi novom šefu stručnog štaba Robertu Jarniju omogućila uvjete za borzu za šampionsku titulu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.