lopov lopovaaa uvek osetiiiiiiiiiiiSaurman je napisao/la:Uli je malo nagazio lopove iz FIFA-e...
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- farinelli123
- Kontakt:
Au, sto mi je drago zbog ove diskusije oko namestaljke. Ja sam danima pokusavao to da objasnim nekim ljudima, ali dzabe kad nece ni da cuju. Kazu mi da se vadim.
A ovo sto su stare kajle foruma prećutale ovo, sam shvatio kao potvrdu svega. Znam ja da ste vi to sve primetili. Secer efe dzeronimo i drugi
I sad da vas iznerviram malo, posto je to sastavni deo mojih postova.
Ja ne bih AĞASINAL U nokaut fazi, mislim da bi nas na prevaru izbacili, Samo zato sto smo onomad protiv njih zadnjih 5m proveli pored korner zastavice. Neka galakticka pravda, nesto.
A ovo sto su stare kajle foruma prećutale ovo, sam shvatio kao potvrdu svega. Znam ja da ste vi to sve primetili. Secer efe dzeronimo i drugi
I sad da vas iznerviram malo, posto je to sastavni deo mojih postova.
Ja ne bih AĞASINAL U nokaut fazi, mislim da bi nas na prevaru izbacili, Samo zato sto smo onomad protiv njih zadnjih 5m proveli pored korner zastavice. Neka galakticka pravda, nesto.
•
S eventualnom pobjedom protiv HSV-a (bez Adlera i Beistera) 2 preostale na svjetskom klupskom prvenstvu, Bayern bi sezonu, odnosno kalendarsku 2013, krunisao sa 50 pobjeda. Osim 3 poraza (Arsenal, BvB i City) bila su i 3 remija.
Direktno nakon finalnog meča (21.12.) ekipa ide na dvonedjeljni odmor, te se 5.1. putuje na staru destinaciju (Doha/Katar). Tamo, po svemu sudeći, neće biti Robbena, koji će morati još pričekati sa trenažnim procesom.
Nova anketa je tu, ja sam glasao za Mailand.
Samo ti nas nerviraj.
Direktno nakon finalnog meča (21.12.) ekipa ide na dvonedjeljni odmor, te se 5.1. putuje na staru destinaciju (Doha/Katar). Tamo, po svemu sudeći, neće biti Robbena, koji će morati još pričekati sa trenažnim procesom.
Nova anketa je tu, ja sam glasao za Mailand.
Tipično za tebe.farinelli123 je napisao/la: Ja ne bih AĞASINAL U nokaut fazi, mislim da bi nas na prevaru izbacili, Samo zato sto smo onomad protiv njih zadnjih 5m proveli pored korner zastavice. Neka galakticka pravda, nesto.
Samo ti nas nerviraj.
Vom Jäger zum Gejagten
tekma je prodata, bastafarinelli123 je napisao/la:A ovo sto su stare kajle foruma prećutale ovo, sam shvatio kao potvrdu svega. Znam ja da ste vi to sve primetili. Secer efe dzeronimo i drugi
iako sam i sam glaso za milan (haman zbog prijasnjih nerasciscenih racuna), razum kaze da je bolje da izvucemo arsica. ako nista, arsnal ce se pobit muski, pa kom opanci, kom obojci.geronimo je napisao/la:Nova anketa je tu, ja sam glasao za Mailand.
gledali bismo jako zanimljiv dvomec.
ako ista mrzim, onda su to metiljasi poput milana koji ce parkirati autobus i imati manje od 30% posjeda.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
- BavaracZenica
- Kontakt:
I ja sam glasao za Milan, jer smatram posto imamo negativan omjer, da to malo popravimo, ne bi toliko ni da ih potcjenjujem, al ne mogu sebe lagat hah 
Realno jaci smo mnogo.. druga opcija naravno Arsenal da jos jednom dokazemo, zasto Bayern prvak svijeta
Sutra ak Bog da naravno ocekujem pobjedi i malo statistike za taj mec.
Zadnjih 5 utakmica na nasoj AA .. Bayern je dobio 4 utakmice i jedan remi, a zadnje 4 utakmice su bile pobjede nase, rezultati su bili sljedeci: 1:0 6:0 5:0 9:2 .. znaci.. 4 utakmice zadnje primili samo jedan gol a dali 20.
Posto ova generacija Bayerna jednostavno lomi protivnike, to nije uvijek slucaj bio pa je tako HSV u sezoni 2005/2006 i 2006/2007 pobjedjivao Bayern na nasem terenu i 2-1 u dva navrata.
Ali ovo su druga vremena, i remi bi realno bilo veliko iznenadjenje, ali kao sto Muller rece mi nismo roboti, mi smo vise od toga
sala naravno, moze se uvijek desit kakav kiks, no sutra taj slucaj nece biti, jer idemo popravit gol razliku 
Realno jaci smo mnogo.. druga opcija naravno Arsenal da jos jednom dokazemo, zasto Bayern prvak svijeta
Sutra ak Bog da naravno ocekujem pobjedi i malo statistike za taj mec.
Zadnjih 5 utakmica na nasoj AA .. Bayern je dobio 4 utakmice i jedan remi, a zadnje 4 utakmice su bile pobjede nase, rezultati su bili sljedeci: 1:0 6:0 5:0 9:2 .. znaci.. 4 utakmice zadnje primili samo jedan gol a dali 20.
Posto ova generacija Bayerna jednostavno lomi protivnike, to nije uvijek slucaj bio pa je tako HSV u sezoni 2005/2006 i 2006/2007 pobjedjivao Bayern na nasem terenu i 2-1 u dva navrata.
Ali ovo su druga vremena, i remi bi realno bilo veliko iznenadjenje, ali kao sto Muller rece mi nismo roboti, mi smo vise od toga
FC Bayern !!!!!
- gerdmuller
- Kontakt:
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 8973_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 2129_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 0350_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 9688_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 2129_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 0350_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 9688_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Ja za Olympiacos, vrijeme je da i mi imamo malo "lakši" žrijeb.
- Omerbavarac
- Kontakt:
@Gerd: to sam cekao, taj dozivljaj da vidim.
Jos kad bi nam rekao koji si od ove trojice?
Jos kad bi nam rekao koji si od ove trojice?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anelbavarac
- Kontakt:
@Gerd svaka cast,to se pamti 
- gerdmuller
- Kontakt:
Hvala momci
pa zar je tesko prepoznati? onaj najruzniji
ma u sredini(prva slika) 
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- gerdmuller
- Kontakt:
Stari moj,samo usavrsi kladionicu i eto i tebe uskoro goreSaurman je napisao/la:Gerd zavidim ti.
Namjestena utakmica kazu?
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 3620_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 6259_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 2545_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 5841_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 14 dec 2013, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Nije mi se dalo pisati o zadnjoj utakmici, jer sam baš bio nabrijan za rastavljanje Shityja na proste faktore, ali neke su se čudne rabote oko utakmice dogovarale. Ako nije prodana, jest namještena. Ako nije namještena, jest puštena. Nema šEMse da me možete u suprotno uvjeriti 
Što se tiče parova za naredni krug, nemam nekih posebnih želja, jer tek u 1/2 finalu očekujem napete duele
A danas očekujem od naših princeza da saperu prljavštinu sa sebe nakupljenu u utorak
Nego, gerde, pošto i ja imam želju napraviti ko i ti turneju, koliko te taj gušt koštao na kraju. Putarina, gorivo, smještaj i sl. zajebancije. Možeš mi i na PM (ne pi..a materina
) ili ti ga na PP odgovoriti
Što se tiče parova za naredni krug, nemam nekih posebnih želja, jer tek u 1/2 finalu očekujem napete duele
A danas očekujem od naših princeza da saperu prljavštinu sa sebe nakupljenu u utorak
Nego, gerde, pošto i ja imam želju napraviti ko i ti turneju, koliko te taj gušt koštao na kraju. Putarina, gorivo, smještaj i sl. zajebancije. Možeš mi i na PM (ne pi..a materina
Sent from my Philips Smart TV.
- anelbavarac
- Kontakt:
Neuer – Rafinha, van Buyten, Dante, Contento – Thiago – Götze, Lahm, Kroos, Müller - Mandžukić

Samo da dodam da su Ribery i Alaba na klupi, a Javi nije u kadru nikako....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Dosta šaren sastav al' i ovakav je dovoljan za pobjedu, jedino me brine Contento.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- GazijaKalesija
- Kontakt:
A ja danas našao da igram 4+
Al' šta znaš, moguće svašta.
TRPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Isti sam ti, još i kvota nije Bog zna kakva.GazijaKalesija je napisao/la:A ja danas našao da igram 4+Al' šta znaš, moguće svašta.
Effe, šta je opet sa Rikija?
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Malo rotacije nije na odmet, jer ipak treba za tri dana igrati utakmicu u Maroku a uz to je potrebno i prevaliti put do istog.
Ribery ce dobiti sansu samo ako zatreba.
Zelimo tri boda za miran vikend.
AUF GEHTS DIE ROTEN!!!
Ribery ce dobiti sansu samo ako zatreba.
Zelimo tri boda za miran vikend.
AUF GEHTS DIE ROTEN!!!
geronimo je napisao/la: Effe, šta je opet sa Rikija?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Bayern@heart
- Kontakt:
dosta sporo prvo poluvrijeme pogotovo po lijevoj strani ali eto mandžo ga isčeprka
.Očakujem ALabu i Ribreija u drugom poluvrmeneu da unište našu staru mušteriju.
Nadam se skorom odlasku Contetnta mali nema kalibar za Bayern
Nadam se skorom odlasku Contetnta mali nema kalibar za Bayern
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.