FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

secer
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la secer » 13 dec 2013, 09:39

Saurman je napisao/la:Uli je malo nagazio lopove iz FIFA-e...
lopov lopovaaa uvek osetiiiiiiiiiii :mrgreen:
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 13 dec 2013, 11:52

Au, sto mi je drago zbog ove diskusije oko namestaljke. Ja sam danima pokusavao to da objasnim nekim ljudima, ali dzabe kad nece ni da cuju. Kazu mi da se vadim.
A ovo sto su stare kajle foruma prećutale ovo, sam shvatio kao potvrdu svega. Znam ja da ste vi to sve primetili. Secer efe dzeronimo i drugi :)

I sad da vas iznerviram malo, posto je to sastavni deo mojih postova.

Ja ne bih AĞASINAL U nokaut fazi, mislim da bi nas na prevaru izbacili, Samo zato sto smo onomad protiv njih zadnjih 5m proveli pored korner zastavice. Neka galakticka pravda, nesto.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 13 dec 2013, 12:01

S eventualnom pobjedom protiv HSV-a (bez Adlera i Beistera) 2 preostale na svjetskom klupskom prvenstvu, Bayern bi sezonu, odnosno kalendarsku 2013, krunisao sa 50 pobjeda. Osim 3 poraza (Arsenal, BvB i City) bila su i 3 remija.

Direktno nakon finalnog meča (21.12.) ekipa ide na dvonedjeljni odmor, te se 5.1. putuje na staru destinaciju (Doha/Katar). Tamo, po svemu sudeći, neće biti Robbena, koji će morati još pričekati sa trenažnim procesom.

Nova anketa je tu, ja sam glasao za Mailand. 8-)
farinelli123 je napisao/la: Ja ne bih AĞASINAL U nokaut fazi, mislim da bi nas na prevaru izbacili, Samo zato sto smo onomad protiv njih zadnjih 5m proveli pored korner zastavice. Neka galakticka pravda, nesto.
Tipično za tebe. :D

Samo ti nas nerviraj. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 13 dec 2013, 15:06

farinelli123 je napisao/la:A ovo sto su stare kajle foruma prećutale ovo, sam shvatio kao potvrdu svega. Znam ja da ste vi to sve primetili. Secer efe dzeronimo i drugi
tekma je prodata, basta :!: :twisted: :mrgreen:
geronimo je napisao/la:Nova anketa je tu, ja sam glasao za Mailand.
iako sam i sam glaso za milan (haman zbog prijasnjih nerasciscenih racuna), razum kaze da je bolje da izvucemo arsica. ako nista, arsnal ce se pobit muski, pa kom opanci, kom obojci.
gledali bismo jako zanimljiv dvomec.
ako ista mrzim, onda su to metiljasi poput milana koji ce parkirati autobus i imati manje od 30% posjeda.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 13 dec 2013, 16:34

I ja sam glasao za Milan, jer smatram posto imamo negativan omjer, da to malo popravimo, ne bi toliko ni da ih potcjenjujem, al ne mogu sebe lagat hah :)

Realno jaci smo mnogo.. druga opcija naravno Arsenal da jos jednom dokazemo, zasto Bayern prvak svijeta :D

Sutra ak Bog da naravno ocekujem pobjedi i malo statistike za taj mec.

Zadnjih 5 utakmica na nasoj AA .. Bayern je dobio 4 utakmice i jedan remi, a zadnje 4 utakmice su bile pobjede nase, rezultati su bili sljedeci: 1:0 6:0 5:0 9:2 .. znaci.. 4 utakmice zadnje primili samo jedan gol a dali 20.

Posto ova generacija Bayerna jednostavno lomi protivnike, to nije uvijek slucaj bio pa je tako HSV u sezoni 2005/2006 i 2006/2007 pobjedjivao Bayern na nasem terenu i 2-1 u dva navrata.

Ali ovo su druga vremena, i remi bi realno bilo veliko iznenadjenje, ali kao sto Muller rece mi nismo roboti, mi smo vise od toga :P sala naravno, moze se uvijek desit kakav kiks, no sutra taj slucaj nece biti, jer idemo popravit gol razliku 8-)
FC Bayern !!!!!

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 13 dec 2013, 21:15

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 8973_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 2129_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 0350_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 9688_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 dec 2013, 21:20

Ja za Olympiacos, vrijeme je da i mi imamo malo "lakši" žrijeb.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 dec 2013, 22:32

@Gerd: to sam cekao, taj dozivljaj da vidim. :mrgreen:
Jos kad bi nam rekao koji si od ove trojice? :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 13 dec 2013, 22:54

@Gerd svaka cast,to se pamti 8-)

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 13 dec 2013, 22:59

Hvala momci ;) pa zar je tesko prepoznati? onaj najruzniji :mrgreen: ma u sredini(prva slika) :)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 dec 2013, 23:12

Gerd zavidim ti. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 14 dec 2013, 01:34

Saurman je napisao/la:Gerd zavidim ti. :mrgreen:
Stari moj,samo usavrsi kladionicu i eto i tebe uskoro gore :mrgreen: Bez zafrkancije,skupio sam novac samo od kladionice.A iskreno uopce ne treba mnogo kako vecina misli.A gore ima jako puno preprodavaca,nije da je nemoguce doci do karte.A cijene prosjek 90 eura(na crno).

Namjestena utakmica kazu? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Oni koji ne poznaju njemacki mentalitet nikad nece shvatiti neke stvari 8-)

https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 3620_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 6259_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 2545_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 5841_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 14 dec 2013, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.
- Karl-Heinz Rummenigge

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 14 dec 2013, 11:07

Nije mi se dalo pisati o zadnjoj utakmici, jer sam baš bio nabrijan za rastavljanje Shityja na proste faktore, ali neke su se čudne rabote oko utakmice dogovarale. Ako nije prodana, jest namještena. Ako nije namještena, jest puštena. Nema šEMse da me možete u suprotno uvjeriti :-)

Što se tiče parova za naredni krug, nemam nekih posebnih želja, jer tek u 1/2 finalu očekujem napete duele :-)
A danas očekujem od naših princeza da saperu prljavštinu sa sebe nakupljenu u utorak :-P

Nego, gerde, pošto i ja imam želju napraviti ko i ti turneju, koliko te taj gušt koštao na kraju. Putarina, gorivo, smještaj i sl. zajebancije. Možeš mi i na PM (ne pi..a materina ;-) ) ili ti ga na PP odgovoriti
Sent from my Philips Smart TV.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 14 dec 2013, 14:32

Neuer – Rafinha, van Buyten, Dante, Contento – Thiago – Götze, Lahm, Kroos, Müller - Mandžukić

:arrow:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 14 dec 2013, 14:42

Samo da dodam da su Ribery i Alaba na klupi, a Javi nije u kadru nikako....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 dec 2013, 14:46

Dosta šaren sastav al' i ovakav je dovoljan za pobjedu, jedino me brine Contento.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 14 dec 2013, 14:46

A ja danas našao da igram 4+ :lol: Al' šta znaš, moguće svašta.

TRPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ! 8-)
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 dec 2013, 14:51

GazijaKalesija je napisao/la:A ja danas našao da igram 4+ :lol: Al' šta znaš, moguće svašta.

TRPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ! 8-)
Isti sam ti, još i kvota nije Bog zna kakva. :D Dobro, možda i prime koji. :?

Effe, šta je opet sa Rikija?
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 dec 2013, 15:06

Malo rotacije nije na odmet, jer ipak treba za tri dana igrati utakmicu u Maroku a uz to je potrebno i prevaliti put do istog.
Ribery ce dobiti sansu samo ako zatreba.

Zelimo tri boda za miran vikend. 8-)

AUF GEHTS DIE ROTEN!!!
geronimo je napisao/la: Effe, šta je opet sa Rikija?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 14 dec 2013, 16:17

dosta sporo prvo poluvrijeme pogotovo po lijevoj strani ali eto mandžo ga isčeprka :mrgreen: .Očakujem ALabu i Ribreija u drugom poluvrmeneu da unište našu staru mušteriju.

Nadam se skorom odlasku Contetnta mali nema kalibar za Bayern

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.