FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- gerdmuller
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Stari moj,samo usavrsi kladionicu i eto i tebe uskoro goreSaurman je napisao/la:Gerd zavidim ti.
Namjestena utakmica kazu?
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 3620_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 6259_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 2545_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 5841_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 14 dec 2013, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Nije mi se dalo pisati o zadnjoj utakmici, jer sam baš bio nabrijan za rastavljanje Shityja na proste faktore, ali neke su se čudne rabote oko utakmice dogovarale. Ako nije prodana, jest namještena. Ako nije namještena, jest puštena. Nema šEMse da me možete u suprotno uvjeriti 
Što se tiče parova za naredni krug, nemam nekih posebnih želja, jer tek u 1/2 finalu očekujem napete duele
A danas očekujem od naših princeza da saperu prljavštinu sa sebe nakupljenu u utorak
Nego, gerde, pošto i ja imam želju napraviti ko i ti turneju, koliko te taj gušt koštao na kraju. Putarina, gorivo, smještaj i sl. zajebancije. Možeš mi i na PM (ne pi..a materina
) ili ti ga na PP odgovoriti
Što se tiče parova za naredni krug, nemam nekih posebnih želja, jer tek u 1/2 finalu očekujem napete duele
A danas očekujem od naših princeza da saperu prljavštinu sa sebe nakupljenu u utorak
Nego, gerde, pošto i ja imam želju napraviti ko i ti turneju, koliko te taj gušt koštao na kraju. Putarina, gorivo, smještaj i sl. zajebancije. Možeš mi i na PM (ne pi..a materina
Sent from my Philips Smart TV.
- anelbavarac
- Kontakt:
Neuer – Rafinha, van Buyten, Dante, Contento – Thiago – Götze, Lahm, Kroos, Müller - Mandžukić

Samo da dodam da su Ribery i Alaba na klupi, a Javi nije u kadru nikako....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Dosta šaren sastav al' i ovakav je dovoljan za pobjedu, jedino me brine Contento.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- GazijaKalesija
- Kontakt:
A ja danas našao da igram 4+
Al' šta znaš, moguće svašta.
TRPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Isti sam ti, još i kvota nije Bog zna kakva.GazijaKalesija je napisao/la:A ja danas našao da igram 4+Al' šta znaš, moguće svašta.
Effe, šta je opet sa Rikija?
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Malo rotacije nije na odmet, jer ipak treba za tri dana igrati utakmicu u Maroku a uz to je potrebno i prevaliti put do istog.
Ribery ce dobiti sansu samo ako zatreba.
Zelimo tri boda za miran vikend.
AUF GEHTS DIE ROTEN!!!
Ribery ce dobiti sansu samo ako zatreba.
Zelimo tri boda za miran vikend.
AUF GEHTS DIE ROTEN!!!
geronimo je napisao/la: Effe, šta je opet sa Rikija?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Bayern@heart
- Kontakt:
dosta sporo prvo poluvrijeme pogotovo po lijevoj strani ali eto mandžo ga isčeprka
.Očakujem ALabu i Ribreija u drugom poluvrmeneu da unište našu staru mušteriju.
Nadam se skorom odlasku Contetnta mali nema kalibar za Bayern
Nadam se skorom odlasku Contetnta mali nema kalibar za Bayern
- Omerbavarac
- Kontakt:
Skrumpali smo jedan nekako iako ne igramo dobro. Tesko to ide bez brzih krila, nismo naucili na drugaciji vid igre ali se nekako stvaraju sanse, koje ruku na srce nisu bas izrazite ali predstavljaju problem za Drobnya.
Kroos je zaista napredovao kada su duge lopte u pitanju.

Kroos je zaista napredovao kada su duge lopte u pitanju.
Bayern@heart je napisao/la: Nadam se skorom odlasku Contetnta mali nema kalibar za Bayern
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kakav pas Kroos-a, mašAllah 
Zasad uspavanka na AA kako na terenu tako i na tribinama.Kroos sjajan pas za Rafka a Rafko nebu pod oblake sreća pa lopta se dočeka na glavu Mandžukića.
Odbrana nije postojala i čudi me da smo primili samo jedna gol. Muller će uskoro na klupu je ovo što igra u posljednje vrijeme nije fudbal.
Jedva čekam ovu pauzu jer igrači mi djeluju nezainteresirano. Gotze tope zabio, lijepo, drago mi je što je Xherdan zabio, Van Buyten-a bi izdvojio zbog zalaganja.
Večeras se ako Bog da putuje na ono svjetsko klupsko takmičenje, sretno nam.
Jedva čekam ovu pauzu jer igrači mi djeluju nezainteresirano. Gotze tope zabio, lijepo, drago mi je što je Xherdan zabio, Van Buyten-a bi izdvojio zbog zalaganja.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Joj Shaqa, kako ga samo kulerski zavuce.
Pobijedili smo taman za ova dva gola razlike, eto toliko smo bili bolji iako je moglo biti jos golova i sa jedne i sa druge strane.
3 nova boda za povecanje prednosti u odnosu na Dortmund koji je opet prosuo bodove (
), ovaj put kod Hoffe. Njih vise necemo ni racunati kao konkurenciju. 
Pobijedili smo taman za ova dva gola razlike, eto toliko smo bili bolji iako je moglo biti jos golova i sa jedne i sa druge strane.
3 nova boda za povecanje prednosti u odnosu na Dortmund koji je opet prosuo bodove (
Pobjeda je važna ali igra i nije bila na nivou, zadnja linija veoma nesigurna Lassoga je nekoliko puta samo ostao na šutu al' eto na sreću uspio je samo jednom pogoditi.
Mladi Hojbjerg upisa i asistenciju, na njega treba ozbiljno računati.
Mladi Hojbjerg upisa i asistenciju, na njega treba ozbiljno računati.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Ma sad su konkurencija jos Apotekari i mozda Borussia M. Donekle 
Vidjecemo sve kak ce se stvari odvijati, teren natopljen, kisa padaaaaaaa, utakmica je bila pomalo i dosadna, tek nekoliko bljeskova sa nase strane i realan rezultat bi bio i 2-0
ali et ipak 3-1 
Shaq attack kak ga zavuce desnicom, golman je ocekivao garant sut lijevom nogom, al majstor je to
Sad lagano po taj trofej i oficijalno najbolje Svjetske ekipe

Vidjecemo sve kak ce se stvari odvijati, teren natopljen, kisa padaaaaaaa, utakmica je bila pomalo i dosadna, tek nekoliko bljeskova sa nase strane i realan rezultat bi bio i 2-0
Shaq attack kak ga zavuce desnicom, golman je ocekivao garant sut lijevom nogom, al majstor je to
Sad lagano po taj trofej i oficijalno najbolje Svjetske ekipe
FC Bayern !!!!!
PotpisNeutral je napisao/la:Odbrana nije postojala i čudi me da smo primili samo jedna gol. Muller će uskoro na klupu je ovo što igra u posljednje vrijeme nije fudbal.
ovoe zadnje dvije tri tekme su igrane nazor prekokurca zaista kao da je kraj sezone ,ima tu i umora a bogami kada zavrsis poluseznu bez poraza ,dlazi i do gubitka motivacije jednostavno nemas dostojng protivnika u BL.Sada posao zavrsi na svjetskom klubskm prvenstvu i taj trofej uzeti ,i onda lagano malo odmora i priprema za drdio sezone.STo se tice same tekme tekma izuzetno dosadna,odigrana rutinski taman koliko je trebalo.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Rutinska pobjeda, većinu utakmice smo imali kontrolu.
Nek ga je Mandžo opet zavukao.
Gol sa stilom Goetzinha....Čovjek već ima finu statistiku s obzirom da je bio jedno vrijeme i ozlijeđen.....
Nek ga je Mandžo opet zavukao.
Gol sa stilom Goetzinha....Čovjek već ima finu statistiku s obzirom da je bio jedno vrijeme i ozlijeđen.....
Neka lakša ozljeda...Ništa strašno.geronimo je napisao/la: Effe, šta je opet sa Rikija?
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Cestitike na zasluzenoj i rutinskoj pobjedi te jesenjoj titulu u Bundesligi...
Kao sto sam rekao protekle sedmice, jedina dva preostala pitanja u Bundesligi je kada ce Bayern i zvanicno postati novi-stari prvak, te koliko ce odigrati utakmica bez poraza u Bundesligi.
Kao sto sam rekao protekle sedmice, jedina dva preostala pitanja u Bundesligi je kada ce Bayern i zvanicno postati novi-stari prvak, te koliko ce odigrati utakmica bez poraza u Bundesligi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.