Ja mu neću halaliti ako Muslimovića ne povede na SP kao trećeg napadača.Mozambik je napisao/la:Avdiju oprostit, pa kad hodza na dzenazi bude pitao hocemol mu halalit, treba rec NE, ja mu Avdiju ne halalimQUARTERBACK je napisao/la:Bičakčić je veoma dobar igrač, u ovom trenutku je dosta bolja opcija od Vranješa i Pandze koji nisu igrali dosta vremena tako da nema potrebe o tome raspravljati, Sušić barem u tome ne griješi.. Avdiju ćemo mu oprostiti jbg.![]()
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ne znam iz kojeg razloga ne bi mogao parirati nesto brzim igracima. Kao prvo momak uopste nije toliko spor kao sto ga neki zele predstaviti, a kao drugo postoji dosta drugih kvaliteta koje igrac na toj poziciji moze istancati u cilju podizanju kvalitete igre kao sto su postavljanje itd.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Mario vrancic ponovo 90 minuta za paderborn u cvajti. Mozda je vrijeme da ga se neko sjeti
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nekad je bio solidan potencijal. Sad ne bih znao stvarno. Znam da moze igrati DMF, ali ne znam koliko bi nama odgovarao 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bolji je Damir.
Nije. Damir je u godinama kad vise nece napredovati dok mario hoce I svake tekme napreduje. Uostalom tek su mu 24 godine ima jos 6-7 sezona pred sobom a realno osim salihovica nemamo ni jedne klasicne trkacki jake 8ce a mario je upravo ono sto nam treba
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
salihovic trkacki jak? auuu kume
..da hoce spojit njeg i Medunjanina u veznom protiv Argentine da vidimo tu trkacku snagu 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ako si ga gledao onda si mogao vidjeti da zapravo jeste trkacki jak...frajer i u reprezentaciji a i u hofenhajmu pokriva cijelu lijevu stranu kao bek...sad je naprijed sad nazad...itekako je trkacki jak...druga je stvar sto mu brzina nije jaca strana, ali se zato dobro gradi i postavlja...ja bih njega ostavio na beku, jer dobro suradjuje sa lulicem po toj lijevoj strani, a trenutno i u klubu igra na toj poziciji...a kolasinca prekomandovati na zadnjeg veznog...ultrasstyle_tz je napisao/la:salihovic trkacki jak? auuu kume..da hoce spojit njeg i Medunjanina u veznom protiv Argentine da vidimo tu trkacku snagu
Nadam se da sed šališultrasstyle_tz je napisao/la:salihovic trkacki jak? auuu kume..da hoce spojit njeg i Medunjanina u veznom protiv Argentine da vidimo tu trkacku snagu
Pa čovjek je jedan od najspremnijih igraša u bundesligi i godinama po prosjeku igrač koji najviše pretrči kilometraže u Hofi bez obzira na kojoj poziciji igra.
Nevjerovatno kakvih likova ima
Pa ako ne gledaš Hofu možeš pogledat repku ili jednostavnije pogledat statistiku koliko je pretrčao na utakmici
- Goalgetter
- Kontakt:
Hattrick Muamera Tankovica protiv Tottenhama za U21 tim Fulhama. Postigao je ukupno 8 golova, u 11 utakmica.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
ultrasstyle_tz je napisao/la:salihovic trkacki jak? auuu kume..da hoce spojit njeg i Medunjanina u veznom protiv Argentine da vidimo tu trkacku snagu
Pogledaj malo statistike oko pretrcanih kilometara kad igra Hoffenheim!
pandza opet od prve minute za svoj tim.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Prcic se oporavio od povrede i poceo je utakmicu na klupi za Sochaux medutim povrijedio se vezni igrac Sochaux Carlão tako da je Prcic u 32 minuti usao umjesto njega
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Goalgetter
- Kontakt:
Emir Dilaver:

"Ja mislim da niko ne zna da sam ja u svojoj 15. godini bio u Bosni i Hercegovini i pokušavao da dođem u kontakt s našom mladom reprezentacijom, ali to apsolutno niko nije shvatao ozbiljno. Jednom sam otišao na trening, pa mi je jedan od trenera rekao da dođem sutra, ali ni sutra nisam trenirao s našom mladom ekipom, nego u Livnu s nekom drugom i to ništa nije bilo."
"Bio sam ljut da to nisu uzeli ozbiljno pa sam onda došao u Austriju i priključio se njima. Ovdje mi je bilo lijepo, igrao sam za U-20 tim i od tada nisam imao više nikakav kontakt s našima."
"Ako bi me ko zvao iz BiH ja naravno da bi bio sretan ali neću sam da se guram tu. Naši momci su super, sve utakmice sam pratio i nadam se da će ostvariti što bolji plasman u Brazilu ako Bog da."
"Nisam u kontaktu ni s jednim fudbalerom iz naše reprezentacije, ali sam igrao protiv par njih do sada. S Misimovićem sam malo pričao nakon utakmica protiv Dinamo Moskve i jednom sam Zmajeve sreo na aerodromu u Amsterdamu kad sam se i ja vraćao s utakmice s mladom reprezentacijom Austrije, pa sam tu malo pričao sa njima i to je to.

"Ja mislim da niko ne zna da sam ja u svojoj 15. godini bio u Bosni i Hercegovini i pokušavao da dođem u kontakt s našom mladom reprezentacijom, ali to apsolutno niko nije shvatao ozbiljno. Jednom sam otišao na trening, pa mi je jedan od trenera rekao da dođem sutra, ali ni sutra nisam trenirao s našom mladom ekipom, nego u Livnu s nekom drugom i to ništa nije bilo."
"Bio sam ljut da to nisu uzeli ozbiljno pa sam onda došao u Austriju i priključio se njima. Ovdje mi je bilo lijepo, igrao sam za U-20 tim i od tada nisam imao više nikakav kontakt s našima."
"Ako bi me ko zvao iz BiH ja naravno da bi bio sretan ali neću sam da se guram tu. Naši momci su super, sve utakmice sam pratio i nadam se da će ostvariti što bolji plasman u Brazilu ako Bog da."
"Nisam u kontaktu ni s jednim fudbalerom iz naše reprezentacije, ali sam igrao protiv par njih do sada. S Misimovićem sam malo pričao nakon utakmica protiv Dinamo Moskve i jednom sam Zmajeve sreo na aerodromu u Amsterdamu kad sam se i ja vraćao s utakmice s mladom reprezentacijom Austrije, pa sam tu malo pričao sa njima i to je to.
Ultrastyle-tz daj molim te reci mi da si bio napusen dok si pisao ovo o salihoviicu... Pa taj covjek je ubjedljivo najjaci trkac kojeg imamo jos od salihamidzica I bajramovica I niko ama bas niko u repci mu nemoze ni prismrdit u tom segmentu... U hoffi isto.Svasta kakvi likovi pisu ovdje ...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Svaka čast za Dilavera, momak je sasvim korektan ispao, uopšte se ne gura nekim izjavama, svoje pokazuje na terenu i mislim da ukoliko odluči nekad da promjeni državljanstvo a ujedno i nastavi igrati kao do sada što je igrao zaslužuje poziv u repku BiH !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa dokle god ima ovakvih momaka, moramo biti presretni. Ovakvi momci igraju srcem.
Ja bih ga zvao samo zbog patriotizma, pa makar kasnije nasao da je ova izjava lazna.
Ja bih ga zvao samo zbog patriotizma, pa makar kasnije nasao da je ova izjava lazna.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
,a zena Salaticu orlove navlači 
Dilaver igra protiv R.B.S. 
- Goalgetter
- Kontakt:
Pratim vazda sastave Standard Lüttich, i Arslanagic sve cesce i cesce igra, evo ga i u ligi je uvezao par nastupa. Ne znam da im se nisu mozda povrijedili stoperi, ili je jednostavno izborio status prvotimca.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beduin, CAGarfia, Cwirek, FerdinandF, Goalgetter, Kaunas, MostarNeretva, Normus90, zikerrz21 i 51 gost.