Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

QUARTERBACK
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la QUARTERBACK » 13 dec 2013, 22:50

Mozambik je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:Bičakčić je veoma dobar igrač, u ovom trenutku je dosta bolja opcija od Vranješa i Pandze koji nisu igrali dosta vremena tako da nema potrebe o tome raspravljati, Sušić barem u tome ne griješi.. Avdiju ćemo mu oprostiti jbg. :mrgreen:
Avdiju oprostit, pa kad hodza na dzenazi bude pitao hocemol mu halalit, treba rec NE, ja mu Avdiju ne halalim :lol: :lol:
Ja mu neću halaliti ako Muslimovića ne povede na SP kao trećeg napadača. :mrgreen: a dobro to sam više rekao iz zahebancije, a stvar je takva da je Sušić veoma bezobrazan i svjesno gura ovog da se proda, al et jbg nije Avdija kriv što ne zna.. :mrgreen:

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 13 dec 2013, 23:02

Ne znam iz kojeg razloga ne bi mogao parirati nesto brzim igracima. Kao prvo momak uopste nije toliko spor kao sto ga neki zele predstaviti, a kao drugo postoji dosta drugih kvaliteta koje igrac na toj poziciji moze istancati u cilju podizanju kvalitete igre kao sto su postavljanje itd.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 14 dec 2013, 00:14

Mario vrancic ponovo 90 minuta za paderborn u cvajti. Mozda je vrijeme da ga se neko sjeti

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 dec 2013, 00:17

nekad je bio solidan potencijal. Sad ne bih znao stvarno. Znam da moze igrati DMF, ali ne znam koliko bi nama odgovarao :?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 14 dec 2013, 00:52

Bolji je Damir.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 14 dec 2013, 01:21

Nije. Damir je u godinama kad vise nece napredovati dok mario hoce I svake tekme napreduje. Uostalom tek su mu 24 godine ima jos 6-7 sezona pred sobom a realno osim salihovica nemamo ni jedne klasicne trkacki jake 8ce a mario je upravo ono sto nam treba

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 dec 2013, 12:25

salihovic trkacki jak? auuu kume :D ..da hoce spojit njeg i Medunjanina u veznom protiv Argentine da vidimo tu trkacku snagu :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 14 dec 2013, 12:33

ultrasstyle_tz je napisao/la:salihovic trkacki jak? auuu kume :D ..da hoce spojit njeg i Medunjanina u veznom protiv Argentine da vidimo tu trkacku snagu :D
Ako si ga gledao onda si mogao vidjeti da zapravo jeste trkacki jak...frajer i u reprezentaciji a i u hofenhajmu pokriva cijelu lijevu stranu kao bek...sad je naprijed sad nazad...itekako je trkacki jak...druga je stvar sto mu brzina nije jaca strana, ali se zato dobro gradi i postavlja...ja bih njega ostavio na beku, jer dobro suradjuje sa lulicem po toj lijevoj strani, a trenutno i u klubu igra na toj poziciji...a kolasinca prekomandovati na zadnjeg veznog...

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 14 dec 2013, 12:47

ultrasstyle_tz je napisao/la:salihovic trkacki jak? auuu kume :D ..da hoce spojit njeg i Medunjanina u veznom protiv Argentine da vidimo tu trkacku snagu :D
Nadam se da sed šališ :shock:

Pa čovjek je jedan od najspremnijih igraša u bundesligi i godinama po prosjeku igrač koji najviše pretrči kilometraže u Hofi bez obzira na kojoj poziciji igra.
Nevjerovatno kakvih likova ima
Pa ako ne gledaš Hofu možeš pogledat repku ili jednostavnije pogledat statistiku koliko je pretrčao na utakmici

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 dec 2013, 12:56

Hattrick Muamera Tankovica protiv Tottenhama za U21 tim Fulhama. Postigao je ukupno 8 golova, u 11 utakmica.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 14 dec 2013, 13:16

Pogledaj malo statistike oko pretrcanih kilometara kad igra Hoffenheim!

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 14 dec 2013, 20:28

pandza opet od prve minute za svoj tim.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 14 dec 2013, 20:35

Prcic se oporavio od povrede i poceo je utakmicu na klupi za Sochaux medutim povrijedio se vezni igrac Sochaux Carlão tako da je Prcic u 32 minuti usao umjesto njega
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 dec 2013, 20:56

Emir Dilaver:

slika

"Ja mislim da niko ne zna da sam ja u svojoj 15. godini bio u Bosni i Hercegovini i pokušavao da dođem u kontakt s našom mladom reprezentacijom, ali to apsolutno niko nije shvatao ozbiljno. Jednom sam otišao na trening, pa mi je jedan od trenera rekao da dođem sutra, ali ni sutra nisam trenirao s našom mladom ekipom, nego u Livnu s nekom drugom i to ništa nije bilo."

"Bio sam ljut da to nisu uzeli ozbiljno pa sam onda došao u Austriju i priključio se njima. Ovdje mi je bilo lijepo, igrao sam za U-20 tim i od tada nisam imao više nikakav kontakt s našima."

"Ako bi me ko zvao iz BiH ja naravno da bi bio sretan ali neću sam da se guram tu. Naši momci su super, sve utakmice sam pratio i nadam se da će ostvariti što bolji plasman u Brazilu ako Bog da."

"Nisam u kontaktu ni s jednim fudbalerom iz naše reprezentacije, ali sam igrao protiv par njih do sada. S Misimovićem sam malo pričao nakon utakmica protiv Dinamo Moskve i jednom sam Zmajeve sreo na aerodromu u Amsterdamu kad sam se i ja vraćao s utakmice s mladom reprezentacijom Austrije, pa sam tu malo pričao sa njima i to je to.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 14 dec 2013, 21:14

Ultrastyle-tz daj molim te reci mi da si bio napusen dok si pisao ovo o salihoviicu... Pa taj covjek je ubjedljivo najjaci trkac kojeg imamo jos od salihamidzica I bajramovica I niko ama bas niko u repci mu nemoze ni prismrdit u tom segmentu... U hoffi isto.Svasta kakvi likovi pisu ovdje ...

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 14 dec 2013, 22:01

Svaka čast za Dilavera, momak je sasvim korektan ispao, uopšte se ne gura nekim izjavama, svoje pokazuje na terenu i mislim da ukoliko odluči nekad da promjeni državljanstvo a ujedno i nastavi igrati kao do sada što je igrao zaslužuje poziv u repku BiH !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 dec 2013, 22:09

Pa dokle god ima ovakvih momaka, moramo biti presretni. Ovakvi momci igraju srcem. ;)

Ja bih ga zvao samo zbog patriotizma, pa makar kasnije nasao da je ova izjava lazna. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 15 dec 2013, 01:25

,a zena Salaticu orlove navlači :D

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 15 dec 2013, 17:58

Dilaver igra protiv R.B.S. ;)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 dec 2013, 18:05

Pratim vazda sastave Standard Lüttich, i Arslanagic sve cesce i cesce igra, evo ga i u ligi je uvezao par nastupa. Ne znam da im se nisu mozda povrijedili stoperi, ili je jednostavno izborio status prvotimca.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 29 gostiju.