Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
-
gojzerica
- Kontakt:
Re: Teretana
Odlično.. hvala.
Sta mislite o salamama? Imaju one od pilecih prsa. Jesu skuplje od ovih obicnih al dal ima i tu solidno proteina?
Isto tako sto ova tema radi u pdf-u "Diskusije" a ne "Ostali sportovi".
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Koliko sam ja istrazivao i mogao vidjeti, jedino ova pureca sunka zadovoljava standarde, makar moje, to osobno jedino i uzimam, Vindon Deluxe, po nekoj tablici kalorija na 100 gr ima 19 gr proteina i 5 gr masti, sto nije lose I guess.
...Život za Široki...
Niti jedna pileća salama ne dolazi u obzir jer je premasna. Pureća može proći zbog manjeg postotka masnoće s tim da je ona mnogo skuplja.
Što se same salame tiče, tu ima najmanje mesa, sve je samljeveno osim perja i noktiju ako se ne varam. To je uz kolu najveće zlo današnjice koje mi tako volimo.
Što se same salame tiče, tu ima najmanje mesa, sve je samljeveno osim perja i noktiju ako se ne varam. To je uz kolu najveće zlo današnjice koje mi tako volimo.
da ti znaš kako su dobre goveđe suhe salameNeutral je napisao/la:Niti jedna pileća salama ne dolazi u obzir jer je premasna. Pureća može proći zbog manjeg postotka masnoće s tim da je ona mnogo skuplja.
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ima dimljena piletina koja je odlična za gym, ali kilo nje je 14 - 15KM 
to jest, ali poli salama je neodoljiva 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma jedi sta bilo Boga ti ...

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Evolution87
- Kontakt:
Ja sam salamu, pastetu i slicne gluposti prestao da jedem evo skoro pa godina. Jedem nekad kad bas nemam izbora, ali to je vrlo rijetko. 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
uzmi neki protein, na kraju ce te finansijski isto stajatisoxx je napisao/la:Sta mislite o salamama? Imaju one od pilecih prsa. Jesu skuplje od ovih obicnih al dal ima i tu solidno proteina?
NO PYRO NO PARTY
- rob do bagro
- Kontakt:
Imas uzet susene piletine odrezak, ne znam koliko kosta aliu uglavnom nema masnoca i bude ti dobro za dorucak, ja npr skuham troje jaja i napravim tri sendvica sa crnim hljebom i bude mi taman.soxx je napisao/la:Sta mislite o salamama? Imaju one od pilecih prsa. Jesu skuplje od ovih obicnih al dal ima i tu solidno proteina?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
gojzerica
- Kontakt:
Nevjerovatno kako te čaša onog Wheya preporodi nakon treninga.
-
gojzerica
- Kontakt:
Jaja - kuhana ili pržena?
Ja jedem kuhana, mislim da su zdravija nego ona pržena. (po logici nekoj
)
Ja jedem kuhana, mislim da su zdravija nego ona pržena. (po logici nekoj
S ovim ću se složiti, često koristim tu kombinaciju kao doručak.rob do bagro je napisao/la:Imas uzet susene piletine odrezak, ne znam koliko kosta aliu uglavnom nema masnoca i bude ti dobro za dorucak, ja npr skuham troje jaja i napravim tri sendvica sa crnim hljebom i bude mi taman.soxx je napisao/la:Sta mislite o salamama? Imaju one od pilecih prsa. Jesu skuplje od ovih obicnih al dal ima i tu solidno proteina?
-
gojzerica
- Kontakt:
Koliko para je ta sušena piletina?
Pa salmonela...Cautinho je napisao/la:Jaja najbolja sirova.
Pa srrrrrrrrk
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
no homoCautinho je napisao/la:Jaja najbolja sirova.
Pa srrrrrrrrk
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.