AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
Evil Genius II
Re: AS Roma
samo da marquinho ne zaigra od prve minute i sve ce biti dobro. takodje, adem bi trebao preseliti na klupu jer mislim da puno vise uticaja njegova igra ima na utakmicu kada udje u posljednjih 30ak minuta jer tada su odbrane manje vise izmorene zbog konstantnog ganjanja gervinha i/ili florenzija. bice zanimljivo vidjeti koliko je totti spreman i kako ce uci u utakmicu jer ovako bez miralema sva kreativnost pada na njegova ledja.
najteze je igrati derbi protiv rivala koji je u rezultatskoj krizi i toga me je najvise strah, kao i sudjenja ali to je tema neke druge emisije.
najteze je igrati derbi protiv rivala koji je u rezultatskoj krizi i toga me je najvise strah, kao i sudjenja ali to je tema neke druge emisije.
http://romajournal.com/wp-content/uploa ... ffside.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; Jel misliš možda na ove stvari,kad je u pitanju suđenjeEvil Genius II je napisao/la:samo da marquinho ne zaigra od prve minute i sve ce biti dobro. takodje, adem bi trebao preseliti na klupu jer mislim da puno vise uticaja njegova igra ima na utakmicu kada udje u posljednjih 30ak minuta jer tada su odbrane manje vise izmorene zbog konstantnog ganjanja gervinha i/ili florenzija. bice zanimljivo vidjeti koliko je totti spreman i kako ce uci u utakmicu jer ovako bez miralema sva kreativnost pada na njegova ledja.
+1maminho je napisao/la:protiv odron momčadi kak ih tu neko zove gubili su se bodovi, zato se i bojim milana
Valjda nam se to vcrs nece desiti.
embrace the chaos
- Romanista10
- Kontakt:

Znači ipak OVA ekipa. Steta za Pjanicev "glupi " crveni
Nadam se da ce Adem kad udje napraviti nesto kvalitetno.
Pjanic bi svakako pauzirao zbog žutih, crveni je preloš zbog toga što mu se nisu obrisali kartoni i od sljedece tekme opet ce mu prijetiti suspenzija zbog 4 žuta 
nema potpisa
Jeste da.adal je napisao/la:sta je sa Balzeratijom je li povrijedzan?
-
Evil Genius II
ja jos nisam dozivio da je pjanic nekim klizecim startom uzeo loptu. sve se zavrsava faulom i nekim kartonom, tako da neam pojma koji K to uopste i pokusava. vec narednu tekmu ce on opet suspenziju zaradit, ubijedjen sam.Admir_Sa je napisao/la:Pjanic bi svakako pauzirao zbog žutih, crveni je preloš zbog toga što mu se nisu obrisali kartoni i od sljedece tekme opet ce mu prijetiti suspenzija zbog 4 žuta
@alen1987 - ne znas odakle prijeti veca opasnost: ili iz ofsajda ili izmisljenog penala
- francobaresi
- Kontakt:
Florenzi-Totti-Gervinho. Dovoljno za ismijavanje Bonere, Zapate ili Mexesa. Više nije ni bitno, podjednako su loši.
Još kad na to dodamo pic*astu taktiku Allegrija, onda je jasno ko će večeras odminirati veći dio utakmice. Eh sad, ko će pobjediti to ne znam. Ne pobjeđuje uvijek bolji i dominantniji.
U svakom slučaju, sretno vam večeras.
Još kad na to dodamo pic*astu taktiku Allegrija, onda je jasno ko će večeras odminirati veći dio utakmice. Eh sad, ko će pobjediti to ne znam. Ne pobjeđuje uvijek bolji i dominantniji.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
steta za Pjanketa, ovo je velika utakmica a njega nema

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
Evil Genius II
takticki to nije lose postavljeno jer ocigledno je da pokusava usporiti igru rome za koju zna da ako se razmase i rastrci onda milan nema sta da trazi. nije nikakva tajna da se roma muci protiv bunkera a da najgore prolaze one ekipe koje bi se nadigravale (koliko god to pic*asto izgledalo, da prostis).francobaresi je napisao/la:Florenzi-Totti-Gervinho. Dovoljno za ismijavanje Bonere, Zapate ili Mexesa. Više nije ni bitno, podjednako su loši.
sretno i vama.
ja nafakaša u 3pm
al bredlija cirkuzanta, pa kako ono opali loptu ko qurcem
al bredlija cirkuzanta, pa kako ono opali loptu ko qurcem
nema potpisa
Stvarno se vidi da smo bolja ekipa u svim segmentima, uz ozbiljniji pristup mogli bi smo ovo dobiti,ali ja i bodom ne bih bio nezadovoljan. O porazu ne želim ni razmišljati jer kontrolišemo igru, jedino neka inspiracija kake ili balotelija,odnosno neki prekid,odbica ili kiks burdissa-dodoa nas mogu koštati.
golu je prethodila njegova notorna glupost kada je vratio golmanu loptu na nekakav samo njemu svojstven nacinAlen1987 je napisao/la:Stvarno se vidi da smo bolja ekipa u svim segmentima, uz ozbiljniji pristup mogli bi smo ovo dobiti,ali ja i bodom ne bih bio nezadovoljan. O porazu ne želim ni razmišljati jer kontrolišemo igru, jedino neka inspiracija kake ili balotelija,odnosno neki prekid,odbica ili kiks burdissa-dodoa nas mogu koštati.
nema potpisa
Dodo je opcenito prosjecan igrac,po meni jedina slaba tacka trenutno u Romi..Admir_Sa je napisao/la:golu je prethodila njegova notorna glupost kada je vratio golmanu loptu na nekakav samo njemu svojstven nacinAlen1987 je napisao/la:Stvarno se vidi da smo bolja ekipa u svim segmentima, uz ozbiljniji pristup mogli bi smo ovo dobiti,ali ja i bodom ne bih bio nezadovoljan. O porazu ne želim ni razmišljati jer kontrolišemo igru, jedino neka inspiracija kake ili balotelija,odnosno neki prekid,odbica ili kiks burdissa-dodoa nas mogu koštati.![]()
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
izgubit ćemo naslov na ovim odron ekipama hebemu
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Koji je Bradley cirkusant to je nevjerovatno! Ovaj čovjek pojma nema! Spor je ko puž, pogubi se začas, gubi lopte, ne smije pucati sa 16-20 metara iako ima priliku.....i ovo nije samona ovoj utakmici nego u većini utakmica koje je igrao. Nije on za ekipe koja se bori za Ligu prvaka i sami vrh Italijanske lige!
-
Evil Genius II
izgleda da je bradleyu neko bacio sihire na sampon za kosu jer ovo sto radi, kako se samo gubi cim pridje na 30ak metara od gola to su prikaze 
Šta reći? Nismo na vrijeme prelomili utak. i kazna za promašene šanse stiže. Šteta što nismo dobili ovog Milana, jer su stvarno raštimana banda, bez ikakve igre. Sva igra im se svodi na kvalitet pojedinaca, pa ako sta solo učini,učini. Roma je imala više šanse, veći posjed, bolje akcije, ali eto bar nismo izgubili s ovom lijevom stranom odbrane dodo-burdisso. Iduću se vraća Pjanić,a suspendovani su Strootman i DDR, znači opet moram gledati mrtvog Ćelu na sredini 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.