AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Evil Genius II

Re: AS Roma

Post Postao/la Evil Genius II » 16 dec 2013, 10:35

samo da marquinho ne zaigra od prve minute i sve ce biti dobro. takodje, adem bi trebao preseliti na klupu jer mislim da puno vise uticaja njegova igra ima na utakmicu kada udje u posljednjih 30ak minuta jer tada su odbrane manje vise izmorene zbog konstantnog ganjanja gervinha i/ili florenzija. bice zanimljivo vidjeti koliko je totti spreman i kako ce uci u utakmicu jer ovako bez miralema sva kreativnost pada na njegova ledja.

najteze je igrati derbi protiv rivala koji je u rezultatskoj krizi i toga me je najvise strah, kao i sudjenja ali to je tema neke druge emisije.

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 16 dec 2013, 15:26

Evil Genius II je napisao/la:samo da marquinho ne zaigra od prve minute i sve ce biti dobro. takodje, adem bi trebao preseliti na klupu jer mislim da puno vise uticaja njegova igra ima na utakmicu kada udje u posljednjih 30ak minuta jer tada su odbrane manje vise izmorene zbog konstantnog ganjanja gervinha i/ili florenzija. bice zanimljivo vidjeti koliko je totti spreman i kako ce uci u utakmicu jer ovako bez miralema sva kreativnost pada na njegova ledja.

najteze je igrati derbi protiv rivala koji je u rezultatskoj krizi i toga me je najvise strah, kao i sudjenja ali to je tema neke druge emisije.
http://romajournal.com/wp-content/uploa ... ffside.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; Jel misliš možda na ove stvari,kad je u pitanju suđenje :D Ovo je iz prošlog derbija, mali ofsajd,nije sudija kriv,teško je ovo bilo vidjeti :lol:

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 16 dec 2013, 17:00

maminho je napisao/la:protiv odron momčadi kak ih tu neko zove gubili su se bodovi, zato se i bojim milana
+1
Valjda nam se to vcrs nece desiti.
embrace the chaos

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 16 dec 2013, 17:05

slika
Znači ipak OVA ekipa. Steta za Pjanicev "glupi " crveni :( :(
Nadam se da ce Adem kad udje napraviti nesto kvalitetno.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 dec 2013, 17:14

Pjanic bi svakako pauzirao zbog žutih, crveni je preloš zbog toga što mu se nisu obrisali kartoni i od sljedece tekme opet ce mu prijetiti suspenzija zbog 4 žuta :evil:
nema potpisa

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 16 dec 2013, 17:43

sta je sa Balzeratijom je li povrijedzan?
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

DDR
Kontakt:

Post Postao/la DDR » 16 dec 2013, 17:45

adal je napisao/la:sta je sa Balzeratijom je li povrijedzan?
Jeste da. :)

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 16 dec 2013, 17:53

Admir_Sa je napisao/la:Pjanic bi svakako pauzirao zbog žutih, crveni je preloš zbog toga što mu se nisu obrisali kartoni i od sljedece tekme opet ce mu prijetiti suspenzija zbog 4 žuta :evil:
ja jos nisam dozivio da je pjanic nekim klizecim startom uzeo loptu. sve se zavrsava faulom i nekim kartonom, tako da neam pojma koji K to uopste i pokusava. vec narednu tekmu ce on opet suspenziju zaradit, ubijedjen sam.

@alen1987 - ne znas odakle prijeti veca opasnost: ili iz ofsajda ili izmisljenog penala :D ali treba biti iskren pa reci da i njih moze zadesiti isto njesra jer sudjenje je uzasno ove sezone.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 16 dec 2013, 18:04

Florenzi-Totti-Gervinho. Dovoljno za ismijavanje Bonere, Zapate ili Mexesa. Više nije ni bitno, podjednako su loši.
Još kad na to dodamo pic*astu taktiku Allegrija, onda je jasno ko će večeras odminirati veći dio utakmice. Eh sad, ko će pobjediti to ne znam. Ne pobjeđuje uvijek bolji i dominantniji.

U svakom slučaju, sretno vam večeras.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 16 dec 2013, 18:15

steta za Pjanketa, ovo je velika utakmica a njega nema :( :(
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 16 dec 2013, 18:33

francobaresi je napisao/la:Florenzi-Totti-Gervinho. Dovoljno za ismijavanje Bonere, Zapate ili Mexesa. Više nije ni bitno, podjednako su loši.
Još kad na to dodamo pic*astu taktiku Allegrija, onda je jasno ko će večeras odminirati veći dio utakmice. Eh sad, ko će pobjediti to ne znam. Ne pobjeđuje uvijek bolji i dominantniji.

U svakom slučaju, sretno vam večeras.
takticki to nije lose postavljeno jer ocigledno je da pokusava usporiti igru rome za koju zna da ako se razmase i rastrci onda milan nema sta da trazi. nije nikakva tajna da se roma muci protiv bunkera a da najgore prolaze one ekipe koje bi se nadigravale (koliko god to pic*asto izgledalo, da prostis).

sretno i vama.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 dec 2013, 20:23

ne igra bog :roll: :evil:
nema potpisa

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 dec 2013, 21:39

ja nafakaša u 3pm :roll:

al bredlija cirkuzanta, pa kako ono opali loptu ko qurcem :roll:
nema potpisa

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 16 dec 2013, 21:46

Stvarno se vidi da smo bolja ekipa u svim segmentima, uz ozbiljniji pristup mogli bi smo ovo dobiti,ali ja i bodom ne bih bio nezadovoljan. O porazu ne želim ni razmišljati jer kontrolišemo igru, jedino neka inspiracija kake ili balotelija,odnosno neki prekid,odbica ili kiks burdissa-dodoa nas mogu koštati.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 dec 2013, 21:48

Alen1987 je napisao/la:Stvarno se vidi da smo bolja ekipa u svim segmentima, uz ozbiljniji pristup mogli bi smo ovo dobiti,ali ja i bodom ne bih bio nezadovoljan. O porazu ne želim ni razmišljati jer kontrolišemo igru, jedino neka inspiracija kake ili balotelija,odnosno neki prekid,odbica ili kiks burdissa-dodoa nas mogu koštati.
golu je prethodila njegova notorna glupost kada je vratio golmanu loptu na nekakav samo njemu svojstven nacin :evil: :evil:
nema potpisa

Rios

Post Postao/la Rios » 16 dec 2013, 22:42

Admir_Sa je napisao/la:
Alen1987 je napisao/la:Stvarno se vidi da smo bolja ekipa u svim segmentima, uz ozbiljniji pristup mogli bi smo ovo dobiti,ali ja i bodom ne bih bio nezadovoljan. O porazu ne želim ni razmišljati jer kontrolišemo igru, jedino neka inspiracija kake ili balotelija,odnosno neki prekid,odbica ili kiks burdissa-dodoa nas mogu koštati.
golu je prethodila njegova notorna glupost kada je vratio golmanu loptu na nekakav samo njemu svojstven nacin :evil: :evil:
Dodo je opcenito prosjecan igrac,po meni jedina slaba tacka trenutno u Romi..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

maminho
Kontakt:

Post Postao/la maminho » 16 dec 2013, 22:43

izgubit ćemo naslov na ovim odron ekipama hebemu
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 16 dec 2013, 22:43

Koji je Bradley cirkusant to je nevjerovatno! Ovaj čovjek pojma nema! Spor je ko puž, pogubi se začas, gubi lopte, ne smije pucati sa 16-20 metara iako ima priliku.....i ovo nije samona ovoj utakmici nego u većini utakmica koje je igrao. Nije on za ekipe koja se bori za Ligu prvaka i sami vrh Italijanske lige!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 16 dec 2013, 22:44

izgleda da je bradleyu neko bacio sihire na sampon za kosu jer ovo sto radi, kako se samo gubi cim pridje na 30ak metara od gola to su prikaze :roll:

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 16 dec 2013, 22:45

Šta reći? Nismo na vrijeme prelomili utak. i kazna za promašene šanse stiže. Šteta što nismo dobili ovog Milana, jer su stvarno raštimana banda, bez ikakve igre. Sva igra im se svodi na kvalitet pojedinaca, pa ako sta solo učini,učini. Roma je imala više šanse, veći posjed, bolje akcije, ali eto bar nismo izgubili s ovom lijevom stranom odbrane dodo-burdisso. Iduću se vraća Pjanić,a suspendovani su Strootman i DDR, znači opet moram gledati mrtvog Ćelu na sredini :roll:

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.