"Cristiano je bio daleko najbolji, zasluzuje Zlatnu loptu" - Falcao.
[Saurman] Djorkaeff i Falcao, gospoda [Saurman]

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

O cemu ti? Pa i Ronaldo i Ribery su u konkurenciji. Robben, koji je to vise zasluzio i od jednog i od drugog, nije.Monolog je napisao/la:Pa, po čemu je Ronaldo bio bolji od Riberyja?Consigliere je napisao/la:Postoji li slucajno kakva odredba u zakonu po kojoj Messi mora biti u konkurenciji za ovu nagradu? Po cemu je im'o bolju sezonu od recimo Robbena?![]()
Ili se ta odredba u zakonu odnosi samo na Messija?
Monolog je napisao/la:Jer, ako ćemo gledati to što ti gledaš, onda Ronalda sigurno ne bi trebalo biti u užem krugu (sezona bez trofeja).
Monolog je napisao/la:ZL je spoj svega - individualne statistike + trofeja.

Samo to da se slažem sa napisanim.Monolog je napisao/la:@Saurman,
A kafom si naglasio...?![]()
Misliš?Saurman je napisao/la:
Ako imaš sezonu bez trofeja ne možeš ući u top tri za ZL pa makar postigao 200 golova.
Simple as that.
Je, to je razlog....Saurman je napisao/la:Očigledno Robben nije zaboravio šaku na oko od Bilala.
Ova me izjava uopšte ne iznenađuje.
Sad ce Ribery da se javi onako kukajuci ko do sad mon Dieu mon Dieu sta da radim sa onom vitrinom za trofej a zena mi i prasinu pobrisala.Dajte mi na nagradu Allah vas nagradio.RickBlaine je napisao/la:Robben: "Because it's an individual award, I think it [Ballon D'Or] will go to Ronaldo. He really deserves it."
Posteno :kava:
Ja mislim da Ribery treba da je osvoji, a ne volim Bayern sekunde.Mada mislim da vam je @Monolog sve objasnio i da je dalja rasprava suvišna.Greivis je napisao/la:Svako normalan ce reci da je Ronaldo bolji od Riberya i da apsolutno zasluzuje nagradu.
Ima li neko ovdje da nije Bauernovac a da misli da Ribery treba da ju osvoji?

Saurman je napisao/la:Arjen Robben...]
Saurman je napisao/la:Očigledno Robben nije zaboravio šaku na oko od Bilala.
Ova me izjava uopšte ne iznenađuje.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.