stomaklija je napisao/la:Dreko posto znam da si na SS forumu i da ovo čitaš, nadam se da ti je stigao fax iz Barcelone i da te žele. Sila si!!! Liga kup je tvoj

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
stomaklija je napisao/la:Dreko posto znam da si na SS forumu i da ovo čitaš, nadam se da ti je stigao fax iz Barcelone i da te žele. Sila si!!! Liga kup je tvoj

Head je napisao/la:stomaklija je napisao/la:Dreko posto znam da si na SS forumu i da ovo čitaš, nadam se da ti je stigao fax iz Barcelone i da te žele. Sila si!!! Liga kup je tvoj
neprevaziđene razlike i sukobi interesa,Džeki se idalje igra LPJackTheStripper je napisao/la:Inter bi dušu dao za našeg Džeku, zamislite kako mu mali Kovačić protura lopte...
Fecox je napisao/la:neprevaziđene razlike i sukobi interesa,Džeki se idalje igra LPJackTheStripper je napisao/la:Inter bi dušu dao za našeg Džeku, zamislite kako mu mali Kovačić protura lopte...
Sjedit će malo bliže PellegrinijuGoalgetter je napisao/la:Za nagradu u subotu klupa protiv Fulhama.
Who is you!?stomaklija je napisao/la:Dreko posto znam da si na SS forumu i da ovo čitaš, nadam se da ti je stigao fax iz Barcelone i da te žele. Sila si!!! Liga kup je tvoj
Do Juna, ako ikako moze nek se produzijestamaji je napisao/la:Evo izgleda da će Aguero faliti još duže nego prvobitno rečeno. Ako se Džeko sad ne naigra u Cityju neće nikad!
Samo da se Džeko ne povrijedi! A ne bi bilo loše ni da Aguero propusti prvu tekmu na svjetskomGoalgetter je napisao/la:Do Juna, ako ikako moze nek se produzijestamaji je napisao/la:Evo izgleda da će Aguero faliti još duže nego prvobitno rečeno. Ako se Džeko sad ne naigra u Cityju neće nikad!. Nakon toga mu zelim sve najbolje
Trener Manchester Citya Manuel Pellegrini je zadovoljan sinoćnjom pobjedom njegovih izabranika u okviru engleskog Capital One kupa.Romanista10 je napisao/la:Dobro je momci Virtu4l i viKK. Ohanite malo. Ja sam uvijek pisao i pisat cu sa VELIKIM SLOVIMA. Ako vi mislite da je meni nesto imat vise nikova opet vas problem. Inace imate moje komentare na jos 6,7 tema pa bujrum,komentarisite.
Sto se tice Dzekine igre u kupu. Jako dobra kao sto svi govore. E sad pitanje je. Dali odlicno poluvrijeme protiv West Bromwicha , odlicna tekma protiv Bayerna i jako dobra protiv Leicester city-a zavredjuje da konacno starta protiv fenjerasa Fullhama. ( u odsustvu Aguera ). Ja sam nazalost siguran da ce odigrat 4/5/1 sa Negredom u napadu. I onda ce nadam se vas 10%-20% naivnih konacno vidjeti koliko je sati i kakav "odnos" ima trener do njega.
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, emir79, feniksptica, General505, Google Adsense [Bot], LeCoq, random11, Wolffire i 95 gostiju.